Billeje i Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

Dubrovnik, Kroatien
10. dec. — 17. dec.
Dubrovnik, Kroatien
søn. 10.12
Middag
søn. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Information om og trends inden for biludlejning i Dubrovnik

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Dubrovnik

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Dubrovnik?

De billigste udlejningsbiler i Dubrovnik kan normalt findes gennem Goldcar Rental SP. Når du booker hos Goldcar Rental SP, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 41 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Dubrovnik er 179 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Dubrovnik har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Dubrovnik, med 5 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Dubrovnik?

Leje af Seat Ibiza og Opel Corsa in Dubrovnik er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Seat Ibiza in Dubrovnik kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 91 kr./dag og kan gå helt ned til 85 kr./dag. Priser på leje af en Opel Corsa kan også variere, men plejer at ligge på omkring 414 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 378 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Dubrovnik

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Dubrovnik?

Kroatien er blevet et meget populært rejsemål op gennem årene. Ikke blot de lokale, men også internationale turister har fået øjnene op for landets fortræffeligheder. Dubrovnik er landets mest kendte ferieby takket være beliggenheden ud til Adriaterhavet samtidig med, at centrum er på UNESCO’s verdensarvsliste. Du kan glæde dig over billeje i Dubrovnik, men først skal du kende udlejningsfirmaernes aldersgrænse for leje af bil. Sixt har fastsat en minimumalder på 18 år for biludlejning i Dubrovnik samt en alder på maks. 75 år. Chauffører under 21 år og over 70 år skal desuden betale et dagsgebyr på ca. 90 HRK (ca. 90 DKK). NU Car Rentals opererer med en mindstealder på 19 år for billeje i Dubrovnik. Alle førere af lejebilen skal derudover betale et gebyr på ca. 37 HRK (ca. 37 DKK) pr. dag. Hos Firmaet Global skal du være fyldt 21 år for at kunne benytte en udlejningsbil, og dagsgebyret for alle lejere under 23 år ligger på ca. 112 HRK (ca. 112 DKK). Avis, Europcar, Budget og alle andre udbydere har ligeledes fastsatte alderskrav. Lej bil i Dubrovnik og styr din egen firehjulede på udflugter!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Du er snart klar til at sætte dig til rette i din lejebil og nyde mindeværdige udflugter, men først skal du kende de gængse regler inden for landets kørselslove. Du må køre maks. 50 km/t i byzoner. På landevejene omkring Dubrovnik er det tilladt at køre op til 90 km/t. Du må køre maks. 130 km/t på de kroatiske motorveje. Promillegrænsen i Kroatien er 0,5 – ligesom i Danmark. Kroatien har en særlig regel angående lygteføring. Du skal køre med nærlyset tændt fra den sidste søndag i oktober indtil den sidste søndag i marts. Langt de fleste turister benytter dog billeje i Dubrovnik om sommeren, hvor det dermed ikke er et krav. Der skal betales vejafgift for at benytte de kroatiske motorveje. Prisen er ca. 40 HRK (ca. 40 DKK) for en strækning på 100 km.

Parkering

Dubrovnik er kendt for sin middelalder-ringmur, der omkranser den gamle bydel. Parkering er forbudt inden for den gamle bydel, men der er mange muligheder uden for muren. Det røde zone 0-område tættest på centrum er dyrt, mens det er billigere at parkere i den yderste zone. Byen er opdelt i fem zoner fra 0-4. Du kan eksempelvis parkere på Ulica Branitelja Dubrovnika, hvor det koster ca. 40 HRK (ca. 40 DKK) pr. time i højsæsonen. I den blå zone længst væk fra centrum kan du eksempelvis parkere ved Gradac til en timepris på ca. 10 HRK (ca. 10 DKK) i højsæsonen. Timepriserne halveres uden for højsæsonen.

Udflugtsmål i og omkring Dubrovnik

Mange udlejningsfirmaer tilbyder fri kilometer i forbindelse med billeje i Dubrovnik. Hvis det ikke er inkluderet, kan det være en fordel at tilkøbe det, så du kan køre alle de kilometer, du vil. Du er formodentlig ikke stedkendt i områderne omkring Dubrovnik, og derfor er det oplagt at leje en GPS. Den lille by Ston er værd at køre efter. Der finder du en af Europas ældste bymure, og byen er kendt for sine store, daglige østersfangster. Den lille paradis-by Orebic er smuk og fredfyldt med de skønneste strande og er oplagt til en dagsudflugt i lejebil.

Hvilke forsikringer skal man have?

Fordelen ved billeje i Dubrovnik er, at du opnår en række basisdækninger i forbindelse med bookingen. Din forsikring kan dog skræddersyes yderligere, da du eksempelvis kan betale for at eliminere din selvrisiko, så den står i nul, hvis du oplever uheld. Du kan også tilkøbe ekstra dækning på eksempelvis ruder, hjul og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Dubrovnik, eller skal man have et internationalt?

Kroatien er medlem af EU, og derfor kan dit danske kørekort uden problemer anvendes i landet.

Hvor i Dubrovnik kan man hente og aflevere sin lejebil?

De fleste udlejningsbureauer har afhentnings- og afleveringsmuligheder i Dubrovnik Lufthavn. Firmaer som addCar, Sixt og Carwiz har også bureau i midtbyen.


Find billig billeje i Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

Find den lejebil i Dubrovnik, der passer til dine behov

Lille cars

53 kr. - 327 kr.

Alle biltyper

53 kr. - 723 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Dubrovnik, Kroatien er 159 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Dubrovnik, Kroatien er i februar. Prisen er 67% lavere end resten af året og ligger på kun 53 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubrovnik. I Dubrovnik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Dubrovnik, Kroatien er 324 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Dubrovnik, Kroatien er i december. Prisen er 82% lavere end resten af året og ligger på kun 61 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubrovnik. I Dubrovnik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Dubrovnik, Kroatien er 531 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Dubrovnik, Kroatien er i oktober. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 627 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 39% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dubrovnik. I Dubrovnik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Dubrovnik, Kroatien er 249 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Dubrovnik, Kroatien er i september. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 176 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 25% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubrovnik. I Dubrovnik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Dubrovnik, Kroatien er 454 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Dubrovnik, Kroatien er i september. Prisen er 18% lavere end resten af året og ligger på kun 538 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 28% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dubrovnik. I Dubrovnik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Dubrovnik

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

Autounion Car Rental

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,1

Comfort

8,8

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,1

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,9

GREEN MOTION

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,5

Comfort

4,2

Samlet

3,7

Afhentning/aflevering

3,7

Value

4,0

Avantcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

6,0

Samlet

2,9

Afhentning/aflevering

3,9

Value

2,9

Mack

5 kontorer

Sunnycars

5 kontorer

Right Cars

4 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Dubrovnik

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Dubrovnik

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste lejebil

67 kr.

Den mest populære model

Seat Ibiza
Det mest populære biludlejningsbureau i Dubrovnik, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Unirent og Rhodium
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Dubrovnik i de seneste 72 timer: Economy, Mini, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Dubrovnik er 67 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 189 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Dubrovnik i de seneste 7 dage er Seat Ibiza. Vores brugere foretrækker også Opel Corsa som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Dubrovnik

Nærliggende attraktioner:

Gruz Open Market18,1 km

Nærliggende attraktioner:

Gruz Open Market134,2 km

Nærliggende attraktioner:

Gruz Open Market3,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Dubrovnik

Herunder vises de mest populære hoteller i Dubrovnik

Kørsel i lejebil i Dubrovnik – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Dubrovnik, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Dubrovnik, Kroatien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Dubrovnik tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Enterprise Rent-A-Car, Hertz og Budget, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Dubrovnik i januar måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Dubrovnik i januar måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I januar måned i Dubrovnik ligger temperaturen i gennemsnit på 8 °C med 125 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Dubrovnik koster 261 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Dubrovnik, Kroatien?

Hvis du lejer en bil i Dubrovnik, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Dubrovnik er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Dubrovnik er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvordan er vejret i Dubrovnik, Kroatien i december?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Dubrovnik i december måned, bør forvente temperaturer på omkring 9 °C og ca. 178 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Dubrovnik om vejret i resten af Dubrovnik-Neretva?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Dubrovnik til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af Dubrovnik-Neretva normalt har en temperatur på 9 °C, og at du kan forvente 136,5 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dubrovnik?

Priser for biler i Dubrovnik opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dubrovnik?

Fra december 2023 er der 92 udbydere at vælge mellem for biler i Dubrovnik.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dubrovnik?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Dubrovnik. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dubrovnik?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Dubrovnik. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Dubrovnik?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Dubrovnik, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Dubrovnik?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Dubrovnik ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Dubrovnik med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Dubrovnik og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Dubrovnik på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Dubrovnik.

Kan jeg finde billeje i Dubrovnik, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Dubrovnik.

Kan jeg søge efter billeje i Dubrovnik med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Dubrovnik.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dubrovnik på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.