Billeje i Los Angeles, Californien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Los Angeles, Californien

Los Angeles, CA, USA
7. juni — 14. juni
Samme aflevering
Los Angeles, CA, USA
ons. 7.6
Middag
ons. 14.6
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Los Angeles

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Los Angeles

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Los Angeles?

De billigste udlejningsbiler i Los Angeles kan normalt findes gennem Hertz. Når du booker hos Hertz, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 206 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Los Angeles er 514 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Los Angeles har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Los Angeles, med 32 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Los Angeles?

En Nissan Maxima er den mest populære bil at leje in Los Angeles ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Nissan Maxima på helt ned til 283 kr./dag in Los Angeles, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 576 kr./dag. En anden populær bil at leje in Los Angeles er en Lincoln Navigator, der i gennemsnit koster 628 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 485 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Los Angeles, Californien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Los Angeles, Californien
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

214 kr./dag

7 juni - 20 juni
Volkswagen Polo
Skoda Octavia
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

217 kr./dag

7 juni - 20 juni
Skoda Octavia
BMW 3 Series
eller lignende Stor
Op til 5 passagerer

224 kr./dag

6 juni - 19 juni
BMW 3 Series
BMW 3 Series
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

224 kr./dag

6 juni - 19 juni
BMW 3 Series
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

231 kr./dag

6 juni - 19 juni
Mazda CX-3
Toyota Avensis
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

246 kr./dag

6 juni - 19 juni
Toyota Avensis
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

255 kr./dag

6 juni - 19 juni
Nissan Qashqai
BMW 5 Series
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

258 kr./dag

6 juni - 19 juni
BMW 5 Series
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

265 kr./dag

7 juni - 20 juni
BMW X1

Vigtige oplysninger om billeje i Los Angeles

I Danmark er kørekortalderen blevet sænket, men i nogle amerikanske stater er den endnu lavere. Helt ned til 14 år i nogle stater – dog med særlige restriktioner for chaufføren. På trods af det, stilles der krav til føreren, når den står på billeje i Los Angeles. Aldersgrænsen for biludlejning kan være forskellig – afhængig af udlejningsfirmaerne. Hos Thrifty skal du eksempelvis være fyldt 20 år for at kunne booke en lejebil, mens et firma som Alamo kræver en minimumalder på 21 år. Begge steder – samt hos de fleste andre udlejningsfirmaer – skal der betales et ekstra ung-fører-tillæg, hvis du er under 25 år. Gebyret ligger på ca. 20 USD (ca. 127 DKK) pr. dag, men kan også variere alt efter, hvilket selskab, du vælger at leje en bil hos. Derudover kan der også være endnu højere aldersrestriktioner på udvalgte luksusbiler.

Forholdene i USA er noget større end i Danmark, og det gælder om at kende trafik- og færdselsreglerne, inden du benytter dig af billeje i Los Angeles. Staterne kan have forskellige regler, og i Los Angeles gælder blandt andet, at det er ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon mens du kører. Du må heller ikke ryge i bilen, hvis der er mindreårige tilstede, og derudover vanker der store bøder, hvis du smider affald ud af bilen. Til gengæld er det i nogle tilfælde tilladt at drikke mere alkohol sammenlignet med Danmark, da maks. promillen i LA er på 0,8. Du skal naturligvis holde igen, for det giver bøder, hvis du kører i beruset tilstand i din udlejningsbil – også selvom promillen er under det tilladte.

Parkering i Los Angeles er oftest lig med betaling på den ene eller anden måde. En af de typisk amerikanske måder findes på hoteller, i indkøbscentre, teatre og mange andre steder, i form af valet-parking, hvor en medarbejder kører bilen i p-hus for dig. Efterfølgende kan du aflevere kvitteringen i receptionen og en medarbejder vil igen levere bilen foran hoveddøren, når du beder om det. Når du benytter dig af billig billeje, så kan du også parkere i centrum, hvor der er opstillet p-automater. Gratis gadeparkering findes uden for byen, men vær opmærksom på, om pladserne er reserveret til beboerne.


Find billig billeje i Los Angeles, Californien

Find den lejebil i Los Angeles, der passer til dine behov

Biler i Lille

290 kr. - 437 kr.

Alle biltyper

433 kr. - 647 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Los Angeles, USA er 378 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Los Angeles, USA er i januar. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 290 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Los Angeles. I Los Angeles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Los Angeles.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Los Angeles, USA er 455 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Los Angeles, USA er i februar. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 363 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Los Angeles. I Los Angeles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Los Angeles.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Los Angeles, USA er 576 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Los Angeles, USA er i november. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 433 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Los Angeles. I Los Angeles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Los Angeles.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Los Angeles, USA er 486 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Los Angeles, USA er i februar. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 385 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Los Angeles. I Los Angeles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Los Angeles.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Los Angeles, USA er 564 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Los Angeles, USA er i november. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 395 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Los Angeles. I Los Angeles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Los Angeles.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Los Angeles, USA er 542 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Los Angeles, USA er i november. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 436 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Los Angeles. I Los Angeles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Los Angeles, USA er 656 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Los Angeles, USA er i februar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 483 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Los Angeles. I Los Angeles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

214 kr./dag

7 juni - 20 juni
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Los Angeles

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Los Angeles, Californien

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,0

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,5

Enterprise Rent-A-Car

32 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,6

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,2

Avis

6,1
Okay
1 anmeldelse14 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,8

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,2

Thrifty

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,8

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,8

Value

6,4

Midway

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

6,7

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,6

Value

6,5

Hertz

27 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,7

Value

6,1

Budget

5,8
Fair
1 anmeldelse13 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,7

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,7

Dollar

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,5

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,4

Value

6,0

Hurtige fakta om biludlejning i Los Angeles

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Los Angeles

Det mest populære bureau

Avis

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Standard

Billigste lejebil

256 kr.

Den mest populære model

Nissan Maxima
Det mest populære biludlejningsbureau i Los Angeles, der er fundet på momondo i denne måned, er Avis. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Dollar og Fox
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Los Angeles i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Los Angeles er 256 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 421 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Los Angeles i de seneste 7 dage er Nissan Maxima. Vores brugere foretrækker også Lincoln Navigator som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Los Angeles

Nærliggende attraktioner:

Venice Beach7,4 km

Nærliggende attraktioner:

Venice Beach65,3 km

Nærliggende attraktioner:

Venice Beach26,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Los Angeles

Herunder vises de mest populære hoteller i Los Angeles

Kørsel i lejebil i Los Angeles – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Los Angeles, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Los Angeles for en weekend i juni fås i gennemsnit for 422 kr.. Billigere tilbud fås til 286 kr.. 564 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Los Angeles, men for juni er det ikke unormalt at se priser helt ned til 354 kr., afhængigt af dine ønsker.

Udlejningsbiler i Los Angeles fra populære udlejningssteder så som Enterprise Rent-A-Car, Fox og Avis tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Los Angeles, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Los Angeles

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Los Angeles

Lejebiler der er populære i Los Angeles

Lej en af disse populære biltyper i Los Angeles

Kom i gang med at planlægge din rejse til Los Angeles


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Los Angeles, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Los Angeles. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.