Billeje i São Paulo

Leder du efter billig biludlejning i São Paulo? Så søg her!

Sao Paulo, São Paulo, Brasilien
3. feb. — 10. feb.
Samme aflevering
Sao Paulo, São Paulo, Brasilien
fre. 3.2
Middag
fre. 10.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i São Paulo

Find den lejebil i São Paulo, der passer til dine behov

Biler i Lille

80 kr. - 400 kr.

Alle biltyper

103 kr. - 606 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i São Paulo er 159 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i São Paulo er i marts. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 80 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i São Paulo. I São Paulo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i São Paulo er 233 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i São Paulo er i august. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 149 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i São Paulo. I São Paulo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i São Paulo er 199 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i São Paulo er i august. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 150 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i São Paulo. I São Paulo kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i São Paulo

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i São Paulo

Localiza

109 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

6,0

Alamo

60 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort