Billeje i Rethimno, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rethimno, Grækenland

Rethimno, Rethymno, Grækenland
13. maj — 20. maj
Samme aflevering
Rethimno, Rethymno, Grækenland
tor 13.5
Middag
tor 20.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Rethimno

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rethimno, Grækenland
10,0
Fantastisk
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
0,0
Forfærdelig
6 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Rethimno, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.s biludlejningsdisk

Biludlejning i Rethimno

9 personer har søgt efter billeje i Rethimno in maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Rethimno for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, Avis, og Dollar er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Rethimno som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Rethimno. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Rethimno, Grækenland biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Rethimno har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Enterprise, Avis og Dollar er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Rethimno, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Rethimno i juni måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 27 °C og nedbør på 1 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i juni måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Rethimno er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Rethimno koster 184 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rethimno, Grækenland?

50 km/t. er fartgrænsen i Rethimno, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Rethimno er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Rethimno så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Rethimno, Grækenland i maj?

Normalt er vejret i Rethimno i maj måned 21 °C og den forventede nedbør er 14 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Temperaturerne i Rethimno er normalt høje i maj, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Rethimno om vejret i resten af Kreta?

Dem, der gerne vil leje bil i Rethimno til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Kreta i maj måned normalt er ca. 20 °C med 13,5 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Rethimno

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Rethimno

Se flere lejebiler i Rethymno

Se vores biludlejningstilbud i byer som Chania, Heraklion og Hersonissos i Rethymno

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rethimno