Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Manila

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Manila

Manila, Manila, Filippinerne
4. apr. — 11. apr.
Manila, Manila, Filippinerne
tor. 4.4
Middag
tor. 11.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Manila

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Manila

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Manila?

De billigste udlejningsbiler i Manila kan normalt findes gennem Right Cars. Når du booker hos Right Cars, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 222 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Manila er 291 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Manila har flest lokationer?

Viajero Rent A Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Manila, med 6 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Manila?

En Toyota Yaris Sedan/Vios er den mest populære bil at leje in Manila ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Toyota Yaris Sedan/Vios på helt ned til 193 kr./dag in Manila, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 362 kr./dag. En anden populær bil at leje in Manila er en Toyota Innova, der i gennemsnit koster 559 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 305 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Manila

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Manila
Lille varevogn584 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Manila

Der er mere end fire biludlejningssteder i Manila, så du bør være i stand til at finde en luksusbil udlejning, hvis det er din præference. Der er masser af parkeringspladser til rådighed i hele byen, så det er nemt at finde en parkeringsplads i nærheden af din destination. En billig Biludlejning i Manila giver dig mulighed for at se alle de vigtigste attraktioner, herunder San Agustin-museet, Manila Ocean Park og Fort Santiago. Der foregår altid masser af ting i denne livlige by, og når du har udlejningsbiler i Manila, får du frihed til at fastsætte din egen tidsplan og se seværdighederne, som de passer dig. Trafikken kan være lidt skræmmende på grund af den konstante trængsel, de dårligt afmærkede gader og manglen på tilstrækkelige trafikskilte. Kørsel er på højre side af vejen som i de fleste europæiske lande. Der er sandsynligvis flere fodgængere, cykler og scootere på gaden, end du sandsynligvis er vant til, så kør hastighedsgrænsen, og forvent det uventede.

Er det under et besøg værd at leje en bil, mens du besøger Manila?

Trafikken i byens centrum er generelt overbelastet nat og dag, men du kan parkere og komme rundt med metro eller bus, hvis du foretrækker ikke at køre i centrum. Hvis du bruger mulighederne for offentlig transport, skal du være opmærksom på, at der ofte er forsinkelser på grund af lange ventetider og trafikpropper. Der er parkeringspladser i hele byen, hvoraf mange betales, men der er også gratis parkeringspladser. Mennesker, der ikke er vant til at køre i Manila, kan finde det udfordrende på grund af trafikpropper, men også de ofte dårligt afmærkede gader og veje, som kan gøre tingene forvirrende, hvis du ikke kender byen. Selv hvis du planlægger at gå eller bruge offentlig transport i byens centrum, vil Biludlejning i Manila være praktisk, hvis du ønsker at udforske de omkringliggende områder og komme væk fra byens forretning. Du kan leje billige biler i Manila og derefter udforske nærliggende steder som Pandin Lake, People's Park i Sky og Masasa Beach, som alle er nærliggende destinationer, hvor du kan slappe af.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg holde mig for øje, når jeg kører i Manila?

Mange af Manilas færdselslove ligner dem i de fleste lande, men der er et par unikke ting, du bør være opmærksom på, før du kører bil udlejning i Manila. Den, der hurtigt vil blive tydelig, er, at mange bilister helt ignorerer reglerne, tilsyneladende uden konsekvenser. De fleste love er udarbejdet med sikkerhed for øje, så selv hvis du ser folk bryde dem med regelmæssighed, er det bedst at adlyde dem. Du bør undgå de to vejbaner yderst til højre for enhver vej eller motorvej med mere end 4 vejbaner, da disse er forbeholdt busser og taxaer. Brug ikke mobiltelefoner eller andre distraherende enheder, og sørg for altid at bruge sikkerhedsselen, selv når trafikken er langsom. Du skal være 21 år eller ældre for at leje og køre bil i Manila. Du bedes også kontakte byens afdeling for motorkøretøjer for at få oplysninger om de seneste lovændringer.

Skal jeg have en særlig kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Manila, hvis jeg besøger et andet land?

Du skal være 21 år eller ældre og have et gyldigt kørekort fra dit hjemland for at få en økonomisk billeje. Hvis din licens er på engelsk, behøver du ikke en International Driver's Permit, men hvis den er på et andet sprog, skal du have en for at få Biludlejning i Manila.


Find billig billeje i Manila

Find den lejebil i Manila, der passer til dine behov

Lille biler

220 kr. - 442 kr.

Alle biltyper

434 kr. - 618 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Manila, Filippinerne er 265 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Manila, Filippinerne er i april. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 220 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Manila, Filippinerne er 436 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Manila, Filippinerne er i april. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 405 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Manila, Filippinerne er 510 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Manila, Filippinerne er i august. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 554 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Manila, Filippinerne er 561 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Manila, Filippinerne er i maj. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 597 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Manila, Filippinerne er 361 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Manila, Filippinerne er i april. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 405 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 30% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Manila.


