Udlejningsbiler fra keddy by Europcar i Torino

Find og sammenlign gode tilbud på keddy by Europcar udlejningsbiler i Torino

Torino, Torino, Italien
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Torino, Torino, Italien
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

keddy by Europcar biludlejningstilbud i Torino, Piedmont

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

89 kr. - 784 kr.

Alle biltyper

95 kr. - 784 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra keddy by Europcar i Torino, Piedmont er i januar når priserne er 89 kr. per dag i gennemsnit. 89 kr. per dag er 82% lavere end den gennemsnitlige årspris på 485 kr. for en keddy by Europcar Lille udlejningsbil i Torino. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra keddy by Europcar i Torino, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Lille udlejningsbiler fra keddy by Europcar alt efter hvilken dag du booker.


Torino keddy by Europcar lokationer

Herunder kan du finde information om alle keddy by Europcar biludlejningssteder i Torino, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

keddy by Europcar

5 kontorer

Information om keddy by Europcar udlejningsbiler i Torino

keddy by Europcar ønsker at deres kunder og personale i Torino skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har keddy by Europcar indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Torino. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ifølge sidste års data kan du forvente keddy by Europcar biludlejningspriser i Torino at være 109 kr. per dag i gennemsnit i marts.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 62 kr. per dag fra keddy by Europcar på denne tid af året i Torino. Gennemsnitsprisen er typisk 764 kr. for en uges billeje fra keddy by Europcar i marts når man er i Torino.

Ja, keddy by Europcar har 1 lokation i Lufthavn: Citta Di Torino som som er beliggende på Turin Airport.

I marts, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra keddy by Europcar i Torino, Stationcar udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stationcar udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 703 kr./dag i gennemsnit og 703 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Turin Airport er den mest populære keddy by Europcar biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Torino. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 82% af dem der valgte en udlejningsbil fra keddy by Europcar valgt at leje fra Turin Airport lokationen.


keddy by Europcar biler i andre byer i Italien

Find keddy by Europcar tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Rom og Catania