Billeje i Manila

Leder du efter billig biludlejning i Manila? Så søg her!

Manila, Manila, Filippinerne
5. juli — 12. juli
Samme aflevering
Manila, Manila, Filippinerne
tir. 5.7
Middag
tir. 12.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Manila

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Manila
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

48 kr./dag

20 juli - 10 aug.
Daihatsu Sirion
Nissan Primastar
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

60 kr./dag

4 juli - 30 juli
Nissan Primastar
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

45 kr./dag

4 juli - 30 juli
Fiat 500

Find billig billeje i Manila

Find den lejebil i Manila, der passer til dine behov

Biler i Lille

221 kr. - 323 kr.

Alle biltyper

280 kr. - 517 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Manila er 255 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Manila er i januar. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 221 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Manila.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Manila er 320 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Manila er i april. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 269 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Manila er 351 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Manila er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 399 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Manila er 279 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Manila er i april. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 269 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Manila. I Manila kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Manila.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

48 kr./dag

20 juli - 10 aug.
Daihatsu Sirion
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

45 kr./dag

4 juli - 30 juli
Fiat 500

Biludlejningsfirmaer i Manila

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Manila
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,9

Comfort

5,9

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

1,9

Value

5,9
6 kontorer
5 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Manila

Herunder vises de mest populære hoteller i Manila

Billeje i Manila

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Manila, så du er klar til næste rejse.

Det koster 357 kr./dag i gennemsnit at leje bil i Manila. momondo-brugere har også fundet priser på helt op til 465 kr./dag og billigere tilbud fra omkring 235 kr./dag, hvilket udgør en prisforskel på 49%. Disse prisforskelle afhænger ofte af, hvilken by i Manila du lejer bilen i.

Med en gennemsnitlig anmeldelsesscore på 4,6/10 fra 14 anmeldere vurderes National som det bedste biludlejningsfirma i Manila af vores brugere. National har 2 udlejningssteder i Manila, bl.a. i den populære by Manila.

Det mest populære antal dage at leje bil i i Manila er 7 dage, hvilket har en gennemsnitspris på omkring 344 kr.. Skal du kun bruge en lejebil i en weekend? De gennemsnitlige weekendpriser ligger på 773 kr. i alt. Hvis du skal på et ugelangt roadtrip i Manila, kan du finde priser, der i gennemsnit ligger på omkring 2.407 kr. samlet set, eller du kan leje for en hel måned for omkring 17.184 kr..


Biludlejning i populære byer i Manila

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Manila

Kom i gang med at planlægge din rejse til Manila


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Manila via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Manila. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Manila, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Manila.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Manila.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Manila med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.