Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Faro

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Faro

Faro, Portugal
1. maj — 8. maj
Faro, Portugal
ons. 1.5
Middag
ons. 8.5
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Faro

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Faro
Economy56 kr./dag
Lille mellemklasse62 kr./dag
Stor mellemklasse89 kr./dag
Mini60 kr./dag
Cabriolet61 kr./dag
Kompakt SUV72 kr./dag
Kompakt stationcar89 kr./dag
Mellemstor SUV93 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Find billig billeje i Faro

Find den lejebil i Faro, der passer til dine behov

Lille biler

69 kr. - 255 kr.

Alle biltyper

81 kr. - 437 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Faro, Portugal er 140 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Faro, Portugal er i januar. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 69 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Faro.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Faro, Portugal er 264 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Faro, Portugal er i februar. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 101 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 20% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Faro.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Faro, Portugal er 522 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Faro, Portugal er i januar. Prisen er 90% lavere end resten af året og ligger på kun 53 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 60% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Faro, Portugal er 181 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Faro, Portugal er i januar. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 44 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Faro.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Faro, Portugal er 472 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Faro, Portugal er i januar. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 223 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 56% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Faro, Portugal er 441 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Faro, Portugal er i november. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 338 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 52% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Faro, Portugal er 255 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Faro, Portugal er i februar. Prisen er 63% lavere end resten af året og ligger på kun 95 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 18% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

56 kr./dag

29 apr. - 6 maj
Volkswagen Polo
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

58 kr./dag

29 apr. - 6 maj
Opel Corsa
Chevrolet Spark
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

60 kr./dag

29 apr. - 6 maj
Chevrolet Spark

Information om og trends inden for biludlejning i Faro

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Faro

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Faro?

De billigste udlejningsbiler i Faro kan normalt findes gennem Record Go. Når du booker hos Record Go, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 36 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Faro er 175 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Faro?

De fleste momondo-brugere lejer en Seat Arona in Faro, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Fiat 500. Hvis du er interesseret i at leje en Seat Arona, er priserne i gennemsnit på 155 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Seat Arona in Faro på helt ned til 41 kr. om dagen. Leje af en Fiat 500 in Faro ligger i gennemsnit på 120 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 21 kr. om dagen.

Biludlejningsfirmaer i Faro

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Faro

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Value

8,3

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3

DRIVEONHOLIDAYS

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,2

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,4

SURPRICE CAR RENTAL

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,3

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,3

Value

6,6

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,0

Sunnycars

5 kontorer

keddy by Europcar

3 kontorer

Resolvcar

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Faro

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Faro

Det mest populære bureau

Klass Wagen

Populære biltyper

Compact, SUV, Economy

Billigste lejebil

79 kr.

Den mest populære model

Peugeot 108
Det mest populære biludlejningsbureau i Faro, der er fundet på momondo i denne måned, er Klass Wagen. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er DRIVEONHOLIDAYS og Ok Mobility
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Faro i de seneste 72 timer: Compact, SUV, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Faro er 79 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 145 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Faro i de seneste 7 dage er Peugeot 108. Vores brugere foretrækker også Volkswagen up! som alternativ.

Kørsel i lejebil i Faro – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Faro, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Faro, Portugal i maj?

Biludlejning i Faro for en weekend i maj fås i gennemsnit for 119 kr.. Billigere tilbud fås til 119 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 65 kr.-196 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Faro, Portugal biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Faro ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Faro. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Faro i maj måned?

I maj måned i Faro ligger temperaturerne omkring 21 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 7 mm i gennemsnit i maj måned i Faro gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Faro koster 167 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Faro, Portugal?

50 km/t. er fartgrænsen i Faro, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Faro er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Faro så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Nissan Juke in Faro?

Hvordan er vejret i Faro, Portugal i april?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Faro i april måned, bør forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 41 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Faro om vejret i resten af Faro?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Faro til et roadtrip til de omkringliggende områder i april måned, er det vigtigt at vide, at resten af Faro normalt har en temperatur på 15 °C, og at du kan forvente 40,7 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Faro?

Priser for biler i Faro opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Faro?

Der er 113 udbydere for biler i Faro fra april 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Faro?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Faro. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Faro?

For at leje en bil i Faro, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Faro?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Faro, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Faro?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Faro ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Faro med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Faro, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Faro på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Faro.

Kan jeg finde billeje i Faro, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Faro.

Kan jeg søge efter billeje i Faro med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Faro på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Faro på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
ons. 1.5
Middag
ons. 8.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Faro

Populære typer af udlejningsbiler i Faro