Billeje i Manila

Leder du efter billig biludlejning i Manila? Så søg her!

Manila, Manila, Filippinerne
5. dec. — 12. dec.
Manila, Manila, Filippinerne
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Manila

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Manila

Hvad er den mest populære type bil at leje i Manila?

Folk foretrækker at leje biltypen Economy under deres rejse til Manila. Det er en populær biltype blandt de rejsende pga. en gennemsnitlig udlejningspris på 343 kr. om dagen. Selvom 37% af momondos brugere valgte denne biltype, kan du naturligvis altid vælge en anden, som passer til dine behov.

Find billig billeje i Manila

Find den lejebil i Manila, der passer til dine behov

Lille cars

285 kr. - 435 kr.

Alle biltyper

279 kr. - 555 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Manila er 314 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Manila er i maj. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 285 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Manila er 482 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Manila er i april. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 260 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Manila er 532 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Manila er i april. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 283 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Manila er 535 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Manila er i marts. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 484 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Manila er 413 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Manila er i april. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 260 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 15% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Manila

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Manila

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Thrifty

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

8,0

National

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,5

Comfort

4,9

Samlet

4,7

Afhentning/aflevering

5,0

Value

4,9

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,7

Comfort

3,7

Samlet

3,0

Afhentning/aflevering

3,7

Value

4,5

Viajero Rent A Car

6 kontorer

International

5 kontorer

Click Auto Rental

3 kontorer

Dollar

3 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Manila

Herunder vises de mest populære hoteller i Manila

Billeje i Manila

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Manila, så du er klar til næste rejse.

Hvor lang tid lejer folk bil, når de er i Manila?

Det mest populære antal dage at leje bil i i Manila er 7 dage, hvilket har en gennemsnitspris på omkring 333 kr.. Skal du kun bruge en lejebil i en weekend? De gennemsnitlige weekendpriser ligger på 749 kr. i alt. Hvis du skal på et ugelangt roadtrip i Manila, kan du finde priser, der i gennemsnit ligger på omkring 2.330 kr. samlet set, eller du kan leje for en hel måned for omkring 16.638 kr..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Manila?

Priser for biler i Manila opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Manila?

Der er 48 udbydere for biler i Manila fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Manila?

Blandt forskellige lande, herunder Manila, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Manila?

For at leje en bil i Manila, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Manila?

Hvis du booker billeje i Manila via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Manila?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Manila. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Manila med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Manila, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Manila på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Manila.

Kan jeg finde billeje i Manila, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Manila.

Kan jeg søge efter billeje i Manila med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Manila med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Manila på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.