Udlejningsbiler fra MOVIDA i Sao Paulo

Find og sammenlign gode tilbud på MOVIDA udlejningsbiler i Sao Paulo

Sao Paulo, SP, Brasilien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Sao Paulo, SP, Brasilien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Sao Paulo MOVIDA lokationer

Herunder kan du finde information om alle MOVIDA biludlejningssteder i Sao Paulo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
19 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

3,0

Afhentning/aflevering

3,0

Value

6,0

Information om MOVIDA udlejningsbiler i Sao Paulo

MOVIDA ønsker at deres kunder og personale i Sao Paulo skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har MOVIDA indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Sao Paulo. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for MOVIDA i Lufthavn: Sao Paulo Guarulhos Intl (Rodovia Hélio Smidt).

Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra MOVIDA hvis du har brug for en udlejningsbil i Sao Paulo i september. Når du lejer Lille mellemklasse biler i september, kan du forvente gennemsnitspriser på 125 kr. per dag og helt ned til 125 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraMOVIDA —Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Rua Otávio Tarquínio de Souza 23 er den mest populære MOVIDA biludlejningslokation ud af de 19 lokationer de har i Sao Paulo. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 54% af dem der valgte en udlejningsbil fra MOVIDA valgt at leje fra Rua Otávio Tarquínio de Souza 23 lokationen.


MOVIDA biler i andre byer i Brasilien


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Sao Paulo

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos MOVIDA ? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Sao Paulo biludlejningsfirmaer