Billeje i Bukarest, Bucuresti

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bukarest, Bucuresti

Bukarest, Rumænien
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Bukarest, Rumænien
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Information om og trends inden for biludlejning i Bukarest

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Bukarest

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Bukarest?

De billigste udlejningsbiler i Bukarest kan normalt findes gennem Wheego. Når du booker hos Wheego, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 20 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Bukarest er 47 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Bukarest har flest lokationer?

ADDCAR RENTAL har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Bukarest, med 6 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Bukarest?

De fleste momondo-brugere lejer en Toyota Aygo in Bukarest, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Dacia Logan. Hvis du er interesseret i at leje en Toyota Aygo, er priserne i gennemsnit på 166 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Toyota Aygo in Bukarest på helt ned til 32 kr. om dagen. Leje af en Dacia Logan in Bukarest ligger i gennemsnit på 109 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 33 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Bukarest, Bucuresti

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Bukarest, Bucuresti
Economy35 kr./dag
Lille mellemklasse35 kr./dag
Stor mellemklasse35 kr./dag
Standard76 kr./dag
Mini35 kr./dag
Varevogn til passagerer226 kr./dag
Luksus570 kr./dag
Premium SUV156 kr./dag
Kompakt SUV37 kr./dag
Mellemstor SUV53 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Bukarest

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Bukarest?

Selv om det er fristende at tage en lejebil med over grænsen fra Rumænien til for eksempel Ungarn, fordi der er billig biludlejning i Bukarest, bør du afholde dig fra det. Du må nemlig aldrig køre en udlejningsbil over landegrænserne uden at have det clearet med biludlejningskontoret. Det skyldes forsikringsmæssige restriktioner, at nogle biltyper ikke må køres ind over landegrænserne. Om du må, afhænger helt af din biludlejer. Derfor bør du altid tjekke deres biludlejningsbetingelser, før du reserverer en bil. Dette gælder også, selv om du lejer din bil ved en større biludlejning i Bukarest med filialer i flere lande. Flere af de større udlejningsbureauer tillader ikke, at du kører en lejet bil over grænsen til Rumænien, heller ikke selv om du blot kører igennem landet. Vil du være på den sikre side, bør du oplyse udlejningsbureauet om dine rejseplaner, når du lejer en bil.

Kan du leje en udlejningsbil i Bukarest uden kreditkort?

Du kan godt regne med, at du skal have adgang til et internationalt kreditkort, når du booker lejebiler i Bukarest. I hvert fald hos de anerkendte udlejningsbureauer. Du kan dog godt sidde derhjemme og reservere en lejebil i Bukarest med dit dankort. Men når du skal have udleveret bilen fremme i Bukarest, så vil din biludlejning bede om et internationalt kreditkort. På et kreditkort kan de nemlig reservere et beløb, et depositum om du vil, som er biludlejerens sikkerhed mod tyveri og skader i lejeperioden. Indimellem benyttes kreditkortet også til at afregne brændstof. Det er vigtigt, at det er navnet på den primære fører af den lejede bil, som står på det internationale kreditkort. Du kan godt finde en mindre og billig biludlejning i Bukarest, hvor de vil tage mod kontanter, men det anbefales ikke at benytte sig af denne type udlejningsbiler.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Bukarest?

For danskere, som generelt er meget hensynsfulde i deres kørsel, vil trafikken i Bukarest og Rumænien kunne opleves som kaotisk. Rumænerne kører generelt mere aggressivt til trods for, at de rumænske veje er i væsentligt dårligere stand end i Danmark. Fartgrænserne er nogenlunde de samme som i Danmark, og der køres i højre side. Kører du ind i en rundkørsel, har du førsteret, og vil du parkere din bil, så er parkering i højre side af vejen tilladt i kørselsretningen. Det tilrådes ikke at køre i bil om natten, hvis du vil uden for Bukarest, da der generelt er dårlig vejbelysning, ligesom du kan risikere at støde på hestevogne og løse hunde på vejene. Du skal være opmærksom på, at politiet har ret til at opkræve bøder på stedet. Barnesæder er ikke lovpligtige i Rumænien, men det anbefales kraftigt, at du benytter dem.

Hvilke dokumenter skal man bruge som international rejsende for at kunne leje en bil i Bukarest?

