Udlejningsbiler fra Avis i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
8. dec. — 15. dec.
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
tor. 8.12
Middag
tor. 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

169 kr. - 319 kr.

Alle biltyper

276 kr. - 668 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Dubai, Dubai er i juli når priserne er 169 kr. per dag i gennemsnit. 169 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 239 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Dubai. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Dubai, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Dubai, Dubai er i august når priserne er 308 kr. per dag i gennemsnit. 308 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 513 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Dubai, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Dubai, Dubai er i februar når priserne er 355 kr. per dag i gennemsnit. 355 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 632 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Dubai. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Dubai, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Dubai, Dubai er i juni når priserne er 266 kr. per dag i gennemsnit. 266 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 422 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Dubai. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Dubai, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

358 kr./dag

16 dec. – 12 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Dubai Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

4,7

Samlet

4,7

Afhentning/aflevering

4,5

Value

4,9

Information om Avis udlejningsbiler i Dubai

Hver Avis udlejningslokation i Dubai er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Avis har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

300 kr. per dag (eller 2.101 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Avis udlejningsbil i Dubai i januar, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i januar for en Avis udlejningsbil var 235 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Avis på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Ja, Avis har 3 lokationer i Lufthavn: Dubai Intl som er beliggende på Dubai Int Airport Terminal 2, Dubai International Airport og Dubai Int Airport Terminal 3.

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Dubai. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Dubai her.

Med en gennemsnitspris på 301 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Avis i Dubai i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Avis udlejningsbiler i Dubai helt ned til 262 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste januar.

Den billigste type udlejningsbil fra Avis i Dubai er Lille mellemklasse (343 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 7% af vores brugere, som lejede en bil fra Avis, valgt en Lille mellemklasse grundet besparelsen. En Lille mellemklasse er desuden 24% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Avis i Dubai.

Dubai International Airport er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 12 lokationer de har i Dubai. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 27% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra Dubai International Airport lokationen.