Billeje i Marrakech, Marrakech-Safi

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Marrakech, Marrakech-Safi

Marrakech, Marokko
2. feb. — 9. feb.
Samme aflevering
Marrakech, Marokko
tor. 2.2
Middag
tor. 9.2
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Marrakech, Marrakech-Safi

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Marrakech, Marrakech-Safi
Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

12 kr./dag

21 feb. - 3 mar.
Ford Fiesta
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

14 kr./dag

21 feb. - 3 mar.
Kia Cee'd
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

20 kr./dag

21 feb. - 3 mar.
Chevrolet Spark
Opel Meriva
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 4 passagerer

22 kr./dag

21 feb. - 3 mar.
Opel Meriva
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

45 kr./dag

21 feb. - 3 mar.
Nissan Qashqai
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

13 kr./dag

21 feb. - 3 mar.
Chevrolet Spark
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

41 kr./dag

21 feb. - 3 mar.
Peugeot 208
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

29 kr./dag

21 feb. - 3 mar.
Renault Kadjar
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

32 kr./dag

21 feb. - 3 mar.
Opel Corsa

Vigtige oplysninger om billeje i Marrakech

Verdensdelen Afrika bliver man som rejsende aldrig færdig med, da der er mange lande at vælge imellem. En af de populære feriebyer hedder Marrakech og er den fjerdestørste by i Marokko. Den er på én måde trendy og betagende med sine designbutikker og inspirerende arkitektur med bassiner, hvælvinger og mosaikker. Men byen er også traditionel med arbejdende værksteder og en UNESCO-status takket være medinaen, der er den gamle bydel. Du kan naturligvis få glæde af billeje i Marrakech – i hvert fald så længe, at du lever op til udbydernes aldersgrænse for leje af bil. Hos Hire Automotive er alderskravet 23 år, før du kan benytte biludlejning i Marrakech. Alle lejebilens chauffører under 25 år skal desuden betale et dagligt ekstratillæg på ca. 100 MAD (ca. 69 DKK). Samtidig skal alle førere af udlejningsbilen have været i besiddelse af et gyldigt kørekort i minimum et år. Hos Green Motion gælder nogenlunde de samme regler, da selskabet også forlanger at se et kørekort, der er mindst et år gammelt. Hertz tillader til gengæld billeje i Marrakech, når du er fyldt 21 år. Derudover skal du betale et engangsgebyr på ca. 300 MAD (ca. 208 DKK), hvis du er under 23 år. Alle andre udlejningsbureauer – som eksempelvis Avis, Keddy og Thrifty – har lignende regler for aldersgrænser.

Før du nyder fri kilometer og billeje i Marrakech, er det vigtigt at have styr på Marokkos regler i trafikken. Du må køre maks. 50 km/t i bydistrikter. På landeveje er farten maks. 80 km/t, mens den på motorveje er maksimalt 100 km/t. I Marokko ser man ikke positivt på alkohol kombineret med bilkørsel, hvilket ses på promillegrænsen, der ligger på 0,0. Der er ingen regler for lygteføring i dagslys, men du skal køre med lyset tændt fra mørket bryder frem. Der betales vejafgift for at køre på de marokkanske motorveje. Husk at tjekke om udlejningsfirmaet har inkluderet beløbet i prisen i forbindelse med din reservation.

Det er først i de senere år, at der er begyndt at komme betalingsautomater i forbindelse med parkering i Marrakech centrum. Der findes også flere store områder kun forbeholdt parkering som eksempelvis Parking Garde ved Rte d’Ourika og Parking Official 24 omkring Rue Jbel Lakhdar. Det koster ca. 5 MAD (ca. 3 DKK) i timen at parkere.

Lej bil i Marrakech, når du vil se mere end blot centrum, og når du vil hurtigere omkring. GPS, fri kilometer og en barnestol – eller to – er også noget, du sikkert er interesseret i. De ekstra goder kan bestilles i forbindelse med din reservation. En dagstur til Ouzoud-vandfaldene er helt klart værd at overveje. Du vil opleve et magisk naturområde med vandfald, der løber i forskellige niveauer fra en højde på ca. 110 meter. En anden sjov oplevelse foregår ved Palmeraie, som er intet mindre end en palmeplantage, hvor du kan se, hvordan de gror i ørkensand og smage på lokale dadler.