Vil du leje en bil i Bukarest, skal du selvfølgelig altid have et gyldigt kørekort. I Bukarest og Rumænien generelt skal du altid have et internationalt kørekort. Et internationalt kørekort er dokumentation, som opgiver dit navn, viser dit foto og deler chaufførinformation på 12 forskellige sprog. Du skal være minimum være 21 år for at kunne låne en bil ved en biludlejning i Bukarest, og du skal have haft kørekort i mindst et år. Er du under 25 år, skal du være forberedt på, at visse biludlejere opkræver ekstragebyr. Det anbefales som udgangspunkt altid, at du har dine vigtigste dokumenter på dig, når du kører rundt i Bukarest. Det gælder for eksempel pas, kørekort, ID, lejeaftale og så videre. Lej din bil hjemmefra, og sæt dig ind i lejebetingelserne og kravene til, hvilke dokumenter du skal bruge på din ferie i Bukarest.


Find billig billeje i Bukarest, Bucuresti

Find den lejebil i Bukarest, der passer til dine behov

Biler i Lille

45 kr. - 274 kr.

Alle biltyper

176 kr. - 593 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Bukarest, Rumænien er 134 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Bukarest, Rumænien er i november. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 45 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 68% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bukarest. I Bukarest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Bukarest.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Bukarest, Rumænien er 252 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Bukarest, Rumænien er i december. Prisen er 75% lavere end resten af året og ligger på kun 63 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 40% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bukarest. I Bukarest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Bukarest.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Bukarest, Rumænien er 702 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Bukarest, Rumænien er i maj. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 363 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 41% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bukarest. I Bukarest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Bukarest, Rumænien er 298 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Bukarest, Rumænien er i maj. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 100 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bukarest. I Bukarest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Bukarest.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Bukarest, Rumænien er 368 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Bukarest, Rumænien er i november. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 436 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bukarest. I Bukarest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Bukarest.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Bukarest, Rumænien er 778 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Bukarest, Rumænien er i december. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 457 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 47% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bukarest. I Bukarest kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Bukarest.

Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

35 kr./dag

24 okt. - 31 okt.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

43 kr./dag

18 okt. - 24 okt.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Bukarest

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bukarest, Bucuresti

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Direct Rent

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

ADDCAR RENTAL

6 kontorer

Magrenta

5 kontorer

Autoboca

4 kontorer

Autonom

4 kontorer

Autounion Car Rental

4 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Bukarest

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Bukarest

Det mest populære bureau

Magrenta

Populære biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigste lejebil

97 kr.

Den mest populære model

Toyota Aygo
Det mest populære biludlejningsbureau i Bukarest, der er fundet på momondo i denne måned, er Magrenta. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er CarWiz og SURPRICE CAR RENTAL
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Bukarest i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Bukarest er 97 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 139 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Bukarest i de seneste 7 dage er Toyota Aygo. Vores brugere foretrækker også Dacia Logan som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bukarest

Herunder vises de mest populære hoteller i Bukarest

Kørsel i lejebil i Bukarest – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bukarest, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Bukarest, Rumænien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Bukarest ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Bukarest. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvad er den bedste type bil at leje i Bukarest i oktober måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 4 °C og nedbør på 40 mm i oktober, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Bukarest. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i oktober måned og er et populært valg blandt Bukarest rejsende. Leje af en Standard i Bukarest koster 422 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bukarest, Rumænien?

Hvis du lejer en bil i Bukarest, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Bukarest er der generelt en hastighedsbegrænsning på 100 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Bukarest er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 5 Series in Bukarest?

Hvordan er vejret i Bukarest, Rumænien i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Bukarest i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 30 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Bukarest om vejret i resten af Bucuresti?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Bukarest og rundt i Bucuresti eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 30 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bukarest?

Priser for biler i Bukarest blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bukarest?

Fra september 2023 er der 101 udbydere at vælge mellem for biler i Bukarest.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bukarest?

Blandt forskellige lande, herunder Bukarest, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bukarest?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Bukarest. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Bukarest

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Bukarest

Lejebiler der er populære i Bukarest

Lej en af disse populære biltyper i Bukarest

Udlejningsbiler i populære bydele i Bukarest

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Bukarest? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Se flere lejebiler i Rumænien

Find billige udlejningsbiler i Rumænien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bukarest


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Bukarest?

Du bør booke billeje i Bukarest ved hjælp af momondo, fordi det er hurtigt, gratis og nemt og kan spare dig både tid og penge. momondo gør det hårde arbejde med at finde priser på og regler for biludlejning, så du blot skal sammenligne dem og vælge det tilbud, som passer bedst til din rejese.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Bukarest?

Filtrering er den måde, som momondo hjælper dig med at finde en god billeje i Bukarest på. Indskrænk din søgning ved hjælp af pris og kort samt ved at filtrere efter regler om brændstof eller kilometerantal eller et af de mange andre tilgængelige filtre.

Viser momondo tilbud på billeje i Bukarest med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Bukarest, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Bukarest på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Bukarest.

Kan jeg finde billeje i Bukarest, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Bukarest.

Kan jeg søge efter billeje i Bukarest med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Bukarest på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bukarest på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.