Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Rom, Lazio

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rom, Lazio

Rom, Italien
26. mar. — 2. apr.
Rom, Italien
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Rom

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Rom

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Rom?

De billigste udlejningsbiler i Rom kan normalt findes gennem Record Go. Når du booker hos Record Go, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 11 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Rom er 123 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Rom har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Rom, med 42 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Rom?

De fleste momondo-brugere lejer en Fiat 500C in Rom, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Fiat Panda. Hvis du er interesseret i at leje en Fiat 500C, er priserne i gennemsnit på 392 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Fiat 500C in Rom på helt ned til 60 kr. om dagen. Leje af en Fiat Panda in Rom ligger i gennemsnit på 211 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 32 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Rom, Lazio

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Rom, Lazio
Economy39 kr./dag
Lille mellemklasse69 kr./dag
Stor mellemklasse128 kr./dag
SUV89 kr./dag
Mini44 kr./dag
Kompakt SUV69 kr./dag
Leverandørvalg99 kr./dag
Kompakt stationcar155 kr./dag
Mellemstor SUV164 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Rom

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Rom

Køreerfaring er en afgørende faktor for, hvilke udlejningsfirmaer, man kan benytte sig af, for mange af udlejerne føler sig ikke helt trygge ved at lade en nyudklækket bilist sidde bag rattet. Billeje i Rom er heldigvis en varieret og tolerant størrelse, hvilket ses på de mange forskellige udlejere, der ofte har forskellige regelsæt. Hos de store firmaer som eksempelvis Avis skal du være fyldt 21 år samt have haft kørekort i mindst to år, for at kunne benytte en udlejningsbil. Vil du leje en af selskabets større biler i kategori H eller L, skal du være fyldt 25 år. Hos et af Italiens lokale udlejningsfirmaer, som eksempelvis Maggiore, kræves der en minimumsalder på 19 år samtidig med, at du skal have mindst et års køreerfaring. Dette firma opererer også med et højere alderskrav ved biludlejning af større kategorier. Derudover opkræves et ekstra dagsgebyr for lejere under 25 år.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Der er både ligheder og forskelle på de danske og italienske trafik- og færdselsregler. Det er godt at læse op på disse, når du vælger at booke billeje i Rom. Ligesom i Danmark er hovedreglen i Italien også, at der er højre vigepligt. Samtidig er det heller ikke tilladt at anvende en håndholdt mobiltelefon, når du kører. Det kan blive dyrt at ryge i bilen, når du kører i Italien, for det er nemlig helt forbudt at ryge under kørsel, hvis du har gravide eller mindreårige med i din lejebil. Reglen gælder naturligvis også for de lokale i privatejede biler.

Parkering

Mange turister vælger billeje i Rom, hvilket er med til at gøre byen endnu mere trafikeret, end den i forvejen er. Det betyder også, at man har lavet en miljøzone i bymidten, hvor biler ikke må køre i dagtimerne. I den forbindelse skal du holde øje med ordene zona traffico limitato på skilte med en rød cirkel. De såkaldte ZTL-zoner i centrum er forbeholdt de lokale, og derfor er det mest oplagt at parkere i byens p-huse. Oveni prisen for billig billeje skal du regne med en timepris på mellem ca. 1-5 EUR (ca. 8-38 DKK) – afhængig af nærheden til centrum samt p-husets standard.

Udflugtsmål i og omkring Rom

Der er nok at opleve i selve Rom, men når du lejer en bil, så skal noget af oplandet naturligvis nydes. En køretur til Tivoli, der har hele to seværdigheder med på UNESCO’s verdensarvsliste, er værd at overveje. Der kan du opleve de smukkeste vandfald, parker og antikke ruiner, der fører dig tilbage i historien. Castel Gandolfo er også værd at spendere brændstof på, da byen ligger på siden af et vulkankrater og huser pavens sommerresidens.

Hvilke forsikringer skal man have?

En standardforsikring, som oftest er inkluderet i prisen hos de fleste udlejningsfirmaer, er ikke altid nok, når du vil benytte dig af billeje i Rom. Den indebærer tit en selvrisiko på ca. 14.000 DKK og opefter samt tyveridækning og dækning, hvis du forvolder skade på andre. Du gør klogt i at vælge en lav eller ingen selvrisiko, når du kører i Italien, og det er ligeledes værd at overveje vejhjælp samt dæk- og glasforsikring.

Kan man bruge sit danske kørekort i Rom, eller skal man have et internationalt?

Du kan godt bruge dit danske kørekort i Rom, da det kan bruges i alle EU-lande.

Hvor i Rom kan man hente og aflevere sin lejebil?

Både Fiumicino Lufthavn og Ciampino Lufthavn er to hovedlokationer, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. En hovedstad som Rom byder naturligvis på mange udlejningskontorer spredt over hele byen samt i oplandet, og hovedbanegården Roma Termini er den mest populære i centrum.


Find billig billeje i Rom, Lazio

Find den lejebil i Rom, der passer til dine behov

Lille biler

50 kr. - 344 kr.

