Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Los Angeles, Californien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Los Angeles, Californien

Los Angeles, CA, USA
26. mar. — 2. apr.
Los Angeles, CA, USA
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Los Angeles

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Los Angeles

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Los Angeles?

De billigste udlejningsbiler i Los Angeles kan normalt findes gennem Bureau: Overraskelse. Når du booker hos Bureau: Overraskelse, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 62 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Los Angeles er 72 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Los Angeles har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Los Angeles, med 32 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Los Angeles?

En Ford Mustang Convertible er den mest populære bil at leje in Los Angeles ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Ford Mustang Convertible på helt ned til 98 kr./dag in Los Angeles, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 600 kr./dag. En anden populær bil at leje in Los Angeles er en Toyota RAV4, der i gennemsnit koster 351 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 219 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Los Angeles, Californien

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Los Angeles, Californien
Economy241 kr./dag
Lille mellemklasse232 kr./dag
Stor mellemklasse179 kr./dag
Standard231 kr./dag
Stor194 kr./dag
Lille varevogn330 kr./dag
Stor SUV403 kr./dag
Premium229 kr./dag
Luksus354 kr./dag
Cabriolet327 kr./dag
Kompakt SUV241 kr./dag
Standard SUV242 kr./dag
Mellemstor SUV248 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Los Angeles

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Los Angeles?

I Danmark er kørekortalderen blevet sænket, men i nogle amerikanske stater er den endnu lavere. Helt ned til 14 år i nogle stater – dog med særlige restriktioner for chaufføren. På trods af det, stilles der krav til føreren, når den står på billeje i Los Angeles. Aldersgrænsen for biludlejning kan være forskellig – afhængig af udlejningsfirmaerne. Hos Thrifty skal du eksempelvis være fyldt 20 år for at kunne booke en lejebil, mens et firma som Alamo kræver en minimumalder på 21 år. Begge steder – samt hos de fleste andre udlejningsfirmaer – skal der betales et ekstra ung-fører-tillæg, hvis du er under 25 år. Gebyret ligger på ca. 20 USD (ca. 127 DKK) pr. dag, men kan også variere alt efter, hvilket selskab, du vælger at leje en bil hos. Derudover kan der også være endnu højere aldersrestriktioner på udvalgte luksusbiler.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Forholdene i USA er noget større end i Danmark, og det gælder om at kende trafik- og færdselsreglerne, inden du benytter dig af billeje i Los Angeles. Staterne kan have forskellige regler, og i Los Angeles gælder blandt andet, at det er ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon mens du kører. Du må heller ikke ryge i bilen, hvis der er mindreårige tilstede, og derudover vanker der store bøder, hvis du smider affald ud af bilen. Til gengæld er det i nogle tilfælde tilladt at drikke mere alkohol sammenlignet med Danmark, da maks. promillen i LA er på 0,8. Du skal naturligvis holde igen, for det giver bøder, hvis du kører i beruset tilstand i din udlejningsbil – også selvom promillen er under det tilladte.

Parkering

Parkering i Los Angeles er oftest lig med betaling på den ene eller anden måde. En af de typisk amerikanske måder findes på hoteller, i indkøbscentre, teatre og mange andre steder, i form af valet-parking, hvor en medarbejder kører bilen i p-hus for dig. Efterfølgende kan du aflevere kvitteringen i receptionen og en medarbejder vil igen levere bilen foran hoveddøren, når du beder om det. Når du benytter dig af billig billeje, så kan du også parkere i centrum, hvor der er opstillet p-automater. Gratis gadeparkering findes uden for byen, men vær opmærksom på, om pladserne er reserveret til beboerne.

Udflugtsmål i og omkring Los Angeles

Billeje i Los Angeles giver dig masser af fleksibilitet og frihed til at køre hvorhen, du lyster. En køretur til Balboa Island er et klassisk hit, når ferien holdes i LA. Øen byder både på vandsportsaktiviteter, men også på masser af spisesteder samt pompøse villaer ned mod vandet. En to timers køretur fra Downtown til Solvang bør der også være plads til. Der kan du opleve en lille bid af Danmark på amerikansk manér med masser af charme. Det er en god idé at leje en GPS og husk ligeledes barnestol, hvis familien rejser med børn.

Hvilke forsikringer skal man have?

