Billeje i Alcúdia, Baleariske Øer

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Alcúdia, Baleariske Øer

Alcúdia, Mallorca, Spanien
4. dec. — 11. dec.
Alcúdia, Mallorca, Spanien
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Alcúdia

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Alcúdia

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Alcúdia?

De billigste udlejningsbiler i Alcúdia kan normalt findes gennem Leasys Rent. Når du booker hos Leasys Rent, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 123 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Alcúdia er 170 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Alcúdia

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Alcudia?

En del biludlejningsfirmaer på Mallorca vil ikke tillade at man kører bilen udenfor Mallorca, og der vil derfor være grænser for hvilke lande man må besøge i bilen. Så det kan blive en udfordring at få lov til at køre i en lejebil til Berlin herfra. Forhør dig hos det biludlejningsfirma i Alcudia, som du vil leje bil fra, og se hvad deres regler er, samt om det eventuelt påvirker lejeprisen. Man vil heller ikke altid kunne få bilen med færgen til fastlandet, så sørg for at dette er en mulighed hvis det er nødvendigt, inden du tager afsted til Mallorca. Med lidt held kan du leje din bil her, men aflevere den et andet sted på fastlandet, dog typisk mod et one-way gebyr som dækker omkostningerne ved at få bilen tilbage til udgangspunktet.

Kan man leje en bil i Alcudia uden et kreditkort?

Man skal ikke regne med at kunne leje en bil i Alcudia, eller andre steder på Mallorca eller i Spanien, uden et kreditkort. Debetkort eller forudbetalte kort accepteres ikke ved billeje, ligesom det heller ikke er muligt at betale med kontanter. Depositum reserveres på dit kort, når du afhenter bilen, og frigives eller returneres, når bilen er leveret tilbage i samme stand som du modtog den, med fuld tank, og uden du har fået nogle bøder undervejs. Husk at navnet på lejer, og bilens primære chauffør, skal være det samme navn på kørekort og kreditkort. Et godt tip er at have to separate kreditkort, ét til billeje og et til øvrige udgifter. Så løber du ikke ind i problemer hvis du kommer til at bruge det beløb, der er sat til side til biludlejningen.

Hvilke færdselslove skal man være opmærksom på i Alcudia?

De spanske færdselslove ligner meget dem vi har herhjemme. Man kører i samme side af vejen, alle i bilen skal have sele på, og børn under 12 år, skal bruge godkendt sæde eller autostol. Promillegrænsen er samme som her, medmindre man har haft kørekort mindre end to år, så hedder promillegrænsen nemlig blot 0,2. Modsat herhjemme skal der ikke bruges kørelys, undtaget i tunneler, samt for motorcykler. Horn må kun bruges i nødstilfælde og i nogle områder, hvor det er skiltet, må det slet ikke benyttes. Mallorca har kun én enkelt betalingsvej, MA-11, fra Palma til Sóller. Man skal altid have registreringsattest og forsikringspapirer i bilen. Hastigheden i bebyggede områder er 50 km/t, 90 km/t på de fleste normale veje og 100 km/t på veje der har mindst to kørebaner i den ene retning, eller et nødspor der er mere end halvanden meter bredt.

Hvilke dokumenter har en international rejsende brug for til at leje en bil i Alcudia?

Man skal bruge sit danske kørekort, samt eventuelt sit pas. Som omtalt ovenfor skal man også bruge et kreditkort, og alle dokumenter skal have navnet på personen som lejer og kører bilen. Er du under 21 skal du ikke regne med at kunne leje en bil, faktisk vil mange afvise dig hvis du er 23 eller yngre. Er du yngre end 25 skal du være forberedt på at der bliver lagt et ekstra gebyr på lejen, til at dække den højere forsikring. Har du haft kørekort mindre end ét år skal du heller ikke regne med at kunne leje en bil. Husk i det hele taget kørekort og pas til alle, som skal registreres som chauffører på lejekontrakten. I øvrigt kan det være billigere at leje en bil i lufthavnen i Palma, frem for i Alcudia. Dette er fordi der er flere firmaer i lufthavnen, og derfor større konkurrencedygtighed.


Find billig billeje i Alcúdia, Baleariske Øer

Find den lejebil i Alcúdia, der passer til dine behov

Lille cars

41 kr. - 399 kr.

Alle biltyper

41 kr. - 950 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Alcúdia, Spanien er 226 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Alcúdia, Spanien er i januar. Prisen er 82% lavere end resten af året og ligger på kun 41 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alcúdia. I Alcúdia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Alcúdia, Spanien er 359 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Alcúdia, Spanien er i marts. Prisen er 74% lavere end resten af året og ligger på kun 96 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alcúdia. I Alcúdia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Alcúdia, Spanien er 649 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Alcúdia, Spanien er i september. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 534 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 39% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alcúdia. I Alcúdia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Alcúdia, Spanien er 216 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Alcúdia, Spanien er i februar. Prisen er 80% lavere end resten af året og ligger på kun 44 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 46% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alcúdia. I Alcúdia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Alcúdia, Spanien er 616 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Alcúdia, Spanien er i september. Prisen er 3% lavere end resten af året og ligger på kun 637 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Alcúdia. I Alcúdia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Alcúdia, Spanien er 387 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Alcúdia, Spanien er i maj. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 464 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 4% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Alcúdia. I Alcúdia kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Alcúdia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Alcúdia, Baleariske Øer

Vanrell

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

4,0

Comfort

10,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,0

Sixt

1 kontor

Ok Mobility

1 kontor

Avis

1 kontor

Budget

1 kontor

CLICK RENT

3 kontorer

keddy by Europcar

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Alcúdia

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Alcúdia

Det mest populære bureau

CLICK RENT

Populære biltyper

Compact, Economy, Convertible

Billigste lejebil

228 kr.

Den mest populære model

Seat Ibiza
Det mest populære biludlejningsbureau i Alcúdia, der er fundet på momondo i denne måned, er CLICK RENT . Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Vanrell og Wiber
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Alcúdia i de seneste 72 timer: Compact, Economy, Convertible.
Den laveste pris for en lejebil i Alcúdia er 228 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 508 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Alcúdia i de seneste 7 dage er Seat Ibiza.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Alcúdia

Herunder vises de mest populære hoteller i Alcúdia

Kørsel i lejebil i Alcúdia – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Alcúdia, så du er klar til næste rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Alcúdia, Spanien?

Alcúdias hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Alcúdia er hastighedsbegrænsningen 100 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Minder vejret i Alcúdia om vejret i resten af Baleariske Øer?

Klimaet i Baleariske Øer i november er normalt 15 °C med en forventet nedbør på 45 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Alcúdia til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Alcúdia?

Priser for biler i Alcúdia opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Alcúdia?

Antallet af udbydere for biler i Alcúdia er 16 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Alcúdia?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Alcúdia. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Alcúdia?

For at leje en bil i Alcúdia, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Alcúdia?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Alcúdia, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Alcúdia?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Alcúdia ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Alcúdia med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Alcúdia med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Alcúdia på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Alcúdia.

Kan jeg finde billeje i Alcúdia, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Alcúdia.

Kan jeg søge efter billeje i Alcúdia med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Alcúdia.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Alcúdia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.