Billeje i Filippinerne

Leder du efter billig biludlejning i Filippinerne? Så søg her!

Manila, Manila, Filippinerne
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Manila, Manila, Filippinerne
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Filippinerne

Find den lejebil i Filippinerne, der passer til dine behov

Biler i Lille

223 kr. - 326 kr.

Alle biltyper

283 kr. - 523 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Filippinerne er 258 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Filippinerne er i januar. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 223 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Filippinerne. I Filippinerne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Filippinerne er 323 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Filippinerne er i april. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 272 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Filippinerne. I Filippinerne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Filippinerne er 356 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Filippinerne er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 404 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Filippinerne. I Filippinerne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Filippinerne er 282 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Filippinerne er i april. Prisen er 4% lavere end resten af året og ligger på kun 272 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Filippinerne. I Filippinerne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Filippinerne

Herunder vises de mest populære hoteller i Filippinerne

Billeje i Filippinerne

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Filippinerne, så du er klar til næste rejse.

Europcar er det billigste biludlejningsfirma i Filippinerne, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 185 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Filippinerne 302 kr. om dagen.

Hertz har flere biludlejningssteder i Filippinerne end nogen andre firmaer. Med 21 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Hertz? Manila er den mest populære by at besøge i Filippinerne, og Hertz har 3 biludlejningssteder.

Billister i Filippinerne, inklusive billister fra andre lande, skal køre i højre side af vejen. Husk, at det både er en overtrædelse af færdselsloven og kan føre til alvorlige ulykker, hvis du kører i den forkerte side.

Ifølge data fra 2019 rangerer Filippinerne som nr. 97 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 3,3 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Filippinerne og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Filippinerne kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Filippinerne skal du være mindst 18 for at indtage alkohol.

Når det drejer sig om at leje bil i Filippinerne, foretrækker de rejsende at leje en Compact. Faktisk har 24% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 230 kr. pr. dag.

Du kan i gennemsnit forvente at betale 11,18 kr. pr. liter for benzin i Filippinerne. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Filippinerne, så kan du overveje Algeriet. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,28 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,36 kr. pr. liter.


Biludlejning i populære regioner i Filippinerne

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Filippinerne

Biludlejning i populære byer i Filippinerne

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Filippinerne

Kom i gang med at planlægge din rejse til Filippinerne


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Filippinerne, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Når du har udført en søgning efter billeje i Filippinerne, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Ja, uanset om det er for biler i Filippinerne eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Filippinerne.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Filippinerne med øget rengøring på momondo.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Filippinerne.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.