Billeje i Aarhus, Midtjylland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Aarhus, Midtjylland

Aarhus, Danmark
15. aug. — 22. aug.
Samme aflevering
Aarhus, Danmark
man. 15.8
Middag
man. 22.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Aarhus, Midtjylland

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Aarhus, Midtjylland
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

72 kr./dag

17 aug. - 25 sep.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

26 kr./dag

1 sep. - 31 okt.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

34 kr./dag

1 sep. - 31 okt.
Ford Focus Wagon
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

21 kr./dag

17 aug. - 25 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

25 kr./dag

17 aug. - 25 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

32 kr./dag

1 sep. - 31 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Passat Variant
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

40 kr./dag

1 sep. - 31 okt.
Volkswagen Passat Variant
Skoda Octavia Combi
eller lignende Standard stationcar
Op til 5 passagerer

56 kr./dag

17 aug. - 25 sep.
Skoda Octavia Combi
Toyota Verso
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

75 kr./dag

17 aug. - 25 sep.
Toyota Verso

Vigtige oplysninger om billeje i Aarhus

I reglen kan man godt få lov at køre internationalt med lejebiler fra Aarhus. Du skal dog oplyse til biludlejningsselskabet i Aarhus, at du ønsker at benytte bilen til at køre i udlandet, hvis du for eksempel skal en tur til Berlin. Du vil så blive opkrævet et tillæg, som dækker ekstra forsikringsdækning. Men så vil du også typisk kunne køre i alle EU-landene. Husk at oplyse, hvilke lande du vil bruge bilen i, så får du ikke gjort noget forkert, der kan ramme dig bagefter. Bemærk også, at de forskellige billejefirmaer kan have visse områder i Europa, du ikke bare må køre i med deres biler. Det skyldes typisk enten vejr- og vejforhold, der er væsentligt anderledes, eller at et område vurderes som for risikabelt at køre i, enten generelt eller for folk, der er uerfarne med de lokale forhold.

Typisk vil udlejningsfirmaet kræve mindst et internationalt kreditkort. Flere har dog enkelte, mindre biltyper som kan lejes uden kreditkort, men hvor du i stedet skal lægge et kontant depositum. Derefter afregnes eventuelle ekstra omkostninger, når du returnerer bilen. Kontakt dit påtænkte udlejningsselskab, og hør hvad netop deres regler og kategorier er for dette, samt hvor stort et depositum du skal regne med. Regler og grænser vil typisk være lidt forskellige fra et selskab til et andet. Det er heller ikke sikkert, at netop dit påtænkte udlejningsselskab vil leje en bil ud uden et internationalt kreditkort. I givet fald må du kigge videre til det næste selskab på listen, for der er selskaber, der gør det, om end på et begrænset udvalg af bilmodeller. Så forvent ikke at kunne leje en luksusbil. Som landets næststørste by byder Aarhus på et ret godt udvalg af selskaber og biler, så der skulle være noget for de fleste.

Aarhus har som sådan ikke anderledes færdselsregler end resten af Danmark. De har til gengæld noget, som du måske ikke støder på så mange steder herhjemme: Letbanen. Det vil sige, at der i dele af byen er letbanekøretøjer, som færdes på og over vejene. Dette betyder naturligvis nogle regler, man måske ikke ellers er vant til, eller som er ekstra vigtige. Kør for eksempel ikke over for gult eller rødt lys; du kan meget vel pludselig havne på tværs af et letbanetog. Forsøg heller ikke at svinge til venstre, hvor venstresving er forbudt, og sørg for at standse ved stoplinjen. Bemærk også, hvor du i det hele taget holder eller kører med din bil. Letbanetog kan ikke stoppe helt så nemt, som en personbil kan, og rager også ud over sporet, de kører på.

