Billeje i Marrakech

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Marrakech

Marrakech, Marokko
4. mar — 11. mar
Samme aflevering
Marrakech, Marokko
tor 4.3
Middag
tor 11.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Marrakech?

Alle

69 kr. - 797 kr.

Economy

66 kr. - 174 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Marrakech er i maj. Med en lejepris på kun 71 kr. pr. dag er prisen 53% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i september. I Marrakech kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Marrakech

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Marrakech
Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.8

Vurdering baseret på 8 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.9

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.4

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 4.8

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 4.0

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Middel 2.8

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Information om din rejse til Marrakech

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Marrakech?

Verdensdelen Afrika bliver man som rejsende aldrig færdig med, da der er mange lande at vælge imellem. En af de populære feriebyer hedder Marrakech og er den fjerdestørste by i Marokko. Den er på én måde trendy og betagende med sine designbutikker og inspirerende arkitektur med bassiner, hvælvinger og mosaikker. Men byen er også traditionel med arbejdende værksteder og en UNESCO-status takket være medinaen, der er den gamle bydel. Du kan naturligvis få glæde af billeje i Marrakech – i hvert fald så længe, at du lever op til udbydernes aldersgrænse for leje af bil. Hos Hire Automotive er alderskravet 23 år, før du kan benytte biludlejning i Marrakech. Alle lejebilens chauffører under 25 år skal desuden betale et dagligt ekstratillæg på ca. 100 MAD (ca. 69 DKK). Samtidig skal alle førere af udlejningsbilen have været i besiddelse af et gyldigt kørekort i minimum et år. Hos Green Motion gælder nogenlunde de samme regler, da selskabet også forlanger at se et kørekort, der er mindst et år gammelt. Hertz tillader til gengæld billeje i Marrakech, når du er fyldt 21 år. Derudover skal du betale et engangsgebyr på ca. 300 MAD (ca. 208 DKK), hvis du er under 23 år. Alle andre udlejningsbureauer – som eksempelvis Avis, Keddy og Thrifty – har lignende regler for aldersgrænser.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Før du nyder fri kilometer og billeje i Marrakech, er det vigtigt at have styr på Marokkos regler i trafikken. Du må køre maks. 50 km/t i bydistrikter. På landeveje er farten maks. 80 km/t, mens den på motorveje er maksimalt 100 km/t. I Marokko ser man ikke positivt på alkohol kombineret med bilkørsel, hvilket ses på promillegrænsen, der ligger på 0,0. Der er ingen regler for lygteføring i dagslys, men du skal køre med lyset tændt fra mørket bryder frem. Der betales vejafgift for at køre på de marokkanske motorveje. Husk at tjekke om udlejningsfirmaet har inkluderet beløbet i prisen i forbindelse med din reservation.

Parkering

Det er først i de senere år, at der er begyndt at komme betalingsautomater i forbindelse med parkering i Marrakech centrum. Der findes også flere store områder kun forbeholdt parkering som eksempelvis Parking Garde ved Rte d’Ourika og Parking Official 24 omkring Rue Jbel Lakhdar. Det koster ca. 5 MAD (ca. 3 DKK) i timen at parkere.

Udflugtsmål i og omkring Marrakech

Lej bil i Marrakech, når du vil se mere end blot centrum, og når du vil hurtigere omkring. GPS, fri kilometer og en barnestol – eller to – er også noget, du sikkert er interesseret i. De ekstra goder kan bestilles i forbindelse med din reservation. En dagstur til Ouzoud-vandfaldene er helt klart værd at overveje. Du vil opleve et magisk naturområde med vandfald, der løber i forskellige niveauer fra en højde på ca. 110 meter. En anden sjov oplevelse foregår ved Palmeraie, som er intet mindre end en palmeplantage, hvor du kan se, hvordan de gror i ørkensand og smage på lokale dadler.

Hvilke forsikringer skal man have?

Udlejningsfirmaerne tilbyder en række grundforsikringer, når du foretager biludlejning i Marrakech. Det er udmærkede dækninger, hvor der som regel er en selvrisiko på både ansvars- og tyveriforsikringen. Den kan du dog betale for at komme af med. Desuden er det værd at se nærmere på forsikringsmulighederne på genstande som eksempelvis tag, ruder og hjul, der normalt ikke er med i skadesforsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Marrakech, eller skal man have et internationalt?

Du skal på Borgerservice for at søge om et internationalt kørekort. Danske kørekort er kun gyldige i EU. Prisen er ca. 25 DKK, og du skal medbringe et pasfoto samt dit kørekort. På rejsen skal du huske at medbringe både det danske og det internationale kørekort.

Hvor i Marrakech kan man hente og aflevere sin lejebil?

Du kan både benytte udlejningskontorerne i centrum samt Marrakech Lufthavn, når du skal have fat i din lejebil, og når du skal af med den igen. Ikke alle udlejningsfirmaerne har dog kontor i centrum. Eksempelvis Budget, Keddy og Thrifty har kontor i centrum. (Information checket 19/05/2019).


Afstanden fra Marrakech til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Marrakech Menaras biludlejningsdisk

Biludlejning i Marrakech

I februar har vi foretaget 194 søgninger på biludlejning i Marrakech for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Marrakech for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Marrakech. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Marrakech i marts?

For en weekend i marts er de bedste biludlejningstilbud i Marrakech fra omkring 160 kr.-160 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 96 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 149 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Marrakech har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Marrakech er billigst gennem Thrifty på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 54 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 132 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Marrakech biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Marrakech ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Marrakech. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Marrakech har flest biludlejningssteder?

ADDCAR RENTAL er meget populært i Marrakech, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 8 biludlejningssteder i Marrakech by, og du kan forvente at betale omkring 239 kr./dag for din udlejningsbil i Marrakech.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Marrakech?

Rejsende, som lejer en bil i Marrakech, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Marrakech ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Marrakech, Marokko i februar?

Normalt er vejret i Marrakech i februar måned 13 °C og den forventede nedbør er 30 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i februar?

Vejret i Marrakech i februar vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Marrakech. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Marrakech plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat Panda, Ford Focus og Hyundai i10.

Minder vejret i Marrakech om vejret i resten af Marrakesh-Safi?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Marrakech og rundt i Marrakesh-Safi eller til de omkringliggende områder i februar måned, kan forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 30 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Marokko

Se vores biludlejningstilbud i byer som Tanger, Casablanca og Agadir i Marokko

Biludlejning i lufthavne i Marrakech

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Marrakech

Kom i gang med at planlægge din rejse til Marrakech

 • Få den seneste informatiom om fly til Marrakech

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Marrakech
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Marrakechs mest populære områder

  Find hoteller in Marrakech
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Marrakech