Lej en bil i Los Angeles, Californien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Los Angeles, CA

Los Angeles, CA, USA
22. maj — 29. maj
Samme aflevering
Los Angeles, CA, USA
lør 22.5
Middag
lør 29.5
Middag
Chaufførens alder:

Hvornår er det billigst at leje en bil i Los Angeles?

Alle

158 kr. - 496 kr.

Familie

205 kr. - 327 kr.

Economy

149 kr. - 331 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Los Angeles, Californien er i november. Med en lejepris på kun 210 kr. pr. dag er prisen 22% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i februar. Hvis du har brug for mere plads til din familie, er det typisk billigere at leje større køretøjer med mere end 6 pladser i januar. I Los Angeles kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Los Angeles

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Los Angeles, CA
7,3
God
219 anmeldelser4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,6

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

7,2
6,6
God
183 anmeldelser31 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,8

Comfort

6,8

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,2

Valuta for pengerne

6,6
6,0
God
207 anmeldelser14 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,7

Comfort

6,7

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,2

Valuta for pengerne

6,0
5,6
Okay
702 anmeldelser25 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,2

Comfort

6,1

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

4,8

Valuta for pengerne

5,6
5,5
Okay
389 anmeldelser13 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,1

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

4,8

Valuta for pengerne

5,5
6,7
God
89 anmeldelser9 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,1

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,3

Valuta for pengerne

6,8
5,7
Okay
33 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,5

Comfort

6,0

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,3

Valuta for pengerne

6,1
5,1
Okay
12 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,1

Comfort

5,3

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

5,1

Valuta for pengerne

5,3

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Nærliggende attraktioner:

Venice Beach7,4 km

Nærliggende attraktioner:

Venice Beach65,3 km

Nærliggende attraktioner:

Venice Beach26,2 km

Information om din rejse til Los Angeles

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Los Angeles?

I Danmark er kørekortalderen blevet sænket, men i nogle amerikanske stater er den endnu lavere. Helt ned til 14 år i nogle stater – dog med særlige restriktioner for chaufføren. På trods af det, stilles der krav til føreren, når den står på billeje i Los Angeles. Aldersgrænsen for biludlejning kan være forskellig – afhængig af udlejningsfirmaerne. Hos Thrifty skal du eksempelvis være fyldt 20 år for at kunne booke en lejebil, mens et firma som Alamo kræver en minimumalder på 21 år. Begge steder – samt hos de fleste andre udlejningsfirmaer – skal der betales et ekstra ung-fører-tillæg, hvis du er under 25 år. Gebyret ligger på ca. 20 USD (ca. 127 DKK) pr. dag, men kan også variere alt efter, hvilket selskab, du vælger at leje en bil hos. Derudover kan der også være endnu højere aldersrestriktioner på udvalgte luksusbiler.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Forholdene i USA er noget større end i Danmark, og det gælder om at kende trafik- og færdselsreglerne, inden du benytter dig af billeje i Los Angeles. Staterne kan have forskellige regler, og i Los Angeles gælder blandt andet, at det er ulovligt at tale i håndholdt mobiltelefon mens du kører. Du må heller ikke ryge i bilen, hvis der er mindreårige tilstede, og derudover vanker der store bøder, hvis du smider affald ud af bilen. Til gengæld er det i nogle tilfælde tilladt at drikke mere alkohol sammenlignet med Danmark, da maks. promillen i LA er på 0,8. Du skal naturligvis holde igen, for det giver bøder, hvis du kører i beruset tilstand i din udlejningsbil – også selvom promillen er under det tilladte.

Parkering

Parkering i Los Angeles er oftest lig med betaling på den ene eller anden måde. En af de typisk amerikanske måder findes på hoteller, i indkøbscentre, teatre og mange andre steder, i form af valet-parking, hvor en medarbejder kører bilen i p-hus for dig. Efterfølgende kan du aflevere kvitteringen i receptionen og en medarbejder vil igen levere bilen foran hoveddøren, når du beder om det. Når du benytter dig af billig billeje, så kan du også parkere i centrum, hvor der er opstillet p-automater. Gratis gadeparkering findes uden for byen, men vær opmærksom på, om pladserne er reserveret til beboerne.

