Billeje i Filippinerne

Leder du efter billig biludlejning i Filippinerne? Så søg her!

Manila, Manila, Filippinerne
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Manila, Manila, Filippinerne
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Filippinerne

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Filippinerne

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Filippinerne?

Right Cars er det billigste biludlejningsfirma i Filippinerne, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 299 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Filippinerne 340 kr. om dagen.

Hvilket udlejningsbureau i Filippinerne har flest biludlejningssteder?

Hertz har flere biludlejningssteder i Filippinerne end nogen andre firmaer. Med 27 biludlejningssteder fordelt over hele landet er du sikker på at finde et i lufthavnen på din destination eller i byen. Er du ikke sikker på, hvilken by du vil besøge, men du ved, at du gerne vil leje bil hos Hertz? Manila er den mest populære by at besøge i Filippinerne, og Hertz har 3 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Filippinerne?

Når det drejer sig om at leje bil i Filippinerne, foretrækker de rejsende at leje en Economy. Faktisk har 36% af momondos brugere lejet denne biltype inden for de seneste 30 dage, og de har i gennemsnit betalt 339 kr. pr. dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Filippinerne

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Filippinerne
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

248 kr./dag

18 nov. - 8 dec.
Fiat Panda
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

301 kr./dag

15 dec. - 28 dec.
Opel Corsa
Nissan Qashqai
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

448 kr./dag

18 nov. - 8 dec.
Nissan Qashqai
Toyota Verso
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

469 kr./dag

18 nov. - 8 dec.
Toyota Verso

Find billig billeje i Filippinerne

Find den lejebil i Filippinerne, der passer til dine behov

Lille

296 kr. - 452 kr.

Alle biltyper

290 kr. - 590 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Filippinerne er 325 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Filippinerne er i maj. Prisen er 9% lavere end resten af året og ligger på kun 296 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Filippinerne. I Filippinerne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Filippinerne.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Filippinerne er 492 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Filippinerne er i april. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 271 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Filippinerne. I Filippinerne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Filippinerne er 551 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Filippinerne er i april. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 294 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Filippinerne. I Filippinerne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Filippinerne er 554 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Filippinerne er i marts. Prisen er 10% lavere end resten af året og ligger på kun 503 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Filippinerne. I Filippinerne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Filippinerne.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Filippinerne er 430 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Filippinerne er i april. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 271 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Filippinerne. I Filippinerne kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Filippinerne.

Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

248 kr./dag

18 nov. - 8 dec.
Fiat Panda
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

301 kr./dag

15 dec. - 28 dec.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Filippinerne

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Filippinerne

Hertz

27 kontorer

Thrifty

22 kontorer

Dollar

21 kontorer

Europcar

18 kontorer

keddy by Europcar

17 kontorer

Avis

14 kontorer

Sunnycars

10 kontorer

Viajero Rent A Car

8 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Filippinerne

Nærliggende attraktioner:

Burnham Park216,5 km
Alona Beach627,4 km

Nærliggende attraktioner:

Alona Beach87,5 km
Burnham Park770,7 km

Nærliggende attraktioner:

Burnham Park136,3 km
Alona Beach716,7 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Filippinerne

Herunder vises de mest populære hoteller i Filippinerne

Billeje i Filippinerne

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Filippinerne, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Filippinerne?

Billister i Filippinerne, inklusive billister fra andre lande, skal køre i højre side af vejen. Husk, at det både er en overtrædelse af færdselsloven og kan føre til alvorlige ulykker, hvis du kører i den forkerte side.

Hvor gode er vejene i Filippinerne?

Ifølge data fra 2019 rangerer Filippinerne som nr. 97 i verden for sin vejkvalitet. Landet har en score på 3,3 ud af 7 for sin vejkvalitet, hvor 7 er den højest mulige score. Husk, at vejr og vejarbejde også kan påvirke vejforholdene under dit besøg.

Hvad er promillegrænsen i Filippinerne?

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Filippinerne og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Filippinerne kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Husk, at der er strengere straffe til de personer under aldersgrænsen, som indtager alkohol og fører motorkøretøj. I Filippinerne skal du være mindst 18 for at indtage alkohol.

Hvor meget koster benzin i Filippinerne?

Du kan i gennemsnit forvente at betale 9,42 kr. pr. liter for benzin i Filippinerne. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Hvis du ikke føler dig ansporet til at leje bil i Filippinerne, så kan du overveje Kuwait. Benzinpriserne dér er nogle af verdens billigste og lå på kun 2,41 kr. pr. liter i sidste uge. Hong Kong er også et godt sted at besøge og leje bil, men husk på, at benzinpriserne kan være dyre og ligge på omkring 21,87 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Filippinerne?

Priser for biler i Filippinerne opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Filippinerne?

Fra september 2023 er der 184 udbydere at vælge mellem for biler i Filippinerne.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Filippinerne?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Filippinerne. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Filippinerne?

Alle førere, der lejer en bil i Filippinerne, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære regioner i Filippinerne

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Filippinerne

Biludlejning i populære byer i Filippinerne

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Filippinerne

Se flere lejebiler i Asien

Find billige udlejningsbiler i Asien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Filippinerne


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Filippinerne?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Filippinerne, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Filippinerne?

Når du har udført en søgning efter billeje i Filippinerne, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Filippinerne med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Filippinerne eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Filippinerne på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Filippinerne.

Kan jeg finde billeje i Filippinerne, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, der kan søges efter lejebiler i Filippinerne med øget rengøring på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Filippinerne med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Filippinerne.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Filippinerne på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.