Lej en bil i Rethimno, Grækenland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Rethimno, Grækenland

Rethimno, Rethymno, Grækenland
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
Rethimno, Rethymno, Grækenland
fre. 10.12
Middag
fre. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Rethimno

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Rethimno, Grækenland
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
6 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Rethimno, Grækenland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Heraklion N. Kazantzakis Apt.s biludlejningsdisk

Biludlejning i Rethimno

222 personer har søgt efter billeje i Rethimno in december.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Rethimno for at reducere spredningen af COVID-19?

Budget er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Rethimno som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Rethimno. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er den bedste type bil at leje i Rethimno i januar måned?

De fleste lejer en bil i økonomiklassen, når de rejser til Rethimno i januar måned. Den kører langt på literen og kan håndtere våde vejforhold, hvilket gør en økonomibil til et god valg, når der er gennemsnitlig 95 mm nedbør og temperaturer omkring 13 °C. Leje af en Economy i Rethimno koster 278 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Rethimno, Grækenland?

50 km/t. er fartgrænsen i Rethimno, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Rethimno er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Rethimno så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Rethimno, Grækenland i december?

Normalt er vejret i Rethimno i december måned 15 °C og den forventede nedbør er 109 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Vejret i Rethimno i december vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Rethimno. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Rethimno plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Hyundai Accent.

Minder vejret i Rethimno om vejret i resten af Kreta?

Dem, der gerne vil leje bil i Rethimno til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Kreta i december måned normalt er ca. 14 °C med 101,5 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Grækenland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Chania, Athen og Rhodos i Grækenland

Biludlejning i lufthavne i Rethimno

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Rethimno

Se flere lejebiler i Rethymno

Se vores biludlejningstilbud i byer som , og i Rethymno

Kom i gang med at planlægge din rejse til Rethimno