Lej en bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
30. jul — 6. aug
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
fre 30.7
Middag
fre 6.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

117 kr. - 172 kr.

Alle biltyper

232 kr. - 1.011 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Dubai, Forenede Arabiske Emirater, er 127 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Dubai, Forenede Arabiske Emirater, er i juli. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 117 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 73% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Dubai.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Dubai, Forenede Arabiske Emirater, er 260 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Dubai, Forenede Arabiske Emirater, er i februar. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 206 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Dubai.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Dubai, Forenede Arabiske Emirater, er 508 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Dubai, Forenede Arabiske Emirater, er i februar. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 403 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Dubai.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Dubai, Forenede Arabiske Emirater, er 308 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Dubai, Forenede Arabiske Emirater, er i februar. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 209 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Dubai.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Dubai, Forenede Arabiske Emirater, er 225 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Dubai, Forenede Arabiske Emirater, er i juli. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 243 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Dubai.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Dubai, Forenede Arabiske Emirater, er 807 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Dubai, Forenede Arabiske Emirater, er i november. Prisen er 21% lavere end resten af året og ligger på kun 643 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 42% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Dubai.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Dubai, Forenede Arabiske Emirater, er 1.476 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Dubai, Forenede Arabiske Emirater, er i juli. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 696 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 69% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Cabriolet i Dubai.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Payless

109 kr./dag

23 aug – 6 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Payless

109 kr./dag

24 aug – 7 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Payless

112 kr./dag

23 aug – 6 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Dubai

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dubai, Forenede Arabiske Emirater
10 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,8

Comfort

5,8

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,6

Valuta for pengerne

5,7
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

9,0
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,7

Comfort

7,3

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

7,2
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,0

Comfort

7,3

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,3

Valuta for pengerne

7,2
12 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,8

Comfort

7,0

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

7,1
11 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,9

Comfort

7,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,3

Valuta for pengerne

6,8
17 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,3

Valuta for pengerne

7,0
8 kontorer
Oversigt

Renlighed

3,6

Comfort

3,6

Samlet

3,2

Afhentning/aflevering

3,2

Valuta for pengerne

2,8

Information om din rejse til Dubai

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Dubai

Taxikørsel har i mange årtier været den helt store transportløsning i Dubai. Men i de senere år er der kommet mere trafik til samt masser af luksusbiler rundt omkring i byen, takket været en udvidet infrastruktur. Derfor er billeje i Dubai også blevet attraktivt blandt turister og andre rejsende. Der er mange udlejningsfirmaer at vælge imellem, hvad enten det er Dollar, Europcar, Avis, Budget og mange andre. Du kan også vælge en udbyder som Sixt, der eksempelvis har en aldersgrænse på 21 år for at leje firmaets mindste lejebiler. Du skal dog have haft kørekort i mindst et år samtidig med, at du skal betale et ekstra dagsgebyr, hvis du er mellem 21 og 23 år. Et andet oplagt sted at se på udlejningsbil, er hos Payless, der ligeledes arbejder med en mindstealder på 21 år. Samtidig skal lejere mellem 21 og 24 betale et ung-fører-tillæg på ca. 25 USD (ca. 159 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du foretager billeje i Dubai, skal du forinden sætte dig ind i emiratets trafik- og færdselsregler. I Dubai er de meget strikse med alkohol, og derfor må du aldrig køre med alkohol i blodet, når du lejer en bil, da der slås hårdt ned på det. Fartgrænserne i Dubai kan variere efter zone, hvilket du kan aflæse på skiltningen. I byen er maks. grænsen normalt omkring 50 km/t, mens den på motorveje er mellem 100-140 km/t. Samtidig skal der betales afgift på de fleste store veje. Det er desuden ikke tilladt at snakke i håndholdt mobiltelefon under kørsel.

