Billeje i Alta, Finnmark

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Alta, Finnmark

Alta, Norge
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Alta, Norge
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Vigtige oplysninger om billeje i Alta

Nogle nyudklækkede kørekortindehavere kører godt fra start, mens andre er længere om at finde rytmen. Uanset hvad, så er rutine og køreerfaring med til at ruste dig til at glide naturligt med i trafikken. Rutine er netop noget, som har betydning for billeje i Alta. Hos Avis skal du eksempelvis være fyldt 19, inden du kan booke en udlejningsbil. Derudover kræver firmaet, at du skal have haft kørekort i mindst et år. Et andet af de store og velkendte firmaer, Sixt, har en minimumsalder på 21 år, hvis du ønsker at benytte en lille lejebil. Ønsker du at leje en større bil, er minimumsalderen 23, og har du lyst til at drøne rundt i en luksusbil, så skal du være mindst 25 år. Hos Sixt skal du samtidig betale et ekstra gebyr på ca. 125 NOK (ca. 97 DKK), hvis du er under 23 år, mens Avis kræver et gebyr på mellem ca. 162 og 195 NOK (ca. 126-152 DKK) – afhængig af bilens størrelse, hvis du er under 25. Alle de andre udlejningsfirmaer, som eksempelvis Budget, Europcar og Hertz har lignende regler.

Danmark og Norge har tætte bånd både historiemæssigt og geografisk. Det kan også ses og aflæses på landets trafik- og færdselsregler, som er vigtige at få styr på, inden du gør brug af billeje i Alta. Priserne for alkohol er høje i Norge, men til gengæld er den tilladte promillegrænse lav, da den er på maks. 0,2. Når du lejer en bil i Norge, skal du ligesom i Danmark huske at have lyset tændt i dagtimerne. Du skal desuden være opmærksom på, at nogle bjergpas er lukkede i vintermånederne grundet kraftigt snefald.

Der findes mere end 1000 p-pladser rundt omkring i Alta by. Dermed kan du altid finde en ledig plads, når du benytter dig af billig billeje i denne nordnorske by. I midtbyen er der såkaldt zoneparkering, hvor du ikke må parkere uden for de skiltede områder. På hverdage fra kl. 10-20 samt på lørdage fra 10-18 skal der betales for at parkere i centrum, hvor timeprisen er på ca. 20 NOK (ca. 16 DKK).

Alta er både smuk om sommeren, hvor midnatssolen kan opleves, mens vinteren byder på det fantastisk smukke nordlys. Billeje i Alta er optimalt, da det er naturen, som trækker, og denne er spredt ud over forskellige områder, som det vil tage meget lang tid at afdække til fods. En køretur til Nordkap, der er kendt som et af de nordligste punkter i Europa, er værd at overveje, da du der har den smukkeste udsigt over Ishavet. Lofoten-øerne bør du heller ikke gå glip af, da området byder på alt fra bådture, fisketure og mange vandreruter i overdådige landskaber.

I Norge er priserne højere end i Danmark, og derfor kan det også blive dyrt at lave skader eller andet på din udlejningsbil. Derfor bør du tegne en forsikring med forskellige tillæg – især om vinteren, hvor snevejr og andre elementer er en del af en ferie i Alta. Det betyder blandt andet hjul- og dækforsikring, rudedækning samt lav eller ingen selvrisiko, for at være på den sikre side, når du kører rundt i Nordnorges mere udfordrende terræn.

Det er nok at medbringe dit danske kørekort på rejser til Alta. Norge er godt nok ikke medlem af EU, men til gengæld er det et EØS-land, og dermed behøver du ikke et internationalt kørekort.

Alta Lufthavn er stedet, hvor biludlejning foregår. Dermed kan du lande med fly og gå direkte til skranken for at få udleveret bilnøglen. Du kan aflevere samme sted igen, inden turen går mod Danmark eller andre steder i verden.


Find billig billeje i Alta, Finnmark

Find den lejebil i Alta, der passer til dine behov

Biler i Lille

393 kr. - 1.267 kr.

Alle biltyper

393 kr. - 2.380 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Alta, Norge er 715 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Alta, Norge er i januar. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 393 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alta. I Alta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Alta, Norge er 994 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Alta, Norge er i september. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 544 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alta. I Alta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Alta

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Alta, Finnmark

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

4,0

Avis

3 kontorer

Europcar

3 kontorer

keddy by Europcar

3 kontorer

Budget

2 kontorer

Hertz

2 kontorer

Sunnycars

2 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Alta

Herunder vises de mest populære hoteller i Alta

Kørsel i lejebil i Alta – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Alta, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Alta kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 39,39/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Alta er 39,39/dag.

Leje af en firehjulstrækker til din rejse til Alta i marts gør dig godt forberedt på vejret. En firehjulstrækker er den perfekte biltype at køre i Alta, der generelt har omkring 17 mm nedbør og en gennemsnitlig temperatur på -1 °C i marts. En firehjulstrækker er ideel til vejrforhold med sne og is, pga. firehjulstrækket. Leje af en SUV i Alta koster 619 kr./dag i gennemsnit.

Altas hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Alta er hastighedsbegrænsningen 90 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 110 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

I februar er der normalt 25 mm nedbør i Alta og en gennemsnitstemperatur på -8 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Alta, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Dem, der gerne vil leje bil i Alta til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Finnmark i februar måned normalt er ca. -8 °C med 37,7 mm mulig regn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Alta


Hvorfor vælge momondo?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Alta, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Alta, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Alta.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Alta på momondo.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Alta med øget rengøring på momondo.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Alta.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.