Billeje i Marrakech

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Marrakech

lør.. 17.8.
12:00
søn.. 18.8.
12:00
Sammenlign momondo med |

Find billig billeje i Marrakech

Se de bedste tilbud på billeje i Marrakech fundet af momondos brugere for nylig
A4
eller lignende Premium
5 2 4-5
578 DKK
1. jul. - 15. jul.
Marrakech
Marrakech Menara Airport
578 DKK
1. jul. - 15. jul.

Populære lejebiler i Marrakech

De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 24 timer
Economy-bil i Marrakech locationauto
Economy
2 voksne, 2 tasker
Lille mellemklasse-bil i Marrakech aircar
Lille mellemklasse
4 voksne, 2 tasker
Stor mellemklasse-bil i Marrakech thrifty
Stor mellemklasse
5 voksne, 3 tasker
Standard-bil i Marrakech dollar
Standard
5 voksne, 3 tasker
Stor-bil i Marrakech sovoy
Stor
5 voksne, 2 tasker
Firhjulstrækker-bil i Marrakech dollar
Firhjulstrækker
4 voksne, 2 tasker

De bedste biludlejningsfirmaer i Marrakech

I tvivl om hvilke biludlejningsfirmaer, du skal leje en bil hos? Her er de mest populære udbydere
autoeurope Billigste AutoEurope AutoEurope giver dig de billigste tilbud 1 sted i byen
sovoy Mest populære Sovoy Sovoy giver dig de billigste tilbud 1 sted i byen
addcarrental De fleste steder ADDCAR RENTAL ADDCAR RENTAL tilbyder høj kvalitet og luksuriøse modeller 7 steder i byen

Biludlejningsfirmaer i Marrakech

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Marrakech
$self.agencySymbol
diRENT
Fantastisk - 9,6 (1 anmeldelse)
3 steder
$self.agencySymbol
FLIZZR
Fantastisk - 9,2 (1 anmeldelse)
1 sted
$self.agencySymbol
Autounion Car Rental
Fantastisk - 9,0 (2 anmeldelser)
3 steder
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,2 (98 anmeldelser)
2 steder
$self.agencySymbol
Budget
Fantastisk - 8,1 (5 anmeldelser)
3 steder
$self.agencySymbol
Right Cars
God - 7,9 (7 anmeldelser)
2 steder
$self.agencySymbol
First Car
God - 7,7 (4 anmeldelser)
1 sted
$self.agencySymbol
Avis
God - 7,6 (2.243 anmeldelser)
2 steder

Lufthavne med biludlejning i Marrakech

Find en udlejningsbil i denne lufthavn
BILER I
Marrakech Menara Lufthavn
RAK

Billeje i Marrakech

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Marrakech?

Verdensdelen Afrika bliver man som rejsende aldrig færdig med, da der er mange lande at vælge imellem. En af de populære feriebyer hedder Marrakech og er den fjerdestørste by i Marokko. Den er på én måde trendy og betagende med sine designbutikker og inspirerende arkitektur med bassiner, hvælvinger og mosaikker. Men byen er også traditionel med arbejdende værksteder og en UNESCO-status takket være medinaen, der er den gamle bydel. Du kan naturligvis få glæde af billeje i Marrakech – i hvert fald så længe, at du lever op til udbydernes aldersgrænse for leje af bil. Hos Hire Automotive er alderskravet 23 år, før du kan benytte biludlejning i Marrakech. Alle lejebilens chauffører under 25 år skal desuden betale et dagligt ekstratillæg på ca. 100 MAD (ca. 69 DKK). Samtidig skal alle førere af udlejningsbilen have været i besiddelse af et gyldigt kørekort i minimum et år. Hos Green Motion gælder nogenlunde de samme regler, da selskabet også forlanger at se et kørekort, der er mindst et år gammelt. Hertz tillader til gengæld billeje i Marrakech, når du er fyldt 21 år. Derudover skal du betale et engangsgebyr på ca. 300 MAD (ca. 208 DKK), hvis du er under 23 år. Alle andre udlejningsbureauer – som eksempelvis Avis, Keddy og Thrifty – har lignende regler for aldersgrænser.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Før du nyder fri kilometer og billeje i Marrakech, er det vigtigt at have styr på Marokkos regler i trafikken. Du må køre maks. 50 km/t i bydistrikter. På landeveje er farten maks. 80 km/t, mens den på motorveje er maksimalt 100 km/t. I Marokko ser man ikke positivt på alkohol kombineret med bilkørsel, hvilket ses på promillegrænsen, der ligger på 0,0. Der er ingen regler for lygteføring i dagslys, men du skal køre med lyset tændt fra mørket bryder frem. Der betales vejafgift for at køre på de marokkanske motorveje. Husk at tjekke om udlejningsfirmaet har inkluderet beløbet i prisen i forbindelse med din reservation.

Parkering

Det er først i de senere år, at der er begyndt at komme betalingsautomater i forbindelse med parkering i Marrakech centrum. Der findes også flere store områder kun forbeholdt parkering som eksempelvis Parking Garde ved Rte d’Ourika og Parking Official 24 omkring Rue Jbel Lakhdar. Det koster ca. 5 MAD (ca. 3 DKK) i timen at parkere.

Udflugtsmål i og omkring Marrakech

Lej bil i Marrakech, når du vil se mere end blot centrum, og når du vil hurtigere omkring. GPS, fri kilometer og en barnestol – eller to – er også noget, du sikkert er interesseret i. De ekstra goder kan bestilles i forbindelse med din reservation. En dagstur til Ouzoud-vandfaldene er helt klart værd at overveje. Du vil opleve et magisk naturområde med vandfald, der løber i forskellige niveauer fra en højde på ca. 110 meter. En anden sjov oplevelse foregår ved Palmeraie, som er intet mindre end en palmeplantage, hvor du kan se, hvordan de gror i ørkensand og smage på lokale dadler.

Hvilke forsikringer skal man have?

Udlejningsfirmaerne tilbyder en række grundforsikringer, når du foretager biludlejning i Marrakech. Det er udmærkede dækninger, hvor der som regel er en selvrisiko på både ansvars- og tyveriforsikringen. Den kan du dog betale for at komme af med. Desuden er det værd at se nærmere på forsikringsmulighederne på genstande som eksempelvis tag, ruder og hjul, der normalt ikke er med i skadesforsikringen.

Kan man bruge sit danske kørekort i Marrakech, eller skal man have et internationalt?

Du skal på Borgerservice for at søge om et internationalt kørekort. Danske kørekort er kun gyldige i EU. Prisen er ca. 25 DKK, og du skal medbringe et pasfoto samt dit kørekort. På rejsen skal du huske at medbringe både det danske og det internationale kørekort.

Hvor i Marrakech kan man hente og aflevere sin lejebil?

Du kan både benytte udlejningskontorerne i centrum samt Marrakech Lufthavn, når du skal have fat i din lejebil, og når du skal af med den igen. Ikke alle udlejningsfirmaerne har dog kontor i centrum. Eksempelvis Budget, Keddy og Thrifty har kontor i centrum. (Information checket 19/05/2019).


Planlæg din rejse til Marrakech med fly og hotel