Lej en bil i Dickinson, North Dakota

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dickinson, ND

Dickinson, ND, USA
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Dickinson, ND, USA
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Dickinson

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dickinson, ND
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

4,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Dickinson, ND til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bismarcks biludlejningsdisk

Biludlejning i Dickinson

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Dickinson for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Dickinson. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Dickinson, ND?

Rejsende, som lejer en bil i Dickinson, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Dickinson ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Dickinson, North Dakota, ND i juli?

I juli er der normalt 61 mm nedbør i Dickinson og en gennemsnitstemperatur på 21 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Dickinson, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Dickinson er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Dickinson om vejret i resten af North Dakota?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Dickinson til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af North Dakota normalt har en temperatur på 21 °C, og at du kan forvente 73 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dickinson