Udlejningsfirmaerne tilbyder en række grundforsikringer, når du foretager biludlejning i Marrakech. Det er udmærkede dækninger, hvor der som regel er en selvrisiko på både ansvars- og tyveriforsikringen. Den kan du dog betale for at komme af med. Desuden er det værd at se nærmere på forsikringsmulighederne på genstande som eksempelvis tag, ruder og hjul, der normalt ikke er med i skadesforsikringen.

Du skal på Borgerservice for at søge om et internationalt kørekort. Danske kørekort er kun gyldige i EU. Prisen er ca. 25 DKK, og du skal medbringe et pasfoto samt dit kørekort. På rejsen skal du huske at medbringe både det danske og det internationale kørekort.

Du kan både benytte udlejningskontorerne i centrum samt Marrakech Lufthavn, når du skal have fat i din lejebil, og når du skal af med den igen. Ikke alle udlejningsfirmaerne har dog kontor i centrum. Eksempelvis Budget, Keddy og Thrifty har kontor i centrum.


Find billig billeje i Marrakech, Marrakech-Safi

Find den lejebil i Marrakech, der passer til dine behov

Biler i Lille

107 kr. - 347 kr.

Alle biltyper

225 kr. - 920 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Marrakech, Marokko er 184 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Marrakech, Marokko er i november. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 107 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 64% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Marrakech.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Marrakech, Marokko er 321 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Marrakech, Marokko er i september. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 234 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Marrakech, Marokko er 914 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Marrakech, Marokko er i februar. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 352 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 46% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Marrakech, Marokko er 427 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Marrakech, Marokko er i november. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 170 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Marrakech.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Marrakech, Marokko er 265 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Marrakech, Marokko er i januar. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 149 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Marrakech.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Marrakech, Marokko er 821 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Marrakech, Marokko er i februar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 352 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Fiesta
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

12 kr./dag

21 feb. - 3 mar.
Ford Fiesta
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

13 kr./dag

21 feb. - 3 mar.
Ford Ka
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

14 kr./dag

21 feb. - 3 mar.
Ford Focus

Biludlejningsfirmaer i Marrakech

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Marrakech, Marrakech-Safi

diRENT

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

ADDCAR RENTAL

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Sunnycars

9 kontorer

AbbyCar Car Rentals

4 kontorer

Autounion Car Rental

4 kontorer

Ecovia

4 kontorer

AIRCAR

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Marrakech

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Marrakech

Det mest populære bureau

Locationauto

Populære biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigste lejebil

146 kr.

Den mest populære model

Dacia Duster
Det mest populære biludlejningsbureau i Marrakech, der er fundet på momondo i denne måned, er Locationauto. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er AIRCAR og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Marrakech i de seneste 72 timer: Compact, Economy, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Marrakech er 146 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 189 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Marrakech i de seneste 7 dage er Dacia Duster. Vores brugere foretrækker også Kia Picanto som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Marrakech

Nærliggende attraktioner:

Oasiria Water Park3,4 km

Nærliggende attraktioner:

Oasiria Water Park127,4 km

Nærliggende attraktioner:

Oasiria Water Park5,9 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Marrakech

Herunder vises de mest populære hoteller i Marrakech

Kørsel i lejebil i Marrakech – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Marrakech, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Marrakech kan normalt findes gennem INTERRENT . Når du booker hos INTERRENT , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 8,86/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Marrakech er 21,69/dag.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Marrakech ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Marrakech. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Marrakech, med 9 lokationer.

Rejsende, som lejer en bil i Marrakech, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Marrakech ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Normalt er vejret i Marrakech i januar måned 12 °C og den forventede nedbør er 20 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Marrakech og rundt i Marrakech-Safi eller til de omkringliggende områder i januar måned, kan forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 35 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Marrakech

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Marrakech

Lejebiler der er populære i Marrakech

Lej en af disse populære biltyper i Marrakech

Udlejningsbiler i populære bydele i Marrakech

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Marrakech? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Kom i gang med at planlægge din rejse til Marrakech


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Marrakech. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Marrakech på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Marrakech, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Marrakech.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Marrakech.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Marrakech med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.