Find billige flybilletter til Dubrovnik

Returrejse
Economy
Orlando (ORL)
Dubrovnik (DBV)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Dubrovnik. De nuværende restriktioner til Dubrovnik er baseret på Kroatien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Kroatien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dubrovnik

Find de billigste fly til disse Dubrovnik-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dubrovnik

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dubrovnik

København (CPH) til Dubrovnik (DBV)

Fly til Dubrovnik ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dubrovnik, hvor den gennemsnitlige pris er 1.420 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DUBROVNIK FRA KØBENHAVNmarts22% billigereAt flyve fra København til Dubrovnik ​​koster i gennemsnit blot 1.107 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DUBROVNIK FRA KØBENHAVNjuli24% dyrereDet koster cirka 1.762 kr. at flyve til Dubrovnik ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DUBROVNIK FRA KØBENHAVNjuli743% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dubrovnik fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dubrovnik?

Hvis du er vild med Game of Thrones, så er Dubrovnik den oplagte destination at rejse til, da det nemlig er her mange af scenerne i King’s Landing er optaget. Der er også blevet filmet dele af Star Wars i Dubrovnik, men udover det store lærred, så er byen især kendt for de store sten, der danner bymuren, som blev opført mellem det 12. og 17. århundrede.

Sommermånederne er de mest populære tidspunkter at besøge Kroatien, og det er også her priserne er på deres højeste. Under midten af sommeren bliver det utrolig varmt i Dubrovnik, mens maj, juni samt september og oktober byder på lidt lavere men stadig en dejlig badetemperatur.

Der er mange nye og gentagne events i Dubrovnik hvert år, og du kan rejse til byen i forbindelse med de ekstra festlige begivenheder. De lokale indbyggere fejrer hvert år den 3. februar en festival for Sankt Blasius, som er Dubrovniks skytsengel. Der er også sommerfestival i Dubrovnik hvert år fra den 10. juli til den 25. august med teater, opera og andre musikalske begivenheder over hele byen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Dubrovnik?

474 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Dubrovnik. Dette fly er fra Berlin og er 78% billigere end de fleste andre flyrejser til Dubrovnik. Hvis du vil finde den billigste pris til Dubrovnik fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Dubrovnik?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Dubrovnik fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.107 kr.. maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Dubrovnik med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.284 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Dubrovnik?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Dubrovnik fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.420 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 560 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Dubrovnik på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Dubrovnik er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.340 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.699 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Dubrovnik.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Dubrovnik?

Når du flyver til Dubrovnik fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.481 kr. for fly med afgang om morgenen. Fly til Dubrovnik koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.725 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Dubrovnik?

Rejsende, som flyver til Dubrovnik, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Bol (137 km fra Dubrovnik centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Dubrovnik på?

Med en gennemsnitspris på 2.157 kr. pr. person er Lufthavn: Bol den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Dubrovnik. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Dubrovnik?

På nuværende tidspunkt inkluderer Kroatien rejserestriktioner rejser til Dubrovnik. Indrejserestriktioner

Fra den 1. juli 2020 kan alle EU/EØS/Storbritanniens statsborgere og personer, der har fast bopæl i EU/EØS-landene, frit rejse ind i Kroatien uden restriktioner eller karantæne. Alle andre udenlandske statsborgere, herunder amerikanske statsborgere, kan rejse ind i Kroatien af forretningsmæssige, turistmæssige eller andre presserende personlige årsager, hvis de fremlægger relevante beviser. Besøg venligst denne Kroatiens indenrigsministeriums webside for mere detaljerede oplysninger og instruktioner.

