Billeje i Santiago de Compostela, Galicien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Santiago de Compostela, Galicien

Santiago de Compostela, Galicien, Spanien
7. okt. — 14. okt.
Samme aflevering
Santiago de Compostela, Galicien, Spanien
fre. 7.10
Middag
fre. 14.10
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Santiago de Compostela, Galicien

Find den lejebil i Santiago de Compostela, der passer til dine behov

Biler i Lille

79 kr. - 653 kr.

Alle biltyper

79 kr. - 754 kr.

The average price of a Lille rental in Santiago de Compostela, Spanien is 264 kr.. The cheapest time to rent a Lille in Santiago de Compostela, Spanien is in oktober. The price is 71% lower than the rest of the year at just 79 kr. per day. A Lille rental is typically 18% billigere than the average car rental in Santiago de Compostela. The average price of a vehicle rental in Santiago de Compostela can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car.


Biludlejningsfirmaer i Santiago de Compostela

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Santiago de Compostela, Galicien
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

8,0
5 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Santiago de Compostela

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Santiago de Compostela

Populære biltyper

SUV, Mini, Compact

Billigste lejebil

260 kr.
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Santiago de Compostela i de seneste 72 timer: SUV, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Santiago de Compostela er 260 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 271 kr./dag.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Santiago de Compostela

Herunder vises de mest populære hoteller i Santiago de Compostela

Kørsel i lejebil i Santiago de Compostela – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Santiago de Compostela, så du er klar til næste rejse.

Amigos Car Rental har typisk de billigste daglige priser i Santiago de Compostela, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 93 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 93 kr./dag for deres udlejningsbil i Santiago de Compostela.

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Santiago de Compostela biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Santiago de Compostela tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

På rejser til Santiago de Compostela i oktober måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Santiago de Compostela i oktober måned, når temperaturer er på omkring 10 °C og der er 200 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Santiago de Compostela koster 98 kr./dag i gennemsnit.

Ok Mobility har 1 udlejningskontor. momondo brugere kan forvente at betale gennemsnitlig 450 kr./dag, når de lejer fra disse beliggenheder.

50 km/t. er fartgrænsen i Santiago de Compostela, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Santiago de Compostela er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Santiago de Compostela så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Santiago de Compostela i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 127 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Dem, der gerne vil leje bil i Santiago de Compostela til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Galicien i september måned normalt er ca. 18 °C med 99 mm mulig regn.


Lejebiler der er populære i Santiago de Compostela

Lej en af disse populære biltyper i Santiago de Compostela

Se flere lejebiler i Spanien

Find billige udlejningsbiler i Spanien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Santiago de Compostela


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Santiago de Compostela, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Santiago de Compostela på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Santiago de Compostela og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Santiago de Compostela.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Santiago de Compostela.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Santiago de Compostela.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.