Billeje i Appleton, Wisconsin

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Appleton, Wisconsin

Appleton, WI, USA
9. dec. — 16. dec.
Appleton, WI, USA
lør. 9.12
Middag
lør. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Appleton

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Appleton

Hvilken bil er der flest, som lejer in Appleton?

En Chrysler Pacifica er den mest populære bil at leje in Appleton ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Chrysler Pacifica på helt ned til 303 kr./dag in Appleton, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 683 kr./dag. En anden populær bil at leje in Appleton er en Toyota RAV4, der i gennemsnit koster 478 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 246 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Appleton

Biludlejning i Appleton er en fremragende måde at udforske nogle af byens mest ikoniske seværdigheder, såsom Appleton Memorial Park, Hearthstone Historic House Museum og Butterfly Gardens of Wisconsin. STH-15 er den mest populære motorvej, da den forbinder Appleton fra US 45, som går sydpå til Oshkosh. Det kan være en udfordring at finde gratis parkering på gaden til udlejningsbiler i Appleton, da de fleste pladser er forbeholdt beboere, men der er mange betalte parkeringspladser, herunder off-Street parkering ved udvalgte virksomheder, flere parkeringshuse og betalingsparkering på gaden. Der er over 11 biludlejningssteder i Appleton for nem og praktisk reservation.

Er det under et besøg værd at leje en bil, mens du besøger Appleton?

Selv om det er en udfordring at få gratis parkering til Biludlejning i Appleton, kan du ikke gå glip af en betalt parkeringsgarage eller en plads i et hvilket som helst kvarter, der opkræves hver time eller dagligt. Selv om i-41 er en af de mest bekvemme motorveje at bruge i byen, er den også den travleste især på WIS 441, så undvig den i myldretiden om morgenen og tidligt om aftenen. Hold øje med WIS 96 og County AP, som også er overbelastet i myldretiden. Appleton car Rentals er også en fantastisk måde at besøge seværdigheder uden for byen, såsom Devils River Campground Bay Beach Amusement Park, som begge ligger mindre end to timers kørsel væk. Kendt for at være ufremkommelig til fods, er en billig Biludlejning i Appleton praktisk, hvis du vil udforske og spare penge, samt planlægge din egen rute.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg huske, når jeg kører i Appleton?

For at navigere sikkert i en lejet bil i Appleton er det vigtigt at huske på nogle af de særlige færdselslove for byer og stater. For eksempel kan distraheret kørsel, fartoverskridelser og rødt lys få alvorlige konsekvenser. Det er ulovligt at køre, mens du er under indflydelse af en berusende substans, og et indhold af alkohol i blodet på 0,08 % eller derover vil give dig problemer med trafikbetjentene. Adlyd altid trafikbetjentene, og husk at vige for børnene ved fodgængerfeltet. Du må også kun parkere og stoppe på bestemte steder. Det anbefales derfor, at du kontrollerer med Appleton's afdeling af motorkøretøjer, om der er sket ændringer i lovgivningen for nylig, så du har opdateret oplysningerne.

Skal jeg have et særligt kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Appleton, hvis jeg besøger et andet land?

Du skal være 21 år eller ældre for at leje en bil i Wisconsin, såsom en elbil eller en økonomi-bil, forudsat at du har et kørekort og pas fra dit hjemland, som er gyldigt i hele lejeaftalens løbetid, og ikke er underlagt nogle restriktioner. Uanset dit hjemland foretrækker de fleste virksomheder et kreditkort, når lejekontrakten indgås.


0

Biludlejningsfirmaer i Appleton

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Appleton, Wisconsin

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,7

Comfort

9,5

Samlet

9,7

Afhentning/aflevering

9,5

Value

8,2

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,5

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,4

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,3

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

9,0

Value

7,8

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,7

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,7

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,3

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,0

Easirent

1 kontor

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

6,0

Sunnycars

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Appleton

Herunder vises de mest populære hoteller i Appleton

Kørsel i lejebil i Appleton – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Appleton, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Appleton, Wisconsin biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Appleton ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Appleton. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Appleton, Wisconsin?

Hvis du lejer en bil i Appleton, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 40 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Appleton er der generelt en hastighedsbegrænsning på 120 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Appleton er hastighedsbegrænsningen 120 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Nissan Rogue in Appleton?

Hvordan er vejret i Appleton, WI i december?

I december er der normalt 37 mm nedbør i Appleton og en gennemsnitstemperatur på -6 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Appleton, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Appleton om vejret i resten af Wisconsin?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Appleton og rundt i Wisconsin eller til de omkringliggende områder i december måned, kan forvente temperaturer på omkring -5 °C og ca. 40,8 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Appleton?

Priser for biler i Appleton opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Appleton?

Fra december 2023 er der 16 udbydere at vælge mellem for biler i Appleton.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Appleton?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Appleton. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Appleton?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Appleton. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Appleton?

Hvis du booker billeje i Appleton via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Appleton?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Appleton på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Appleton med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Appleton med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Appleton på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Appleton.

Kan jeg finde billeje i Appleton, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Appleton på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Appleton med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Appleton.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Appleton på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.