Billeje i Aarhus, Midtjylland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Aarhus, Midtjylland

Aarhus, Danmark
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Aarhus, Danmark
tor. 5.10
Middag
tor. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Aarhus

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Aarhus

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Aarhus?

De billigste udlejningsbiler i Aarhus kan normalt findes gennem Sixt. Når du booker hos Sixt, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 142 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Aarhus er 397 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Aarhus har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Aarhus, med 6 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Aarhus?

Til gennemsnitligt 352 kr./dag (og helt ned til 200 kr./dag) er udlejning af en Opel Corsa in Aarhus det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Hyundai i10 in Aarhus for 461 kr./dag i gennemsnit (168 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Aarhus, Midtjylland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Aarhus, Midtjylland
Economy149 kr./dag
Lille mellemklasse175 kr./dag
Stor324 kr./dag
Mini155 kr./dag
Kompakt stationcar185 kr./dag
Middel stationcar199 kr./dag
Mellemstor SUV216 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Aarhus

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Aarhus?

I reglen kan man godt få lov at køre internationalt med lejebiler fra Aarhus. Du skal dog oplyse til biludlejningsselskabet i Aarhus, at du ønsker at benytte bilen til at køre i udlandet, hvis du for eksempel skal en tur til Berlin. Du vil så blive opkrævet et tillæg, som dækker ekstra forsikringsdækning. Men så vil du også typisk kunne køre i alle EU-landene. Husk at oplyse, hvilke lande du vil bruge bilen i, så får du ikke gjort noget forkert, der kan ramme dig bagefter. Bemærk også, at de forskellige billejefirmaer kan have visse områder i Europa, du ikke bare må køre i med deres biler. Det skyldes typisk enten vejr- og vejforhold, der er væsentligt anderledes, eller at et område vurderes som for risikabelt at køre i, enten generelt eller for folk, der er uerfarne med de lokale forhold.

Kan du leje en udlejningsbil i Aarhus uden et kreditkort?

Typisk vil udlejningsfirmaet kræve mindst et internationalt kreditkort. Flere har dog enkelte, mindre biltyper som kan lejes uden kreditkort, men hvor du i stedet skal lægge et kontant depositum. Derefter afregnes eventuelle ekstra omkostninger, når du returnerer bilen. Kontakt dit påtænkte udlejningsselskab, og hør hvad netop deres regler og kategorier er for dette, samt hvor stort et depositum du skal regne med. Regler og grænser vil typisk være lidt forskellige fra et selskab til et andet. Det er heller ikke sikkert, at netop dit påtænkte udlejningsselskab vil leje en bil ud uden et internationalt kreditkort. I givet fald må du kigge videre til det næste selskab på listen, for der er selskaber, der gør det, om end på et begrænset udvalg af bilmodeller. Så forvent ikke at kunne leje en luksusbil. Som landets næststørste by byder Aarhus på et ret godt udvalg af selskaber og biler, så der skulle være noget for de fleste.

Hvilke færdselsregler skal du holde øje med i Aarhus?

Aarhus har som sådan ikke anderledes færdselsregler end resten af Danmark. De har til gengæld noget, som du måske ikke støder på så mange steder herhjemme: Letbanen. Det vil sige, at der i dele af byen er letbanekøretøjer, som færdes på og over vejene. Dette betyder naturligvis nogle regler, man måske ikke ellers er vant til, eller som er ekstra vigtige. Kør for eksempel ikke over for gult eller rødt lys; du kan meget vel pludselig havne på tværs af et letbanetog. Forsøg heller ikke at svinge til venstre, hvor venstresving er forbudt, og sørg for at standse ved stoplinjen. Bemærk også, hvor du i det hele taget holder eller kører med din bil. Letbanetog kan ikke stoppe helt så nemt, som en personbil kan, og rager også ud over sporet, de kører på.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Aarhus?

Hvis du kommer som international rejsende og vil leje bil i Aarhus, er der nogle generelle krav. Du skal naturligvis huske kørekort til den kategori køretøj, du har booket. Den primære fører skal have været i besiddelse af kørekort til kategorien i mindst et år. Du skal yderligere være i besiddelse af et internationalt kreditkort med den primære førers for- og efternavn samt et stykke foto-ID, såsom pas eller nationalt ID-kort. Medbring også en udskrevet kvittering på eventuel reservation samt eventuelt yderligere dokumenter, der anmodes om på din reservation. Så sikrer du, at afhentningen af din bil går så hurtig og glat, som det overhovedet er muligt. Det vil altid være en god ide reservere bil i forvejen. Så sikrer du, at de har den kategori bil hjemme, som du ønsker, og at du ikke skal vente på eventuel klargøring af bilen.


