Lej en bil i Torino, Italien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Torino, Italien

Torino, Torino, Italien
4. dec. — 11. dec.
Samme aflevering
Torino, Torino, Italien
lør. 4.12
Middag
lør. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Torino, Italien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

66 kr. - 265 kr.

Alle biltyper

66 kr. - 740 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Torino, Italien, er 119 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Torino, Italien, er i oktober. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 66 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 42% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Torino. I Torino kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Torino.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Torino, Italien, er 191 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Torino, Italien, er i marts. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 139 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Torino. I Torino kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Torino.


Biludlejningsfirmaer i Torino

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Torino, Italien
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

6,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

8,6

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

8,0
14 kontorer
7 kontorer
6 kontorer
5 kontorer

Afstanden fra Torino, Italien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Milano Malpensas biludlejningsdisk

Biludlejning i Torino

I november til og med i dag 1.848 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Torino.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Torino for at reducere spredningen af COVID-19?

Europcar, Budget, og Avis er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Torino. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Torino, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Torino, Italien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Torino tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Europcar, Budget og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Torino, Italien?

Når du lejer en bil i Torino, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Torino er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Torino.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Torino?

Den mest populære bil at leje in Torino blandt momondo-brugere er Fiat Panda, efterfulgt af Hyundai Accent. Vores brugere har set tilbud på Fiat Panda in Torino for 135 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 24 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 186 kr. om dagen for at leje en Hyundai Accent in Torino, selvom du kan finde priser på helt ned til 38 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi A5 Sportback in Torino?

I øjeblikket kan du leje en Audi A5 Sportback hos Sixt in Torino for 955 kr. om dagen i gennemsnit. Husk på, at tilgængeligheden af Audi A5 Sportback-lejebiler in Torino hurtigt kan ændre sig.

Hvordan er vejret i Torino, Italien i november?

Normalt er vejret i Torino i november måned 6 °C og den forventede nedbør er 76 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i november?

Klimaet i Torino under november måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Torino. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Torino plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat Panda, Hyundai Accent og Fiat 500.

Minder vejret i Torino om vejret i resten af Piedmont?

Dem, der gerne vil leje bil i Torino til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Piedmont i november måned normalt er ca. 6 °C med 76 mm mulig regn.


Biludlejning i lufthavne i Torino

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Torino

Kom i gang med at planlægge din rejse til Torino