Udlejningsbiler fra MOVIDA i Sao Paulo

Find og sammenlign gode tilbud på MOVIDA udlejningsbiler i Sao Paulo

Sao Paulo, SP, Brasilien
7. dec. — 14. dec.
Sao Paulo, SP, Brasilien
tor. 7.12
Middag
tor. 14.12
Middag
Chaufførens alder:

MOVIDA biludlejningstilbud i Sao Paulo, São Paulo

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

111 kr. - 345 kr.

Alle biltyper

124 kr. - 336 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra MOVIDA i Sao Paulo, São Paulo er i oktober når priserne er 111 kr. per dag i gennemsnit. 111 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 181 kr. for en MOVIDA Lille udlejningsbil i Sao Paulo. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra MOVIDA i Sao Paulo, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Lille udlejningsbiler fra MOVIDA alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra MOVIDA i Sao Paulo, São Paulo er i juni når priserne er 125 kr. per dag i gennemsnit. 125 kr. per dag er 57% lavere end den gennemsnitlige årspris på 291 kr. for en MOVIDA Mellemstor udlejningsbil i Sao Paulo. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra MOVIDA i Sao Paulo, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Mellemstor udlejningsbiler fra MOVIDA alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra MOVIDA i Sao Paulo, São Paulo er i august når priserne er 108 kr. per dag i gennemsnit. 108 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 217 kr. for en MOVIDA SUV udlejningsbil i Sao Paulo. Mens august nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra MOVIDA i Sao Paulo, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på SUV udlejningsbiler fra MOVIDA alt efter hvilken dag du booker.


Sao Paulo MOVIDA lokationer

Herunder kan du finde information om alle MOVIDA biludlejningssteder i Sao Paulo, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

MOVIDA

28 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

3,0

Afhentning/aflevering

3,0

Value

6,0

Information om MOVIDA udlejningsbiler i Sao Paulo

Hvor meget vil en udlejningsbil fra MOVIDA i Sao Paulo koste i december?

I december, kan du forvente at betale 174 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra MOVIDA i Sao Paulo. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Sao Paulo fra MOVIDA var 165 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges MOVIDA billeje i Sao Paulo i gennemsnit 1.216 kr. i december. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har MOVIDA en lokation i Sao Paulo Guarulhos Intl Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for MOVIDA i Sao Paulo Guarulhos Intl Lufthavn (Rodovia Hélio Smidt).

Hvad er den mest populære bil at leje fra MOVIDA når man er i Sao Paulo i december?

Overvej SUV udlejningsbiler fra MOVIDA hvis du har brug for en udlejningsbil i Sao Paulo i december. Når du lejer SUV biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 169 kr. per dag og helt ned til 165 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraMOVIDA —SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange MOVIDA biludlejningslokationer er der i Sao Paulo?

Rua Otávio Tarquínio de Souza 23 er den mest populære MOVIDA biludlejningslokation ud af de 28 lokationer de har i Sao Paulo. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 61% af dem der valgte en udlejningsbil fra MOVIDA valgt at leje fra Rua Otávio Tarquínio de Souza 23 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sao Paulo?

Priser for biler i Sao Paulo opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sao Paulo?

Der er 380 udbydere for biler i Sao Paulo fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sao Paulo?

Blandt forskellige lande, herunder Sao Paulo, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sao Paulo?

For at leje en bil i Sao Paulo, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sao Paulo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.