Find billig billeje i Aarhus, Midtjylland

Find den lejebil i Aarhus, der passer til dine behov

Lille

323 kr. - 644 kr.

Alle biltyper

537 kr. - 1.111 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Aarhus, Danmark er 417 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Aarhus, Danmark er i december. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 323 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Aarhus.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Aarhus, Danmark er 659 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Aarhus, Danmark er i november. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 422 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 22% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Aarhus.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Aarhus, Danmark er 1.196 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Aarhus, Danmark er i oktober. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 731 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 30% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Aarhus.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Aarhus, Danmark er 737 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Aarhus, Danmark er i februar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 428 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Aarhus.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Aarhus, Danmark er 1.072 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Aarhus, Danmark er i februar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 646 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 22% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Aarhus, Danmark er 1.112 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Aarhus, Danmark er i september. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 695 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 25% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

149 kr./dag

9 okt. - 6 nov.
Opel Corsa
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

155 kr./dag

13 okt. - 13 nov.
Ford Ka
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

157 kr./dag

13 okt. - 13 nov.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Aarhus

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Aarhus, Midtjylland

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Sixt

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,5

Afhentning/aflevering

9,5

Value

8,0

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

10,0

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

4,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,0

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

1,9

Sunnycars

6 kontorer

FLIZZR

3 kontorer

keddy by Europcar

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Aarhus

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Aarhus

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

212 kr.

Den mest populære model

Opel Corsa
Det mest populære biludlejningsbureau i Aarhus, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Hertz og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Aarhus i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Aarhus er 212 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 416 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Aarhus i de seneste 7 dage er Opel Corsa. Vores brugere foretrækker også Class Intermediate Wagon som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Aarhus

Nærliggende attraktioner:

ARoS Aarhus Kunstmuseum79,8 km
Store Torv80,5 km
Århus Domkirke80,5 km

Nærliggende attraktioner:

Store Torv106,3 km
Århus Domkirke106,3 km
ARoS Aarhus Kunstmuseum106,5 km

Nærliggende attraktioner:

Århus Domkirke30,4 km
Store Torv30,4 km
ARoS Aarhus Kunstmuseum31,1 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Aarhus

Herunder vises de mest populære hoteller i Aarhus

Kørsel i lejebil i Aarhus – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Aarhus, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Aarhus, Danmark i oktober?

Biludlejning i Aarhus for en weekend i oktober fås i gennemsnit for 422 kr.. Billigere tilbud fås til 212 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Aarhus i oktober, kan du forvente en pris på cirka 431 kr.. De bedste priser fås fra 317 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Aarhus, Danmark biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Aarhus har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Europcar, Hertz og Budget er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Aarhus, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Aarhus i oktober måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Aarhus i oktober. I Aarhus kommer der igennemsnit 60 mm nedbør og med temperaturer omkring 4 °C i oktober måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Aarhus koster 598 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Aarhus, Danmark?

50 km/t. er fartgrænsen i Aarhus, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Aarhus er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Aarhus så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW iX in Aarhus?

Hvordan er vejret i Aarhus, Danmark i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Aarhus i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 60 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Aarhus om vejret i resten af Midtjylland?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Aarhus og rundt i Midtjylland eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 65 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Aarhus?

Priser for biler i Aarhus opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Aarhus?

Fra september 2023 er der 20 udbydere at vælge mellem for biler i Aarhus.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Aarhus?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Aarhus. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Aarhus?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Aarhus. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Aarhus

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Aarhus

Lejebiler der er populære i Aarhus

Lej en af disse populære biltyper i Aarhus

Udlejningsbiler i populære bydele i Aarhus

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Aarhus? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Kom i gang med at planlægge din rejse til Aarhus


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Aarhus?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Aarhus, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Aarhus?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Aarhus ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Aarhus med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Aarhus eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Aarhus på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Aarhus.

Kan jeg finde billeje i Aarhus, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Aarhus på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Aarhus med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Aarhus.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Aarhus på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.