Billeje i Torino, Piedmont

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Torino, Piedmont

Torino, Torino, Italien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Torino, Torino, Italien
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Torino, Piedmont

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Torino, Piedmont
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

26 kr./dag

28 jan. - 4 feb.
Volkswagen Polo
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

29 kr./dag

28 jan. - 4 feb.
Ford Focus
Kia XCeed
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

49 kr./dag

28 jan. - 4 feb.
Kia XCeed
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

53 kr./dag

28 jan. - 4 feb.
Mazda CX-3
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

25 kr./dag

28 jan. - 4 feb.
Fiat 500

Find billig billeje i Torino, Piedmont

Find den lejebil i Torino, der passer til dine behov

Biler i Lille

134 kr. - 670 kr.

Alle biltyper

134 kr. - 1.022 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Torino, Italien er 395 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Torino, Italien er i november. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 134 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Torino. I Torino kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Torino.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Torino, Italien er 561 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Torino, Italien er i januar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 350 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Torino. I Torino kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Torino.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Torino, Italien er 772 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Torino, Italien er i februar. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 939 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 19% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Torino. I Torino kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Torino, Italien er 529 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Torino, Italien er i oktober. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 426 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Torino. I Torino kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Torino.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Torino, Italien er 794 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Torino, Italien er i marts. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 940 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Torino. I Torino kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

25 kr./dag

28 jan. - 4 feb.
Ford Ka
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

26 kr./dag

28 jan. - 4 feb.
Opel Corsa
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

29 kr./dag

28 jan. - 4 feb.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Torino

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Torino, Piedmont

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0

Hertz

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,3

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,3

Value

8,0

Sunnycars

15 kontorer

Leasys Rent

7 kontorer

Win Rent

6 kontorer

keddy by Europcar

5 kontorer

Europcar

4 kontorer

Free2Move

4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Torino

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Torino

Populære biltyper

Economy, Mini, Intermediate

Billigste lejebil

183 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Torino i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Torino er 183 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 308 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Torino i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Fiat Panda som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Torino

Nærliggende attraktioner:

Teatro Regio102,3 km
PalaVela106,7 km

Nærliggende attraktioner:

Teatro Regio131,3 km
PalaVela134,5 km

Nærliggende attraktioner:

Teatro Regio14,8 km
PalaVela19,8 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Torino

Herunder vises de mest populære hoteller i Torino

Kørsel i lejebil i Torino – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Torino, så du er klar til næste rejse.

Du kan forvente at finde de bedste priser hos SICILY BY CAR når du besøger Torino. Med gennemsnitspriser på 317 kr./dag tilgængelige gennem deres 2 udlejningskontorer, er SICILY BY CAR et super udlejningsfirma at leje fra.

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Torino tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Avis, Hertz og Dollar, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 4 °C og nedbør på 53 mm i januar, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Torino. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i januar måned og er et populært valg blandt Torino rejsende. Leje af en Standard i Torino koster 367 kr./dag i gennemsnit.

SICILY BY CAR er meget populært i Torino, Italien, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 2 biludlejningssteder i Torino, Italien by, og du kan forvente at betale omkring 317 kr./dag for din udlejningsbil i Torino, Italien.

Når du lejer en bil i Torino, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Torino er henholdsvis 90 km/t. og 130 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Torino.

Normalt er vejret i Torino i december måned 2 °C og den forventede nedbør er 42 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Dem, der gerne vil leje bil i Torino til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Piedmont i december måned normalt er ca. 2 °C med 42 mm mulig regn.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Torino

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Torino

Lejebiler der er populære i Torino

Lej en af disse populære biltyper i Torino

Kom i gang med at planlægge din rejse til Torino


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Torino via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Torino. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Torino.

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Torino.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Torino.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Torino med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.