Billeje i Faro

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Faro

Faro, Portugal
3. mar — 10. mar
Samme aflevering
Faro, Portugal
ons 3.3
Middag
ons 10.3
Middag

Hvornår er det billigst at leje en bil i Faro?

Alle

11 kr. - 273 kr.

Economy

12 kr. - 148 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Faro er i november. Med en lejepris på kun 21 kr. pr. dag er prisen 78% lavere end resten af året. Den dyreste måned er juli. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i januar. I Faro kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Faro

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Faro
Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.6

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.2

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.6

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8.0

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.4

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 7 anmeldelser


Information om din rejse til Faro

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Faro?

I det allersydligste Portugal, ved den populære Algarvekyst, ligger byen Faro, som er en oplagt badeby, der samtidig har masser af kulturelle seværdigheder. Billeje i Faro er populært, så du kan opleve noget mere af kysten og området omkring. Udlejningsfirmaerne stiller dog nogle alderskrav, som skal overholdes, inden en kontrakt på billig billeje kan underskrives. Hos firmaet Best Deal skal du eksempelvis være mindst 21 år for at kunne booke en lejebil samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst et år. Derudover bliver der opkrævet et ung-fører-gebyr på ca. 5 EUR (ca. 37 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Til sammenligning skal du hos Master Kings ligeledes være mindst 21 år for at kunne booke en udlejningsbil. Hvis du er mellem 21 og 23 år, bliver der også opkrævet et ekstra dagsgebyr, som ligger på ca. 7.50 EUR (ca. 56 DKK). Lignende alderskrav findes hos alle de andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Thrifty, Alamo, Sixt, Budget, Ace eller andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Biludlejning i Faro kræver også et kendskab til Portugals trafik- og færdselsregler, så du kan manøvrere rundt på lovlig vis. På nogle punkter er reglerne ens med de danske. Det gælder både med hensyn til promillegrænsen på maks. 0,5 samt ulovligheden i at anvende en håndholdt mobiltelefon under kørsel. Når du lejer en bil, skal du også huske at overholde fartgrænserne, som i Portugal er på maks. 50 km/t i byen, maks. 90 km/t på landeveje og maks. 120 km/t på motorveje. Der skal desuden betales afgift for at benytte de fleste motorveje.

Parkering

Før eller siden skal du parkere, når du foretager billeje i Faro. Den gamle bydel er lukket af for det meste trafik, men uden for dette kulturarvsområde er det muligt at parkere i de markerede båse med betalingsautomater langs vejene. Timeprisen ligger på ca. 1 EUR (ca. 7,5 DKK), og ofte er det kun lovligt at parkere i et maks. antal timer. Øst for den gamle bydel omkring Largo de Sao Francisco findes der iøvrigt mange p-pladser, som tilmed er gratis.

Udflugtsmål i og omkring Faro

Der er mulighed for at komme vidt omkring med billeje i Faro. Den lille by Tavira er absolut et besøg værd, da den går under navnet den smukkeste by i Algarve. Det er en hyggelig by med brostensbelagte gader, små kirker, slotte og oplyste broer. Det er også værd at starte udlejningsbilen og køre til Lagos, hvor det er muligt at dyrke en masse vandsportsaktiviteter eller nyde det aktive natteliv. Sagres bør også opleves, hvis du er til en smuk solnedgang. Stedet kaldes også for verdens ende, og der er noget om snakken, når man først ser udsigten.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billeje i udlandet giver lidt spænding i maven for de fleste, da du trods alt kører i ukendt terræn. Derfor er det også oplagt at udvide den basisforsikring, som oftest er inkluderet. Det betyder, at du skal betale for at minimere eller helt fjerne selvrisikoen samtidig med, at du bør forsikre de ydre ting, som ikke er en del af basisforsikringen. Det er blandt andet ruder, hjul, dæk og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Faro, eller skal man have et internationalt?

Da danske kørekort gælder i alle EU-lande, behøver du ikke et internationalt kørekort for at benytte en lejebil i Faro.

Hvor i Faro kan man hente og aflevere sin lejebil?

Faro Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. (Priser tjekket 01/10/2018).


Afstanden fra Faro til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Faros biludlejningsdisk

Biludlejning i Faro

Vi har foretaget 285 søgninger på biludlejning i Faro denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Faro for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Faro. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Faro har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos SURPRICE CAR RENTAL når du besøger Faro. Med gennemsnitspriser på 99 kr./dag tilgængelige gennem deres 3 udlejningskontorer, er SURPRICE CAR RENTAL et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Faro biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Faro ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Faro. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Faro i marts måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 15 °C og nedbør på 41 mm i marts, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Faro. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i marts måned og er et populært valg blandt Faro rejsende. Leje af en Standard i Faro koster 628 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Faro har flest biludlejningssteder?

SURPRICE CAR RENTAL har flest udlejningssteder i Faro med 3 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 99 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Faro?

50 km/t. er fartgrænsen i Faro, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Faro er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Faro så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Faro, Portugal i februar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Faro i februar måned, bør forvente temperaturer på omkring 13 °C og ca. 64 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i februar?

Klimaet i Faro under februar måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Faro. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Faro plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Volkswagen Polo og Opel Corsa.


Biludlejning i lufthavne i Faro

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Faro

Se flere lejebiler i

Se vores biludlejningstilbud i byer som Castletown, Luqa og Monaco i

Kom i gang med at planlægge din rejse til Faro

 • Få den seneste informatiom om fly til Faro

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Faro
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Faros mest populære områder

  Find hoteller in Faro
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Faro