I USA er det normalt at forsikre sig ud af alting – hvis altså der er råd, for mange dækninger foregår via egenbetaling. En bilforsikring kan heldigvis tilpasses præcis så den matcher dine behov og ønsker. Det er ofte klogt at sikre sig ud over basisforsikringen, som følger med en biludlejning. En inkluderet basisforsikring dækker nemlig ikke ting som dæk, hjul, glas og flere andre ting. Derudover er det optimalt at købe en forsikring med nul i selvrisiko og samtidig vælge vejhjælp, så du ikke står alene på herrens mark, hvis uheldet er ude.

Kan man bruge sit danske kørekort i Los Angeles, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort gælder kun i EU, og dermed skal du et smut forbi Borgerservice for at få et internationalt, der gælder et år, og koster ca. 4 USD (ca. 25 DKK). Husk at medbringe begge kørekort på rejsen.

Hvor i Los Angeles kan man hente og aflevere sin lejebil?

Los Angeles International Airport er stedet, hvor langt de fleste henter og afleverer deres lejebil. Derudover findes der også flere muligheder i centrum af Los Angeles.


Find billig billeje i Los Angeles, Californien

Find den lejebil i Los Angeles, der passer til dine behov

Lille biler

263 kr. - 447 kr.

Alle biltyper

350 kr. - 524 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Los Angeles, USA er 329 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Los Angeles, USA er i januar. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 263 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Los Angeles. I Los Angeles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Los Angeles.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Los Angeles, USA er 386 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Los Angeles, USA er i januar. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 309 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Los Angeles. I Los Angeles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Los Angeles.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Los Angeles, USA er 484 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Los Angeles, USA er i februar. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 393 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Los Angeles. I Los Angeles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Los Angeles.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Los Angeles, USA er 401 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Los Angeles, USA er i marts. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 324 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Los Angeles. I Los Angeles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Los Angeles.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Los Angeles, USA er 475 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Los Angeles, USA er i december. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 370 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Los Angeles. I Los Angeles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Los Angeles.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Los Angeles, USA er 482 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Los Angeles, USA er i maj. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 384 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Los Angeles. I Los Angeles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Los Angeles, USA er 533 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Los Angeles, USA er i januar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 378 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Los Angeles. I Los Angeles kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for cabriolet i Los Angeles.

Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

232 kr./dag

15 apr. - 12 maj
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

241 kr./dag

15 apr. - 12 maj
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Los Angeles

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Los Angeles, Californien

Enterprise Rent-A-Car

32 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,1

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,7

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,8

Comfort

7,8

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,1

Midway

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

6,9

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,8

Avis

5,8
Fair
3 anmeldelser14 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,8

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,0

Hertz

5,7
Fair
1 anmeldelse29 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,5

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,9

Budget

5,5
Fair
1 anmeldelse13 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,6

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,5

Value

5,6

Thrifty

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,4

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,2

Value

5,9

Airport Van

5,0
Fair
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

5,6

Samlet

4,9

Afhentning/aflevering

4,8

Value

5,4

Hurtige fakta om biludlejning i Los Angeles

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Los Angeles

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Standard

Billigste lejebil

218 kr.

Den mest populære model

Ford Mustang Convertible
Det mest populære biludlejningsbureau i Los Angeles, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Thrifty og Budget
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Los Angeles i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Standard.
Den laveste pris for en lejebil i Los Angeles er 218 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 353 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Los Angeles i de seneste 7 dage er Ford Mustang Convertible. Vores brugere foretrækker også Toyota RAV4 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Los Angeles

Nærliggende attraktioner:

Venice Beach7,4 km

Nærliggende attraktioner:

Venice Beach65,3 km

Nærliggende attraktioner:

Venice Beach26,2 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Los Angeles

