Billeje i Dubai

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dubai

ons.. 15.7.
Middag
tor.. 16.7.
Middag
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det billigst at leje en bil i Dubai?

Alle
132 kr - 1.202 kr
Economy
112 kr - 145 kr

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Dubai er i april. Med en lejepris på kun 158 kr pr. dag er prisen 34% lavere end resten af året. Den dyreste måned er september. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i juni. I Dubai kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.

Biludlejningsfirmaer i Dubai

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dubai

Tilbage til alle udbydere

Enterprise

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8,4

Vurdering baseret på 63.180 anmeldelser

Se alle 7 steder

National

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8,2

Vurdering baseret på 4.136 anmeldelser

Se alle 7 steder

Avis

Vurdering af udbyder: God 7,6

Vurdering baseret på 2.299 anmeldelser

Se alle 10 steder

Hertz

Vurdering af udbyder: God 7,4

Vurdering baseret på 3.859 anmeldelser

Se alle 8 steder

Dollar

Vurdering af udbyder: God 7,3

Vurdering baseret på 6.397 anmeldelser

Se alle 12 steder

Budget

Vurdering af udbyder: God 7,3

Vurdering baseret på 4.319 anmeldelser

Se alle 6 steder

Thrifty

Vurdering af udbyder: God 7,1

Vurdering baseret på 2.741 anmeldelser

Se alle 16 steder

keddy by Europcar

Vurdering af udbyder: Fantastisk 8,2

Vurdering baseret på 100 anmeldelser

Se alle 15 steder

Find populære seværdigheder tæt på hvor du henter din lejebil

Dubai Intl Lufthavn
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Nærliggende attraktioner:
Dubai Marina 29.7 km
Abu Dhabi Intl Lufthavn
Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
Nærliggende attraktioner:
Dubai Marina 87 km
Sharjah Lufthavn
Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
Nærliggende attraktioner:
Dubai Marina 47 km

Information om din rejse til Dubai

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Dubai

Taxikørsel har i mange årtier været den helt store transportløsning i Dubai. Men i de senere år er der kommet mere trafik til samt masser af luksusbiler rundt omkring i byen, takket været en udvidet infrastruktur. Derfor er billeje i Dubai også blevet attraktivt blandt turister og andre rejsende. Der er mange udlejningsfirmaer at vælge imellem, hvad enten det er Dollar, Europcar, Avis, Budget og mange andre. Du kan også vælge en udbyder som Sixt, der eksempelvis har en aldersgrænse på 21 år for at leje firmaets mindste lejebiler. Du skal dog have haft kørekort i mindst et år samtidig med, at du skal betale et ekstra dagsgebyr, hvis du er mellem 21 og 23 år. Et andet oplagt sted at se på udlejningsbil, er hos Payless, der ligeledes arbejder med en mindstealder på 21 år. Samtidig skal lejere mellem 21 og 24 betale et ung-fører-tillæg på ca. 25 USD (ca. 159 DKK) pr. dag.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Når du foretager billeje i Dubai, skal du forinden sætte dig ind i emiratets trafik- og færdselsregler. I Dubai er de meget strikse med alkohol, og derfor må du aldrig køre med alkohol i blodet, når du lejer en bil, da der slås hårdt ned på det. Fartgrænserne i Dubai kan variere efter zone, hvilket du kan aflæse på skiltningen. I byen er maks. grænsen normalt omkring 50 km/t, mens den på motorveje er mellem 100-140 km/t. Samtidig skal der betales afgift på de fleste store veje. Det er desuden ikke tilladt at snakke i håndholdt mobiltelefon under kørsel.

Parkering

I forbindelse med billeje i Dubai gælder der forskellige regler i forhold til parkering. Når du har booket biludlejning, skal du være opmærksom på tre gældende p-zoner. Den første zone er kendt som commercial med en zone A, hvor du parkerer langs vejen, samt zone B på større parkeringsområder. Den anden zone er kaldet non-commercial, og består af zone C med parkering langs vejen i de mere ubeboede områder, samt zone D, der dækker alle de resterende p-pladser. Den tredje zone er en såkaldt special zone, hvor zone E er ved Waterfront Market, zone F i det såkaldte tecom-område med alle medievirksomheder og tekniske foretagender. Derudover findes der en zone G, der består af p-pladser i Downtown Dubai. Undergrundsparkering i special zone er som regel gratis, mens priserne i alle de andre zoner ligger på mellem ca. 2-4 AED (ca. 3,5-7 DKK) pr. time.

