Billeje i Rom, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rom, Italien

Rom, Italien
12. mar — 19. mar
Samme aflevering
Rom, Italien
fre 12.3
Middag
fre 19.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Rom?

Alle

30 kr. - 302 kr.

Economy

27 kr. - 147 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Rom, Italien er i februar. Med en lejepris på kun 37 kr. pr. dag er prisen 66% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i november. I Rom kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Rom

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rom, Italien
Vurdering af udbyder: God 6.7

Vurdering baseret på 172 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.2

Vurdering baseret på 111 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.7

Vurdering baseret på 41 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.2

Vurdering baseret på 64 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.8

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.5

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: God 7.4

Vurdering baseret på 9 anmeldelser


Information om din rejse til Rom

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Rom

Køreerfaring er en afgørende faktor for, hvilke udlejningsfirmaer, man kan benytte sig af, for mange af udlejerne føler sig ikke helt trygge ved at lade en nyudklækket bilist sidde bag rattet. Billeje i Rom er heldigvis en varieret og tolerant størrelse, hvilket ses på de mange forskellige udlejere, der ofte har forskellige regelsæt. Hos de store firmaer som eksempelvis Avis skal du være fyldt 21 år samt have haft kørekort i mindst to år, for at kunne benytte en udlejningsbil. Vil du leje en af selskabets større biler i kategori H eller L, skal du være fyldt 25 år. Hos et af Italiens lokale udlejningsfirmaer, som eksempelvis Maggiore, kræves der en minimumsalder på 19 år samtidig med, at du skal have mindst et års køreerfaring. Dette firma opererer også med et højere alderskrav ved biludlejning af større kategorier. Derudover opkræves et ekstra dagsgebyr for lejere under 25 år.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Der er både ligheder og forskelle på de danske og italienske trafik- og færdselsregler. Det er godt at læse op på disse, når du vælger at booke billeje i Rom. Ligesom i Danmark er hovedreglen i Italien også, at der er højre vigepligt. Samtidig er det heller ikke tilladt at anvende en håndholdt mobiltelefon, når du kører. Det kan blive dyrt at ryge i bilen, når du kører i Italien, for det er nemlig helt forbudt at ryge under kørsel, hvis du har gravide eller mindreårige med i din lejebil. Reglen gælder naturligvis også for de lokale i privatejede biler.

Parkering

Mange turister vælger billeje i Rom, hvilket er med til at gøre byen endnu mere trafikeret, end den i forvejen er. Det betyder også, at man har lavet en miljøzone i bymidten, hvor biler ikke må køre i dagtimerne. I den forbindelse skal du holde øje med ordene zona traffico limitato på skilte med en rød cirkel. De såkaldte ZTL-zoner i centrum er forbeholdt de lokale, og derfor er det mest oplagt at parkere i byens p-huse. Oveni prisen for billig billeje skal du regne med en timepris på mellem ca. 1-5 EUR (ca. 8-38 DKK) – afhængig af nærheden til centrum samt p-husets standard.

Udflugtsmål i og omkring Rom

Der er nok at opleve i selve Rom, men når du lejer en bil, så skal noget af oplandet naturligvis nydes. En køretur til Tivoli, der har hele to seværdigheder med på UNESCO’s verdensarvsliste, er værd at overveje. Der kan du opleve de smukkeste vandfald, parker og antikke ruiner, der fører dig tilbage i historien. Castel Gandolfo er også værd at spendere brændstof på, da byen ligger på siden af et vulkankrater og huser pavens sommerresidens.

Hvilke forsikringer skal man have?

En standardforsikring, som oftest er inkluderet i prisen hos de fleste udlejningsfirmaer, er ikke altid nok, når du vil benytte dig af billeje i Rom. Den indebærer tit en selvrisiko på ca. 14.000 DKK og opefter samt tyveridækning og dækning, hvis du forvolder skade på andre. Du gør klogt i at vælge en lav eller ingen selvrisiko, når du kører i Italien, og det er ligeledes værd at overveje vejhjælp samt dæk- og glasforsikring.

Kan man bruge sit danske kørekort i Rom, eller skal man have et internationalt?

Du kan godt bruge dit danske kørekort i Rom, da det kan bruges i alle EU-lande.

Hvor i Rom kan man hente og aflevere sin lejebil?

Både Fiumicino Lufthavn og Ciampino Lufthavn er to hovedlokationer, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. En hovedstad som Rom byder naturligvis på mange udlejningskontorer spredt over hele byen samt i oplandet, og hovedbanegården Roma Termini er den mest populære i centrum. (Priser tjekket 20/09/2018).


Afstanden fra Rom, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicinos biludlejningsdisk

Biludlejning i Rom

I marts til og med i dag 790 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Rom.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Rom for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Alamo, Enterprise, og National er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Rom. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Rom, Italien i april?

Biludlejning i Rom for en weekend i april fås helt ned til 52 kr.. Gennemsnitsprisen er 322 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 23 kr.-200 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rom har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos INTERRENT når du besøger Rom. Med gennemsnitspriser på 80 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er INTERRENT et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Rom, Italien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Rom biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Rom tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Rom i april måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 17 °C og nedbør på 32 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i april måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Rom er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Rom koster 326 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Rom har flest biludlejningssteder?

Hertz er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Rom, Italien. På de 32 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 176 kr. i Rom, Italien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rom, Italien?

Hvis du lejer en bil i Rom, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Rom er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Rom er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvordan er vejret i Rom, Italien i marts?

I marts er der normalt 65 mm nedbør i Rom og en gennemsnitstemperatur på 11 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Rom, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Vejret i Rom i marts vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Rom. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Rom plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Opel Corsa, Fiat 500 og Ford Focus.

Minder vejret i Rom om vejret i resten af Lazio?

Klimaet i Lazio i marts er normalt 11 °C med en forventet nedbør på 57,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Rom til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rom

 • Få den seneste informatiom om fly til Rom

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Rom
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Roms mest populære områder

  Find hoteller in Rom
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Rom