Billeje i Dubai, Dubai

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dubai, Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Dubai, Dubai

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Dubai, Dubai
Audi A5 Sportback
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer

32 kr./dag

18 aug. - 2 sep.
Audi A5 Sportback
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

31 kr./dag

19 aug. - 3 sep.
BMW X1
Volkswagen Tiguan
eller lignende Premium SUV
Op til 5 passagerer

49 kr./dag

19 sep. - 25 sep.
Volkswagen Tiguan
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

19 kr./dag

20 aug. - 4 sep.
Audi Q3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

25 kr./dag

16 aug. - 23 aug.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

13 kr./dag

20 aug. - 4 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

16 kr./dag

20 aug. - 4 sep.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

13 kr./dag

20 aug. - 4 sep.
Opel Corsa
Audi Q7
eller lignende Stor SUV
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

36 kr./dag

19 aug. - 3 sep.
Audi Q7

Vigtige oplysninger om billeje i Dubai

Taxikørsel har i mange årtier været den helt store transportløsning i Dubai. Men i de senere år er der kommet mere trafik til samt masser af luksusbiler rundt omkring i byen, takket været en udvidet infrastruktur. Derfor er billeje i Dubai også blevet attraktivt blandt turister og andre rejsende. Der er mange udlejningsfirmaer at vælge imellem, hvad enten det er Dollar, Europcar, Avis, Budget og mange andre. Du kan også vælge en udbyder som Sixt, der eksempelvis har en aldersgrænse på 21 år for at leje firmaets mindste lejebiler. Du skal dog have haft kørekort i mindst et år samtidig med, at du skal betale et ekstra dagsgebyr, hvis du er mellem 21 og 23 år. Et andet oplagt sted at se på udlejningsbil, er hos Payless, der ligeledes arbejder med en mindstealder på 21 år. Samtidig skal lejere mellem 21 og 24 betale et ung-fører-tillæg på ca. 25 USD (ca. 159 DKK) pr. dag.

Når du foretager billeje i Dubai, skal du forinden sætte dig ind i emiratets trafik- og færdselsregler. I Dubai er de meget strikse med alkohol, og derfor må du aldrig køre med alkohol i blodet, når du lejer en bil, da der slås hårdt ned på det. Fartgrænserne i Dubai kan variere efter zone, hvilket du kan aflæse på skiltningen. I byen er maks. grænsen normalt omkring 50 km/t, mens den på motorveje er mellem 100-140 km/t. Samtidig skal der betales afgift på de fleste store veje. Det er desuden ikke tilladt at snakke i håndholdt mobiltelefon under kørsel.

I forbindelse med billeje i Dubai gælder der forskellige regler i forhold til parkering. Når du har booket biludlejning, skal du være opmærksom på tre gældende p-zoner. Den første zone er kendt som commercial med en zone A, hvor du parkerer langs vejen, samt zone B på større parkeringsområder. Den anden zone er kaldet non-commercial, og består af zone C med parkering langs vejen i de mere ubeboede områder, samt zone D, der dækker alle de resterende p-pladser. Den tredje zone er en såkaldt special zone, hvor zone E er ved Waterfront Market, zone F i det såkaldte tecom-område med alle medievirksomheder og tekniske foretagender. Derudover findes der en zone G, der består af p-pladser i Downtown Dubai. Undergrundsparkering i special zone er som regel gratis, mens priserne i alle de andre zoner ligger på mellem ca. 2-4 AED (ca. 3,5-7 DKK) pr. time.

Når du har oplevet emiratet Dubai er det oplagt at besøge nogle af de resterende seks emirater. Med en billig lejebil kan du eksempelvis begive dig afsted til Abu Dhabi for at se den kæmpemæssige Sheikh Zayed Grand Moske, der er et helt specielt syn, som står i kontrast til alle skyskraberne i Dubai. Bjergbyen Hatta må du heller ikke gå glip af, da den byder på de smukkeste landskaber samt mulighed for at opleve sejlsport på det turkisgrønne vand.

