Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Avis i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Dubai

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Avis biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

155 kr. - 255 kr.

Alle biltyper

223 kr. - 1.299 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Dubai, Dubai er i september når priserne er 155 kr. per dag i gennemsnit. 155 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 207 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Dubai. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Dubai, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Dubai, Dubai er i februar når priserne er 260 kr. per dag i gennemsnit. 260 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 410 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Dubai. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Dubai, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Dubai, Dubai er i maj når priserne er 386 kr. per dag i gennemsnit. 386 kr. per dag er 62% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.010 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Dubai. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Dubai, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Dubai, Dubai er i marts når priserne er 237 kr. per dag i gennemsnit. 237 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 383 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Dubai. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Dubai, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

151 kr./dag

30 maj – 6 juni
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

163 kr./dag

30 maj – 6 juni
Chevrolet Sonic Sedan

Dubai Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

12 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

5,6

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,3

Value

6,1

Information om Avis udlejningsbiler i Dubai

Har Avis en lokation i Dubai Intl Lufthavn?

Ja, Avis har 3 lokationer i Dubai Intl Lufthavn som er beliggende på Dubai Int Airport Terminal 2, Dubai International Airport og Dubai Int Airport Terminal 3.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Dubai?

Avis tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Dubai. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Avis for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Avis i Dubai her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Dubai i juni?

Med en gennemsnitspris på 221 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Avis i Dubai i juni er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Avis udlejningsbiler i Dubai helt ned til 221 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste juni.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Dubai?

Dubai International Airport er den mest populære Avis biludlejningslokation ud af de 12 lokationer de har i Dubai. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 25% af dem der valgte en udlejningsbil fra Avis valgt at leje fra Dubai International Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dubai?

Priser for biler i Dubai opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dubai?

Fra maj 2024 er der 350 udbydere at vælge mellem for biler i Dubai.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dubai?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Dubai. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dubai?

For at leje en bil i Dubai, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dubai på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Dubai

Populære typer af udlejningsbiler i Dubai