De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Marrakech, Marrakech-Safi

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Marrakech, Marrakech-Safi

Chaufførens alder: 26-65
Fri 28.6
Fri 5.7

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Marrakech, Marrakech-Safi

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Marrakech, Marrakech-Safi
Economy83 kr./dag
Lille mellemklasse105 kr./dag
Stor mellemklasse289 kr./dag
Mini75 kr./dag
Varevogn til passagerer176 kr./dag
Kompakt SUV233 kr./dag
Mellemstor SUV506 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Marrakech

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Marrakech

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Marrakech?

De billigste udlejningsbiler i Marrakech kan normalt findes gennem UNITED RENT A CAR. Når du booker hos UNITED RENT A CAR, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 62 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Marrakech er 151 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Marrakech har flest lokationer?

ADDCAR RENTAL har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Marrakech, med 8 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Marrakech?

En Dacia Lodgy er den mest populære bil at leje in Marrakech ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Dacia Lodgy på helt ned til 124 kr./dag in Marrakech, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 276 kr./dag. En anden populær bil at leje in Marrakech er en Dacia Duster, der i gennemsnit koster 258 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 112 kr./dag.

Find billig billeje i Marrakech, Marrakech-Safi

Find den lejebil i Marrakech, der passer til dine behov

Lille biler

89 kr. - 285 kr.

Alle biltyper

159 kr. - 503 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Marrakech, Marokko er 153 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Marrakech, Marokko er i januar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 89 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Marrakech.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Marrakech, Marokko er 270 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Marrakech, Marokko er i marts. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 149 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Marrakech.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Marrakech, Marokko er 629 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Marrakech, Marokko er i november. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 251 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 53% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Marrakech, Marokko er 483 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Marrakech, Marokko er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 213 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 39% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Marrakech.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Marrakech, Marokko er 271 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Marrakech, Marokko er i marts. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 135 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Marrakech.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Marrakech, Marokko er 572 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Marrakech, Marokko er i maj. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 220 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 48% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Marrakech. I Marrakech kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

75 kr./dag

6 Jul - 16 Jul
Fiat 500
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

83 kr./dag

6 Jul - 16 Jul
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

105 kr./dag

6 Jul - 16 Jul
Volkswagen Golf

Biludlejningsfirmaer i Marrakech

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Marrakech, Marrakech-Safi

ADDCAR RENTAL

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Autounion Car Rental

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Budget

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

7,7

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,5

GREEN MOTION

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,0

Comfort

3,7

Samlet

3,7

Afhentning/aflevering

3,7

Value

4,0

AIRCAR

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Hire Automotive Group

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Sunnycars

5 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Marrakech

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Marrakech

Det mest populære bureau

UNITED RENT A CAR

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste lejebil

141 kr.

Den mest populære model

Dacia Lodgy
Det mest populære biludlejningsbureau i Marrakech, der er fundet på momondo i denne måned, er UNITED RENT A CAR. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Locationauto og AIRCAR
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Marrakech i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Marrakech er 141 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 238 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Marrakech i de seneste 7 dage er Dacia Lodgy. Vores brugere foretrækker også Dacia Duster som alternativ.

Kørsel i lejebil i Marrakech – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Marrakech, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Marrakech, Marokko i juli?

For en weekend i juli er de bedste biludlejningstilbud i Marrakech fra omkring 197 kr.-253 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 127 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 340 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Marrakech, Marokko biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Marrakech ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Marrakech. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Marrakech, Marokko?

Rejsende, som lejer en bil i Marrakech, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Marrakech ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Land Rover Range Rover Sport in Marrakech?

Hvordan er vejret i Marrakech, Marokko i juni?

Normalt er vejret i Marrakech i juni måned 23 °C og den forventede nedbør er 0 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Marrakech om vejret i resten af Marrakech-Safi?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Marrakech og rundt i Marrakech-Safi eller til de omkringliggende områder i juni måned, kan forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 5 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Marrakech?

Priser for biler i Marrakech opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Marrakech?

Fra juni 2024 er der 127 udbydere at vælge mellem for biler i Marrakech.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Marrakech?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Marrakech. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Marrakech?

Alle førere, der lejer en bil i Marrakech, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Marrakech?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Marrakech. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Marrakech?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Marrakech på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Marrakech med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Marrakech, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Marrakech på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Marrakech.

Kan jeg finde billeje i Marrakech, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Marrakech.

Kan jeg søge efter billeje i Marrakech med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Marrakech med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Marrakech på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fri 28.6
Middag
Fri 5.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Marrakech

Populære typer af udlejningsbiler i Marrakech