Lej en bil i Ribeirão Preto, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ribeirão Preto, Brasilien

Ribeirão Preto, SP, Brasilien
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Ribeirão Preto, SP, Brasilien
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Ribeirão Preto

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ribeirão Preto, Brasilien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

6,0
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Ribeirão Preto, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ribeirão Preto Leite Lopess biludlejningsdisk

Biludlejning i Ribeirão Preto

16 brugere har søgt efter billeje i Ribeirão Preto med momondo i september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Ribeirão Preto for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Ribeirão Preto. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ribeirão Preto, Brasilien?

Hastighedsbegrænsningen i Ribeirão Preto er 60 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Ribeirão Preto har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Ribeirão Preto, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Ribeirão Preto?

En Hyundai Accent er den mest populære bil at leje in Ribeirão Preto ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Hyundai Accent på helt ned til 57 kr./dag in Ribeirão Preto, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 144 kr./dag. En anden populær bil at leje in Ribeirão Preto er en Audi A3, der i gennemsnit koster 180 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 81 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 3 Series Touring in Ribeirão Preto?

Hvis du er interesseret i at leje en BMW 3 Series Touring in Ribeirão Preto, er Unidas det mest populære biludlejningsfirma i byen, som har dette køretøj (samt andre lignende i kategorien Luksus). Leje af en BMW 3 Series Touring in Ribeirão Preto fra Unidas koster 454 kr. om dagen i gennemsnit.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Ribeirão Preto i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Ribeirão Preto.

Minder vejret i Ribeirão Preto om vejret i resten af São Paulo?

Klimaet i São Paulo i september er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 64,5 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Ribeirão Preto til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ribeirão Preto