Lej en bil i Faro, Portugal

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Faro, Portugal

Faro, Portugal
24. maj — 31. maj
Samme aflevering
Faro, Portugal
man 24.5
Middag
man 31.5
Middag
Chaufførens alder:

Hvornår er det billigst at leje en bil i Faro?

Alle

15 kr. - 332 kr.

Economy

15 kr. - 142 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Faro, Portugal er i april. Med en lejepris på kun 15 kr. pr. dag er prisen 80% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i januar. I Faro kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Faro

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Faro, Portugal
8,1
Fantastisk
3 anmeldelser1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

8,6

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

8,6
7,4
God
2 anmeldelser1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Valuta for pengerne

7,0
7,2
God
6 anmeldelser3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

8,3

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,3
0,0
Forfærdelig
5 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer

Information om din rejse til Faro

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Faro?

I det allersydligste Portugal, ved den populære Algarvekyst, ligger byen Faro, som er en oplagt badeby, der samtidig har masser af kulturelle seværdigheder. Billeje i Faro er populært, så du kan opleve noget mere af kysten og området omkring. Udlejningsfirmaerne stiller dog nogle alderskrav, som skal overholdes, inden en kontrakt på billig billeje kan underskrives. Hos firmaet Best Deal skal du eksempelvis være mindst 21 år for at kunne booke en lejebil samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst et år. Derudover bliver der opkrævet et ung-fører-gebyr på ca. 5 EUR (ca. 37 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Til sammenligning skal du hos Master Kings ligeledes være mindst 21 år for at kunne booke en udlejningsbil. Hvis du er mellem 21 og 23 år, bliver der også opkrævet et ekstra dagsgebyr, som ligger på ca. 7.50 EUR (ca. 56 DKK). Lignende alderskrav findes hos alle de andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Thrifty, Alamo, Sixt, Budget, Ace eller andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Biludlejning i Faro kræver også et kendskab til Portugals trafik- og færdselsregler, så du kan manøvrere rundt på lovlig vis. På nogle punkter er reglerne ens med de danske. Det gælder både med hensyn til promillegrænsen på maks. 0,5 samt ulovligheden i at anvende en håndholdt mobiltelefon under kørsel. Når du lejer en bil, skal du også huske at overholde fartgrænserne, som i Portugal er på maks. 50 km/t i byen, maks. 90 km/t på landeveje og maks. 120 km/t på motorveje. Der skal desuden betales afgift for at benytte de fleste motorveje.

Parkering

Før eller siden skal du parkere, når du foretager billeje i Faro. Den gamle bydel er lukket af for det meste trafik, men uden for dette kulturarvsområde er det muligt at parkere i de markerede båse med betalingsautomater langs vejene. Timeprisen ligger på ca. 1 EUR (ca. 7,5 DKK), og ofte er det kun lovligt at parkere i et maks. antal timer. Øst for den gamle bydel omkring Largo de Sao Francisco findes der iøvrigt mange p-pladser, som tilmed er gratis.

Udflugtsmål i og omkring Faro

Der er mulighed for at komme vidt omkring med billeje i Faro. Den lille by Tavira er absolut et besøg værd, da den går under navnet den smukkeste by i Algarve. Det er en hyggelig by med brostensbelagte gader, små kirker, slotte og oplyste broer. Det er også værd at starte udlejningsbilen og køre til Lagos, hvor det er muligt at dyrke en masse vandsportsaktiviteter eller nyde det aktive natteliv. Sagres bør også opleves, hvis du er til en smuk solnedgang. Stedet kaldes også for verdens ende, og der er noget om snakken, når man først ser udsigten.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billeje i udlandet giver lidt spænding i maven for de fleste, da du trods alt kører i ukendt terræn. Derfor er det også oplagt at udvide den basisforsikring, som oftest er inkluderet. Det betyder, at du skal betale for at minimere eller helt fjerne selvrisikoen samtidig med, at du bør forsikre de ydre ting, som ikke er en del af basisforsikringen. Det er blandt andet ruder, hjul, dæk og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Faro, eller skal man have et internationalt?

Da danske kørekort gælder i alle EU-lande, behøver du ikke et internationalt kørekort for at benytte en lejebil i Faro.

Hvor i Faro kan man hente og aflevere sin lejebil?

Faro Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. (Priser tjekket 01/10/2018).


Afstanden fra Faro, Portugal til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Faros biludlejningsdisk

Biludlejning i Faro

Vi har foretaget 285 søgninger på biludlejning i Faro denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Faro for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Faro. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Faro har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos SURPRICE CAR RENTAL når du besøger Faro. Med gennemsnitspriser på 99 kr./dag tilgængelige gennem deres 3 udlejningskontorer, er SURPRICE CAR RENTAL et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Faro, Portugal biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Faro ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Faro. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Faro i juni måned?

I juni måned i Faro ligger temperaturerne omkring 24 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 2 mm i gennemsnit i juni måned i Faro gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Faro koster 304 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Faro har flest biludlejningssteder?

SURPRICE CAR RENTAL har flest udlejningssteder i Faro, Portugal med 3 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 99 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Faro, Portugal?

50 km/t. er fartgrænsen i Faro, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Faro er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Faro så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Faro, Portugal i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Faro i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 20 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

I betragtning af, at temperaturerne i Faro typisk er høje i løbet af maj, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Faro om vejret i resten af Faro?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Faro til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Faro normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 23,2 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Portugal

Se vores biludlejningstilbud i byer som Lissabon, Porto og Funchal i Portugal

Biludlejning i lufthavne i Faro

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Faro

Kom i gang med at planlægge din rejse til Faro