Udlejningsbiler fra Autounion Car Rental i Marrakech

Find og sammenlign gode tilbud på Autounion Car Rental udlejningsbiler i Marrakech

Marrakech, Marokko
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Marrakech, Marokko
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Marrakech Autounion Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Autounion Car Rental biludlejningssteder i Marrakech, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Autounion Car Rental udlejningsbiler i Marrakech

Autounion Car Rental ønsker at deres kunder og personale i Marrakech skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Autounion Car Rental indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Marrakech. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Marrakech fra Autounion Car Rental i august vil i gennemsnit koste 240 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste august helt ned til 226 kr. per dag fra Autounion Car Rental, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Marrakech i en uge, er den gennemsnitlige pris 1.678 kr. for en udlejningsbil fra Autounion Car Rental.

I øjeblikket Autounion Car Rental har 1 lokation i Lufthavn: Marrakech Menara:
Avenue Guemassa.

Den mest populære type af bil at leje fra Autounion Car Rental i Marrakech i august er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 283 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i august, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 226 kr. per dag.

At leje en Economy er den billigste type af bil tilgængelig fra Autounion Car Rental i Marrakech. AT leje en Economy fra Autounion Car Rental koster 283 kr./dag i gennemsnit (38% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 83% af vores brugere valgt at leje en Economy for at spare penge på deres udlejningsbil i Marrakech.

Autounion Car Rental opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Marrakech. Den mest populære biludlejningslokation Autounion Car Rental har i Marrakech er placeret på Avenue Guemassa.I løbet af de sidste 12 måneder har 74% af vores brugere, der søgte efter Autounion Car Rental udlejningsbiler i Marrakech endt med at leje deres bil fra Avenue Guemassa lokationen.


Autounion Car Rental biler i andre byer i Marokko