Udflugtsmål i og omkring Los Angeles

Billeje i Los Angeles giver dig masser af fleksibilitet og frihed til at køre hvorhen, du lyster. En køretur til Balboa Island er et klassisk hit, når ferien holdes i LA. Øen byder både på vandsportsaktiviteter, men også på masser af spisesteder samt pompøse villaer ned mod vandet. En to timers køretur fra Downtown til Solvang bør der også være plads til. Der kan du opleve en lille bid af Danmark på amerikansk manér med masser af charme. Det er en god idé at leje en GPS og husk ligeledes barnestol, hvis familien rejser med børn.

Hvilke forsikringer skal man have?

I USA er det normalt at forsikre sig ud af alting – hvis altså der er råd, for mange dækninger foregår via egenbetaling. En bilforsikring kan heldigvis tilpasses præcis så den matcher dine behov og ønsker. Det er ofte klogt at sikre sig ud over basisforsikringen, som følger med en biludlejning. En inkluderet basisforsikring dækker nemlig ikke ting som dæk, hjul, glas og flere andre ting. Derudover er det optimalt at købe en forsikring med nul i selvrisiko og samtidig vælge vejhjælp, så du ikke står alene på herrens mark, hvis uheldet er ude.

Kan man bruge sit danske kørekort i Los Angeles, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort gælder kun i EU, og dermed skal du et smut forbi Borgerservice for at få et internationalt, der gælder et år, og koster ca. 4 USD (ca. 25 DKK). Husk at medbringe begge kørekort på rejsen.

Hvor i Los Angeles kan man hente og aflevere sin lejebil?

Los Angeles International Airport er stedet, hvor langt de fleste henter og afleverer deres lejebil. Derudover findes der også flere muligheder i centrum af Los Angeles. (Priser tjekket 21/09/2018).


Afstanden fra Los Angeles, CA til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Los Angeless biludlejningsdisk

Biludlejning i Los Angeles

I maj til og med i dag 1.067 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Los Angeles.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Los Angeles for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise, Sixt, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Los Angeles som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Los Angeles. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Los Angeles, Californien i juni?

Biludlejning i Los Angeles for en weekend i juni fås i gennemsnit for 246 kr.. Billigere tilbud fås til 147 kr.. 242 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Los Angeles, men for juni er det ikke unormalt at se priser helt ned til 144 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Los Angeles har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Hertz er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 297 kr./dag når du lejer en bil i Los Angeles. Den absolut billigste pris fundet på deres 25 udlejningskontorer i Los Angeles er 142 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Los Angeles, CA biludlejning?

Udlejningsbiler i Los Angeles fra populære udlejningssteder så som Enterprise, Sixt og Avis tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Los Angeles, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Los Angeles i juni måned?

Med gennemsnitlige temperaturer på 23 °C og nedbør på 0 mm, er din bedste biludlejningsmulighed i juni måned en cabriolet. At leje en cabriolet i Los Angeles er en spændende måde at se området på uden at skulle bekymre sig om dårligt vejr. Det er dog altid en god idé at tjekke vejrudsigten, før du rejser, så du kan ændre dine rejseplaner, hvis det bliver nødvendigt. Leje af en Cabriolet i Los Angeles koster 430 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Los Angeles har flest biludlejningssteder?

Enterprise har flest udlejningssteder i Los Angeles, CA med 31 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 368 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Los Angeles, CA?

Hvis du lejer en bil i Los Angeles, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Los Angeles er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Los Angeles er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvordan er vejret i Los Angeles, CA i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Los Angeles i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 6 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

I betragtning af, at temperaturerne i Los Angeles typisk er høje i løbet af maj, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Los Angeles om vejret i resten af Californien?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Los Angeles til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Californien normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 12,1 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Los Angeles

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Los Angeles

Se flere lejebiler i Californien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Fresno, Irvine og Newport Beach i Californien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Los Angeles