Udflugtsmål i og omkring Dubai

Når du har oplevet emiratet Dubai er det oplagt at besøge nogle af de resterende seks emirater. Med en billig lejebil kan du eksempelvis begive dig afsted til Abu Dhabi for at se den kæmpemæssige Sheikh Zayed Grand Moske, der er et helt specielt syn, som står i kontrast til alle skyskraberne i Dubai. Bjergbyen Hatta må du heller ikke gå glip af, da den byder på de smukkeste landskaber samt mulighed for at opleve sejlsport på det turkisgrønne vand.

Hvilke forsikringer skal man have?

Kulturen i Dubai er forskellig fra den danske på flere punkter, hvilket netop gør dette emirat spændende. Trafikken i byen kan til tider være hektisk med luksusbiler, der kommer susende forbi dig. Derfor gør du klogt i at vælge fuld dækning med lav selvrisiko samt yderligere dækning på både undervogn, tag, ruder, hjul, dæk og hvad der ellers ikke hører ind under en basisforsikring. Det er også klogt at vælge en bil med effektiv aircondition, da vejret er varmt året rundt.

Kan man bruge sit danske kørekort i Dubai, eller skal man have et internationalt?

Da Dubai hverken er medlem af EU eller EØS, skal du have lavet et internationalt kørekort hos Borgerservice til en ca. pris på 3,95 USD (ca. 25 DKK). Husk at medbringe begge kørekort, når du kører i din udlejningsbil.

Hvor i Dubai kan man hente og aflevere sin lejebil?

Dubai Internationale Lufthavn er det mest oplagte sted at hente og aflevere din lejebil. Der findes ligeledes en lang række udlejningsterminaler rundt omkring i byen. (Priser tjekket 23/09/2018).

Afstanden fra Lufthavn: Dubai Intl til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Dubai Intls biludlejningsdisk

Atlantis The Palm

Crescent Road, Palm Jumeirah

28.3 km fra lufthavnen

Five Palm Jumeirah Dubai

No. 1 The Palm

27.3 km fra lufthavnen

Burj Al Arab Jumeirah

Jumeirah Beach Road Po Box 74147

21.8 km fra lufthavnen

Jumeirah Beach Hotel

Jumeirah Beach Road Po Box 11416

21.4 km fra lufthavnen

Anantara The Palm Dubai Resort

Palm Jumeirah, East Crescent

25.3 km fra lufthavnen

Sofitel Dubai Jumeirah Beach

Jumeirah Beach Residence

30.4 km fra lufthavnen

Carlton Palace Hotel

Al Maktoum Street

4.6 km fra lufthavnen

Sheraton Grand Hotel, Dubai

3 Sheikh Zayed Road

8.2 km fra lufthavnen

Fairmont The Palm

Palm Jumeirah

27.5 km fra lufthavnen

Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel

Palm Jumeirah | PO Box 120015 | Dubai | United Arab Emirates

27.6 km fra lufthavnen

Atana Hotel

Tecom

25.2 km fra lufthavnen

Millennium Plaza Hotel Dubai

Sheikh Zayed Road

9.5 km fra lufthavnen

Majestic City Retreat Hotel

Al Mankhool Road P O Box 122235

7.1 km fra lufthavnen

JW Marriott Marquis Hotel Dubai

Sheikh Zayed Road, Business Bay, Dubai

13.0 km fra lufthavnen

Dubai International Airport Terminal 3 Hotel

P.O Box 35566

1.2 km fra lufthavnen

Park Regis Kris Kin Hotel Dubai

Sheikh Khalifah Bin Zayed St

6.3 km fra lufthavnen

Jumeirah Emirates Towers

City Centre, Po Box 72127 Sheikh Zayed Road

9.1 km fra lufthavnen

Mövenpick Hotel Apartments Al Mamzar Dubai

Corner Cairo Road

4.2 km fra lufthavnen

Biludlejning i Dubai

Vi har foretaget 286 søgninger på biludlejning i Dubai denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Dubai for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Dubai udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Enterprise, National og Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Dubai har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Dubai er Thrifty med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 352 kr fra dens 16 beliggenheder i Dubai. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Thrifty i Dubai er 80 kr.

Er der et afbestillingsgebyr på min Dubai biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Dubai ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Dubai. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Dubai i august måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Dubai på i august måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Dubai har en gennemsnitstemperatur på 32 °C gennemsnitlig nedbør på 10 mm i august måned. Leje af en Cabriolet i Dubai koster 1.131 kr/dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Dubai har flest biludlejningssteder?

Thrifty har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Dubai med 16 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 352 kr/dag, når de lejer en bil fra Thrifty i Dubai.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Dubai?

Når du lejer en bil i Dubai, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 5 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Dubai er henholdsvis 80 km/t. og 160 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Dubai.


Planlæg din rejse til Dubai med fly og hotel

 • Midnat
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Middag
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Midnat
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Middag
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00