Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Aarhus, Midtjylland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Aarhus, Midtjylland

Aarhus, Danmark
26. mar. — 2. apr.
Aarhus, Danmark
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Aarhus

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Aarhus

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Aarhus?

De billigste udlejningsbiler i Aarhus kan normalt findes gennem Avis. Når du booker hos Avis, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 118 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Aarhus er 383 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Aarhus har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Aarhus, med 6 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Aarhus?

Til gennemsnitligt 1.071 kr./dag (og helt ned til 610 kr./dag) er udlejning af en Volkswagen Multivan in Aarhus det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Toyota Aygo in Aarhus for 365 kr./dag i gennemsnit (248 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Aarhus, Midtjylland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Aarhus, Midtjylland
Economy273 kr./dag
Lille mellemklasse278 kr./dag
Stor mellemklasse414 kr./dag
Mini273 kr./dag
Kompakt stationcar374 kr./dag
Mellemstor SUV374 kr./dag
Standard stationcar427 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Aarhus

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Aarhus?

I reglen kan man godt få lov at køre internationalt med lejebiler fra Aarhus. Du skal dog oplyse til biludlejningsselskabet i Aarhus, at du ønsker at benytte bilen til at køre i udlandet, hvis du for eksempel skal en tur til Berlin. Du vil så blive opkrævet et tillæg, som dækker ekstra forsikringsdækning. Men så vil du også typisk kunne køre i alle EU-landene. Husk at oplyse, hvilke lande du vil bruge bilen i, så får du ikke gjort noget forkert, der kan ramme dig bagefter. Bemærk også, at de forskellige billejefirmaer kan have visse områder i Europa, du ikke bare må køre i med deres biler. Det skyldes typisk enten vejr- og vejforhold, der er væsentligt anderledes, eller at et område vurderes som for risikabelt at køre i, enten generelt eller for folk, der er uerfarne med de lokale forhold.

Kan du leje en udlejningsbil i Aarhus uden et kreditkort?

Typisk vil udlejningsfirmaet kræve mindst et internationalt kreditkort. Flere har dog enkelte, mindre biltyper som kan lejes uden kreditkort, men hvor du i stedet skal lægge et kontant depositum. Derefter afregnes eventuelle ekstra omkostninger, når du returnerer bilen. Kontakt dit påtænkte udlejningsselskab, og hør hvad netop deres regler og kategorier er for dette, samt hvor stort et depositum du skal regne med. Regler og grænser vil typisk være lidt forskellige fra et selskab til et andet. Det er heller ikke sikkert, at netop dit påtænkte udlejningsselskab vil leje en bil ud uden et internationalt kreditkort. I givet fald må du kigge videre til det næste selskab på listen, for der er selskaber, der gør det, om end på et begrænset udvalg af bilmodeller. Så forvent ikke at kunne leje en luksusbil. Som landets næststørste by byder Aarhus på et ret godt udvalg af selskaber og biler, så der skulle være noget for de fleste.

Hvilke færdselsregler skal du holde øje med i Aarhus?

Aarhus har som sådan ikke anderledes færdselsregler end resten af Danmark. De har til gengæld noget, som du måske ikke støder på så mange steder herhjemme: Letbanen. Det vil sige, at der i dele af byen er letbanekøretøjer, som færdes på og over vejene. Dette betyder naturligvis nogle regler, man måske ikke ellers er vant til, eller som er ekstra vigtige. Kør for eksempel ikke over for gult eller rødt lys; du kan meget vel pludselig havne på tværs af et letbanetog. Forsøg heller ikke at svinge til venstre, hvor venstresving er forbudt, og sørg for at standse ved stoplinjen. Bemærk også, hvor du i det hele taget holder eller kører med din bil. Letbanetog kan ikke stoppe helt så nemt, som en personbil kan, og rager også ud over sporet, de kører på.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Aarhus?

Hvis du kommer som international rejsende og vil leje bil i Aarhus, er der nogle generelle krav. Du skal naturligvis huske kørekort til den kategori køretøj, du har booket. Den primære fører skal have været i besiddelse af kørekort til kategorien i mindst et år. Du skal yderligere være i besiddelse af et internationalt kreditkort med den primære førers for- og efternavn samt et stykke foto-ID, såsom pas eller nationalt ID-kort. Medbring også en udskrevet kvittering på eventuel reservation samt eventuelt yderligere dokumenter, der anmodes om på din reservation. Så sikrer du, at afhentningen af din bil går så hurtig og glat, som det overhovedet er muligt. Det vil altid være en god ide reservere bil i forvejen. Så sikrer du, at de har den kategori bil hjemme, som du ønsker, og at du ikke skal vente på eventuel klargøring af bilen.


Find billig billeje i Aarhus, Midtjylland

Find den lejebil i Aarhus, der passer til dine behov

Lille biler

329 kr. - 476 kr.

