Billeje i Bukarest, Bucuresti

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bukarest, Bucuresti

Bukarest, Rumænien
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Bukarest, Rumænien
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Bukarest, Bucuresti

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Bukarest, Bucuresti
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

67 kr./dag

20 aug. - 29 aug.
Toyota Fortuner
Nissan Kicks
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

96 kr./dag

20 aug. - 29 aug.
Nissan Kicks
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

28 kr./dag

20 aug. - 29 aug.
Renault Duster
Daewoo Leganza
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

77 kr./dag

20 aug. - 29 aug.
Daewoo Leganza
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

21 kr./dag

20 aug. - 29 aug.
Daihatsu Sirion
Renault Mégane
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

24 juli - 30 juli
Renault Mégane
Class SUV
eller lignende Luksus
Op til 5 passagerer

128 kr./dag

20 aug. - 29 aug.
Class SUV
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

33 kr./dag

24 juli - 30 juli
Hyundai Accent
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

37 kr./dag

24 juli - 30 juli
Renault Duster

Find billig billeje i Bukarest, Bucuresti

Find den lejebil i Bukarest, der passer til dine behov

Biler i Lille

21 kr. - 199 kr.

Alle biltyper

46 kr. - 474 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Bukarest, Rumænien er 110 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Bukarest, Rumænien er i november. Prisen er 81% lavere end resten af året og ligger på kun 21 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 56% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bukarest. I Bukarest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Bukarest.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Bukarest, Rumænien er 224 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Bukarest, Rumænien er i december. Prisen er 79% lavere end resten af året og ligger på kun 48 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bukarest. I Bukarest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Bukarest.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Bukarest, Rumænien er 316 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Bukarest, Rumænien er i oktober. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 71 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bukarest. I Bukarest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Bukarest, Rumænien er 252 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Bukarest, Rumænien er i december. Prisen er 81% lavere end resten af året og ligger på kun 48 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bukarest. I Bukarest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Bukarest.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

21 kr./dag

20 aug. - 29 aug.
Daihatsu Sirion
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

19 kr./dag

20 aug. - 29 aug.
Hyundai Accent
Mini Countryman
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

18 kr./dag

20 aug. - 29 aug.
Mini Countryman

Biludlejningsfirmaer i Bukarest

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bukarest, Bucuresti
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Bukarest

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Bukarest

Det mest populære bureau

Magrenta

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste lejebil

117 kr.

Den mest populære model

Ford Focus
Det mest populære biludlejningsbureau i Bukarest, der er fundet på momondo i denne måned, er Magrenta. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Next Auto Rent og Pricecarz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Bukarest i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Bukarest er 117 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 215 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Bukarest i de seneste 7 dage er Ford Focus. Vores brugere foretrækker også Class Intermediate Car som alternativ.

Vigtige oplysninger om billeje i Bukarest

Selv om det er fristende at tage en lejebil med over grænsen fra Rumænien til for eksempel Ungarn, fordi der er billig biludlejning i Bukarest, bør du afholde dig fra det. Du må nemlig aldrig køre en udlejningsbil over landegrænserne uden at have det clearet med biludlejningskontoret. Det skyldes forsikringsmæssige restriktioner, at nogle biltyper ikke må køres ind over landegrænserne. Om du må, afhænger helt af din biludlejer. Derfor bør du altid tjekke deres biludlejningsbetingelser, før du reserverer en bil. Dette gælder også, selv om du lejer din bil ved en større biludlejning i Bukarest med filialer i flere lande. Flere af de større udlejningsbureauer tillader ikke, at du kører en lejet bil over grænsen til Rumænien, heller ikke selv om du blot kører igennem landet. Vil du være på den sikre side, bør du oplyse udlejningsbureauet om dine rejseplaner, når du lejer en bil.

Du kan godt regne med, at du skal have adgang til et internationalt kreditkort, når du booker lejebiler i Bukarest. I hvert fald hos de anerkendte udlejningsbureauer. Du kan dog godt sidde derhjemme og reservere en lejebil i Bukarest med dit dankort. Men når du skal have udleveret bilen fremme i Bukarest, så vil din biludlejning bede om et internationalt kreditkort. På et kreditkort kan de nemlig reservere et beløb, et depositum om du vil, som er biludlejerens sikkerhed mod tyveri og skader i lejeperioden. Indimellem benyttes kreditkortet også til at afregne brændstof. Det er vigtigt, at det er navnet på den primære fører af den lejede bil, som står på det internationale kreditkort. Du kan godt finde en mindre og billig biludlejning i Bukarest, hvor de vil tage mod kontanter, men det anbefales ikke at benytte sig af denne type udlejningsbiler.

For danskere, som generelt er meget hensynsfulde i deres kørsel, vil trafikken i Bukarest og Rumænien kunne opleves som kaotisk. Rumænerne kører generelt mere aggressivt til trods for, at de rumænske veje er i væsentligt dårligere stand end i Danmark. Fartgrænserne er nogenlunde de samme som i Danmark, og der køres i højre side. Kører du ind i en rundkørsel, har du førsteret, og vil du parkere din bil, så er parkering i højre side af vejen tilladt i kørselsretningen. Det tilrådes ikke at køre i bil om natten, hvis du vil uden for Bukarest, da der generelt er dårlig vejbelysning, ligesom du kan risikere at støde på hestevogne og løse hunde på vejene. Du skal være opmærksom på, at politiet har ret til at opkræve bøder på stedet. Barnesæder er ikke lovpligtige i Rumænien, men det anbefales kraftigt, at du benytter dem.

Vil du leje en bil i Bukarest, skal du selvfølgelig altid have et gyldigt kørekort. I Bukarest og Rumænien generelt skal du altid have et internationalt kørekort. Et internationalt kørekort er dokumentation, som opgiver dit navn, viser dit foto og deler chaufførinformation på 12 forskellige sprog. Du skal være minimum være 21 år for at kunne låne en bil ved en biludlejning i Bukarest, og du skal have haft kørekort i mindst et år. Er du under 25 år, skal du være forberedt på, at visse biludlejere opkræver ekstragebyr. Det anbefales som udgangspunkt altid, at du har dine vigtigste dokumenter på dig, når du kører rundt i Bukarest. Det gælder for eksempel pas, kørekort, ID, lejeaftale og så videre. Lej din bil hjemmefra, og sæt dig ind i lejebetingelserne og kravene til, hvilke dokumenter du skal bruge på din ferie i Bukarest.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bukarest

Herunder vises de mest populære hoteller i Bukarest

Kørsel i lejebil i Bukarest – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bukarest, så du er klar til næste rejse.

NU Car har typisk de billigste daglige priser i Bukarest, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 149 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 24 kr./dag for deres udlejningsbil i Bukarest.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Bukarest ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Bukarest. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvis du lejer en bil i Bukarest, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Bukarest er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Bukarest er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Bukarest i juni måned, bør forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 80 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Bukarest og rundt i Bucuresti eller til de omkringliggende områder i juni måned, kan forvente temperaturer på omkring 20 °C og ca. 80 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Bukarest

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Bukarest

Se flere lejebiler i Rumænien

Find billige udlejningsbiler i Rumænien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bukarest


Hvorfor vælge momondo?

Du bør booke billeje i Bukarest ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Bukarest på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Bukarest, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Bukarest.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Bukarest.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Bukarest på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.