Billeje i Dubai

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Dubai

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Dubai

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Dubai?

De billigste udlejningsbiler i Dubai kan normalt findes gennem Ace. Når du booker hos Ace, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 81 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Dubai er 138 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Dubai har flest lokationer?

DRIVUS har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Dubai, med 24 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Dubai?

Den mest populære bil at leje in Dubai blandt momondo-brugere er Mitsubishi ASX, efterfulgt af Toyota Fortuner. Vores brugere har set tilbud på Mitsubishi ASX in Dubai for 339 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 338 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 375 kr. om dagen for at leje en Toyota Fortuner in Dubai, selvom du kan finde priser på helt ned til 354 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Dubai

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Dubai
Economy104 kr./dag
Lille mellemklasse114 kr./dag
Stor mellemklasse119 kr./dag
Standard139 kr./dag
Stor161 kr./dag
Stor SUV188 kr./dag
Premium214 kr./dag
Luksus308 kr./dag
Premium SUV232 kr./dag
Mellemstor SUV147 kr./dag
Kompakt SUV147 kr./dag
Standard SUV165 kr./dag
Leverandørvalg344 kr./dag
Luksus SUV552 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Dubai

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Dubai

Taxikørsel har i mange årtier været den helt store transportløsning i Dubai. Men i de senere år er der kommet mere trafik til samt masser af luksusbiler rundt omkring i byen, takket været en udvidet infrastruktur. Derfor er billeje i Dubai også blevet attraktivt blandt turister og andre rejsende. Der er mange udlejningsfirmaer at vælge imellem, hvad enten det er Dollar, Europcar, Avis, Budget og mange andre. Du kan også vælge en udbyder som Sixt, der eksempelvis har en aldersgrænse på 21 år for at leje firmaets mindste lejebiler. Du skal dog have haft kørekort i mindst et år samtidig med, at du skal betale et ekstra dagsgebyr, hvis du er mellem 21 og 23 år. Et andet oplagt sted at se på udlejningsbil, er hos Payless, der ligeledes arbejder med en mindstealder på 21 år. Samtidig skal lejere mellem 21 og 24 betale et ung-fører-tillæg på ca. 25 USD (ca. 159 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du foretager billeje i Dubai, skal du forinden sætte dig ind i emiratets trafik- og færdselsregler. I Dubai er de meget strikse med alkohol, og derfor må du aldrig køre med alkohol i blodet, når du lejer en bil, da der slås hårdt ned på det. Fartgrænserne i Dubai kan variere efter zone, hvilket du kan aflæse på skiltningen. I byen er maks. grænsen normalt omkring 50 km/t, mens den på motorveje er mellem 100-140 km/t. Samtidig skal der betales afgift på de fleste store veje. Det er desuden ikke tilladt at snakke i håndholdt mobiltelefon under kørsel.

Parkering

I forbindelse med billeje i Dubai gælder der forskellige regler i forhold til parkering. Når du har booket biludlejning, skal du være opmærksom på tre gældende p-zoner. Den første zone er kendt som commercial med en zone A, hvor du parkerer langs vejen, samt zone B på større parkeringsområder. Den anden zone er kaldet non-commercial, og består af zone C med parkering langs vejen i de mere ubeboede områder, samt zone D, der dækker alle de resterende p-pladser. Den tredje zone er en såkaldt special zone, hvor zone E er ved Waterfront Market, zone F i det såkaldte tecom-område med alle medievirksomheder og tekniske foretagender. Derudover findes der en zone G, der består af p-pladser i Downtown Dubai. Undergrundsparkering i special zone er som regel gratis, mens priserne i alle de andre zoner ligger på mellem ca. 2-4 AED (ca. 3,5-7 DKK) pr. time.

Udflugtsmål i og omkring Dubai

Når du har oplevet emiratet Dubai er det oplagt at besøge nogle af de resterende seks emirater. Med en billig lejebil kan du eksempelvis begive dig afsted til Abu Dhabi for at se den kæmpemæssige Sheikh Zayed Grand Moske, der er et helt specielt syn, som står i kontrast til alle skyskraberne i Dubai. Bjergbyen Hatta må du heller ikke gå glip af, da den byder på de smukkeste landskaber samt mulighed for at opleve sejlsport på det turkisgrønne vand.

Hvilke forsikringer skal man have?

Kulturen i Dubai er forskellig fra den danske på flere punkter, hvilket netop gør dette emirat spændende. Trafikken i byen kan til tider være hektisk med luksusbiler, der kommer susende forbi dig. Derfor gør du klogt i at vælge fuld dækning med lav selvrisiko samt yderligere dækning på både undervogn, tag, ruder, hjul, dæk og hvad der ellers ikke hører ind under en basisforsikring. Det er også klogt at vælge en bil med effektiv aircondition, da vejret er varmt året rundt.

