De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Torino, Piedmont

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Torino, Piedmont

Chaufførens alder: 26-65
tor. 23.5
tor. 30.5

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Torino, Piedmont

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Torino, Piedmont
Economy66 kr./dag
Lille mellemklasse73 kr./dag
Stor mellemklasse186 kr./dag
SUV218 kr./dag
Mini79 kr./dag
Kompakt SUV114 kr./dag
Kompakt stationcar177 kr./dag
Mellemstor SUV207 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Torino

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Torino

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Torino?

De billigste udlejningsbiler i Torino kan normalt findes gennem SURPRICE CAR RENTAL . Når du booker hos SURPRICE CAR RENTAL , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 48 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Torino er 176 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Torino har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Torino, med 16 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Torino?

De fleste momondo-brugere lejer en Jeep Renegade in Torino, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Fiat 500. Hvis du er interesseret i at leje en Jeep Renegade, er priserne i gennemsnit på 298 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Jeep Renegade in Torino på helt ned til 71 kr. om dagen. Leje af en Fiat 500 in Torino ligger i gennemsnit på 277 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 42 kr. om dagen.

Find billig billeje i Torino, Piedmont

Find den lejebil i Torino, der passer til dine behov

Lille biler

100 kr. - 451 kr.

Alle biltyper

106 kr. - 598 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Torino, Italien er 226 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Torino, Italien er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 100 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Torino. I Torino kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Torino.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Torino, Italien er 407 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Torino, Italien er i maj. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 244 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Torino. I Torino kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Torino.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Torino, Italien er 596 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Torino, Italien er i januar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 236 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Torino. I Torino kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Torino, Italien er 374 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Torino, Italien er i januar. Prisen er 72% lavere end resten af året og ligger på kun 108 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Torino. I Torino kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Torino.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Torino, Italien er 933 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Torino, Italien er i marts. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 585 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 64% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Torino. I Torino kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Torino, Italien er 163 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Torino, Italien er i marts. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 109 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Torino. I Torino kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

66 kr./dag

21 maj - 28 maj
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

66 kr./dag

21 maj - 28 maj
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

73 kr./dag

21 maj - 28 maj
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Torino

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Torino, Piedmont

Hertz

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Europcar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

keddy by Europcar

5 kontorer

Leasys Rent

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

NOLEGGIARE

6 kontorer

DRIVALIA

5 kontorer

Dollar

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Sunnycars

16 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Torino

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Torino

Det mest populære bureau

Italy Car Rent

Populære biltyper

Compact, Economy, Intermediate

Billigste lejebil

147 kr.

Den mest populære model

Jeep Renegade
Det mest populære biludlejningsbureau i Torino, der er fundet på momondo i denne måned, er Italy Car Rent. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er DRIVALIA og Rental Plus
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Torino i de seneste 72 timer: Compact, Economy, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Torino er 147 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 247 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Torino i de seneste 7 dage er Jeep Renegade. Vores brugere foretrækker også Class Intermediate SUV som alternativ.

Kørsel i lejebil i Torino – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Torino, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Torino, Italien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Torino tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Hertz, Avis og Budget, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Torino, Italien?

Når du lejer en bil i Torino, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Torino er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Torino.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Fiat 500C in Torino?

Hvordan er vejret i Torino, Italien i maj?

Normalt er vejret i Torino i maj måned 15 °C og den forventede nedbør er 120 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Minder vejret i Torino om vejret i resten af Piedmont?

Dem, der gerne vil leje bil i Torino til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Piedmont i maj måned normalt er ca. 15 °C med 120 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Torino?

Priser for biler i Torino opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Torino?

Fra maj 2024 er der 128 udbydere at vælge mellem for biler i Torino.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Torino?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Torino. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Torino?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Torino. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Torino?

Hvis du booker billeje i Torino via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Torino?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Torino. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Torino med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Torino.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Torino på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Torino.

Kan jeg finde billeje i Torino, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Torino.

Kan jeg søge efter billeje i Torino med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Torino med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Torino på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tor. 23.5
Middag
tor. 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Torino