Alle biltyper

65 kr. - 628 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Rom, Italien er 199 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Rom, Italien er i januar. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 50 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 48% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Rom.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Rom, Italien er 373 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Rom, Italien er i januar. Prisen er 82% lavere end resten af året og ligger på kun 70 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Rom.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Rom, Italien er 901 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Rom, Italien er i januar. Prisen er 84% lavere end resten af året og ligger på kun 151 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 59% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Rom, Italien er 422 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Rom, Italien er i januar. Prisen er 85% lavere end resten af året og ligger på kun 64 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Rom.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Rom, Italien er 743 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Rom, Italien er i januar. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 150 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 50% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Rom, Italien er 1.283 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Rom, Italien er i januar. Prisen er 89% lavere end resten af året og ligger på kun 151 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 71% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Rom, Italien er 538 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Rom, Italien er i februar. Prisen er 88% lavere end resten af året og ligger på kun 66 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

39 kr./dag

24 mar. - 31 mar.
Opel Corsa
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

44 kr./dag

16 apr. - 21 apr.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Rom

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rom, Lazio

DRIVALIA

14 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,3

Dollar

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,7

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,8

Hertz

22 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,6

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,1

Value

5,9

Leasys Rent

19 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,5

Value

6,5

Thrifty

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

6,8

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

4,6

Value

5,0

Avis

18 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

5,7

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,3

Budget

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

5,9

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

5,1

Value

5,1

Sunnycars

41 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Rom

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Rom

Det mest populære bureau

SURPRICE CAR RENTAL

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

82 kr.

Den mest populære model

Class Convertible
Det mest populære biludlejningsbureau i Rom, der er fundet på momondo i denne måned, er SURPRICE CAR RENTAL . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er NOLEGGIARE og Record Go
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Rom i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Rom er 82 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 295 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Rom i de seneste 7 dage er Class Convertible. Vores brugere foretrækker også Fiat 500C som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Rom

Nærliggende attraktioner:

Ponte Sisto21,1 km
Piazza Navona21,7 km
Pantheon22,0 km
Palatinerhøjen22,1 km
Colosseum22,6 km

Nærliggende attraktioner:

Colosseum13,2 km
Palatinerhøjen13,4 km
Ponte Sisto14,6 km
Pantheon14,8 km
Piazza Navona15,0 km

Nærliggende attraktioner:

Colosseum3,8 km
Den Spanske Trappe3,8 km
Palatinerhøjen4,3 km
Piazza del Popolo4,3 km
Pantheon4,5 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Rom

Herunder vises de mest populære hoteller i Rom
NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

Piazza dei Cinquecento, 90, Rome, Italy

0,8 km fra centrum

Augusta Lucilla Palace

Augusta Lucilla Palace

Via Massimo D'Azeglio, 24, Rome, Italy

0,9 km fra centrum

Hotel Cristoforo Colombo

Hotel Cristoforo Colombo

Via Cristoforo Colombo 710, Rome, Italy

10,4 km fra centrum

hu Roma Camping In Town

hu Roma Camping In Town

Rom, Italien

7,7 km fra centrum

Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel

Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel

Via Alberto Cadlolo 101, Rome, Italy

4,1 km fra centrum

c-hotels Club House Roma

c-hotels Club House Roma

Via Andrea Alciato 14-16, Rome, Italy

5,6 km fra centrum

Grand Hotel Palace

Grand Hotel Palace

Via Vittorio Veneto 70, Rome, Italy

0,3 km fra centrum

Aurelia Vatican Apartments

Aurelia Vatican Apartments

Rom, Italien

4,9 km fra centrum

The Hive Hotel

The Hive Hotel

Via Torino 6, Rome, Italy

0,9 km fra centrum

The Hoxton Rome

The Hoxton Rome

Largo Benedetto Marcello 220, Rome, Italy

1,2 km fra centrum

Gasometer Urban Suites

Gasometer Urban Suites

Via Del Porto Fluviale, 35/37, Rome, Italy

4,2 km fra centrum

Roma Luxus Hotel

Roma Luxus Hotel

Largo Angelicum, 4, Rome, Italy

1,4 km fra centrum

Ibis Styles Roma Aurelia

Ibis Styles Roma Aurelia

Via Andrea Ferrara 33, Rome, Italy

6,6 km fra centrum

Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel

Anantara Palazzo Naiadi Rome Hotel

Piazza Della Repubblica, 47, Rome, Italy

0,6 km fra centrum

Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Crowne Plaza Rome - St. Peter's

Via Aurelia Antica 415, Rome, Italy

6,0 km fra centrum

Novotel Roma Eur

Novotel Roma Eur

Viale Oceano Pacifico 153, Rome, Italy

9,9 km fra centrum

Radisson Blu Ghr Hotel

Radisson Blu Ghr Hotel

Via Domenico Chelini 41, Rome, Italy

2,3 km fra centrum

Hotel La Rovere

Hotel La Rovere

Vicolo South Onofrio 4, Rome, Italy

2,8 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Rom – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Rom, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Rom, Italien i april?

Biludlejning i Rom for en weekend i april fås helt ned til 47 kr.. Gennemsnitsprisen er 159 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 27 kr.-535 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Rom, Italien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Rom biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Rom tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Rom i april måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 17 °C og nedbør på 32 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i april måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Rom er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Rom koster 689 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rom, Italien?

Hvis du lejer en bil i Rom, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Rom er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Rom er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Maserati Ghibli in Rom?

Hvordan er vejret i Rom, Italien i marts?

I marts er der normalt 65 mm nedbør i Rom og en gennemsnitstemperatur på 11 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Rom, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Rom om vejret i resten af Lazio?

Klimaet i Lazio i marts er normalt 10 °C med en forventet nedbør på 54,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Rom til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rom?

Priser for biler i Rom opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rom?

Antallet af udbydere for biler i Rom er 391 fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rom?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Rom. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rom?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Rom. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Rom?

Hvis du booker billeje i Rom via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Rom?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Rom. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Rom med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Rom og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Rom på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Rom.

Kan jeg finde billeje i Rom, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Rom.

Kan jeg søge efter billeje i Rom med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Rom med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rom på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Rom


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo