Lej en bil i Rom, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rom, Italien

Rom, Italien
22. jun — 29. jun
Samme aflevering
Rom, Italien
tir 22.6
Middag
tir 29.6
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Rom, Italien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Lille Cars

64 kr. - 159 kr.

All Car Types

103 kr. - 602 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Rom, Italien, er 101 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Rom, Italien, er i november. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 64 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 71% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Rom.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Rom, Italien, er 260 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Rom, Italien, er i oktober. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 103 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Rom.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Rom, Italien, er 485 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Rom, Italien, er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Rom.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Rom, Italien, er 158 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Rom, Italien, er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 54% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Rom.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Rom, Italien, er 353 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Rom, Italien, er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Rom.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Rom, Italien, er 316 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Rom, Italien, er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Rom.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Rom, Italien, er 398 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Rom, Italien, er i januar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 0 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Rom.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
366 kr./dag
Rom
Rome Fiumicino Airport
Kia Rio Hatchback
366 kr./dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
387 kr./dag
Rom
c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci
Chevrolet Sonic Sedan
387 kr./dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
Kapacitet: 1 x bagage
4-5-dørs køretøjer
387 kr./dag
Rom
c/o Aeroporto Ciampino
Chevrolet Sonic Sedan
387 kr./dag
Se tilbud

Biludlejningsfirmaer i Rom

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rom, Italien
32 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,4

Comfort

6,4

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,5
16 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,4

Comfort

6,2

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,5

Valuta for pengerne

5,4
12 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,5

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

9,0
8,5
Fantastisk
1 anmeldelse8 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

8,0

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,0
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

7,0

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,7
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,0

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,1

Valuta for pengerne

5,8
50 kontorer
17 kontorer

Information om din rejse til Rom

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Rom

Køreerfaring er en afgørende faktor for, hvilke udlejningsfirmaer, man kan benytte sig af, for mange af udlejerne føler sig ikke helt trygge ved at lade en nyudklækket bilist sidde bag rattet. Billeje i Rom er heldigvis en varieret og tolerant størrelse, hvilket ses på de mange forskellige udlejere, der ofte har forskellige regelsæt. Hos de store firmaer som eksempelvis Avis skal du være fyldt 21 år samt have haft kørekort i mindst to år, for at kunne benytte en udlejningsbil. Vil du leje en af selskabets større biler i kategori H eller L, skal du være fyldt 25 år. Hos et af Italiens lokale udlejningsfirmaer, som eksempelvis Maggiore, kræves der en minimumsalder på 19 år samtidig med, at du skal have mindst et års køreerfaring. Dette firma opererer også med et højere alderskrav ved biludlejning af større kategorier. Derudover opkræves et ekstra dagsgebyr for lejere under 25 år.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Der er både ligheder og forskelle på de danske og italienske trafik- og færdselsregler. Det er godt at læse op på disse, når du vælger at booke billeje i Rom. Ligesom i Danmark er hovedreglen i Italien også, at der er højre vigepligt. Samtidig er det heller ikke tilladt at anvende en håndholdt mobiltelefon, når du kører. Det kan blive dyrt at ryge i bilen, når du kører i Italien, for det er nemlig helt forbudt at ryge under kørsel, hvis du har gravide eller mindreårige med i din lejebil. Reglen gælder naturligvis også for de lokale i privatejede biler.

Parkering

Mange turister vælger billeje i Rom, hvilket er med til at gøre byen endnu mere trafikeret, end den i forvejen er. Det betyder også, at man har lavet en miljøzone i bymidten, hvor biler ikke må køre i dagtimerne. I den forbindelse skal du holde øje med ordene zona traffico limitato på skilte med en rød cirkel. De såkaldte ZTL-zoner i centrum er forbeholdt de lokale, og derfor er det mest oplagt at parkere i byens p-huse. Oveni prisen for billig billeje skal du regne med en timepris på mellem ca. 1-5 EUR (ca. 8-38 DKK) – afhængig af nærheden til centrum samt p-husets standard.

Udflugtsmål i og omkring Rom

Der er nok at opleve i selve Rom, men når du lejer en bil, så skal noget af oplandet naturligvis nydes. En køretur til Tivoli, der har hele to seværdigheder med på UNESCO’s verdensarvsliste, er værd at overveje. Der kan du opleve de smukkeste vandfald, parker og antikke ruiner, der fører dig tilbage i historien. Castel Gandolfo er også værd at spendere brændstof på, da byen ligger på siden af et vulkankrater og huser pavens sommerresidens.

Hvilke forsikringer skal man have?

En standardforsikring, som oftest er inkluderet i prisen hos de fleste udlejningsfirmaer, er ikke altid nok, når du vil benytte dig af billeje i Rom. Den indebærer tit en selvrisiko på ca. 14.000 DKK og opefter samt tyveridækning og dækning, hvis du forvolder skade på andre. Du gør klogt i at vælge en lav eller ingen selvrisiko, når du kører i Italien, og det er ligeledes værd at overveje vejhjælp samt dæk- og glasforsikring.

Kan man bruge sit danske kørekort i Rom, eller skal man have et internationalt?

Du kan godt bruge dit danske kørekort i Rom, da det kan bruges i alle EU-lande.

Hvor i Rom kan man hente og aflevere sin lejebil?

Både Fiumicino Lufthavn og Ciampino Lufthavn er to hovedlokationer, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. En hovedstad som Rom byder naturligvis på mange udlejningskontorer spredt over hele byen samt i oplandet, og hovedbanegården Roma Termini er den mest populære i centrum. (Priser tjekket 20/09/2018).


Afstanden fra Rom, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicinos biludlejningsdisk

Biludlejning i Rom

I juni til og med i dag 790 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Rom.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Rom for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz, Avis, og Europcar er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Rom. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Rom, Italien i juli?

Biludlejning i Rom for en weekend i juli fås helt ned til 26 kr.. Gennemsnitsprisen er 69 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 19 kr.-131 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rom har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos INTERRENT når du besøger Rom. Med gennemsnitspriser på 79 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er INTERRENT et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Rom, Italien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Rom biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Rom tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Rom i juli måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 24 °C og nedbør på 33 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i juli måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Rom er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Rom koster 324 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rom har flest biludlejningssteder?

Hertz er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Rom, Italien. På de 32 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 175 kr. i Rom, Italien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rom, Italien?

Hvis du lejer en bil i Rom, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Rom er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Rom er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvordan er vejret i Rom, Italien i juni?

I juni er der normalt 16 mm nedbør i Rom og en gennemsnitstemperatur på 21 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Rom, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

I betragtning af, at temperaturerne i Rom typisk er høje i løbet af juni, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Rom om vejret i resten af Lazio?

Klimaet i Lazio i juni er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 17,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Rom til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rom