Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Dubrovnik

Find billige fly til Dubrovnik fra 496 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.3
tir. 12.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Dubrovnik

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Dubrovnik

Bedste pris på enkeltbillet

496 kr.

Bedste pris på returbillet

971 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 20min.

Betjenes af

9 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Dubrovnik fra Danmark i de seneste 72 timer er 496 kr. (København Kastrup til Dubrovnik).
Den bedste pris på en returbillet til Dubrovnik fra Danmark i de seneste 72 timer er 971 kr. (København Kastrup til Dubrovnik).
Det hurtigste fly til Dubrovnik fra Danmark tager 2t. 20min. (København Kastrup til Dubrovnik).
Der er 9 flyselskaber, som flyver til Dubrovnik, herunder Lufthansa, KLM og Austrian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Dubrovnik

Få indsigter om din flyrejse til Dubrovnik, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Dubrovnik?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Dubrovnik fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.370 kr.. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Dubrovnik med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.666 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Dubrovnik?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Dubrovnik på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Dubrovnik er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.706 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.608 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Dubrovnik.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Dubrovnik?

Når du flyver til Dubrovnik fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.307 kr. for fly med afgang om formiddagen. Fly til Dubrovnik koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.078 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Dubrovnik?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Dubrovnik afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Dubrovnik (den mest populære lufthavn i Dubrovnik), så tager det 2t. 20min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Dubrovnik, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Dubrovnik?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Dubrovnik fra Danmark er 54 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.931 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dubrovnik

Find de billigste fly til disse Dubrovnik-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dubrovnik

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dubrovnik

København (CPH) til Dubrovnik (DBV)

Fly til Dubrovnik ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dubrovnik, hvor den gennemsnitlige pris er 1.931 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DUBROVNIK FRA KØBENHAVNmaj30% billigereAt flyve fra København til Dubrovnik ​​koster i gennemsnit blot 1.370 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DUBROVNIK FRA KØBENHAVNjuli33% dyrereDet koster cirka 2.588 kr. at flyve til Dubrovnik ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DUBROVNIK FRA KØBENHAVNjuli651% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dubrovnik fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Dubrovnik

Hvis du er vild med Game of Thrones, så er Dubrovnik den oplagte destination at rejse til, da det nemlig er her mange af scenerne i King’s Landing er optaget. Der er også blevet filmet dele af Star Wars i Dubrovnik, men udover det store lærred, så er byen især kendt for de store sten, der danner bymuren, som blev opført mellem det 12. og 17. århundrede.

Sommermånederne er de mest populære tidspunkter at besøge Kroatien, og det er også her priserne er på deres højeste. Under midten af sommeren bliver det utrolig varmt i Dubrovnik, mens maj, juni samt september og oktober byder på lidt lavere men stadig en dejlig badetemperatur.

Der er mange nye og gentagne events i Dubrovnik hvert år, og du kan rejse til byen i forbindelse med de ekstra festlige begivenheder. De lokale indbyggere fejrer hvert år den 3. februar en festival for Sankt Blasius, som er Dubrovniks skytsengel. Der er også sommerfestival i Dubrovnik hvert år fra den 10. juli til den 25. august med teater, opera og andre musikalske begivenheder over hele byen.

Hvad kan man lave i Dubrovnik, når det regner?

Hvis du har planer om at flyve til Dubrovnik og glæder dig til at undgå regnen, bør du undlade at rejse i januar, oktober og november måned. I disse måneder falder der normalt 130 mm regn eller mere, så der er sandsynlighed for regn. Hvis det bliver regnvejr, mens du er i Dubrovnik, er der stadig noget at lave og gode måder at nyde rejsen på. Hvis man gerne vil væk fra regnen og i stedet shoppe lidt, bør man se på Gruz Open Market.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Dubrovnik?

Rejsende, som flyver til Dubrovnik, kan måske finde bedre priser til Bol Lufthavn (137 km fra Dubrovnik centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Dubrovnik Lufthavn?

Priser for fly til Dubrovnik Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Dubrovnik Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 12 udbydere at vælge mellem for fly til Dubrovnik Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Dubrovnik Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Dubrovnik Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Dubrovnik Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Dubrovnik Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Dubrovnik Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Dubrovnik

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dubrovnik fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian
30. apr.
CPH06:05København Kastrup
2t. 20min.
DBV08:25Dubrovnik
4. maj
DBV14:05Dubrovnik
2t. 20min.
CPH16:25København Kastrup
Flere flyselskaber
20. aug.
CPH06:05København Kastrup
2t. 20min.
DBV08:25Dubrovnik
4. sep.
DBV15:15Dubrovnik
17t. 35min.
1 stop
CPH08:50København Kastrup
1.026 kr.
Find lignende
Norwegian
28. maj
CPH06:05København Kastrup
2t. 20min.
DBV08:25Dubrovnik
1. jun.
DBV14:05Dubrovnik
2t. 20min.
CPH16:25København Kastrup
1.039 kr.
Find lignende
Norwegian
28. maj
CPH06:05København Kastrup
2t. 20min.
DBV08:25Dubrovnik
1. jun.
DBV10:00Dubrovnik
24t. 20min.
1 stop
CPH10:20København Kastrup
1.101 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. aug.
CPH19:00København Kastrup
14t. 40min.
1 stop
DBV09:40Dubrovnik
4. sep.
DBV15:15Dubrovnik
4t. 20min.
1 stop
CPH19:35København Kastrup
1.287 kr.
Find lignende
easyJet
26. apr.
CPH21:35København Kastrup
12t. 25min.
1 stop
DBV10:00Dubrovnik
29. apr.
DBV10:40Dubrovnik
10t. 40min.
1 stop
CPH21:20København Kastrup
1.322 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Dubrovnik

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Dubrovnik, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og easyJet
Norwegian
30. apr.
CPH06:05København Kastrup
2t. 20min.
DBV08:25Dubrovnik
Norwegian
23. maj
CPH11:05København Kastrup
2t. 20min.
DBV13:25Dubrovnik
easyJet
5. jun.
CPH09:20København Kastrup
5t. 25min.
1 stop
DBV14:45Dubrovnik

Hvordan rejser jeg rundt i Dubrovnik

Busselskabet Libertas står også for den offentlige transport i Dubrovnik. Der er ti buslinjer, som sørger for at du kan komme fra A til B på tværs af hele byen. Du kan købe busbilletter af buschaufføren, og prisen er ca. 15 kr – her kan du spare  lidt ved at købe billetten i kioskerne til 12 kr. Billetter er gyldige i 59 minutter fra den bliver stemplet af chaufføren. Du kan også komme rundt med taxa. Startgebyret i taxaer i Dubrovnik er omkring 25 kr og kilometerprisen er 7,50 kr.


Visumkrav for Dubrovnik

Når du rejser til Dubrovnik kan du som dansk statsborger opholde dig i op til 90 dage, inden for en periode på 180 dage. Du skal rejse med et gyldigt pas, men du kan godt rejse med et dansk provisorisk pas, et forlænget dansk pas eller et EU-nødpas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Dubrovnik

Hvordan får man den billigste flybillet til Dubrovnik?

I august og november finder du typisk de bedste priser på fly fra København til Dubrovnik. For at få den laveste pris på flybilletten er det bedst at købe ca. 2 måneder før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Dubrovnik, marts 2018).

Hvad skal man se i Dubrovnik?

Dubrovnik stammer helt tilbage fra det syvende århundrede, og blot at opleve de gamle bymure er hele besøget værd. Det mener folkene bag den amerikanske tv-serie Game of Thrones også, og derfor valgte de at filme mange af scenerne til King’s Landing i den kroatiske by. Entusiastiske fans rejser derfor i hobetal til Dubrovnik, for at gå i fodsporene af karakterne fra deres yndlingsserie.

Skal man købe rejseforsikring?

Da Kroatien er med i EU, er du dækket af det blå sygesikringsbevis til akut læge- og hospitalsbesøg. Men det anbefales altid at købe en rejseforsikring, hvis du vil dækkes i forbindelse med f.eks. hjemkaldelse, hvis et nært familiemedlem skulle blive alvorligt syg, mens du er på ferie.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, vandet i Kroatien er blandt det bedste i verden.

Giver man drikkepenge i Dubrovnik?

Der er ingen uskreven regel om at give drikkepenge i Kroatien. Nogle personer anbefaler at lægge et par ekstra kuna (1-2 kr.) for at “belønne” en god service, mens andre anbefaler at lægge 10-15% oveni regningenf på restauranter og lignende.

Hvor er der gode shoppingområder?

Den smukke hovedgade Stradun er fyldt med cafeer og butikker. Du kan også shoppe lækre nødder, honning og prøve lokal spiritus på Gundalicéva Poljana-markedet, der ligger i hjertet af den gamle bydel, mens Dubrovacka Kúca og Svetog Dominika er de bedste butikker for de turister, der gerne vil have en souvenir med hjem fra ferien.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Dubrovnik?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Dubrovnik. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Dubrovnik med fleksibel booking på momondo?

Fly til Dubrovnik med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Dubrovnik?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Dubrovnik ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Dubrovnik lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Dubrovnik. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dubrovnik på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Dubrovnik

Populære flyrejser til Dubrovnik
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Dubrovnik
1 voksen
tir. 5.3
tir. 12.3
Send mig favorittilbud fra momondo