Lej en bil i Aarhus, Danmark

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Aarhus, Danmark

Aarhus, Danmark
24. maj — 31. maj
Samme aflevering
Aarhus, Danmark
man 24.5
Middag
man 31.5
Middag
Chaufførens alder:

Hvornår er det billigst at leje en bil i Aarhus?

Alle

119 kr. - 763 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Aarhus, Danmark er i februar. Med en lejepris på kun 119 kr. pr. dag er prisen 44% lavere end resten af året. Den dyreste måned er december. I Aarhus kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Aarhus

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Aarhus, Danmark
9,6
Fantastisk
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
9,6
Fantastisk
1 anmeldelse1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
0,0
Forfærdelig
8 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Aarhus, Danmark til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Billunds biludlejningsdisk

Biludlejning i Aarhus

185 brugere har søgt efter billeje i Aarhus med momondo i maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Aarhus for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Avis, Budget, og Europcar er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Aarhus. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Aarhus, Danmark i juni?

Biludlejning i Aarhus for en weekend i juni fås i gennemsnit for 344 kr.. Billigere tilbud fås til 203 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Aarhus i juni, kan du forvente en pris på cirka 254 kr.. De bedste priser fås fra 234 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Aarhus har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Aarhus er Europcar med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 546 kr. fra dens beliggenhed i Aarhus. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Europcar i Aarhus er 131 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Aarhus, Danmark biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Aarhus har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Avis, Budget og Europcar er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Aarhus, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Aarhus har flest biludlejningssteder?

Hertz har flest udlejningssteder i Aarhus, Danmark med 4 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 258 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Aarhus, Danmark?

50 km/t. er fartgrænsen i Aarhus, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Aarhus er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Aarhus så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Aarhus, Danmark i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Aarhus i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 10 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Vejret i Aarhus i maj vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Aarhus. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Aarhus plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Ka, Ford Fiesta og Chevrolet Spark.

Minder vejret i Aarhus om vejret i resten af Midtjylland?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Aarhus og rundt i Midtjylland eller til de omkringliggende områder i maj måned, kan forvente temperaturer på omkring 10 °C og ca. 50 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Danmark

Se vores biludlejningstilbud i byer som København, Billund og Aalborg i Danmark

Biludlejning i lufthavne i Aarhus

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Aarhus

Kom i gang med at planlægge din rejse til Aarhus