Billeje i Manila

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Manila

Manila, Manila, Filippinerne
9. dec. — 16. dec.
Manila, Manila, Filippinerne
lør. 9.12
Middag
lør. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Manila

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Manila

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Manila?

De billigste udlejningsbiler i Manila kan normalt findes gennem Right Cars. Når du booker hos Right Cars, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 221 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Manila er 289 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Manila har flest lokationer?

Viajero Rent A Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Manila, med 6 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Manila?

En Toyota Yaris Sedan/Vios er den mest populære bil at leje in Manila ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Toyota Yaris Sedan/Vios på helt ned til 191 kr./dag in Manila, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 382 kr./dag. En anden populær bil at leje in Manila er en Toyota Innova, der i gennemsnit koster 613 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 113 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Manila

Der er mere end fire biludlejningssteder i Manila, så du bør være i stand til at finde en luksusbil udlejning, hvis det er din præference. Der er masser af parkeringspladser til rådighed i hele byen, så det er nemt at finde en parkeringsplads i nærheden af din destination. En billig Biludlejning i Manila giver dig mulighed for at se alle de vigtigste attraktioner, herunder San Agustin-museet, Manila Ocean Park og Fort Santiago. Der foregår altid masser af ting i denne livlige by, og når du har udlejningsbiler i Manila, får du frihed til at fastsætte din egen tidsplan og se seværdighederne, som de passer dig. Trafikken kan være lidt skræmmende på grund af den konstante trængsel, de dårligt afmærkede gader og manglen på tilstrækkelige trafikskilte. Kørsel er på højre side af vejen som i de fleste europæiske lande. Der er sandsynligvis flere fodgængere, cykler og scootere på gaden, end du sandsynligvis er vant til, så kør hastighedsgrænsen, og forvent det uventede.

Er det under et besøg værd at leje en bil, mens du besøger Manila?

Trafikken i byens centrum er generelt overbelastet nat og dag, men du kan parkere og komme rundt med metro eller bus, hvis du foretrækker ikke at køre i centrum. Hvis du bruger mulighederne for offentlig transport, skal du være opmærksom på, at der ofte er forsinkelser på grund af lange ventetider og trafikpropper. Der er parkeringspladser i hele byen, hvoraf mange betales, men der er også gratis parkeringspladser. Mennesker, der ikke er vant til at køre i Manila, kan finde det udfordrende på grund af trafikpropper, men også de ofte dårligt afmærkede gader og veje, som kan gøre tingene forvirrende, hvis du ikke kender byen. Selv hvis du planlægger at gå eller bruge offentlig transport i byens centrum, vil Biludlejning i Manila være praktisk, hvis du ønsker at udforske de omkringliggende områder og komme væk fra byens forretning. Du kan leje billige biler i Manila og derefter udforske nærliggende steder som Pandin Lake, People's Park i Sky og Masasa Beach, som alle er nærliggende destinationer, hvor du kan slappe af.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg holde mig for øje, når jeg kører i Manila?

Mange af Manilas færdselslove ligner dem i de fleste lande, men der er et par unikke ting, du bør være opmærksom på, før du kører bil udlejning i Manila. Den, der hurtigt vil blive tydelig, er, at mange bilister helt ignorerer reglerne, tilsyneladende uden konsekvenser. De fleste love er udarbejdet med sikkerhed for øje, så selv hvis du ser folk bryde dem med regelmæssighed, er det bedst at adlyde dem. Du bør undgå de to vejbaner yderst til højre for enhver vej eller motorvej med mere end 4 vejbaner, da disse er forbeholdt busser og taxaer. Brug ikke mobiltelefoner eller andre distraherende enheder, og sørg for altid at bruge sikkerhedsselen, selv når trafikken er langsom. Du skal være 21 år eller ældre for at leje og køre bil i Manila. Du bedes også kontakte byens afdeling for motorkøretøjer for at få oplysninger om de seneste lovændringer.

Skal jeg have en særlig kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Manila, hvis jeg besøger et andet land?

Du skal være 21 år eller ældre og have et gyldigt kørekort fra dit hjemland for at få en økonomisk billeje. Hvis din licens er på engelsk, behøver du ikke en International Driver's Permit, men hvis den er på et andet sprog, skal du have en for at få Biludlejning i Manila.


Find billig billeje i Manila

Find den lejebil i Manila, der passer til dine behov

Lille cars

287 kr. - 437 kr.

Alle biltyper

281 kr. - 558 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Manila, Filippinerne er 315 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Manila, Filippinerne er i maj. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 287 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Manila, Filippinerne er 484 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Manila, Filippinerne er i april. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Manila, Filippinerne er 535 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Manila, Filippinerne er i april. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 284 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Manila, Filippinerne er 538 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Manila, Filippinerne er i marts. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 487 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Manila, Filippinerne er 416 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Manila, Filippinerne er i april. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 262 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Manila

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Manila

Viajero Rent A Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

9,6

Afhentning/aflevering

9,6

Value

9,6

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,4

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

5,4

Value

7,9

Europcar

1 kontor

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

6,2

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

4,5

Value

5,2

National

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,5

Comfort

4,9

Samlet

4,7

Afhentning/aflevering

5,0

Value

4,9

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,6

Comfort

2,8

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

3,2

Value

4,0

International

5 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Manila

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Manila

Populære biltyper

Economy, Passenger Van, Compact

Billigste lejebil

242 kr.

Den mest populære model

Toyota Yaris Sedan/Vios
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Manila i de seneste 72 timer: Economy, Passenger Van, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Manila er 242 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 343 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Manila i de seneste 7 dage er Toyota Yaris Sedan/Vios. Vores brugere foretrækker også Toyota Innova som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Manila

Herunder vises de mest populære hoteller i Manila

Kørsel i lejebil i Manila – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Manila, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Manila, Filippinerne biludlejning?

Udlejningsbiler i Manila fra populære udlejningssteder så som Hertz, Thrifty og National tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Manila, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Manila, Filippinerne?

Rejsende, som lejer en bil i Manila, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Manila ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 60 km/t., og på motorvejen er den 100 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Honda BR-V in Manila?

Hvordan er vejret i Manila, Filippinerne i december?

Normalt er vejret i Manila i december måned 26 °C og den forventede nedbør er 60 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Manila om vejret i resten af Manila?

Dem, der gerne vil leje bil i Manila til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Manila i december måned normalt er ca. 25 °C med 64 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Manila?

Priser for biler i Manila opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Manila?

Fra december 2023 er der 33 udbydere at vælge mellem for biler i Manila.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Manila?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Manila. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Manila?

Alle førere, der lejer en bil i Manila, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Manila?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Manila, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Manila?

Når du har udført en søgning efter billeje i Manila, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Manila med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Manila.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Manila på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Manila.

Kan jeg finde billeje i Manila, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Manila.

Kan jeg søge efter billeje i Manila med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Manila på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Manila på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.