Indrejsekrav

Udenlandske rejsende skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, som er udstedt inden for 48 timer. Rejsende, hvis test er ældre end 48 timer, vil få lov til at komme ind i Kroatien, men de vil få tildelt en selvstændig status og skal testes igen lokalt for egen regning. Rejsende skal udfylde en "Indtast Kroatiens formular" som skal fremvises ved ankomsten. Formularen kan indsendes online inden afrejse. Rejsende, der ankommer fra Sydafrika eller Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der ikke er ældre end 48 timer.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke giver et negativt PCR-resultat ved ankomsten, skal være underkastet en obligatorisk 7-dages selvisolering, før de foretager en lokal PCR-test. Rejsende, der ikke fremlægger et negativt PCR-testresultat er underlagt PCR-test udført umiddelbart efter ankomsten til Kroatien og forbliver i selvisolering, indtil de får et negativt testresultat. Rejsende kan beordres til at isolere sig selv eller tilbringe 14 dage i officielle statskarantænefaciliteter, hvis det skønnes nødvendigt for at forhindre spredning af COVID-19; anbringelse i karantæne sker på den rejsendes bekostning. Rejsende, der ikke modtager ordrer om selvisolation, får en pamflet med anbefalinger og instruktioner fra Kroatiens folkesundhedsinstitut, som de skal følge i 14 dage efter indrejsen. Rejsende, der ankommer fra Sydafrika eller Storbritannien, udsættes for en 14-dages selvisolering. De har mulighed for at tage en COVID-19 test (for egen regning) efter dag 7 for at forkorte selvisoleringsperioden, hvis de får et negativt resultat.

Alle andre oplysninger

En liste over undtagelser fra indrejse- og karantænekrav findes på https://www.koronavirus.hr/recommendations-and-instructions-for-crossing-the-state-border/736.

Hvis du planlægger rejser til Dubrovnik nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Dubrovnik

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dubrovnik fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian
31. aug.
CPH07:00København Kastrup
2t. 20min.
DBV09:20Dubrovnik
7. sep.
DBV10:05Dubrovnik
2t. 20min.
CPH12:25København Kastrup
Norwegian
28. aug.
CPH08:20København Kastrup
2t. 20min.
DBV10:40Dubrovnik
4. sep.
DBV11:20Dubrovnik
2t. 20min.
CPH13:40København Kastrup
Norwegian
31. aug.
CPH07:00København Kastrup
2t. 20min.
DBV09:20Dubrovnik
7. sep.
DBV10:05Dubrovnik
2t. 20min.
CPH12:25København Kastrup
Norwegian
21. aug.
CPH08:20København Kastrup
2t. 20min.
DBV10:40Dubrovnik
31. aug.
DBV10:05Dubrovnik
2t. 20min.
CPH12:25København Kastrup
Norwegian
31. aug.
CPH07:00København Kastrup
2t. 20min.
DBV09:20Dubrovnik
14. sep.
DBV10:05Dubrovnik
2t. 20min.
CPH12:25København Kastrup
Flere flyselskaber
1. sep.
CPH05:20København Kastrup
6t. 10min.
1 stop
DBV11:30Dubrovnik
14. sep.
DBV10:05Dubrovnik
2t. 20min.
CPH12:25København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Dubrovnik

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Dubrovnik, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian
Norwegian
31. aug.
CPH07:00København Kastrup
2t. 20min.
DBV09:20Dubrovnik
Norwegian
14. sep.
CPH07:00København Kastrup
2t. 20min.
DBV09:20Dubrovnik
Flere flyselskaber
14. sep.
CPH03:15København Kastrup
8t. 55min.
1 stop
DBV12:10Dubrovnik

Hvilke flyselskaber flyver til Dubrovnik?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Dubrovnik

I højsæsonen tilbyder SAS og Norwegian direkte fly til Dubrovnik fra København – og de er sammen med Croatia Airlines blandt de mest populære flyselskaber. Udover Norwegian, så har Brussels Airlines og Air Baltic generelt billige flybilletter fra København. Fra Billund er det Ryanair, Finnair og Turkish Airlines, der tilbyder gode priser på flyrejser til Dubrovnik.

