Lej en bil i Bukarest, Rumænien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bukarest, Rumænien

Bukarest, Rumænien
30. jul — 6. aug
Samme aflevering
Bukarest, Rumænien
fre 30.7
Middag
fre 6.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Bukarest, Rumænien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

20 kr. - 106 kr.

Alle biltyper

40 kr. - 390 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Bukarest, Rumænien, er 58 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Bukarest, Rumænien, er i februar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 20 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 67% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bukarest. I Bukarest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Bukarest.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Bukarest, Rumænien, er 182 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Bukarest, Rumænien, er i december. Prisen er 77% lavere end resten af året og ligger på kun 43 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bukarest. I Bukarest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Bukarest.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Bukarest, Rumænien, er 254 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Bukarest, Rumænien, er i oktober. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 63 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 31% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bukarest. I Bukarest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Bukarest.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Bukarest, Rumænien, er 193 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Bukarest, Rumænien, er i december. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 43 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bukarest. I Bukarest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Bukarest.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Klass Wagen

113 kr./dag

16 sep – 20 sep
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Klass Wagen

114 kr./dag

16 sep – 20 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Klass Wagen

122 kr./dag

16 sep – 20 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Bukarest

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bukarest, Rumænien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Valuta for pengerne

9,3
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,8

Comfort

4,8

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,8

Valuta for pengerne

4,0
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
4 kontorer

Afstanden fra Bukarest, Rumænien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bukarest Otopeni Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Bukarest

I juli til og med i dag 160 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Bukarest.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bukarest for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Bukarest har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Avis og Budget. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Bukarest. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Bukarest, Rumænien i august?

For en weekend i august er de bedste biludlejningstilbud i Bukarest fra omkring 136 kr.-660 kr.. Den laveste pris for en lejebil, der blev lejet i en uge, var 4 kr.. Der var flere valgmuligheder fra omkring 125 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Bukarest, Rumænien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Bukarest ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Bukarest. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bukarest har flest biludlejningssteder?

Payless er meget populært i Bukarest, Rumænien, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 2 biludlejningssteder i Bukarest, Rumænien by, og du kan forvente at betale omkring 94 kr./dag for din udlejningsbil i Bukarest, Rumænien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bukarest, Rumænien?

Hvis du lejer en bil i Bukarest, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Bukarest er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Bukarest er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvordan er vejret i Bukarest, Rumænien i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Bukarest i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 22 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Bukarest er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Bukarest om vejret i resten af Bucuresti?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Bukarest og rundt i Bucuresti eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 22 °C og ca. 50 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Rumænien


Biludlejning i lufthavne i Bukarest

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Bukarest

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bukarest