Hvis du kommer som international rejsende og vil leje bil i Aarhus, er der nogle generelle krav. Du skal naturligvis huske kørekort til den kategori køretøj, du har booket. Den primære fører skal have været i besiddelse af kørekort til kategorien i mindst et år. Du skal yderligere være i besiddelse af et internationalt kreditkort med den primære førers for- og efternavn samt et stykke foto-ID, såsom pas eller nationalt ID-kort. Medbring også en udskrevet kvittering på eventuel reservation samt eventuelt yderligere dokumenter, der anmodes om på din reservation. Så sikrer du, at afhentningen af din bil går så hurtig og glat, som det overhovedet er muligt. Det vil altid være en god ide reservere bil i forvejen. Så sikrer du, at de har den kategori bil hjemme, som du ønsker, og at du ikke skal vente på eventuel klargøring af bilen.


Find billig billeje i Aarhus, Midtjylland

Find den lejebil i Aarhus, der passer til dine behov

Biler i Lille

239 kr. - 757 kr.

Alle biltyper

321 kr. - 1.551 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Aarhus, Danmark er 422 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Aarhus, Danmark er i november. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 239 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 57% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Aarhus.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Aarhus, Danmark er 845 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Aarhus, Danmark er i september. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 414 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Aarhus.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Aarhus, Danmark er 1.302 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Aarhus, Danmark er i oktober. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 704 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Aarhus, Danmark er 518 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Aarhus, Danmark er i august. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 342 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Aarhus, Danmark er 1.202 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Aarhus, Danmark er i oktober. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 694 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Aarhus.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Aarhus, Danmark er 1.369 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Aarhus, Danmark er i september. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 990 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Aarhus. I Aarhus kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

23 kr./dag

17 aug. - 25 sep.
Ford Focus Wagon
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

21 kr./dag

17 aug. - 25 sep.
Volkswagen Polo
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

26 kr./dag

1 sep. - 31 okt.
Volkswagen up!

Biludlejningsfirmaer i Aarhus

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Aarhus, Midtjylland
1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

6,0
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

1,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

1,9
9 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
1 kontor
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Aarhus

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Aarhus

Det mest populære bureau

Europcar

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

232 kr.

Den mest populære model

Volkswagen up!
Det mest populære biludlejningsbureau i Aarhus, der er fundet på momondo i denne måned, er Europcar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Hertz og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Aarhus i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Aarhus er 232 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 500 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Aarhus i de seneste 7 dage er Volkswagen up!. Vores brugere foretrækker også Fiat 500 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Aarhus

Nærliggende attraktioner:

ARoS Aarhus Kunstmuseum79,8 km
Store Torv80,5 km

Nærliggende attraktioner:

Store Torv106,3 km
ARoS Aarhus Kunstmuseum106,5 km

Nærliggende attraktioner:

Store Torv30,4 km
ARoS Aarhus Kunstmuseum31,1 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Aarhus

Herunder vises de mest populære hoteller i Aarhus

Kørsel i lejebil i Aarhus – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Aarhus, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Aarhus for en weekend i september fås i gennemsnit for 437 kr.. Billigere tilbud fås til 436 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Aarhus i september, kan du forvente en pris på cirka 383 kr.. De bedste priser fås fra 340 kr..

Den billigste udbyder i Aarhus er Europcar med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 477 kr. fra dens beliggenhed i Aarhus. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Europcar i Aarhus er 149 kr..

Hvert udlejningsfirma i Aarhus har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Hertz, Europcar og Avis er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Aarhus, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

En standardbil er ideel at leje på rejser til Aarhus i september. I Aarhus kommer der igennemsnit 60 mm nedbør og med temperaturer omkring 8 °C i september måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Aarhus koster 887 kr./dag i gennemsnit.

Hertz har flest udlejningssteder i Aarhus, Danmark med 4 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 456 kr./dag.

50 km/t. er fartgrænsen i Aarhus, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Aarhus er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Aarhus så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Aarhus i august måned, bør forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 60 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Aarhus og rundt i Midtjylland eller til de omkringliggende områder i august måned, kan forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 60 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Aarhus

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Aarhus

Populære udlejningsbiler i Aarhus

Lej en af disse populære biltyper i Aarhus

Kom i gang med at planlægge din rejse til Aarhus


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Aarhus, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Aarhus ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, uanset om det er for biler i Aarhus eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Aarhus.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Aarhus på momondo.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Aarhus.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.