 


Lufthavne tæt på Dubrovnik

Herunder finder du alle lufthavne i Dubrovnik samt afstand til centrum

Dubrovnik Lufthavn, som også kaldes Cilipi Airport, ligger ca. 16 km fra Dubrovniks centrum. Der går en Atlas shuttlebus til/fra lufthavnen, der omtrent kører hver halve time mod centrum. En tur/returbillet kan købes i lufthavnen til ca. 75 kr. Det offentlige busselskab Libertas har også buslinjerne 11, 27 og 38 til/fra Dubrovnik Lufthavn. Prisen på en Libertas-busbillet fra lufthavnen er ca. 28 kr.


Populære fly til Dubrovnik

Find dine flybilletter til Dubrovnik blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dubrovnik
Korteste rejsetid
2t. 20min.
Laveste pris
667 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Dubrovnik?

Busselskabet Libertas står også for den offentlige transport i Dubrovnik. Der er ti buslinjer, som sørger for at du kan komme fra A til B på tværs af hele byen. Du kan købe busbilletter af buschaufføren, og prisen er ca. 15 kr – her kan du spare  lidt ved at købe billetten i kioskerne til 12 kr. Billetter er gyldige i 59 minutter fra den bliver stemplet af chaufføren. Du kan også komme rundt med taxa. Startgebyret i taxaer i Dubrovnik er omkring 25 kr og kilometerprisen er 7,50 kr.


Kan man rejse til Dubrovnik uden pas eller visum?

Når du rejser til Dubrovnik kan du som dansk statsborger opholde dig i op til 90 dage, inden for en periode på 180 dage. Du skal rejse med et gyldigt pas, men du kan godt rejse med et dansk provisorisk pas, et forlænget dansk pas eller et EU-nødpas.


Tips og gode råd til Dubrovnik

Hvordan får man den billigste flybillet til Dubrovnik?

I august og november finder du typisk de bedste priser på fly fra København til Dubrovnik. For at få den laveste pris på flybilletten er det bedst at købe ca. 2 måneder før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Dubrovnik, marts 2018).

Hvad skal man se i Dubrovnik?

Dubrovnik stammer helt tilbage fra det syvende århundrede, og blot at opleve de gamle bymure er hele besøget værd. Det mener folkene bag den amerikanske tv-serie Game of Thrones også, og derfor valgte de at filme mange af scenerne til King’s Landing i den kroatiske by. Entusiastiske fans rejser derfor i hobetal til Dubrovnik, for at gå i fodsporene af karakterne fra deres yndlingsserie.

Aktiviteter i Dubrovnik for børn

Tag børnene med til svævebanen ved bjerget Srd, hvor der er god udsigt udover hav og by. Der er også mange børnefamilier, der vælger at besøge de flotte øer i området som fx Lokrum eller Lopud.

Skal man købe rejseforsikring?

Da Kroatien er med i EU, er du dækket af det blå sygesikringsbevis til akut læge- og hospitalsbesøg. Men det anbefales altid at købe en rejseforsikring, hvis du vil dækkes i forbindelse med f.eks. hjemkaldelse, hvis et nært familiemedlem skulle blive alvorligt syg, mens du er på ferie.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, vandet i Kroatien er blandt det bedste i verden.

Giver man drikkepenge i Dubrovnik?

Der er ingen uskreven regel om at give drikkepenge i Kroatien. Nogle personer anbefaler at lægge et par ekstra kuna (1-2 kr.) for at “belønne” en god service, mens andre anbefaler at lægge 10-15% oveni regningenf på restauranter og lignende.

Hvor er der gode shoppingområder?

Den smukke hovedgade Stradun er fyldt med cafeer og butikker. Du kan også shoppe lækre nødder, honning og prøve lokal spiritus på Gundalicéva Poljana-markedet, der ligger i hjertet af den gamle bydel, mens Dubrovacka Kúca og Svetog Dominika er de bedste butikker for de turister, der gerne vil have en souvenir med hjem fra ferien.Find billige flybilletter til andre byer i Kroatien

Kroatien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class