Lej en bil i Dubrovnik, Kroatien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Dubrovnik, Kroatien

Dubrovnik, Kroatien
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Dubrovnik, Kroatien
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Dubrovnik, Kroatien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

49 kr. - 247 kr.

Alle biltyper

49 kr. - 491 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Dubrovnik, Kroatien, er 94 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Dubrovnik, Kroatien, er i april. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 49 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubrovnik. I Dubrovnik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Dubrovnik.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Dubrovnik, Kroatien, er 182 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Dubrovnik, Kroatien, er i maj. Prisen er 17% lavere end resten af året og ligger på kun 153 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubrovnik. I Dubrovnik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Dubrovnik.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Dubrovnik, Kroatien, er 117 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Dubrovnik, Kroatien, er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 142 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Dubrovnik. I Dubrovnik kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Dubrovnik.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
GREEN MOTION

133 kr./dag

5 sep – 12 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
ACTIVE RENT A CAR

156 kr./dag

5 sep – 12 sep
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
GREEN MOTION

157 kr./dag

5 sep – 12 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Dubrovnik

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Dubrovnik, Kroatien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

8,3

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

5,6

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,3

Comfort

5,3

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,3

Valuta for pengerne

4,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

6,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

4,6

Comfort

3,3

Samlet

3,3

Afhentning/aflevering

3,9

Valuta for pengerne

4,6
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer

Information om din rejse til Dubrovnik

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Dubrovnik?

Kroatien er blevet et meget populært rejsemål op gennem årene. Ikke blot de lokale, men også internationale turister har fået øjnene op for landets fortræffeligheder. Dubrovnik er landets mest kendte ferieby takket være beliggenheden ud til Adriaterhavet samtidig med, at centrum er på UNESCO’s verdensarvsliste. Du kan glæde dig over billeje i Dubrovnik, men først skal du kende udlejningsfirmaernes aldersgrænse for leje af bil. Sixt har fastsat en minimumalder på 18 år for biludlejning i Dubrovnik samt en alder på maks. 75 år. Chauffører under 21 år og over 70 år skal desuden betale et dagsgebyr på ca. 90 HRK (ca. 90 DKK). NU Car Rentals opererer med en mindstealder på 19 år for billeje i Dubrovnik. Alle førere af lejebilen skal derudover betale et gebyr på ca. 37 HRK (ca. 37 DKK) pr. dag. Hos Firmaet Global skal du være fyldt 21 år for at kunne benytte en udlejningsbil, og dagsgebyret for alle lejere under 23 år ligger på ca. 112 HRK (ca. 112 DKK). Avis, Europcar, Budget og alle andre udbydere har ligeledes fastsatte alderskrav. Lej bil i Dubrovnik og styr din egen firehjulede på udflugter!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Du er snart klar til at sætte dig til rette i din lejebil og nyde mindeværdige udflugter, men først skal du kende de gængse regler inden for landets kørselslove. Du må køre maks. 50 km/t i byzoner. På landevejene omkring Dubrovnik er det tilladt at køre op til 90 km/t. Du må køre maks. 130 km/t på de kroatiske motorveje. Promillegrænsen i Kroatien er 0,5 – ligesom i Danmark. Kroatien har en særlig regel angående lygteføring. Du skal køre med nærlyset tændt fra den sidste søndag i oktober indtil den sidste søndag i marts. Langt de fleste turister benytter dog billeje i Dubrovnik om sommeren, hvor det dermed ikke er et krav. Der skal betales vejafgift for at benytte de kroatiske motorveje. Prisen er ca. 40 HRK (ca. 40 DKK) for en strækning på 100 km.

Parkering

Dubrovnik er kendt for sin middelalder-ringmur, der omkranser den gamle bydel. Parkering er forbudt inden for den gamle bydel, men der er mange muligheder uden for muren. Det røde zone 0-område tættest på centrum er dyrt, mens det er billigere at parkere i den yderste zone. Byen er opdelt i fem zoner fra 0-4. Du kan eksempelvis parkere på Ulica Branitelja Dubrovnika, hvor det koster ca. 40 HRK (ca. 40 DKK) pr. time i højsæsonen. I den blå zone længst væk fra centrum kan du eksempelvis parkere ved Gradac til en timepris på ca. 10 HRK (ca. 10 DKK) i højsæsonen. Timepriserne halveres uden for højsæsonen.

Udflugtsmål i og omkring Dubrovnik

Mange udlejningsfirmaer tilbyder fri kilometer i forbindelse med billeje i Dubrovnik. Hvis det ikke er inkluderet, kan det være en fordel at tilkøbe det, så du kan køre alle de kilometer, du vil. Du er formodentlig ikke stedkendt i områderne omkring Dubrovnik, og derfor er det oplagt at leje en GPS. Den lille by Ston er værd at køre efter. Der finder du en af Europas ældste bymure, og byen er kendt for sine store, daglige østersfangster. Den lille paradis-by Orebic er smuk og fredfyldt med de skønneste strande og er oplagt til en dagsudflugt i lejebil.

Hvilke forsikringer skal man have?

Fordelen ved billeje i Dubrovnik er, at du opnår en række basisdækninger i forbindelse med bookingen. Din forsikring kan dog skræddersyes yderligere, da du eksempelvis kan betale for at eliminere din selvrisiko, så den står i nul, hvis du oplever uheld. Du kan også tilkøbe ekstra dækning på eksempelvis ruder, hjul og undervogn.

Kan man bruge sit danske kørekort i Dubrovnik, eller skal man have et internationalt?

Kroatien er medlem af EU, og derfor kan dit danske kørekort uden problemer anvendes i landet.

Hvor i Dubrovnik kan man hente og aflevere sin lejebil?

De fleste udlejningsbureauer har afhentnings- og afleveringsmuligheder i Dubrovnik Lufthavn. Firmaer som addCar, Sixt og Carwiz har også bureau i midtbyen. (Information checket 17/05/2019).


Afstanden fra Dubrovnik, Kroatien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Dubrovniks biludlejningsdisk

Biludlejning i Dubrovnik

I juli har vi foretaget 362 søgninger på biludlejning i Dubrovnik for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Dubrovnik for at reducere spredningen af COVID-19?

Alamo, Thrifty, og Enterprise er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Dubrovnik som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Dubrovnik. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Dubrovnik, Kroatien biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Dubrovnik tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Thrifty og Enterprise, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Dubrovnik i august måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Dubrovnik i august. I Dubrovnik kommer der igennemsnit 101 mm nedbør og med temperaturer omkring 21 °C i august måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Dubrovnik koster 234 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Dubrovnik har flest biludlejningssteder?

GREEN MOTION er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Dubrovnik, Kroatien. På de 3 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 184 kr. i Dubrovnik, Kroatien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Dubrovnik, Kroatien?

Hvis du lejer en bil i Dubrovnik, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 50 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Dubrovnik er der generelt en hastighedsbegrænsning på 90 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Dubrovnik er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvordan er vejret i Dubrovnik, Kroatien i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Dubrovnik i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 24 °C og ca. 26 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Dubrovnik er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Dubrovnik om vejret i resten af Dubrovnik-Neretva?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Dubrovnik til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Dubrovnik-Neretva normalt har en temperatur på 24 °C, og at du kan forvente 26 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Kroatien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Split, Zagreb og Zadar i Kroatien

Biludlejning i lufthavne i Dubrovnik

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Dubrovnik

Kom i gang med at planlægge din rejse til Dubrovnik