Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Faro

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Faro

Faro, Portugal
26. mar. — 2. apr.
Faro, Portugal
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Faro

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Faro

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Faro?

De billigste udlejningsbiler i Faro kan normalt findes gennem SURPRICE CAR RENTAL . Når du booker hos SURPRICE CAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 16 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Faro er 79 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Faro?

De fleste momondo-brugere lejer en Volkswagen Polo in Faro, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Fiat 500. Hvis du er interesseret i at leje en Volkswagen Polo, er priserne i gennemsnit på 134 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Volkswagen Polo in Faro på helt ned til 25 kr. om dagen. Leje af en Fiat 500 in Faro ligger i gennemsnit på 117 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 21 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Faro

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Faro
Economy55 kr./dag
Lille mellemklasse62 kr./dag
Stor mellemklasse92 kr./dag
Mini45 kr./dag
Cabriolet56 kr./dag
Kompakt SUV81 kr./dag
Kompakt stationcar98 kr./dag
Mellemstor SUV105 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Faro

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Faro?

I det allersydligste Portugal, ved den populære Algarvekyst, ligger byen Faro, som er en oplagt badeby, der samtidig har masser af kulturelle seværdigheder. Billeje i Faro er populært, så du kan opleve noget mere af kysten og området omkring. Udlejningsfirmaerne stiller dog nogle alderskrav, som skal overholdes, inden en kontrakt på billig billeje kan underskrives. Hos firmaet Best Deal skal du eksempelvis være mindst 21 år for at kunne booke en lejebil samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst et år. Derudover bliver der opkrævet et ung-fører-gebyr på ca. 5 EUR (ca. 37 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Til sammenligning skal du hos Master Kings ligeledes være mindst 21 år for at kunne booke en udlejningsbil. Hvis du er mellem 21 og 23 år, bliver der også opkrævet et ekstra dagsgebyr, som ligger på ca. 7.50 EUR (ca. 56 DKK). Lignende alderskrav findes hos alle de andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Thrifty, Alamo, Sixt, Budget, Ace eller andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Biludlejning i Faro kræver også et kendskab til Portugals trafik- og færdselsregler, så du kan manøvrere rundt på lovlig vis. På nogle punkter er reglerne ens med de danske. Det gælder både med hensyn til promillegrænsen på maks. 0,5 samt ulovligheden i at anvende en håndholdt mobiltelefon under kørsel. Når du lejer en bil, skal du også huske at overholde fartgrænserne, som i Portugal er på maks. 50 km/t i byen, maks. 90 km/t på landeveje og maks. 120 km/t på motorveje. Der skal desuden betales afgift for at benytte de fleste motorveje.

Parkering

Før eller siden skal du parkere, når du foretager billeje i Faro. Den gamle bydel er lukket af for det meste trafik, men uden for dette kulturarvsområde er det muligt at parkere i de markerede båse med betalingsautomater langs vejene. Timeprisen ligger på ca. 1 EUR (ca. 7,5 DKK), og ofte er det kun lovligt at parkere i et maks. antal timer. Øst for den gamle bydel omkring Largo de Sao Francisco findes der iøvrigt mange p-pladser, som tilmed er gratis.

Udflugtsmål i og omkring Faro

Der er mulighed for at komme vidt omkring med billeje i Faro. Den lille by Tavira er absolut et besøg værd, da den går under navnet ”den smukkeste by i Algarve”. Det er en hyggelig by med brostensbelagte gader, små kirker, slotte og oplyste broer. Det er også værd at starte udlejningsbilen og køre til Lagos, hvor det er muligt at dyrke en masse vandsportsaktiviteter eller nyde det aktive natteliv. Sagres bør også opleves, hvis du er til en smuk solnedgang. Stedet kaldes også for verdens ende, og der er noget om snakken, når man først ser udsigten.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billeje i udlandet giver lidt spænding i maven for de fleste, da du trods alt kører i ukendt terræn. Derfor er det også oplagt at udvide den basisforsikring, som oftest er inkluderet. Det betyder, at du skal betale for at minimere eller helt fjerne selvrisikoen samtidig med, at du bør forsikre de ydre ting, som ikke er en del af basisforsikringen. Det er blandt andet ruder, hjul, dæk og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Faro, eller skal man have et internationalt?

Da danske kørekort gælder i alle EU-lande, behøver du ikke et internationalt kørekort for at benytte en lejebil i Faro.

Hvor i Faro kan man hente og aflevere sin lejebil?

Faro Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil.


Find billig billeje i Faro

Find den lejebil i Faro, der passer til dine behov

Lille biler

68 kr. - 249 kr.

