De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Dubai

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dubai

Chaufførens alder: 26-65
fre 19.7
fre 26.7

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? til at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Dubai

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Dubai
Economy100 kr./dag
Lille mellemklasse90 kr./dag
Stor mellemklasse120 kr./dag
Standard109 kr./dag
Stor155 kr./dag
Stor SUV232 kr./dag
Premium235 kr./dag
Luksus274 kr./dag
Premium SUV257 kr./dag
Kompakt SUV117 kr./dag
Mellemstor SUV125 kr./dag
Standard SUV202 kr./dag
Leverandørvalg329 kr./dag
Luksus SUV388 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Dubai

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Dubai

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Dubai?

De billigste udlejningsbiler i Dubai kan normalt findes gennem Autounion Car Rental. Når du booker hos Autounion Car Rental, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 88 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Dubai er 168 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Dubai har flest lokationer?

Golden Key Car Rental har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Dubai, med 31 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Dubai?

Den mest populære bil at leje in Dubai blandt momondo-brugere er Mitsubishi ASX, efterfulgt af Ford EcoSport. Vores brugere har set tilbud på Mitsubishi ASX in Dubai for 155 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 123 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 185 kr. om dagen for at leje en Ford EcoSport in Dubai, selvom du kan finde priser på helt ned til 133 kr. om dagen.

Find billig billeje i Dubai

Find den lejebil i Dubai, der passer til dine behov

Lille biler

132 kr. - 210 kr.

Alle biltyper

311 kr. - 768 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 164 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i juli. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 132 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 66% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Dubai.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 246 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i marts. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 202 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Dubai.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 635 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i maj. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 361 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 24% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Dubai.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 464 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i april. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 282 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Dubai.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 316 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i juni. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 289 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 1.021 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i maj. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 562 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 53% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Dubai.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 1.262 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i februar. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 274 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 62% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

90 kr./dag

1 aug - 10 aug
Ford Focus
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

100 kr./dag

18 jul - 28 jul
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Dubai

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dubai

Fast Rent A Car

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,6

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Hertz

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,7

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,1

Alamo

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,4

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,4

Dollar

17 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,4

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,5

Avis

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

6,8

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,6

Value

7,0

Thrifty

23 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,3

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

5,5

Value

6,3

Europcar

14 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,5

Samlet

6,1

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Enterprise Rent-A-Car

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,9

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,4

Value

6,4

Hurtige fakta om biludlejning i Dubai

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Dubai

Det mest populære bureau

Autostrad Rent A Car

Populære biltyper

SUV, Full-size, Economy

Billigste lejebil

177 kr.

Den mest populære model

Class Convertible
Det mest populære biludlejningsbureau i Dubai, der er fundet på momondo i denne måned, er Autostrad Rent A Car. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Quick Drive og Europcar
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Dubai i de seneste 72 timer: SUV, Full-size, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Dubai er 177 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 283 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Dubai i de seneste 7 dage er Class Convertible. Vores brugere foretrækker også Mitsubishi ASX som alternativ.

Kørsel i lejebil i Dubai – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Dubai, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater i august?

345 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Dubai i august. Tilbud fås helt ned til 345 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Dubai i august fandt en gennemsnitspris på 442 kr.. De fandt priser helt ned til 170 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Er der et afbestillingsgebyr på min Dubai, Forenede Arabiske Emirater biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Dubai ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Dubai. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Dubai i august måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Dubai på i august måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Dubai har en gennemsnitstemperatur på 32 °C gennemsnitlig nedbør på 10 mm i august måned. Leje af en Cabriolet i Dubai koster 172 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Dubai, Forenede Arabiske Emirater?

Når du lejer en bil i Dubai, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 5 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Dubai er henholdsvis 80 km/t. og 160 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Dubai.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Kia Sportage in Dubai?

Hvordan er vejret i Dubai, Forenede Arabiske Emirater i juli?

Normalt er vejret i Dubai i juli måned 34 °C og den forventede nedbør er 10 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Dubai om vejret i resten af Dubai?

Dem, der gerne vil leje bil i Dubai til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Dubai i juli måned normalt er ca. 34 °C med 10 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dubai?

Priser for biler i Dubai opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dubai?

Fra juli 2024 er der 357 udbydere at vælge mellem for biler i Dubai.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dubai?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Dubai. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dubai?

For at leje en bil i Dubai, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Dubai?

Du bør booke billeje i Dubai ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Dubai?

Når du har udført en søgning efter billeje i Dubai, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Dubai med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Dubai med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Dubai på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Dubai.

Kan jeg finde billeje i Dubai, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Dubai med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Dubai med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Dubai.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dubai på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre 19.7
Middag
fre 26.7
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Dubai

Populære typer af udlejningsbiler i Dubai