Kulturen i Dubai er forskellig fra den danske på flere punkter, hvilket netop gør dette emirat spændende. Trafikken i byen kan til tider være hektisk med luksusbiler, der kommer susende forbi dig. Derfor gør du klogt i at vælge fuld dækning med lav selvrisiko samt yderligere dækning på både undervogn, tag, ruder, hjul, dæk og hvad der ellers ikke hører ind under en basisforsikring. Det er også klogt at vælge en bil med effektiv aircondition, da vejret er varmt året rundt.

Da Dubai hverken er medlem af EU eller EØS, skal du have lavet et internationalt kørekort hos Borgerservice til en ca. pris på 3,95 USD (ca. 25 DKK). Husk at medbringe begge kørekort, når du kører i din udlejningsbil.

Dubai Internationale Lufthavn er det mest oplagte sted at hente og aflevere din lejebil. Der findes ligeledes en lang række udlejningsterminaler rundt omkring i byen.


Find billig billeje i Dubai, Dubai

Find den lejebil i Dubai, der passer til dine behov

Biler i Lille

154 kr. - 309 kr.

Alle biltyper

491 kr. - 1.793 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 198 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i juli. Prisen er 23% lavere end resten af året og ligger på kun 154 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 79% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Dubai.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 448 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i september. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 247 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Dubai.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 805 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i december. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 534 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Dubai.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 503 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i februar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 305 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 45% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Dubai.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 454 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i december. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 334 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 1.505 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i november. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 739 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 3.072 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i september. Prisen er 66% lavere end resten af året og ligger på kun 1.062 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 71% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

13 kr./dag

20 aug. - 4 sep.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

13 kr./dag

20 aug. - 4 sep.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Dubai

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dubai, Dubai
8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

7,0
17 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,3
8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

7,4

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,4
11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

4,0
8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

5,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

4,0
8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
12 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

5,0

Value

2,0
28 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Dubai

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Dubai

Det mest populære bureau

Hertz

Populære biltyper

Mini, SUV, Full-size

Billigste lejebil

193 kr.

Den mest populære model

Nissan Kicks
Det mest populære biludlejningsbureau i Dubai, der er fundet på momondo i denne måned, er Hertz. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er ADDCAR RENTAL og Alamo
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Dubai i de seneste 72 timer: Mini, SUV, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Dubai er 193 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 394 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Dubai i de seneste 7 dage er Nissan Kicks. Vores brugere foretrækker også Hyundai i10 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Dubai

Nærliggende attraktioner:

Dubai World Trade Center8,6 km

Nærliggende attraktioner:

Dubai World Trade Center108,8 km

Nærliggende attraktioner:

Dubai World Trade Center25,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Dubai

Herunder vises de mest populære hoteller i Dubai

Kørsel i lejebil i Dubai – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Dubai, så du er klar til næste rejse.

434 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Dubai i september. Tilbud fås helt ned til 149 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Dubai i september fandt en gennemsnitspris på 331 kr.. De fandt priser helt ned til 110 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Den billigste udbyder i Dubai er INTERRENT med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 141 kr. fra dens 7 beliggenheder i Dubai. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos INTERRENT i Dubai er 110 kr..

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Dubai ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Dubai. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Dubai på i september måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Dubai har en gennemsnitstemperatur på 28 °C gennemsnitlig nedbør på 10 mm i september måned. Leje af en Cabriolet i Dubai koster 1.248 kr./dag i gennemsnit.

Thrifty har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Dubai, Forenede Arabiske Emirater med 17 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 161 kr./dag, når de lejer en bil fra Thrifty i Dubai, Forenede Arabiske Emirater.

Når du lejer en bil i Dubai, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 5 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Dubai er henholdsvis 80 km/t. og 160 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Dubai.

Normalt er vejret i Dubai i august måned 35 °C og den forventede nedbør er 10 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Dem, der gerne vil leje bil i Dubai til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Dubai i august måned normalt er ca. 35 °C med 10 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Dubai

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Dubai

Populære udlejningsbiler i Dubai

Lej en af disse populære biltyper i Dubai

Se flere lejebiler i Forenede Arabiske Emirater

Find billige udlejningsbiler i Forenede Arabiske Emirater

Kom i gang med at planlægge din rejse til Dubai


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Dubai ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Når du har udført en søgning efter billeje i Dubai, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Dubai med gratis afbestillig.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Dubai.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Dubai med øget rengøring på momondo.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Dubai.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.