Billeje i Rom, Lazio

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rom, Lazio

Rom, Italien
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Rom, Italien
tor. 8.12
Middag
tor. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Vigtige oplysninger om billeje i Rom

Køreerfaring er en afgørende faktor for, hvilke udlejningsfirmaer, man kan benytte sig af, for mange af udlejerne føler sig ikke helt trygge ved at lade en nyudklækket bilist sidde bag rattet. Billeje i Rom er heldigvis en varieret og tolerant størrelse, hvilket ses på de mange forskellige udlejere, der ofte har forskellige regelsæt. Hos de store firmaer som eksempelvis Avis skal du være fyldt 21 år samt have haft kørekort i mindst to år, for at kunne benytte en udlejningsbil. Vil du leje en af selskabets større biler i kategori H eller L, skal du være fyldt 25 år. Hos et af Italiens lokale udlejningsfirmaer, som eksempelvis Maggiore, kræves der en minimumsalder på 19 år samtidig med, at du skal have mindst et års køreerfaring. Dette firma opererer også med et højere alderskrav ved biludlejning af større kategorier. Derudover opkræves et ekstra dagsgebyr for lejere under 25 år.

Der er både ligheder og forskelle på de danske og italienske trafik- og færdselsregler. Det er godt at læse op på disse, når du vælger at booke billeje i Rom. Ligesom i Danmark er hovedreglen i Italien også, at der er højre vigepligt. Samtidig er det heller ikke tilladt at anvende en håndholdt mobiltelefon, når du kører. Det kan blive dyrt at ryge i bilen, når du kører i Italien, for det er nemlig helt forbudt at ryge under kørsel, hvis du har gravide eller mindreårige med i din lejebil. Reglen gælder naturligvis også for de lokale i privatejede biler.

Mange turister vælger billeje i Rom, hvilket er med til at gøre byen endnu mere trafikeret, end den i forvejen er. Det betyder også, at man har lavet en miljøzone i bymidten, hvor biler ikke må køre i dagtimerne. I den forbindelse skal du holde øje med ordene zona traffico limitato på skilte med en rød cirkel. De såkaldte ZTL-zoner i centrum er forbeholdt de lokale, og derfor er det mest oplagt at parkere i byens p-huse. Oveni prisen for billig billeje skal du regne med en timepris på mellem ca. 1-5 EUR (ca. 8-38 DKK) – afhængig af nærheden til centrum samt p-husets standard.

Der er nok at opleve i selve Rom, men når du lejer en bil, så skal noget af oplandet naturligvis nydes. En køretur til Tivoli, der har hele to seværdigheder med på UNESCO’s verdensarvsliste, er værd at overveje. Der kan du opleve de smukkeste vandfald, parker og antikke ruiner, der fører dig tilbage i historien. Castel Gandolfo er også værd at spendere brændstof på, da byen ligger på siden af et vulkankrater og huser pavens sommerresidens.

En standardforsikring, som oftest er inkluderet i prisen hos de fleste udlejningsfirmaer, er ikke altid nok, når du vil benytte dig af billeje i Rom. Den indebærer tit en selvrisiko på ca. 14.000 DKK og opefter samt tyveridækning og dækning, hvis du forvolder skade på andre. Du gør klogt i at vælge en lav eller ingen selvrisiko, når du kører i Italien, og det er ligeledes værd at overveje vejhjælp samt dæk- og glasforsikring.

Du kan godt bruge dit danske kørekort i Rom, da det kan bruges i alle EU-lande.

Både Fiumicino Lufthavn og Ciampino Lufthavn er to hovedlokationer, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. En hovedstad som Rom byder naturligvis på mange udlejningskontorer spredt over hele byen samt i oplandet, og hovedbanegården Roma Termini er den mest populære i centrum.


Find billig billeje i Rom, Lazio

Find den lejebil i Rom, der passer til dine behov

Biler i Lille

84 kr. - 610 kr.

Alle biltyper

290 kr. - 1.389 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Rom, Italien er 317 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Rom, Italien er i november. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 84 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Rom, Italien er 557 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Rom, Italien er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 247 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Rom, Italien er 1.081 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Rom, Italien er i februar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 455 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Rom, Italien er 627 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Rom, Italien er i januar. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 325 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Rom, Italien er 920 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Rom, Italien er i januar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 510 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Rom, Italien er 814 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Rom, Italien er i januar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 470 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Rom, Italien er 786 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Rom, Italien er i november. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 189 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Rom. I Rom kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Rom

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rom, Lazio

Europcar

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

LOCAUTO

10,0
Enestående
1 anmeldelse8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Leasys Rent

19 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,5

Value

6,5

Hertz

32 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,4

Comfort

5,7

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,2

Value

5,6

Avis

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

5,7

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,3

Budget

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

1,9

Comfort

1,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

1,9

Sunnycars

53 kontorer

keddy by Europcar

19 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Rom

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Rom

Det mest populære bureau

SURPRICE CAR RENTAL

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste lejebil

80 kr.

Den mest populære model

Audi A3 Sedan
Det mest populære biludlejningsbureau i Rom, der er fundet på momondo i denne måned, er SURPRICE CAR RENTAL . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Rhodium og Firefly
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Rom i de seneste 72 timer: Mini, Economy, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Rom er 80 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 371 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Rom i de seneste 7 dage er Audi A3 Sedan. Vores brugere foretrækker også Land Rover Range Rover Velar som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Rom

Nærliggende attraktioner:

Piazza Navona21,7 km
Colosseum22,6 km
Piazza del Popolo22,6 km
Den Spanske Trappe22,8 km

Nærliggende attraktioner:

Colosseum13,2 km
Piazza Navona15,0 km
Den Spanske Trappe15,1 km
Piazza del Popolo15,8 km

Nærliggende attraktioner:

Piazza Navona3,7 km
Colosseum4,0 km
Den Spanske Trappe4,8 km
Piazza del Popolo5,0 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Rom

Herunder vises de mest populære hoteller i Rom

Kørsel i lejebil i Rom – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Rom, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Rom for en weekend i januar fås helt ned til 36 kr.. Gennemsnitsprisen er 36 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 26 kr.-339 kr..

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Rom biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Rom tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Leje af en standardbil i Rom i januar måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 9 °C og nedbør omkring 75 mm i januar, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Rom koster 237 kr./dag i gennemsnit.

NOLEGGIARE er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Rom, Italien. På de 5 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 449 kr. i Rom, Italien.

Hvis du lejer en bil i Rom, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Rom er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Rom er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

I december er der normalt 90 mm nedbør i Rom og en gennemsnitstemperatur på 10 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Rom, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Klimaet i Lazio i december er normalt 9 °C med en forventet nedbør på 76,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Rom til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Rom

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Rom

Lejebiler der er populære i Rom

Lej en af disse populære biltyper i Rom

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rom


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Rom via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Rom. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Rom og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Rom.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Rom.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Rom med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.