Kan man bruge sit danske kørekort i Dubai, eller skal man have et internationalt?

Da Dubai hverken er medlem af EU eller EØS, skal du have lavet et internationalt kørekort hos Borgerservice til en ca. pris på 3,95 USD (ca. 25 DKK). Husk at medbringe begge kørekort, når du kører i din udlejningsbil.

Hvor i Dubai kan man hente og aflevere sin lejebil?

Dubai Internationale Lufthavn er det mest oplagte sted at hente og aflevere din lejebil. Der findes ligeledes en lang række udlejningsterminaler rundt omkring i byen.


Find billig billeje i Dubai

Find den lejebil i Dubai, der passer til dine behov

Lille

142 kr. - 271 kr.

Alle biltyper

672 kr. - 3.125 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 206 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i september. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 142 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 85% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Dubai.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 474 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i august. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 273 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 66% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Dubai.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 835 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i juli. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 571 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Dubai.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 603 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i juli. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 396 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 57% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Dubai.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 618 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i juni. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 344 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 55% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 1.579 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i februar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 1.053 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Dubai.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er 5.504 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Dubai, Forenede Arabiske Emirater er i juli. Prisen er 70% lavere end resten af året og ligger på kun 1.669 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 76% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dubai. I Dubai kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

104 kr./dag

11 okt. - 25 okt.
Opel Corsa
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

114 kr./dag

5 okt. - 19 okt.
Hyundai i30

Biludlejningsfirmaer i Dubai

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dubai

keddy by Europcar

19 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Alamo

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,5

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,5

Enterprise Rent-A-Car

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,3

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,6

Value

7,5

Hertz

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

6,7

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,5

Dollar

15 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,0

Europcar

13 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,6

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,3

Value

5,3

Thrifty

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

5,7

Samlet

5,1

Afhentning/aflevering

3,7

Value

5,7

Budget

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

5,2

Samlet

4,5

Afhentning/aflevering

4,8

Value

4,4

Hurtige fakta om biludlejning i Dubai

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Dubai

Det mest populære bureau

Europcar

Populære biltyper

Mini, SUV, Full-size

Billigste lejebil

145 kr.

Den mest populære model

Mitsubishi ASX
Det mest populære biludlejningsbureau i Dubai, der er fundet på momondo i denne måned, er Europcar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Alamo og DRIVUS
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Dubai i de seneste 72 timer: Mini, SUV, Full-size.
Den laveste pris for en lejebil i Dubai er 145 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 276 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Dubai i de seneste 7 dage er Mitsubishi ASX. Vores brugere foretrækker også BMW 5 Series som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Dubai

Nærliggende attraktioner:

Dubai World Trade Center8,6 km

Nærliggende attraktioner:

Dubai World Trade Center108,8 km

Nærliggende attraktioner:

Dubai World Trade Center25,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Dubai

Herunder vises de mest populære hoteller i Dubai

Kørsel i lejebil i Dubai – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Dubai, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Dubai, Forenede Arabiske Emirater biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Dubai ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Dubai. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Dubai i oktober måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Dubai på i oktober måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Dubai har en gennemsnitstemperatur på 24 °C gennemsnitlig nedbør på 10 mm i oktober måned. Leje af en Cabriolet i Dubai koster 905 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Dubai, Forenede Arabiske Emirater?

Når du lejer en bil i Dubai, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 5 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Dubai er henholdsvis 80 km/t. og 160 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Dubai.

Hvordan er vejret i Dubai, Forenede Arabiske Emirater i september?

Normalt er vejret i Dubai i september måned 32 °C og den forventede nedbør er 10 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Dubai om vejret i resten af Dubai?

Dem, der gerne vil leje bil i Dubai til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Dubai i september måned normalt er ca. 32 °C med 10 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dubai?

Priser for biler i Dubai opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dubai?

Fra september 2023 er der 291 udbydere at vælge mellem for biler i Dubai.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dubai?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Dubai. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dubai?

For at leje en bil i Dubai, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Dubai

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Dubai

Lejebiler der er populære i Dubai

Lej en af disse populære biltyper i Dubai

Se flere lejebiler i Forenede Arabiske Emirater

Find billige udlejningsbiler i Forenede Arabiske Emirater

Kom i gang med at planlægge din rejse til Dubai


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Dubai?

Du bør booke billeje i Dubai ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Dubai?

Når du har udført en søgning efter billeje i Dubai, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Dubai med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Dubai med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Dubai på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Dubai.

Kan jeg finde billeje i Dubai, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Dubai med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Dubai med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Dubai.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dubai på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.