Lej en bil i Constanța, Rumænien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Constanța, Rumænien

Constanța, Rumænien
2. nov. — 9. nov.
Samme aflevering
Constanța, Rumænien
tir. 2.11
Middag
tir. 9.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Constanța

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Constanța, Rumænien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Constanța, Rumænien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Constanța Mihail Kogalniceanus biludlejningsdisk

Biludlejning i Constanța

112 brugere har søgt efter billeje i Constanța med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Constanța for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Constanța som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Constanța. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Constanța, Rumænien?

Hastighedsbegrænsningen i Constanța er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Constanța har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Constanța, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Constanța?

Leje af Hyundai Accent og Hyundai i10 in Constanța er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Constanța kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 80 kr./dag og kan gå helt ned til 12 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai i10 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 108 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 23 kr./dag.

Hvordan er vejret i Constanța, Rumænien i oktober?

I oktober er der normalt 30 mm nedbør i Constanța og en gennemsnitstemperatur på 13 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Constanța, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Constanța i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Constanța. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Constanța plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Hyundai i10 og Nissan Juke.


Leje af bil i andre byer i Rumænien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Bukarest, Cluj og Timisoara i Rumænien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Constanța