Lej en bil i Albufeira, Portugal

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Albufeira, Portugal

Albufeira, Portugal
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Albufeira, Portugal
man. 13.12
Middag
man. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Biludlejningsfirmaer i Albufeira

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Albufeira, Portugal
1 kontor
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Albufeira, Portugal til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Faros biludlejningsdisk

Biludlejning i Albufeira

13 brugere har søgt efter billeje i Albufeira med momondo i december.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Albufeira for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Avis er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Albufeira. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er den bedste type bil at leje i Albufeira i januar måned?

Leje af en standardbil i Albufeira i januar måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 13 °C og nedbør omkring 49 mm i januar, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Albufeira koster 240 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Albufeira, Portugal?

Rejsende, som lejer en bil i Albufeira, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Albufeira ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Albufeira?

Den mest populære bil at leje in Albufeira blandt momondo-brugere er Ford Ka, efterfulgt af Hyundai Accent. Vores brugere har set tilbud på Ford Ka in Albufeira for 76 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 12 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 88 kr. om dagen for at leje en Hyundai Accent in Albufeira, selvom du kan finde priser på helt ned til 3 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Jeep Renegade in Albufeira?

Hvis du er interesseret i at leje en Jeep Renegade in Albufeira, er Europcar det mest populære biludlejningsfirma i byen, som har dette køretøj (samt andre lignende i kategorien SUV). Leje af en Jeep Renegade in Albufeira fra Europcar koster 297 kr. om dagen i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Albufeira, Portugal i december?

Normalt er vejret i Albufeira i december måned 13 °C og den forventede nedbør er 117 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Klimaet i Albufeira under december måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Albufeira. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Albufeira plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Ka, Hyundai Accent og Fiat 500.

Minder vejret i Albufeira om vejret i resten af Faro?

Dem, der gerne vil leje bil i Albufeira til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Faro i december måned normalt er ca. 13 °C med 104,6 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Portugal

Se vores biludlejningstilbud i byer som Lissabon, Faro og Porto i Portugal

Biludlejning i lufthavne i Albufeira

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Albufeira

Kom i gang med at planlægge din rejse til Albufeira