Parkering

I forbindelse med billeje i Dubai gælder der forskellige regler i forhold til parkering. Når du har booket biludlejning, skal du være opmærksom på tre gældende p-zoner. Den første zone er kendt som commercial med en zone A, hvor du parkerer langs vejen, samt zone B på større parkeringsområder. Den anden zone er kaldet non-commercial, og består af zone C med parkering langs vejen i de mere ubeboede områder, samt zone D, der dækker alle de resterende p-pladser. Den tredje zone er en såkaldt special zone, hvor zone E er ved Waterfront Market, zone F i det såkaldte tecom-område med alle medievirksomheder og tekniske foretagender. Derudover findes der en zone G, der består af p-pladser i Downtown Dubai. Undergrundsparkering i special zone er som regel gratis, mens priserne i alle de andre zoner ligger på mellem ca. 2-4 AED (ca. 3,5-7 DKK) pr. time.

Udflugtsmål i og omkring Dubai

Når du har oplevet emiratet Dubai er det oplagt at besøge nogle af de resterende seks emirater. Med en billig lejebil kan du eksempelvis begive dig afsted til Abu Dhabi for at se den kæmpemæssige Sheikh Zayed Grand Moske, der er et helt specielt syn, som står i kontrast til alle skyskraberne i Dubai. Bjergbyen Hatta må du heller ikke gå glip af, da den byder på de smukkeste landskaber samt mulighed for at opleve sejlsport på det turkisgrønne vand.

Hvilke forsikringer skal man have?

Kulturen i Dubai er forskellig fra den danske på flere punkter, hvilket netop gør dette emirat spændende. Trafikken i byen kan til tider være hektisk med luksusbiler, der kommer susende forbi dig. Derfor gør du klogt i at vælge fuld dækning med lav selvrisiko samt yderligere dækning på både undervogn, tag, ruder, hjul, dæk og hvad der ellers ikke hører ind under en basisforsikring. Det er også klogt at vælge en bil med effektiv aircondition, da vejret er varmt året rundt.

Kan man bruge sit danske kørekort i Dubai, eller skal man have et internationalt?

Da Dubai hverken er medlem af EU eller EØS, skal du have lavet et internationalt kørekort hos Borgerservice til en ca. pris på 3,95 USD (ca. 25 DKK). Husk at medbringe begge kørekort, når du kører i din udlejningsbil.

Hvor i Dubai kan man hente og aflevere sin lejebil?

Dubai Internationale Lufthavn er det mest oplagte sted at hente og aflevere din lejebil. Der findes ligeledes en lang række udlejningsterminaler rundt omkring i byen. (Priser tjekket 23/09/2018).


Afstanden fra Dubai, Forenede Arabiske Emirater til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Dubai Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Dubai

Vi har foretaget 286 søgninger på biludlejning i Dubai denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Dubai for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Dubai udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Budget, Avis og Enterprise. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater i august?

144 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Dubai i august. Tilbud fås helt ned til 144 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Dubai i august fandt en gennemsnitspris på 744 kr.. De fandt priser helt ned til 99 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Dubai har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Dubai er Thrifty med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 344 kr. fra dens 17 beliggenheder i Dubai. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Thrifty i Dubai er 77 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Dubai, Forenede Arabiske Emirater biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Dubai ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Dubai. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Dubai i august måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Dubai på i august måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Dubai har en gennemsnitstemperatur på 32 °C gennemsnitlig nedbør på 10 mm i august måned. Leje af en Cabriolet i Dubai koster 1.087 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Dubai har flest biludlejningssteder?

Thrifty har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Dubai, Forenede Arabiske Emirater med 17 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 344 kr./dag, når de lejer en bil fra Thrifty i Dubai, Forenede Arabiske Emirater.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Dubai, Forenede Arabiske Emirater?

Når du lejer en bil i Dubai, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 5 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Dubai er henholdsvis 80 km/t. og 160 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Dubai.

Hvordan er vejret i Dubai, Forenede Arabiske Emirater i juli?

Normalt er vejret i Dubai i juli måned 34 °C og den forventede nedbør er 10 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Dubai typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Dubai om vejret i resten af Dubai?

Dem, der gerne vil leje bil i Dubai til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Dubai i juli måned normalt er ca. 34 °C med 10 mm mulig regn.


Leje af bil i andre byer i Forenede Arabiske Emirater


Biludlejning i lufthavne i Dubai

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Dubai

Kom i gang med at planlægge din rejse til Dubai