Billeje i Brooklyn, New York

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Brooklyn, New York

Brooklyn, NY, USA
9. juni — 16. juni
Samme aflevering
Brooklyn, NY, USA
fre. 9.6
Middag
fre. 16.6
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Brooklyn

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Brooklyn

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Brooklyn?

De billigste udlejningsbiler i Brooklyn kan normalt findes gennem Dollar. Når du booker hos Dollar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 288 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Brooklyn er 288 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Brooklyn har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Brooklyn, med 12 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Brooklyn?

Til gennemsnitligt 655 kr./dag (og helt ned til 640 kr./dag) er udlejning af en Chevrolet Tahoe in Brooklyn det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Chrysler 300 in Brooklyn for 748 kr./dag i gennemsnit (748 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Vigtige oplysninger om billeje i Brooklyn

Brooklyn er en af de fem bydele i New York City, og det er også den tættest befolkede af dem alle. I øvrigt er Brooklyn på andenpladsen på listen over de mest befolkede amter i USA. I New York City - et af de mest populære turistmål i verden - kan det være lidt svært at finde parkering i Brooklyn. Men hvis du lejer bil, undgår du besværet ved at skaffe en taxa eller køre i bus, når du vil udforske byen. En af de gode ting ved Brooklyn er den gratis parkering på gaden, medmindre der er et parkometer på stedet, eller andet er adviseret . Du kan også planlægge på forhånd: der er ressourcer til rådighed til at leje parkeringspladser i bydelen.

At få en billig lejebil i Brooklyn vil i sidste ende forbedre din rejse. Ja, det kan være lidt vanskeligt at håndtere parkeringssituationen, men det er slet ikke umuligt at parkere i Brooklyn. Hvis du planlægger at tage på sightseeing, mens du er her, vil du opdage, at det er meget mere praktisk at vide, at du selv kan køre rundt. I Brooklyn alene er der den berømte Coney Island, Brooklyn Botanic Garden og Jamaica Bay Wildlife Refuge. Desuden kan du vove dig ud af bydelen og udforske resten af New York City meget nemmere med en lejet bil. Da der er 28 biludlejningssteder i Brooklyn, kan man finde et godt tilbud, så du også kan få en bid af The Big Apple på ingen tid!

Hvis du sætter dig ind i de lokale færdselslove, kan du forblive sikker, når du lejer bil i Brooklyn. For eksempel skal bilister altid vige for både bilister og fodgængere, selv når fodgængere krydser vejen på ulovlig vis. Stop aldrig i et vejkryds, hvis du ikke tror, at du vil kunne rømme vejkrydset, før lyset bliver rødt. Du bør altid følge to-sekunders-reglen, hvilket betyder, at du skal holde denne afstand mellem dig og bilen foran dig. Børn under seks år skal altid sidde i et passende børnesæde, når de befinder sig i et køretøj i bevægelse. Det er også godt at huske på, at New York City og dens bydele - herunder Brooklyn - er en kæmpe bugseringszone. Det betyder, at hvis du er parkeret ulovligt, ikke har nogen nummerplader eller mærker eller endda mangler kontrolmærkater og registrering, vil din bil blive bugseret for egen regning. Så det er meget vigtigt at være opmærksom på trafikskilte og signaler omkring dig på vejene. Det er også sandt, at parkering på gaden - medmindre andet er adviseret - er gratis i Brooklyn. Der er ingen særlige pladser til bebeoere eller lignende, så det er først til mølle princippet der gælder, nå man skal finde en plads. Hastighedsgrænserne og færdselsloven håndhæves også strengt her, så sørg for at overholde dem, når du kører lejebil i Brooklyn.

Da New York er så tæt på grænsen, kan rejsende, der booker udlejningsbil i Brooklyn, ofte lide at tage en tur til Canada. Et flertal af biludlejningsfirmaer giver kunderne mulighed for at krydse grænsen, men sørg for, at du underretter den pågældende virksomhed, før rejsen finder sted. Når du vælger at køre Brooklyn udlejningsbiler over grænsen til Canada, er du juridisk forpligtet til at have et ikke-resident forsikringskort, som du kan få fra de fleste biludlejningsfirmaer. De der skal køre fra Brooklyn til Canada, skal også have et gyldigt pas. Du kan også bruge et pas, hvis du er amerikansk statsborger.


Find billig billeje i Brooklyn, New York

Find den lejebil i Brooklyn, der passer til dine behov

Biler i Mellemstor

288 kr. - 920 kr.

Alle biltyper

503 kr. - 933 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Brooklyn, USA er 305 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Brooklyn, USA er i oktober. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 288 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Brooklyn. I Brooklyn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Brooklyn

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Brooklyn, New York

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,2

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

7,9

Value

8,7

Enterprise Rent-A-Car

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,0

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

8,1

Value

7,3

Ace

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,1

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,8

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,0

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,2

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,2

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,5

Silvercar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,7

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,5

Value

6,1

All Car

7 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Brooklyn

Herunder vises de mest populære hoteller i Brooklyn

Kørsel i lejebil i Brooklyn – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Brooklyn, så du er klar til næste rejse.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Brooklyn ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Brooklyn. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

En standardbil er ideel at leje på rejser til Brooklyn i juli. I Brooklyn kommer der igennemsnit 105 mm nedbør og med temperaturer omkring 24 °C i juli måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Brooklyn koster 893 kr./dag i gennemsnit.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Brooklyn

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Brooklyn

Kom i gang med at planlægge din rejse til Brooklyn


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Brooklyn, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Brooklyn, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.