Lej en bil i Bremerhaven, Tyskland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bremerhaven, Tyskland

Bremerhaven, Tyskland
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Bremerhaven, Tyskland
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Bremerhaven

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bremerhaven, Tyskland
1 kontor
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

6,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Bremerhaven, Tyskland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Hamborgs biludlejningsdisk

Biludlejning i Bremerhaven

Vi har foretaget 16 søgninger på biludlejning i Bremerhaven denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bremerhaven for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er en af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Bremerhaven. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Bremerhaven, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bremerhaven, Tyskland?

Bremerhavens hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Bremerhaven er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er Rådgivende. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Bremerhaven?

En Ford Focus er den mest populære bil at leje in Bremerhaven ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Ford Focus på helt ned til 126 kr./dag in Bremerhaven, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 222 kr./dag. En anden populær bil at leje in Bremerhaven er en Opel Corsa, der i gennemsnit koster 130 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 116 kr./dag.

Hvordan er vejret i Bremerhaven, Tyskland i september?

I september måned er gennemsnitstemperaturen i Bremerhaven 14 °C, og den forventede nedbør er 70 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Bremerhaven.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Bremerhaven under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Bremerhaven. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Bremerhaven plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus og Opel Corsa.

Minder vejret i Bremerhaven om vejret i resten af Bremen?

Dem, der gerne vil leje bil i Bremerhaven til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Bremen i september måned normalt er ca. 13 °C med 60 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Bremerhaven

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Bremerhaven

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bremerhaven