Billeje i Ibiza, Baleariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ibiza, Baleariske Øer

Ibiza, Ibiza, Spanien
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Ibiza, Ibiza, Spanien
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Ibiza, Baleariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Ibiza, Baleariske Øer
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

34 kr./dag

6 juli - 14 juli
Toyota Fortuner
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

41 kr./dag

12 juli - 19 juli
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

25 kr./dag

6 juli - 14 juli
Daihatsu Sirion
Toyota Rush
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

40 kr./dag

6 juli - 14 juli
Toyota Rush
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

37 kr./dag

6 juli - 14 juli
Toyota Fortuner
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

34 kr./dag

6 juli - 14 juli
Hyundai Accent
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

55 kr./dag

14 juli - 23 juli
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

44 kr./dag

14 juli - 23 juli
Daihatsu Sirion
Opel Combo
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

125 kr./dag

12 juli - 19 juli
Opel Combo

Find billig billeje i Ibiza, Baleariske Øer

Find den lejebil i Ibiza, der passer til dine behov

Biler i Lille

49 kr. - 565 kr.

Alle biltyper

49 kr. - 868 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Ibiza, Spanien er 201 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Ibiza, Spanien er i marts. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 49 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Ibiza. I Ibiza kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Ibiza.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Ibiza, Spanien er 374 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Ibiza, Spanien er i oktober. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 214 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Ibiza. I Ibiza kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

25 kr./dag

6 juli - 14 juli
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

26 kr./dag

6 juli - 14 juli
Hyundai Accent
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

24 kr./dag

6 juli - 14 juli
Fiat 500

Biludlejningsfirmaer i Ibiza

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ibiza, Baleariske Øer
1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,9
7 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Ibiza

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Ibiza

Det mest populære bureau

K10

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

241 kr.

Den mest populære model

Fiat Panda
Det mest populære biludlejningsbureau i Ibiza, der er fundet på momondo i denne måned, er K10. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er CLICK RENT og OK RENT A CAR
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Ibiza i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Ibiza er 241 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 428 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Ibiza i de seneste 7 dage er Fiat Panda.

Vigtige oplysninger om billeje i Ibiza

Det er ikke kun fastlandet i Spanien, som danske turister valfarter til. Landet byder på mere end Madrid, Barcelona og Costa del Sol. Du kan nyde en skøn ø-ferie på populære Ibiza, hvor hovedbyen af samme navn især er kendt for sine mange klubber, der spiller elektronisk musik. Billeje på Ibiza er muligt for de fleste med kørekort, men mange udlejningsfirmaer har dog fastsat en aldersgrænse for leje af bil. Firmaet Goldcar har fastsat regler, så du skal være mindst 21 år for at kunne bruge en lejebil. Desuden skal alle lejere under 25 år betale et dagsgebyr på ca. 8 EUR (ca. 60 DKK). Biludlejning på Ibiza hos Thrifty er betinget af en mindstealder på 21 år, og ungfører-gebyret er på ca. 15 EUR (ca. 112 DKK) pr. dag. Hos OK rent a car skal du blot være fyldt 19 år for at kunne benytte billeje på Ibiza. Derudover har firmaet fastsat et ekstra dagsgebyr på ca. 10 EUR (ca. 75 DKK) for chauffører under 25 år. Så lej bil på Ibiza hos den udbyder, der lever op til din alder!

Det er altid vigtigt at sætte sig ind i det pågældende lands trafikregler. I Spanien er det tilladt at køre maks. 50 km/t. i byområder. På øens landeveje er hastigheden maks. 90 km/t., og kører du på motorvej i Spanien er den tilladte hastighed maks. 120 km/t. Promillegrænsen er den samme som i Danmark – nemlig 0,5. Det er et lovkrav, at du kører med lyset tændt, når du kører gennem tunneller, hvilket dog er mest relevant på fastlandet. Derudover er der ikke krav om, at du skal køre med lyset tændt i dagtimerne. Der skal betales vejafgift for at benytte de spanske motorveje, hvilket også er mere relevant på fastlandet, hvor prisen er ca. 9,50 EUR (ca. 71 DKK) for en strækning på ca. 100 km.

Hvis du ønsker at parkere din udlejningsbil på gaden i Ibiza, skal du være opmærksom på de farvede markeringer. Gule linjer betyder parkering forbudt, mens blå linjer betyder parkering tilladt mod betaling. Du skal blot finde p-automaten og betale ca. 1,30 EUR (ca. 10 DKK) pr. time. Der findes også store parkeringsområder tæt på Ibiza centrum. Parking Es Pratet er et af stederne, hvor du kan holde døgnet rundt til en timepris på ca. 2,40 EUR (ca. 18 DKK). Det er muligt at parkere din lejebil gratis ved Es Gorg og Fecoef, der begge ligger ca. et kvarters gang fra bymidten.

Ibiza er en ret stor ø, som er mere end blot hovedbyen med samme navn. Derfor er det oplagt at nyde godt af ubegrænset kilometerantal og indstille din GPS med Cueva de Can Marca som destination. Det er en smuk drypstenshule, der er over 100.000 år. Samme sted kan du nyde flere udsigtspunkter samt et kæmpe vandfald. En køretur til Aguamar og Agualandia vandland er også et hit – især hvis du rejser med børn. Husk i så fald autostol i forbindelse med reservation.

Hvis du nøjes med den standardforsikring, som er inkluderet i billejen hos de fleste udlejningsfirmaer, skal du regne med en ret høj selvrisiko. Den kan du dog slippe af med ved at betale et ekstra beløb. Derudover er det værd at overveje tillægsdækninger på udstyr som eksempelvis sidespejle, ruder, tag, hjul og undervogn.

Spanien er medlem af EU, og da danske kørekort er gyldige i alle EU-lande, behøver du ikke at søge om et internationalt kørekort.

I Ibiza Lufthavn kan du både hente og aflevere din lejebil. Budget, Europcar og Keddy er desuden nogle af de udlejningsfirmaer, der har afhentnings- og indleveringssteder i centrum.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Ibiza

Herunder vises de mest populære hoteller i Ibiza

Kørsel i lejebil i Ibiza – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Ibiza, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at finde de bedste priser hos K10 når du besøger Ibiza. Med gennemsnitspriser på 390 kr./dag tilgængelige gennem deres 4 udlejningskontorer, er K10 et super udlejningsfirma at leje fra.

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Ibiza opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Ibiza så som Hertz, Hiper Rent a Car og INTERRENT der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Ibiza på i juli måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Ibiza har en gennemsnitstemperatur på 25 °C gennemsnitlig nedbør på 10 mm i juli måned. Leje af en Cabriolet i Ibiza koster 607 kr./dag i gennemsnit.

I byen Ibiza, Spanien er der 1 udlejningssted ejet af CLICK RENT med en gennemsnitlig daglig pris på 503 kr..

Når du lejer en bil i Ibiza, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Ibiza er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Ibiza.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Ibiza i juni måned, bør forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 20 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Dem, der gerne vil leje bil i Ibiza til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Baleariske Øer i juni måned normalt er ca. 21 °C med 20 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Ibiza

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Ibiza

Se flere lejebiler i Spanien

Find billige udlejningsbiler i Spanien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ibiza


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Ibiza, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Ibiza på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Ibiza.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Ibiza.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Ibiza med øget rengøring på momondo.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Ibiza.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.