Biludlejningsfirmaer i Manila

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Manila

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,7

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,5

Dollar

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

7,4

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

5,4

Value

7,9

Viajero Rent A Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,5

Europcar

1 kontor

National

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,5

Comfort

6,0

Samlet

5,7

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,0

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

5,0

Samlet

4,3

Afhentning/aflevering

4,0

Value

4,0

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,2

Comfort

2,7

Samlet

2,2

Afhentning/aflevering

3,0

Value

3,5

International

5 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Manila

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Manila

Populære biltyper

Economy, Passenger Van, Compact

Billigste lejebil

244 kr.

Den mest populære model

Toyota Yaris Sedan/Vios
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Manila i de seneste 72 timer: Economy, Passenger Van, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Manila er 244 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 345 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Manila i de seneste 7 dage er Toyota Yaris Sedan/Vios. Vores brugere foretrækker også Toyota Innova som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Manila

Herunder vises de mest populære hoteller i Manila
Okada Manila

Okada Manila

New Seaside Drive, Entertainment City, Manila, Philippines

9,5 km fra centrum

Savoy Hotel Manila

Savoy Hotel Manila

Andrews Avenue Newport City, Manila, Philippines

9,8 km fra centrum

The Manila Hotel

The Manila Hotel

1 Rizal Park, Manila, Philippines

2,3 km fra centrum

Hotel 101 - Manila

Hotel 101 - Manila

Edsa Extension, Mall of Asia Complex, Manila, Philippines

7,2 km fra centrum

Kingsford Hotel Manila

Kingsford Hotel Manila

Bagong Nayong Pilipino, Manila, Philippines

9,2 km fra centrum

The Peninsula Manila

The Peninsula Manila

Corner of Ayala And Makati Avenues, Manila, Philippines

6,8 km fra centrum

The Heritage Hotel Manila

The Heritage Hotel Manila

Roxas Boulevard Corner Edsa Po Box 454 Pasay City Metro, Manila, Philippines

7,2 km fra centrum

New Coast Hotel Manila

New Coast Hotel Manila

1588 Pedro Gil Corner, Manila, Philippines

3,1 km fra centrum

Bayview Park Hotel Manila

Bayview Park Hotel Manila

1118 Roxas Boulevard, Manila, Philippines

2,6 km fra centrum

Lime Resort Manila

Lime Resort Manila

Atang Dela Rama St, Seascape Village, Manila, Philippines

5,7 km fra centrum

Seda Vertis North

Seda Vertis North

Astra Cor. Lux Drives, Vertis North, Manila, Philippines

7,8 km fra centrum

The Gramercy Residences Makati Manila

The Gramercy Residences Makati Manila

4738 Salamanca, Manila, Philippines

6,2 km fra centrum

Manila Prince Hotel

Manila Prince Hotel

San Marcelino St, Manila, Philippines

1,9 km fra centrum

Marco Polo Ortigas Manila

Marco Polo Ortigas Manila

Meralco Avenue & Sapphire Street, Ortigas Center, Manila, Philippines

8,6 km fra centrum

Hotel H2o

Hotel H2o

Luneta, Manila, Philippines

2,6 km fra centrum

Diamond Hotel Philippines

Diamond Hotel Philippines

Roxas Boulevard Cor. Dr. J. Quintos St.,. 0 ., Manila, Philippines

3,2 km fra centrum

One Pacific Place Serviced Residences

One Pacific Place Serviced Residences

161 H.V. Dela Costa Street, Manila, Philippines

5,8 km fra centrum

Red Planet Manila Bay

Red Planet Manila Bay

Arquiza St. Cor Alhambra St., Ermita, Manila, Philippines

2,7 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Manila – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Manila, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Manila, Filippinerne biludlejning?

Udlejningsbiler i Manila fra populære udlejningssteder så som Hertz, Thrifty og Dollar tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Manila, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvad er den bedste type bil at leje i Manila i april måned?

Leje af en standardbil i Manila i april måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 29 °C og nedbør omkring 120 mm i april, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Manila koster 407 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Manila, Filippinerne?

Rejsende, som lejer en bil i Manila, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 60 km/t.. I forstaderne til Manila ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 60 km/t., og på motorvejen er den 100 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Manila, Filippinerne i marts?

Normalt er vejret i Manila i marts måned 27 °C og den forventede nedbør er 10 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Manila om vejret i resten af Manila?

Dem, der gerne vil leje bil i Manila til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Manila i marts måned normalt er ca. 26 °C med 7,5 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Manila?

Priser for biler i Manila opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Manila?

Fra marts 2024 er der 33 udbydere at vælge mellem for biler i Manila.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Manila?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Manila. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Manila?

Alle førere, der lejer en bil i Manila, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Manila?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Manila, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Manila?

Når du har udført en søgning efter billeje i Manila, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Manila med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Manila.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Manila på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Manila.

Kan jeg finde billeje i Manila, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Manila.

Kan jeg søge efter billeje i Manila med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Manila på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Manila på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 4.4
Middag
tor. 11.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo