Find billige flybilletter til Dubrovnik

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Dubrovnik (DBV)
tor.. 22.10.
tor.. 29.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Dubrovnik

Find de billigste fly til disse Dubrovnik-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dubrovnik?

Hvis du er vild med Game of Thrones, så er Dubrovnik den oplagte destination at rejse til, da det nemlig er her mange af scenerne i King’s Landing er optaget. Der er også blevet filmet dele af Star Wars i Dubrovnik, men udover det store lærred, så er byen især kendt for de store sten, der danner bymuren, som blev opført mellem det 12. og 17. århundrede.

Sommermånederne er de mest populære tidspunkter at besøge Kroatien, og det er også her priserne er på deres højeste. Under midten af sommeren bliver det utrolig varmt i Dubrovnik, mens maj, juni samt september og oktober byder på lidt lavere men stadig en dejlig badetemperatur.

Der er mange nye og gentagne events i Dubrovnik hvert år, og du kan rejse til byen i forbindelse med de ekstra festlige begivenheder. De lokale indbyggere fejrer hvert år den 3. februar en festival for Sankt Blasius, som er Dubrovniks skytsengel. Der er også sommerfestival i Dubrovnik hvert år fra den 10. juli til den 25. august med teater, opera og andre musikalske begivenheder over hele byen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Dubrovnik?

501 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Dubrovnik. Dette fly er fra Zagreb og er 77% billigere end de fleste andre flyrejser til Dubrovnik. Hvis du vil finde den billigste pris til Dubrovnik fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Dubrovnik?

Den billigste måned at flyve til Dubrovnik fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.053 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du bestille flyrejser til Dubrovnik fra Danmark i maj i stedet. Fly til Dubrovnik i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.185 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Dubrovnik?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Dubrovnik fra Danmark er 45 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.376 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Dubrovnik udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Dubrovnik for 1.311 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Dubrovnik på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Dubrovnik er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.341 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en mandag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Dubrovnik på en mandag på 1.701 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Dubrovnik?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Dubrovnik på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Dubrovnik om morgenen helt ned til 1.465 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.735 kr. i gennemsnit. Fly til Dubrovnik fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Dubrovnik?

Rejsende, som flyver til Dubrovnik, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Bol (135 km fra Dubrovnik centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Dubrovnik på?

Med en gennemsnitspris på 2.166 kr. pr. person er Lufthavn: Bol den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Dubrovnik. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Dubrovnik

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dubrovnik fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
3. jan.
CPH
København Kastrup
24t. 30min.
1 stop
DBV
Dubrovnik
11. jan.
DBV
Dubrovnik
11t. 00min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.311 kr.
Find lignende
Croatia Airlines
21. dec.
CPH
København Kastrup
27t. 00min.
1 stop
DBV
Dubrovnik
28. dec.
DBV
Dubrovnik
4t. 05min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.778 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. jan.
CPH
København Kastrup
16t. 05min.
2 stop
DBV
Dubrovnik
11. jan.
DBV
Dubrovnik
15t. 50min.
2 stop
CPH
København Kastrup
1.393 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. jan.
CPH
København Kastrup
16t. 00min.
2 stop
DBV
Dubrovnik
11. jan.
DBV
Dubrovnik
10t. 10min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.702 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. nov.
CPH
København Kastrup
23t. 20min.
2 stop
DBV
Dubrovnik
14. nov.
DBV
Dubrovnik
33t. 15min.
2 stop
CPH
København Kastrup
1.765 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. dec.
CPH
København Kastrup
26t. 20min.
2 stop
DBV
Dubrovnik
28. dec.
DBV
Dubrovnik
4t. 05min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.772 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Dubrovnik

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Dubrovnik, så se nogle af vores tilbud herunder fra Croatia Airlines
Billigst
Bedst
Hurtigst
Flere flyselskaber
26. okt.
CPH
København Kastrup
42t. 30min.
2 stop
DBV
Dubrovnik
Croatia Airlines
26. okt.
CPH
København Kastrup
4t. 20min.
1 stop
DBV
Dubrovnik
1.463 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. okt.
CPH
København Kastrup
42t. 30min.
3 stop
DBV
Dubrovnik

Hvilke flyselskaber flyver til Dubrovnik?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Dubrovnik

I højsæsonen tilbyder SAS og Norwegian direkte fly til Dubrovnik fra København – og de er sammen med Croatia Airlines blandt de mest populære flyselskaber. Udover Norwegian, så har Brussels Airlines og Air Baltic generelt billige flybilletter fra København. Fra Billund er det Ryanair, Finnair og Turkish Airlines, der tilbyder gode priser på flyrejser til Dubrovnik.

 


Lufthavne tæt på Dubrovnik

Herunder finder du alle lufthavne i Dubrovnik samt afstand til centrum

Dubrovnik Lufthavn, som også kaldes Cilipi Airport, ligger ca. 16 km fra Dubrovniks centrum. Der går en Atlas shuttlebus til/fra lufthavnen, der omtrent kører hver halve time mod centrum. En tur/returbillet kan købes i lufthavnen til ca. 75 kr. Det offentlige busselskab Libertas har også buslinjerne 11, 27 og 38 til/fra Dubrovnik Lufthavn. Prisen på en Libertas-busbillet fra lufthavnen er ca. 28 kr.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Dubrovnik?

Busselskabet Libertas står også for den offentlige transport i Dubrovnik. Der er ti buslinjer, som sørger for at du kan komme fra A til B på tværs af hele byen. Du kan købe busbilletter af buschaufføren, og prisen er ca. 15 kr – her kan du spare  lidt ved at købe billetten i kioskerne til 12 kr. Billetter er gyldige i 59 minutter fra den bliver stemplet af chaufføren. Du kan også komme rundt med taxa. Startgebyret i taxaer i Dubrovnik er omkring 25 kr og kilometerprisen er 7,50 kr.


Kan man rejse til Dubrovnik uden pas eller visum?

Når du rejser til Dubrovnik kan du som dansk statsborger opholde dig i op til 90 dage, inden for en periode på 180 dage. Du skal rejse med et gyldigt pas, men du kan godt rejse med et dansk provisorisk pas, et forlænget dansk pas eller et EU-nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dubrovnik


Tips og gode råd til Dubrovnik

Hvordan får man den billigste flybillet til Dubrovnik?

I august og november finder du typisk de bedste priser på fly fra København til Dubrovnik. For at få den laveste pris på flybilletten er det bedst at købe ca. 2 måneder før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Dubrovnik, marts 2018).

Hvad skal man se i Dubrovnik?

Dubrovnik stammer helt tilbage fra det syvende århundrede, og blot at opleve de gamle bymure er hele besøget værd. Det mener folkene bag den amerikanske tv-serie Game of Thrones også, og derfor valgte de at filme mange af scenerne til King’s Landing i den kroatiske by. Entusiastiske fans rejser derfor i hobetal til Dubrovnik, for at gå i fodsporene af karakterne fra deres yndlingsserie.

Aktiviteter i Dubrovnik for børn

Tag børnene med til svævebanen ved bjerget Srd, hvor der er god udsigt udover hav og by. Der er også mange børnefamilier, der vælger at besøge de flotte øer i området som fx Lokrum eller Lopud.

Skal man købe rejseforsikring?

Da Kroatien er med i EU, er du dækket af det blå sygesikringsbevis til akut læge- og hospitalsbesøg. Men det anbefales altid at købe en rejseforsikring, hvis du vil dækkes i forbindelse med f.eks. hjemkaldelse, hvis et nært familiemedlem skulle blive alvorligt syg, mens du er på ferie.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, vandet i Kroatien er blandt det bedste i verden.

Giver man drikkepenge i Dubrovnik?

Der er ingen uskreven regel om at give drikkepenge i Kroatien. Nogle personer anbefaler at lægge et par ekstra kuna (1-2 kr.) for at “belønne” en god service, mens andre anbefaler at lægge 10-15% oveni regningenf på restauranter og lignende.

Hvor er der gode shoppingområder?

Den smukke hovedgade Stradun er fyldt med cafeer og butikker. Du kan også shoppe lækre nødder, honning og prøve lokal spiritus på Gundalicéva Poljana-markedet, der ligger i hjertet af den gamle bydel, mens Dubrovacka Kúca og Svetog Dominika er de bedste butikker for de turister, der gerne vil have en souvenir med hjem fra ferien.


Find billige flybilletter til andre byer i Kroatien

Kroatien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class