Billeje i Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

Dubrovnik, Kroatien
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Dubrovnik, Kroatien
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Vigtige oplysninger om billeje i Dubrovnik

Kroatien er blevet et meget populært rejsemål op gennem årene. Ikke blot de lokale, men også internationale turister har fået øjnene op for landets fortræffeligheder. Dubrovnik er landets mest kendte ferieby takket være beliggenheden ud til Adriaterhavet samtidig med, at centrum er på UNESCO’s verdensarvsliste. Du kan glæde dig over billeje i Dubrovnik, men først skal du kende udlejningsfirmaernes aldersgrænse for leje af bil. Sixt har fastsat en minimumalder på 18 år for biludlejning i Dubrovnik samt en alder på maks. 75 år. Chauffører under 21 år og over 70 år skal desuden betale et dagsgebyr på ca. 90 HRK (ca. 90 DKK). NU Car Rentals opererer med en mindstealder på 19 år for billeje i Dubrovnik. Alle førere af lejebilen skal derudover betale et gebyr på ca. 37 HRK (ca. 37 DKK) pr. dag. Hos Firmaet Global skal du være fyldt 21 år for at kunne benytte en udlejningsbil, og dagsgebyret for alle lejere under 23 år ligger på ca. 112 HRK (ca. 112 DKK). Avis, Europcar, Budget og alle andre udbydere har ligeledes fastsatte alderskrav. Lej bil i Dubrovnik og styr din egen firehjulede på udflugter!

Du er snart klar til at sætte dig til rette i din lejebil og nyde mindeværdige udflugter, men først skal du kende de gængse regler inden for landets kørselslove. Du må køre maks. 50 km/t i byzoner. På landevejene omkring Dubrovnik er det tilladt at køre op til 90 km/t. Du må køre maks. 130 km/t på de kroatiske motorveje. Promillegrænsen i Kroatien er 0,5 – ligesom i Danmark. Kroatien har en særlig regel angående lygteføring. Du skal køre med nærlyset tændt fra den sidste søndag i oktober indtil den sidste søndag i marts. Langt de fleste turister benytter dog billeje i Dubrovnik om sommeren, hvor det dermed ikke er et krav. Der skal betales vejafgift for at benytte de kroatiske motorveje. Prisen er ca. 40 HRK (ca. 40 DKK) for en strækning på 100 km.

Dubrovnik er kendt for sin middelalder-ringmur, der omkranser den gamle bydel. Parkering er forbudt inden for den gamle bydel, men der er mange muligheder uden for muren. Det røde zone 0-område tættest på centrum er dyrt, mens det er billigere at parkere i den yderste zone. Byen er opdelt i fem zoner fra 0-4. Du kan eksempelvis parkere på Ulica Branitelja Dubrovnika, hvor det koster ca. 40 HRK (ca. 40 DKK) pr. time i højsæsonen. I den blå zone længst væk fra centrum kan du eksempelvis parkere ved Gradac til en timepris på ca. 10 HRK (ca. 10 DKK) i højsæsonen. Timepriserne halveres uden for højsæsonen.

Mange udlejningsfirmaer tilbyder fri kilometer i forbindelse med billeje i Dubrovnik. Hvis det ikke er inkluderet, kan det være en fordel at tilkøbe det, så du kan køre alle de kilometer, du vil. Du er formodentlig ikke stedkendt i områderne omkring Dubrovnik, og derfor er det oplagt at leje en GPS. Den lille by Ston er værd at køre efter. Der finder du en af Europas ældste bymure, og byen er kendt for sine store, daglige østersfangster. Den lille paradis-by Orebic er smuk og fredfyldt med de skønneste strande og er oplagt til en dagsudflugt i lejebil.

Fordelen ved billeje i Dubrovnik er, at du opnår en række basisdækninger i forbindelse med bookingen. Din forsikring kan dog skræddersyes yderligere, da du eksempelvis kan betale for at eliminere din selvrisiko, så den står i nul, hvis du oplever uheld. Du kan også tilkøbe ekstra dækning på eksempelvis ruder, hjul og undervogn.

Kroatien er medlem af EU, og derfor kan dit danske kørekort uden problemer anvendes i landet.

De fleste udlejningsbureauer har afhentnings- og afleveringsmuligheder i Dubrovnik Lufthavn. Firmaer som addCar, Sixt og Carwiz har også bureau i midtbyen.


Find billig billeje i Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

Find den lejebil i Dubrovnik, der passer til dine behov

Biler i Lille

75 kr. - 353 kr.

Alle biltyper

75 kr. - 745 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Dubrovnik, Kroatien er 166 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Dubrovnik, Kroatien er i november. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 75 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 50% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubrovnik. I Dubrovnik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Dubrovnik, Kroatien er 292 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Dubrovnik, Kroatien er i maj. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 279 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubrovnik. I Dubrovnik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Dubrovnik, Kroatien er 586 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Dubrovnik, Kroatien er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 651 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dubrovnik. I Dubrovnik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Dubrovnik, Kroatien er 229 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Dubrovnik, Kroatien er i maj. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 230 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 31% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubrovnik. I Dubrovnik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Dubrovnik, Kroatien er 499 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Dubrovnik, Kroatien er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 558 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 35% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Dubrovnik. I Dubrovnik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Dubrovnik

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva

Enterprise

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

10,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

5,9

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,4

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,4

GREEN MOTION

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,9

Comfort

3,9

Samlet

3,4

Afhentning/aflevering

4,2

Value

3,9

Mack

5 kontorer

Right Cars

4 kontorer

Sunnycars

4 kontorer

PRESTIGIO Rent a Car

3 kontorer

ACTIVE RENT A CAR

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Dubrovnik

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Dubrovnik

Det mest populære bureau

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Compact, Mini, Economy

Billigste lejebil

70 kr.

Den mest populære model

Volkswagen up!
Det mest populære biludlejningsbureau i Dubrovnik, der er fundet på momondo i denne måned, er Goldcar Rental SP. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Unirent og Rhodium
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Dubrovnik i de seneste 72 timer: Compact, Mini, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Dubrovnik er 70 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 196 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Dubrovnik i de seneste 7 dage er Volkswagen up!. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Polo som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Dubrovnik

Nærliggende attraktioner:

Gruz Open Market18,1 km

Nærliggende attraktioner:

Gruz Open Market134,2 km

Nærliggende attraktioner:

Gruz Open Market3,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Dubrovnik

Herunder vises de mest populære hoteller i Dubrovnik

Kørsel i lejebil i Dubrovnik – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Dubrovnik, så du er klar til næste rejse.

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Dubrovnik tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Enterprise og Hertz, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Dubrovnik i januar måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I januar måned i Dubrovnik ligger temperaturen i gennemsnit på 8 °C med 125 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Dubrovnik koster 270 kr./dag i gennemsnit.

Hvis du lejer en bil i Dubrovnik, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Dubrovnik er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Dubrovnik er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Dubrovnik i december måned, bør forvente temperaturer på omkring 9 °C og ca. 178 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Dubrovnik til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af Dubrovnik-Neretva normalt har en temperatur på 9 °C, og at du kan forvente 136,5 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Dubrovnik

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Dubrovnik

Lejebiler der er populære i Dubrovnik

Lej en af disse populære biltyper i Dubrovnik

Kom i gang med at planlægge din rejse til Dubrovnik


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Dubrovnik, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Dubrovnik ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Dubrovnik og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Dubrovnik.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Dubrovnik.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Dubrovnik.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.