Alle biltyper

508 kr. - 846 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Aarhus, Danmark er 382 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Aarhus, Danmark er i marts. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 329 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Aarhus.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Aarhus, Danmark er 683 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Aarhus, Danmark er i februar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 501 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Aarhus.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Aarhus, Danmark er 1.164 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Aarhus, Danmark er i oktober. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 749 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 42% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Aarhus, Danmark er 694 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Aarhus, Danmark er i februar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 374 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Aarhus.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Aarhus, Danmark er 1.064 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Aarhus, Danmark er i december. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 677 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 37% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Aarhus, Danmark er 1.026 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Aarhus, Danmark er i marts. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 645 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

273 kr./dag

24 mar. - 31 mar.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

278 kr./dag

24 mar. - 31 mar.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Aarhus

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Aarhus, Midtjylland

Sixt

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,6

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

9,2

Value

8,0

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

10,0

Thrifty

1 kontor

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

6,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,0

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

1,9

Sunnycars

6 kontorer

FLIZZR

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Aarhus

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Aarhus

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Passenger Van, Intermediate, Economy

Billigste lejebil

180 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Multivan
Det mest populære biludlejningsbureau i Aarhus, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Budget og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Aarhus i de seneste 72 timer: Passenger Van, Intermediate, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Aarhus er 180 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 398 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Aarhus i de seneste 7 dage er Volkswagen Multivan. Vores brugere foretrækker også Toyota Aygo som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Aarhus

Nærliggende attraktioner:

ARoS Aarhus Kunstmuseum79,8 km
Store Torv80,5 km
Århus Domkirke80,5 km

Nærliggende attraktioner:

Store Torv106,3 km
Århus Domkirke106,3 km
ARoS Aarhus Kunstmuseum106,5 km

Nærliggende attraktioner:

Århus Domkirke30,4 km
Store Torv30,4 km
ARoS Aarhus Kunstmuseum31,1 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Aarhus

Herunder vises de mest populære hoteller i Aarhus
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Thomas Jensens Alle 1, Aarhus, Central Jutland, Denmark

0,6 km fra centrum

Danhostel Aarhus City

Danhostel Aarhus City

Fiskergade 10, Aarhus, Central Jutland, Denmark

0,2 km fra centrum

Wakeup - Aarhus

Wakeup - Aarhus

M.p. Bruuns Gade 27, Aarhus, Central Jutland, Denmark

0,8 km fra centrum

Cabinn Aarhus

Cabinn Aarhus

Kannikegade 14, Aarhus, Central Jutland, Denmark

0,4 km fra centrum

Book1 By Brøchner Hotels

Book1 By Brøchner Hotels

3 Møllegade, Aarhus, Central Jutland, Denmark

0,2 km fra centrum

Zleep Hotel Aarhus Viby

Zleep Hotel Aarhus Viby

Viby Ringvej 4B, Aarhus, Central Jutland, Denmark

4,0 km fra centrum

Radisson Red Aarhus

Radisson Red Aarhus

Frederiksgade 88, Aarhus, Central Jutland, Denmark

0,3 km fra centrum

Comwell Aarhus

Comwell Aarhus

Værkmestergade 2, Aarhus, Central Jutland, Denmark

0,7 km fra centrum

Zleep Hotel Aarhus Skejby

Zleep Hotel Aarhus Skejby

Tangen 45, Aarhus, Central Jutland, Denmark

4,9 km fra centrum

Hotel Guestapart

Hotel Guestapart

Aarhus, Midtjylland, Danmark

4,6 km fra centrum

Hotel Royal

Hotel Royal

Store Torv 4, Aarhus, Central Jutland, Denmark

0,4 km fra centrum

Scandic Aarhus City

Scandic Aarhus City

Østergade 10, Aarhus, Central Jutland, Denmark

0,2 km fra centrum

Scandic Aarhus Vest

Scandic Aarhus Vest

Rytoften 3, Aarhus, Central Jutland, Denmark

3,5 km fra centrum

Sofs Boutique Hotel

Sofs Boutique Hotel

Guldsmedgade 40, Aarhus, Central Jutland, Denmark

0,5 km fra centrum

Hotel Atlantic

Hotel Atlantic

Europaplads 10, Aarhus, Central Jutland, Denmark

0,6 km fra centrum

Helnan Marselis Hotel

Helnan Marselis Hotel

Strandvejen 25, Aarhus, Central Jutland, Denmark

3,3 km fra centrum

Hotel Villa Provence

Hotel Villa Provence

Fredens Torv 12, Aarhus, Central Jutland, Denmark

0,4 km fra centrum

Hotel Faber

Hotel Faber

Eckersbergsgade 17, Aarhus, Central Jutland, Denmark

0,7 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Aarhus – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Aarhus, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Aarhus, Danmark i april?

Biludlejning i Aarhus for en weekend i april fås i gennemsnit for 469 kr.. Billigere tilbud fås til 330 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Aarhus i april, kan du forvente en pris på cirka 658 kr.. De bedste priser fås fra 230 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Aarhus, Danmark biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Aarhus har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Hertz, Europcar og Budget er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Aarhus, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Aarhus i april måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Aarhus i april. I Aarhus kommer der igennemsnit 50 mm nedbør og med temperaturer omkring 10 °C i april måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Aarhus koster 551 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Aarhus, Danmark?

50 km/t. er fartgrænsen i Aarhus, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Aarhus er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Aarhus så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Ford Transit in Aarhus?

Hvordan er vejret i Aarhus, Danmark i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Aarhus i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 2 °C og ca. 40 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Aarhus om vejret i resten af Midtjylland?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Aarhus og rundt i Midtjylland eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 2 °C og ca. 45 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Aarhus?

Priser for biler i Aarhus opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Aarhus?

Fra marts 2024 er der 21 udbydere at vælge mellem for biler i Aarhus.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Aarhus?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Aarhus. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Aarhus?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Aarhus. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Aarhus?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Aarhus, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Aarhus?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Aarhus ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Aarhus med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Aarhus eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Aarhus på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Aarhus.

Kan jeg finde billeje i Aarhus, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Aarhus på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Aarhus med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Aarhus.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Aarhus på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Aarhus

Populære typer af udlejningsbiler i Aarhus


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo