Lej en bil i Marrakech, Marokko

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Marrakech, Marokko

Marrakech, Marokko
29. jul — 5. aug
Samme aflevering
Marrakech, Marokko
tor 29.7
Middag
tor 5.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Marrakech, Marokko

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

91 kr. - 212 kr.

Alle biltyper

211 kr. - 730 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Marrakech, Marokko, er 113 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Marrakech, Marokko, er i februar. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 91 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 66% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Marrakech.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Marrakech, Marokko, er 276 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Marrakech, Marokko, er i november. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 108 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Marrakech.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Marrakech, Marokko, er 527 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Marrakech, Marokko, er i februar. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 326 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Marrakech.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Marrakech, Marokko, er 345 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Marrakech, Marokko, er i november. Prisen er 59% lavere end resten af året og ligger på kun 144 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Marrakech.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Marrakech, Marokko, er 553 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Marrakech, Marokko, er i februar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 326 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 41% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Marrakech.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
ADDCAR RENTAL

258 kr./dag

10 aug – 9 sep
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
UNITED RENT A CAR

269 kr./dag

10 aug – 9 sep
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
SURPRICE CAR RENTAL

270 kr./dag

10 aug – 9 sep
Kia Rio Hatchback

Biludlejningsfirmaer i Marrakech

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Marrakech, Marokko
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,8

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,8

Valuta for pengerne

9,2
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

4,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

5,0
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
9 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Information om din rejse til Marrakech

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Marrakech?

Verdensdelen Afrika bliver man som rejsende aldrig færdig med, da der er mange lande at vælge imellem. En af de populære feriebyer hedder Marrakech og er den fjerdestørste by i Marokko. Den er på én måde trendy og betagende med sine designbutikker og inspirerende arkitektur med bassiner, hvælvinger og mosaikker. Men byen er også traditionel med arbejdende værksteder og en UNESCO-status takket være medinaen, der er den gamle bydel. Du kan naturligvis få glæde af billeje i Marrakech – i hvert fald så længe, at du lever op til udbydernes aldersgrænse for leje af bil. Hos Hire Automotive er alderskravet 23 år, før du kan benytte biludlejning i Marrakech. Alle lejebilens chauffører under 25 år skal desuden betale et dagligt ekstratillæg på ca. 100 MAD (ca. 69 DKK). Samtidig skal alle førere af udlejningsbilen have været i besiddelse af et gyldigt kørekort i minimum et år. Hos Green Motion gælder nogenlunde de samme regler, da selskabet også forlanger at se et kørekort, der er mindst et år gammelt. Hertz tillader til gengæld billeje i Marrakech, når du er fyldt 21 år. Derudover skal du betale et engangsgebyr på ca. 300 MAD (ca. 208 DKK), hvis du er under 23 år. Alle andre udlejningsbureauer – som eksempelvis Avis, Keddy og Thrifty – har lignende regler for aldersgrænser.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Før du nyder fri kilometer og billeje i Marrakech, er det vigtigt at have styr på Marokkos regler i trafikken. Du må køre maks. 50 km/t i bydistrikter. På landeveje er farten maks. 80 km/t, mens den på motorveje er maksimalt 100 km/t. I Marokko ser man ikke positivt på alkohol kombineret med bilkørsel, hvilket ses på promillegrænsen, der ligger på 0,0. Der er ingen regler for lygteføring i dagslys, men du skal køre med lyset tændt fra mørket bryder frem. Der betales vejafgift for at køre på de marokkanske motorveje. Husk at tjekke om udlejningsfirmaet har inkluderet beløbet i prisen i forbindelse med din reservation.

Parkering

Det er først i de senere år, at der er begyndt at komme betalingsautomater i forbindelse med parkering i Marrakech centrum. Der findes også flere store områder kun forbeholdt parkering som eksempelvis Parking Garde ved Rte d’Ourika og Parking Official 24 omkring Rue Jbel Lakhdar. Det koster ca. 5 MAD (ca. 3 DKK) i timen at parkere.

Udflugtsmål i og omkring Marrakech

Lej bil i Marrakech, når du vil se mere end blot centrum, og når du vil hurtigere omkring. GPS, fri kilometer og en barnestol – eller to – er også noget, du sikkert er interesseret i. De ekstra goder kan bestilles i forbindelse med din reservation. En dagstur til Ouzoud-vandfaldene er helt klart værd at overveje. Du vil opleve et magisk naturområde med vandfald, der løber i forskellige niveauer fra en højde på ca. 110 meter. En anden sjov oplevelse foregår ved Palmeraie, som er intet mindre end en palmeplantage, hvor du kan se, hvordan de gror i ørkensand og smage på lokale dadler.

Hvilke forsikringer skal man have?

Udlejningsfirmaerne tilbyder en række grundforsikringer, når du foretager biludlejning i Marrakech. Det er udmærkede dækninger, hvor der som regel er en selvrisiko på både ansvars- og tyveriforsikringen. Den kan du dog betale for at komme af med. Desuden er det værd at se nærmere på forsikringsmulighederne på genstande som eksempelvis tag, ruder og hjul, der normalt ikke er med i skadesforsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Marrakech, eller skal man have et internationalt?

Du skal på Borgerservice for at søge om et internationalt kørekort. Danske kørekort er kun gyldige i EU. Prisen er ca. 25 DKK, og du skal medbringe et pasfoto samt dit kørekort. På rejsen skal du huske at medbringe både det danske og det internationale kørekort.

Hvor i Marrakech kan man hente og aflevere sin lejebil?

Du kan både benytte udlejningskontorerne i centrum samt Marrakech Lufthavn, når du skal have fat i din lejebil, og når du skal af med den igen. Ikke alle udlejningsfirmaerne har dog kontor i centrum. Eksempelvis Budget, Keddy og Thrifty har kontor i centrum. (Information checket 19/05/2019).


Afstanden fra Marrakech, Marokko til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Marrakech Menaras biludlejningsdisk

Biludlejning i Marrakech

I juli har vi foretaget 194 søgninger på biludlejning i Marrakech for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Marrakech for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Marrakech. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Marrakech har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Marrakech er billigst gennem Thrifty på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 55 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 136 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Marrakech, Marokko biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Marrakech ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Marrakech. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Marrakech har flest biludlejningssteder?

ADDCAR RENTAL er meget populært i Marrakech, Marokko, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 8 biludlejningssteder i Marrakech, Marokko by, og du kan forvente at betale omkring 247 kr./dag for din udlejningsbil i Marrakech, Marokko.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Marrakech, Marokko?

Rejsende, som lejer en bil i Marrakech, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Marrakech ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Marrakech, Marokko i juli?

Normalt er vejret i Marrakech i juli måned 28 °C og den forventede nedbør er 0 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Marrakech typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Marrakech om vejret i resten af Marrakech-Safi?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Marrakech og rundt i Marrakech-Safi eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 23 °C og ca. 5 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Marokko

Se vores biludlejningstilbud i byer som Tanger, Casablanca og Agadir i Marokko

Biludlejning i lufthavne i Marrakech

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Marrakech

Kom i gang med at planlægge din rejse til Marrakech