Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Detroit, Michigan

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Detroit, Michigan

Chaufførens alder: 26-65
tor. 20.6
tor. 27.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Information om og trends inden for biludlejning i Detroit

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Detroit

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Detroit?

De billigste udlejningsbiler i Detroit kan normalt findes gennem Budget. Når du booker hos Budget, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 219 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Detroit er 306 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Detroit har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Detroit, med 4 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Detroit?

En Toyota RAV4 er den mest populære bil at leje in Detroit ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Toyota RAV4 på helt ned til 310 kr./dag in Detroit, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 437 kr./dag. En anden populær bil at leje in Detroit er en Mazda CX-5, der i gennemsnit koster 480 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 306 kr./dag.

Find billig billeje i Detroit, Michigan

Find den lejebil i Detroit, der passer til dine behov

Lille biler

271 kr. - 526 kr.

Alle biltyper

270 kr. - 538 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Detroit, USA er 266 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Detroit, USA er i november. Prisen er 1% lavere end resten af året og ligger på kun 271 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Detroit. I Detroit kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Detroit, USA er 221 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Detroit, USA er i september. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 267 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Detroit. I Detroit kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Detroit, USA er 323 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Detroit, USA er i februar. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 272 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Detroit. I Detroit kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Detroit, USA er 273 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Detroit, USA er i september. Prisen er 3% lavere end resten af året og ligger på kun 267 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 18% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Detroit. I Detroit kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Detroit

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Detroit, Michigan

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,7

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,2

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

8,7

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,5

Value

7,8

Enterprise Rent-A-Car

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,3

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

8,4

Value

7,6

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,2

Value

6,8

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,7

Thrifty

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,5

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,6

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

5,8

Value

5,9

Payless

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,9

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,7

Value

6,0

Hurtige fakta om biludlejning i Detroit

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Detroit

Det mest populære bureau

Dollar

Populære biltyper

SUV, Full-size, Intermediate

Billigste lejebil

327 kr.

Den mest populære model

Toyota RAV4
Det mest populære biludlejningsbureau i Detroit, der er fundet på momondo i denne måned, er Dollar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Budget og Alamo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Detroit i de seneste 72 timer: SUV, Full-size, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Detroit er 327 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 422 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Detroit i de seneste 7 dage er Toyota RAV4. Vores brugere foretrækker også Mazda CX-5 som alternativ.

Kørsel i lejebil i Detroit – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Detroit, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Detroit, Michigan biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Detroit opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Detroit så som Budget, Alamo og Enterprise Rent-A-Car der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Detroit i juli måned?

Leje af en standardbil i Detroit i juli måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 22 °C og nedbør omkring 79 mm i juli, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Detroit koster 337 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Detroit, Michigan?

Detroits hastighedsbegrænsning er 40 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Detroit er hastighedsbegrænsningen 120 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Lincoln Continental in Detroit?

Hvordan er vejret i Detroit, MI i juni?

Normalt er vejret i Detroit i juni måned 21 °C og den forventede nedbør er 69 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Detroit om vejret i resten af Michigan?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Detroit og rundt i Michigan eller til de omkringliggende områder i juni måned, kan forvente temperaturer på omkring 19 °C og ca. 80,8 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Detroit?

Priser for biler i Detroit opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Detroit?

Antallet af udbydere for biler i Detroit er 21 fra juni 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Detroit?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Detroit. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Detroit?

For at leje en bil i Detroit, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Detroit?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Detroit, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Detroit?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Detroit ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Detroit med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Detroit, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Detroit på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Detroit på momondo.

Kan jeg finde billeje i Detroit, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Detroit.

Kan jeg søge efter billeje i Detroit med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Detroit på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Detroit på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 20.6
Middag
tor. 27.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Detroit