Billeje i Alcúdia, Baleariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Alcúdia, Baleariske Øer

Alcúdia, Mallorca, Spanien
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Alcúdia, Mallorca, Spanien
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Alcúdia, Baleariske Øer

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Alcúdia, Baleariske Øer
Toyota Fortuner
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

92 kr./dag

5 juli - 12 juli
Toyota Fortuner
Renault Duster
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

70 kr./dag

5 juli - 12 juli
Renault Duster
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

63 kr./dag

5 juli - 12 juli
Daihatsu Sirion
Fiat 500
eller lignende Cabriolet
Op til 2 passagerer

124 kr./dag

5 juli - 12 juli
Fiat 500
Porsche Panamera
eller lignende Leverandørvalg
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

90 kr./dag

5 juli - 12 juli
Porsche Panamera
Hyundai Accent
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

99 kr./dag

5 juli - 12 juli
Hyundai Accent
Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

78 kr./dag

5 juli - 12 juli
Daihatsu Sirion
Toyota Avensis Touring Sports
eller lignende Middel stationcar
Op til 5 passagerer

128 kr./dag

5 juli - 12 juli
Toyota Avensis Touring Sports
Fiat 500
eller lignende Cabriolet
Op til 2 passagerer

93 kr./dag

5 juli - 12 juli
Fiat 500

Find billig billeje i Alcúdia, Baleariske Øer

Find den lejebil i Alcúdia, der passer til dine behov

Biler i Lille

83 kr. - 574 kr.

Alle biltyper

100 kr. - 1.137 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Alcúdia, Spanien er 232 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Alcúdia, Spanien er i oktober. Prisen er 65% lavere end resten af året og ligger på kun 83 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alcúdia. I Alcúdia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Alcúdia.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Alcúdia, Spanien er 320 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Alcúdia, Spanien er i marts. Prisen er 69% lavere end resten af året og ligger på kun 100 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alcúdia. I Alcúdia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Alcúdia.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Alcúdia, Spanien er 190 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Alcúdia, Spanien er i oktober. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 124 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alcúdia. I Alcúdia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Alcúdia.

Daihatsu Sirion
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

63 kr./dag

5 juli - 12 juli
Daihatsu Sirion
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

70 kr./dag

5 juli - 12 juli
Ford Focus
Fiat 500
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

61 kr./dag

5 juli - 12 juli
Fiat 500

Biludlejningsfirmaer i Alcúdia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Alcúdia, Baleariske Øer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Alcúdia

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Alcúdia

Det mest populære bureau

OK RENT A CAR

Populære biltyper

Economy, Compact, Convertible

Billigste lejebil

253 kr.

Den mest populære model

Class Compact SUV
Det mest populære biludlejningsbureau i Alcúdia, der er fundet på momondo i denne måned, er OK RENT A CAR . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Wiber og Record Go
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Alcúdia i de seneste 72 timer: Economy, Compact, Convertible.
Den laveste pris for en lejebil i Alcúdia er 253 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 564 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Alcúdia i de seneste 7 dage er Class Compact SUV. Vores brugere foretrækker også Ford Ka som alternativ.

Vigtige oplysninger om billeje i Alcúdia

En del biludlejningsfirmaer på Mallorca vil ikke tillade at man kører bilen udenfor Mallorca, og der vil derfor være grænser for hvilke lande man må besøge i bilen. Så det kan blive en udfordring at få lov til at køre i en lejebil til Berlin herfra. Forhør dig hos det biludlejningsfirma i Alcudia, som du vil leje bil fra, og se hvad deres regler er, samt om det eventuelt påvirker lejeprisen. Man vil heller ikke altid kunne få bilen med færgen til fastlandet, så sørg for at dette er en mulighed hvis det er nødvendigt, inden du tager afsted til Mallorca. Med lidt held kan du leje din bil her, men aflevere den et andet sted på fastlandet, dog typisk mod et one-way gebyr som dækker omkostningerne ved at få bilen tilbage til udgangspunktet.

Man skal ikke regne med at kunne leje en bil i Alcudia, eller andre steder på Mallorca eller i Spanien, uden et kreditkort. Debetkort eller forudbetalte kort accepteres ikke ved billeje, ligesom det heller ikke er muligt at betale med kontanter. Depositum reserveres på dit kort, når du afhenter bilen, og frigives eller returneres, når bilen er leveret tilbage i samme stand som du modtog den, med fuld tank, og uden du har fået nogle bøder undervejs. Husk at navnet på lejer, og bilens primære chauffør, skal være det samme navn på kørekort og kreditkort. Et godt tip er at have to separate kreditkort, ét til billeje og et til øvrige udgifter. Så løber du ikke ind i problemer hvis du kommer til at bruge det beløb, der er sat til side til biludlejningen.

De spanske færdselslove ligner meget dem vi har herhjemme. Man kører i samme side af vejen, alle i bilen skal have sele på, og børn under 12 år, skal bruge godkendt sæde eller autostol. Promillegrænsen er samme som her, medmindre man har haft kørekort mindre end to år, så hedder promillegrænsen nemlig blot 0,2. Modsat herhjemme skal der ikke bruges kørelys, undtaget i tunneler, samt for motorcykler. Horn må kun bruges i nødstilfælde og i nogle områder, hvor det er skiltet, må det slet ikke benyttes. Mallorca har kun én enkelt betalingsvej, MA-11, fra Palma til Sóller. Man skal altid have registreringsattest og forsikringspapirer i bilen. Hastigheden i bebyggede områder er 50 km/t, 90 km/t på de fleste normale veje og 100 km/t på veje der har mindst to kørebaner i den ene retning, eller et nødspor der er mere end halvanden meter bredt.

Man skal bruge sit danske kørekort, samt eventuelt sit pas. Som omtalt ovenfor skal man også bruge et kreditkort, og alle dokumenter skal have navnet på personen som lejer og kører bilen. Er du under 21 skal du ikke regne med at kunne leje en bil, faktisk vil mange afvise dig hvis du er 23 eller yngre. Er du yngre end 25 skal du være forberedt på at der bliver lagt et ekstra gebyr på lejen, til at dække den højere forsikring. Har du haft kørekort mindre end ét år skal du heller ikke regne med at kunne leje en bil. Husk i det hele taget kørekort og pas til alle, som skal registreres som chauffører på lejekontrakten. I øvrigt kan det være billigere at leje en bil i lufthavnen i Palma, frem for i Alcudia. Dette er fordi der er flere firmaer i lufthavnen, og derfor større konkurrencedygtighed.


Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Alcúdia

Herunder vises de mest populære hoteller i Alcúdia

Kørsel i lejebil i Alcúdia – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Alcúdia, så du er klar til næste rejse.

Alcúdias hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Alcúdia er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Klimaet i Baleariske Øer i juni er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 20 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Alcúdia til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Alcúdia

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Alcúdia

Se flere lejebiler i Spanien

Find billige udlejningsbiler i Spanien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Alcúdia


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Alcúdia, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Alcúdia ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Alcúdia med gratis afbestillig.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Alcúdia.

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Alcúdia.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Alcúdia.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.