Lej en bil i Faro, Portugal

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Faro, Portugal

Faro, Portugal
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Faro, Portugal
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Faro, Portugal

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

28 kr. - 206 kr.

Alle biltyper

28 kr. - 368 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Faro, Portugal, er 94 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Faro, Portugal, er i april. Prisen er 71% lavere end resten af året og ligger på kun 28 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Faro.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Faro, Portugal, er 173 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Faro, Portugal, er i marts. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 99 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Faro.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Faro, Portugal, er 136 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Faro, Portugal, er i november. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 43 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Faro. I Faro kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Faro.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Turisprime

133 kr./dag

28 aug – 4 sep
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Turisprime

141 kr./dag

28 aug – 4 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Luz Ocean Drive

142 kr./dag

28 aug – 4 sep
Kia Rio Hatchback

Biludlejningsfirmaer i Faro

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Faro, Portugal
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,3

Comfort

7,6

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,3

Valuta for pengerne

6,7
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
5 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Information om din rejse til Faro

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Faro?

I det allersydligste Portugal, ved den populære Algarvekyst, ligger byen Faro, som er en oplagt badeby, der samtidig har masser af kulturelle seværdigheder. Billeje i Faro er populært, så du kan opleve noget mere af kysten og området omkring. Udlejningsfirmaerne stiller dog nogle alderskrav, som skal overholdes, inden en kontrakt på billig billeje kan underskrives. Hos firmaet Best Deal skal du eksempelvis være mindst 21 år for at kunne booke en lejebil samtidig med, at du skal have haft kørekort i mindst et år. Derudover bliver der opkrævet et ung-fører-gebyr på ca. 5 EUR (ca. 37 DKK) pr. dag, hvis du er under 25 år. Til sammenligning skal du hos Master Kings ligeledes være mindst 21 år for at kunne booke en udlejningsbil. Hvis du er mellem 21 og 23 år, bliver der også opkrævet et ekstra dagsgebyr, som ligger på ca. 7.50 EUR (ca. 56 DKK). Lignende alderskrav findes hos alle de andre udlejningsfirmaer, hvad enten det er Thrifty, Alamo, Sixt, Budget, Ace eller andre.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Biludlejning i Faro kræver også et kendskab til Portugals trafik- og færdselsregler, så du kan manøvrere rundt på lovlig vis. På nogle punkter er reglerne ens med de danske. Det gælder både med hensyn til promillegrænsen på maks. 0,5 samt ulovligheden i at anvende en håndholdt mobiltelefon under kørsel. Når du lejer en bil, skal du også huske at overholde fartgrænserne, som i Portugal er på maks. 50 km/t i byen, maks. 90 km/t på landeveje og maks. 120 km/t på motorveje. Der skal desuden betales afgift for at benytte de fleste motorveje.

Parkering

Før eller siden skal du parkere, når du foretager billeje i Faro. Den gamle bydel er lukket af for det meste trafik, men uden for dette kulturarvsområde er det muligt at parkere i de markerede båse med betalingsautomater langs vejene. Timeprisen ligger på ca. 1 EUR (ca. 7,5 DKK), og ofte er det kun lovligt at parkere i et maks. antal timer. Øst for den gamle bydel omkring Largo de Sao Francisco findes der iøvrigt mange p-pladser, som tilmed er gratis.

Udflugtsmål i og omkring Faro

Der er mulighed for at komme vidt omkring med billeje i Faro. Den lille by Tavira er absolut et besøg værd, da den går under navnet den smukkeste by i Algarve. Det er en hyggelig by med brostensbelagte gader, små kirker, slotte og oplyste broer. Det er også værd at starte udlejningsbilen og køre til Lagos, hvor det er muligt at dyrke en masse vandsportsaktiviteter eller nyde det aktive natteliv. Sagres bør også opleves, hvis du er til en smuk solnedgang. Stedet kaldes også for verdens ende, og der er noget om snakken, når man først ser udsigten.

Hvilke forsikringer skal man have?

Billeje i udlandet giver lidt spænding i maven for de fleste, da du trods alt kører i ukendt terræn. Derfor er det også oplagt at udvide den basisforsikring, som oftest er inkluderet. Det betyder, at du skal betale for at minimere eller helt fjerne selvrisikoen samtidig med, at du bør forsikre de ydre ting, som ikke er en del af basisforsikringen. Det er blandt andet ruder, hjul, dæk og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Faro, eller skal man have et internationalt?

Da danske kørekort gælder i alle EU-lande, behøver du ikke et internationalt kørekort for at benytte en lejebil i Faro.

Hvor i Faro kan man hente og aflevere sin lejebil?

Faro Lufthavn er stedet, hvor du både kan hente og aflevere din udlejningsbil. (Priser tjekket 01/10/2018).


Afstanden fra Faro, Portugal til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Faros biludlejningsdisk

Biludlejning i Faro

Vi har foretaget 285 søgninger på biludlejning i Faro denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Faro for at reducere spredningen af COVID-19?

Udvidet rengøring er et af de nye tiltag, du kan vælge, når du lejer din bil i Faro. Brug vores søgefiltre for at se alle de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring til din rejse. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Faro har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos SURPRICE CAR RENTAL når du besøger Faro. Med gennemsnitspriser på 102 kr./dag tilgængelige gennem deres 3 udlejningskontorer, er SURPRICE CAR RENTAL et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Faro, Portugal biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Faro ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Faro. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Faro i august måned?

I august måned i Faro ligger temperaturerne omkring 22 °C hvilket er det perfekte vej til at leje en cabriolet. Med gennemsnitlig nedbør på omkring 13 mm i gennemsnit i august måned i Faro gør en cabriolet det muligt for dig rigtig at nyde seværdighederne, mens du kører. Vær opmærksom på, at det er en god idé at tjekke vejret før din rejse for at være på den sikre side. Leje af en Cabriolet i Faro koster 312 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Faro har flest biludlejningssteder?

SURPRICE CAR RENTAL har flest udlejningssteder i Faro, Portugal med 3 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 102 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Faro, Portugal?

50 km/t. er fartgrænsen i Faro, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Faro er henholdsvis 100 km/t. og 120 km/t.. Hvis du lejer en bil i Faro så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Faro, Portugal i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Faro i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 24 °C og ca. 2 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Faro typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Faro om vejret i resten af Faro?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Faro til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Faro normalt har en temperatur på 23 °C, og at du kan forvente 1,4 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Portugal

Se vores biludlejningstilbud i byer som Lissabon, Porto og Funchal i Portugal

Biludlejning i lufthavne i Faro

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Faro

Kom i gang med at planlægge din rejse til Faro