Lej en bil i Aarhus, Danmark

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Aarhus, Danmark

Aarhus, Danmark
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Aarhus, Danmark
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Aarhus, Danmark

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

165 kr. - 674 kr.

Alle biltyper

165 kr. - 1.259 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Aarhus, Danmark, er 254 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Aarhus, Danmark, er i maj. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 165 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Aarhus.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Aarhus, Danmark, er 455 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Aarhus, Danmark, er i april. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 185 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 0% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Aarhus.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Aarhus, Danmark, er 434 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Aarhus, Danmark, er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 597 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Aarhus.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise

285 kr./dag

13 sep – 20 sep
Kia Rio Hatchback
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Hertz

290 kr./dag

13 sep – 20 sep
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise

291 kr./dag

13 sep – 20 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Aarhus

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Aarhus, Danmark
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
8 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Aarhus, Danmark til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Billunds biludlejningsdisk

Biludlejning i Aarhus

185 brugere har søgt efter billeje i Aarhus med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Aarhus for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Hertz, Europcar, og Enterprise er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Aarhus. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Aarhus, Danmark i august?

Biludlejning i Aarhus for en weekend i august fås i gennemsnit for 353 kr.. Billigere tilbud fås til 208 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Aarhus i august, kan du forvente en pris på cirka 261 kr.. De bedste priser fås fra 241 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Aarhus har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Aarhus er Europcar med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 561 kr. fra dens beliggenhed i Aarhus. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Europcar i Aarhus er 135 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Aarhus, Danmark biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Aarhus har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Hertz, Europcar og Enterprise er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Aarhus, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Aarhus i august måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Aarhus i august. I Aarhus kommer der igennemsnit 60 mm nedbør og med temperaturer omkring 12 °C i august måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Aarhus koster 594 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Aarhus har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Aarhus, Danmark med 4 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 265 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Aarhus, Danmark?

50 km/t. er fartgrænsen i Aarhus, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Aarhus er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Aarhus så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Aarhus, Danmark i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Aarhus i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 60 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Vejret i Aarhus i juli vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Aarhus. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Aarhus plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Ka, Ford Fiesta og Chevrolet Spark.

Minder vejret i Aarhus om vejret i resten af Midtjylland?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Aarhus og rundt i Midtjylland eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 60 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Danmark

Se vores biludlejningstilbud i byer som København, Billund og Aalborg i Danmark

Biludlejning i lufthavne i Aarhus

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Aarhus

Kom i gang med at planlægge din rejse til Aarhus