Alle biltyper

80 kr. - 416 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Faro, Portugal er 140 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Faro, Portugal er i januar. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 68 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Faro.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Faro, Portugal er 263 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Faro, Portugal er i januar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 105 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Faro.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Faro, Portugal er 518 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Faro, Portugal er i januar. Prisen er 90% lavere end resten af året og ligger på kun 52 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 59% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Faro, Portugal er 193 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Faro, Portugal er i januar. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 43 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Faro.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Faro, Portugal er 473 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Faro, Portugal er i januar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 219 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 55% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Faro, Portugal er 455 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Faro, Portugal er i november. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 332 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 53% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Faro, Portugal er 264 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Faro, Portugal er i februar. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 93 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

55 kr./dag

6 apr. - 14 apr.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

62 kr./dag

6 apr. - 14 apr.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Faro

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Faro

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,3

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,6

Value

8,3

DRIVEONHOLIDAYS

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,2

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,4

Europcar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

6,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,5

SURPRICE CAR RENTAL

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,3

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,3

Value

6,6

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,0

Sunnycars

5 kontorer

keddy by Europcar

3 kontorer

Resolvcar

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Faro

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Faro

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigste lejebil

49 kr.

Den mest populære model

Peugeot 108
Det mest populære biludlejningsbureau i Faro, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Klass Wagen og DRIVEONHOLIDAYS
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Faro i de seneste 72 timer: Compact, Economy, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Faro er 49 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 137 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Faro i de seneste 7 dage er Peugeot 108. Vores brugere foretrækker også Peugeot 108 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Faro

Herunder vises de mest populære hoteller i Faro
Hotel Faro & Beach Club

Hotel Faro & Beach Club

Praca D Francisco Gomes 2, Faro, Faro, Portugal

0,5 km fra centrum

3hb Faro

3hb Faro

Rua Vasco da Gama nr 33, Faro, Faro, Portugal

0,3 km fra centrum

Ap Eva Senses

Ap Eva Senses

Avenida da Republica, 1, Faro, Faro, Portugal

0,6 km fra centrum

Hotel Monaco

Hotel Monaco

Rua Batista Severino - Urb. Monte da Ria, 1153, Faro, Faro, Portugal

3,0 km fra centrum

Hotel 3K Faro Aeroporto

Hotel 3K Faro Aeroporto

Estrada do Aeroporto EN 125-10 KM 262+2 Esq, Montenegro, Faro, Faro, Portugal

3,5 km fra centrum

Best Western Hotel Dom Bernardo

Best Western Hotel Dom Bernardo

Rua General Teofilo da Trindade 20, Faro, Faro, Portugal

0,3 km fra centrum

ibis Faro Algarve

ibis Faro Algarve

Rua Poeta Antonio Aleixo, 204, Faro, Faro, Portugal

2,4 km fra centrum

Stay Hotel Faro Centro

Stay Hotel Faro Centro

Rua de Portugal 17, Faro, Faro, Portugal

0,3 km fra centrum

Alameda Exclusive House

Alameda Exclusive House

Rua da Psp 12, Faro, Faro, Portugal

0,4 km fra centrum

Hostellicious

Hostellicious

Largo de S. Pedro 14, Faro, Faro, Portugal

0,4 km fra centrum

Hospedaria Frangaria

Hospedaria Frangaria

E.N. 125/10 Estrada do Aeroporto, Apartado 322, Faro, Faro, Portugal

3,3 km fra centrum

Hotel Aeromar

Hotel Aeromar

Avenida Nascente, 1 - Praia De Faro, Faro, Faro, Portugal

5,8 km fra centrum

Faro Boutique Hotel

Faro Boutique Hotel

Rua do Bocage, 66, Faro, Faro, Portugal

0,5 km fra centrum

Hostel Casa d'Alagoa

Hostel Casa d'Alagoa

Praca Alexandre Herculano 27, Faro, Faro, Portugal

0,4 km fra centrum

Casa de Estoi

Casa de Estoi

Rua Engenheiro Joaquim Belchior, 80, Faro, Faro, Portugal

8,9 km fra centrum

Vila Milreu Guest House

Vila Milreu Guest House

Rua de Faro, Estoi Vila Mireu, Faro, Faro, Portugal

8,8 km fra centrum

Hotel Sol Algarve by Kavia

Hotel Sol Algarve by Kavia

Rua Infante Dom Henrique 52, Faro, Faro, Portugal

0,6 km fra centrum

Luxury Guest House Opus One

Luxury Guest House Opus One

R. Serpa Pinto 37, Faro, Faro, Portugal

0,5 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Faro – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Faro, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Faro, Portugal i april?

Biludlejning i Faro for en weekend i april fås i gennemsnit for 216 kr.. Billigere tilbud fås til 99 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 26 kr.-201 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Faro, Portugal biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Faro ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Faro. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Faro i april måned?

I april måned i Faro ligger temperaturerne omkring 18 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 20 mm i gennemsnit i april måned i Faro gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Faro koster 200 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Faro, Portugal?

50 km/t. er fartgrænsen i Faro, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Faro er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Faro så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Renault Captur in Faro?

Hvordan er vejret i Faro, Portugal i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Faro i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 14 °C og ca. 35 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Faro om vejret i resten af Faro?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Faro til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Faro normalt har en temperatur på 14 °C, og at du kan forvente 41,4 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Faro?

Priser for biler i Faro opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Faro?

Der er 113 udbydere for biler i Faro fra marts 2024.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Faro?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Faro. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Faro?

For at leje en bil i Faro, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Faro?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Faro, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Faro?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Faro ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Faro med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Faro, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Faro på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Faro.

Kan jeg finde billeje i Faro, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Faro.

Kan jeg søge efter billeje i Faro med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Faro på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Faro på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo