Lej en bil i Dubrovnik, Kroatien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dubrovnik, Kroatien

Dubrovnik, Kroatien
24. maj — 31. maj
Samme aflevering
Dubrovnik, Kroatien
man 24.5
Middag
man 31.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Dubrovnik

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dubrovnik, Kroatien
6,7
God
5 anmeldelser2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,8

Comfort

8,0

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

4,8

Valuta for pengerne

7,6
6,4
God
1 anmeldelse3 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

6,0
6,0
God
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

6,0
4,8
Okay
1 anmeldelse2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

4,0

Afhentning/aflevering

4,0

Valuta for pengerne

4,0
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer

Information om din rejse til Dubrovnik

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Dubrovnik?

Kroatien er blevet et meget populært rejsemål op gennem årene. Ikke blot de lokale, men også internationale turister har fået øjnene op for landets fortræffeligheder. Dubrovnik er landets mest kendte ferieby takket være beliggenheden ud til Adriaterhavet samtidig med, at centrum er på UNESCO’s verdensarvsliste. Du kan glæde dig over billeje i Dubrovnik, men først skal du kende udlejningsfirmaernes aldersgrænse for leje af bil. Sixt har fastsat en minimumalder på 18 år for biludlejning i Dubrovnik samt en alder på maks. 75 år. Chauffører under 21 år og over 70 år skal desuden betale et dagsgebyr på ca. 90 HRK (ca. 90 DKK). NU Car Rentals opererer med en mindstealder på 19 år for billeje i Dubrovnik. Alle førere af lejebilen skal derudover betale et gebyr på ca. 37 HRK (ca. 37 DKK) pr. dag. Hos Firmaet Global skal du være fyldt 21 år for at kunne benytte en udlejningsbil, og dagsgebyret for alle lejere under 23 år ligger på ca. 112 HRK (ca. 112 DKK). Avis, Europcar, Budget og alle andre udbydere har ligeledes fastsatte alderskrav. Lej bil i Dubrovnik og styr din egen firehjulede på udflugter!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Du er snart klar til at sætte dig til rette i din lejebil og nyde mindeværdige udflugter, men først skal du kende de gængse regler inden for landets kørselslove. Du må køre maks. 50 km/t i byzoner. På landevejene omkring Dubrovnik er det tilladt at køre op til 90 km/t. Du må køre maks. 130 km/t på de kroatiske motorveje. Promillegrænsen i Kroatien er 0,5 – ligesom i Danmark. Kroatien har en særlig regel angående lygteføring. Du skal køre med nærlyset tændt fra den sidste søndag i oktober indtil den sidste søndag i marts. Langt de fleste turister benytter dog billeje i Dubrovnik om sommeren, hvor det dermed ikke er et krav. Der skal betales vejafgift for at benytte de kroatiske motorveje. Prisen er ca. 40 HRK (ca. 40 DKK) for en strækning på 100 km.

Parkering

Dubrovnik er kendt for sin middelalder-ringmur, der omkranser den gamle bydel. Parkering er forbudt inden for den gamle bydel, men der er mange muligheder uden for muren. Det røde zone 0-område tættest på centrum er dyrt, mens det er billigere at parkere i den yderste zone. Byen er opdelt i fem zoner fra 0-4. Du kan eksempelvis parkere på Ulica Branitelja Dubrovnika, hvor det koster ca. 40 HRK (ca. 40 DKK) pr. time i højsæsonen. I den blå zone længst væk fra centrum kan du eksempelvis parkere ved Gradac til en timepris på ca. 10 HRK (ca. 10 DKK) i højsæsonen. Timepriserne halveres uden for højsæsonen.

Udflugtsmål i og omkring Dubrovnik

Mange udlejningsfirmaer tilbyder fri kilometer i forbindelse med billeje i Dubrovnik. Hvis det ikke er inkluderet, kan det være en fordel at tilkøbe det, så du kan køre alle de kilometer, du vil. Du er formodentlig ikke stedkendt i områderne omkring Dubrovnik, og derfor er det oplagt at leje en GPS. Den lille by Ston er værd at køre efter. Der finder du en af Europas ældste bymure, og byen er kendt for sine store, daglige østersfangster. Den lille paradis-by Orebic er smuk og fredfyldt med de skønneste strande og er oplagt til en dagsudflugt i lejebil.

Hvilke forsikringer skal man have?

Fordelen ved billeje i Dubrovnik er, at du opnår en række basisdækninger i forbindelse med bookingen. Din forsikring kan dog skræddersyes yderligere, da du eksempelvis kan betale for at eliminere din selvrisiko, så den står i nul, hvis du oplever uheld. Du kan også tilkøbe ekstra dækning på eksempelvis ruder, hjul og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Dubrovnik, eller skal man have et internationalt?

Kroatien er medlem af EU, og derfor kan dit danske kørekort uden problemer anvendes i landet.

Hvor i Dubrovnik kan man hente og aflevere sin lejebil?

De fleste udlejningsbureauer har afhentnings- og afleveringsmuligheder i Dubrovnik Lufthavn. Firmaer som addCar, Sixt og Carwiz har også bureau i midtbyen. (Information checket 17/05/2019).


Afstanden fra Dubrovnik, Kroatien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Dubrovniks biludlejningsdisk

Biludlejning i Dubrovnik

I maj har vi foretaget 362 søgninger på biludlejning i Dubrovnik for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Dubrovnik for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, National, og Avis er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Dubrovnik som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Dubrovnik. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Dubrovnik, Kroatien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Dubrovnik tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, National og Avis, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Dubrovnik har flest biludlejningssteder?

Mack er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Dubrovnik, Kroatien. På de 4 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 687 kr. i Dubrovnik, Kroatien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Dubrovnik, Kroatien?

Hvis du lejer en bil i Dubrovnik, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Dubrovnik er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Dubrovnik er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvordan er vejret i Dubrovnik, Kroatien i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Dubrovnik i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 75 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Temperaturerne i Dubrovnik er normalt høje i maj, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Dubrovnik om vejret i resten af Dubrovnik-Neretva?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Dubrovnik til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Dubrovnik-Neretva normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 75 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Kroatien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Split, Zagreb og Zadar i Kroatien

Biludlejning i lufthavne i Dubrovnik

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Dubrovnik

Kom i gang med at planlægge din rejse til Dubrovnik