Herunder vises de mest populære hoteller i Los Angeles
citizenM Los Angeles Downtown

citizenM Los Angeles Downtown

361 South Spring Street, Los Angeles, CA, United States

6,2 km fra centrum

Hyatt Regency Los Angeles International Airport

Hyatt Regency Los Angeles International Airport

6225 West Century Boulevard, Los Angeles, CA, United States

14,0 km fra centrum

Sonesta Los Angeles Airport LAX

Sonesta Los Angeles Airport LAX

5985 West Century Boulevard, Los Angeles, CA, United States

13,8 km fra centrum

Freehand Los Angeles

Freehand Los Angeles

416 West 8th Street, Los Angeles, CA, United States

5,5 km fra centrum

Millennium Biltmore Los Angeles

Millennium Biltmore Los Angeles

506 South Grand Avenue, Los Angeles, CA, United States

5,6 km fra centrum

Hilton Los Angeles Airport

Hilton Los Angeles Airport

5711 West Century Boulevard, Los Angeles, CA, United States

13,5 km fra centrum

Holiday Inn Los Angeles - LAX Airport

Holiday Inn Los Angeles - LAX Airport

9901 South La Cienega Boulevard, Los Angeles, CA, United States

12,9 km fra centrum

Four Points by Sheraton Los Angeles International Airport

Four Points by Sheraton Los Angeles International Airport

9750 Airport Boulevard, Los Angeles, CA, United States

13,4 km fra centrum

Hotel Indigo Los Angeles Downtown

Hotel Indigo Los Angeles Downtown

899 Francisco Street, Los Angeles, CA, United States

4,8 km fra centrum

Intercontinental Los Angeles Downtown, An IHG Hotel

Intercontinental Los Angeles Downtown, An IHG Hotel

900 Wilshire Boulevard, Los Angeles, CA, United States

5,1 km fra centrum

The Hollywood Roosevelt

The Hollywood Roosevelt

7000 Hollywood Boulevard, Los Angeles, CA, United States

5,9 km fra centrum

Sheraton Gateway Los Angeles Hotel

Sheraton Gateway Los Angeles Hotel

6101 West Century Boulevard, Los Angeles, CA, United States

13,8 km fra centrum

The Delphi Hotel

The Delphi Hotel

550 South Flower Street, Los Angeles, CA, United States

5,4 km fra centrum

The Westin Los Angeles Airport

The Westin Los Angeles Airport

5400 West Century Boulevard, Los Angeles, CA, United States

13,2 km fra centrum

La Quinta Inn & Suites LAX

La Quinta Inn & Suites LAX

5249 West Century Boulevard, Los Angeles, CA, United States

13,1 km fra centrum

Omni Los Angeles Hotel at California Plaza

Omni Los Angeles Hotel at California Plaza

251 South Olive Street, Los Angeles, CA, United States

6,0 km fra centrum

Loews Hollywood Hotel

Loews Hollywood Hotel

1755 North Highland Avenue, Los Angeles, CA, United States

5,9 km fra centrum

E-Central Downtown Los Angeles Hotel

E-Central Downtown Los Angeles Hotel

1020 South Figueroa Street, Los Angeles, CA, United States

4,8 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Los Angeles – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Los Angeles, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Los Angeles, Californien i april?

Biludlejning i Los Angeles for en weekend i april fås i gennemsnit for 425 kr.. Billigere tilbud fås til 199 kr.. 410 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Los Angeles, men for april er det ikke unormalt at se priser helt ned til 231 kr., afhængigt af dine ønsker.

Er der et afbestillingsgebyr på min Los Angeles, Californien biludlejning?

Udlejningsbiler i Los Angeles fra populære udlejningssteder så som Enterprise Rent-A-Car, Fox og Hertz tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Los Angeles, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Los Angeles i april måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 18 °C og nedbør på 6 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i april måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Los Angeles er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Los Angeles koster 447 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Los Angeles, Californien?

Hvis du lejer en bil i Los Angeles, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Los Angeles er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Los Angeles er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW X3 in Los Angeles?

Hvordan er vejret i Los Angeles, CA i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Los Angeles i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 61 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Los Angeles om vejret i resten af Californien?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Los Angeles til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Californien normalt har en temperatur på 14 °C, og at du kan forvente 60,3 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Los Angeles?

Priser for biler i Los Angeles blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Los Angeles?

Der er 203 udbydere for biler i Los Angeles fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Los Angeles?

Blandt forskellige lande, herunder Los Angeles, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Los Angeles?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Los Angeles. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Los Angeles?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Los Angeles, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Los Angeles?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Los Angeles. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Los Angeles med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Los Angeles.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Los Angeles på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Los Angeles.

Kan jeg finde billeje i Los Angeles, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Los Angeles.

Kan jeg søge efter billeje i Los Angeles med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Los Angeles.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Los Angeles på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Los Angeles


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo