Find billige fly til Dubrovnik

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Dubrovnik

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Dubrovnik

Bedste pris på enkeltbillet

348 kr.

Bedste pris på returbillet

819 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 20min.

Betjenes af

8 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Dubrovnik fra Danmark i de seneste 72 timer er 348 kr. (København Kastrup til Dubrovnik).
Den bedste pris på en returbillet til Dubrovnik fra Danmark i de seneste 72 timer er 819 kr. (København Kastrup til Dubrovnik).
Det hurtigste fly til Dubrovnik fra Danmark tager 2t. 20min. (København Kastrup til Dubrovnik).
Der er 8 flyselskaber, som flyver til Dubrovnik, herunder Lufthansa, Air France og Austrian Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Dubrovnik

Find de billigste fly til disse Dubrovnik-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dubrovnik

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Dubrovnik

København (CPH) til Dubrovnik (DBV)

Fly til Dubrovnik ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Dubrovnik, hvor den gennemsnitlige pris er 1.901 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DUBROVNIK FRA KØBENHAVNseptember35% billigereAt flyve fra København til Dubrovnik ​​koster i gennemsnit blot 1.232 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DUBROVNIK FRA KØBENHAVNjuli39% dyrereDet koster cirka 2.653 kr. at flyve til Dubrovnik ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DUBROVNIK FRA KØBENHAVNjuli607% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Dubrovnik fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Dubrovnik?

Hvis du er vild med Game of Thrones, så er Dubrovnik den oplagte destination at rejse til, da det nemlig er her mange af scenerne i King’s Landing er optaget. Der er også blevet filmet dele af Star Wars i Dubrovnik, men udover det store lærred, så er byen især kendt for de store sten, der danner bymuren, som blev opført mellem det 12. og 17. århundrede.

Sommermånederne er de mest populære tidspunkter at besøge Kroatien, og det er også her priserne er på deres højeste. Under midten af sommeren bliver det utrolig varmt i Dubrovnik, mens maj, juni samt september og oktober byder på lidt lavere men stadig en dejlig badetemperatur.

Der er mange nye og gentagne events i Dubrovnik hvert år, og du kan rejse til byen i forbindelse med de ekstra festlige begivenheder. De lokale indbyggere fejrer hvert år den 3. februar en festival for Sankt Blasius, som er Dubrovniks skytsengel. Der er også sommerfestival i Dubrovnik hvert år fra den 10. juli til den 25. august med teater, opera og andre musikalske begivenheder over hele byen.

285 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Dubrovnik. Dette fly er fra Athen og er 92% billigere end de fleste andre flyrejser til Dubrovnik. Hvis du vil finde den billigste pris til Dubrovnik fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Dubrovnik fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.232 kr.. maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Dubrovnik med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.479 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Dubrovnik fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.901 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 819 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Dubrovnik er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.758 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en onsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.260 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Dubrovnik.

Når du flyver til Dubrovnik fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.926 kr. for fly med afgang om morgenen. Fly til Dubrovnik koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.430 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Rejsende, som flyver til Dubrovnik, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Bol (137 km fra Dubrovnik centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 3.533 kr. pr. person er Lufthavn: Bol den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Dubrovnik. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Dubrovnik

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Dubrovnik fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian
11. okt.
CPH08:15København Kastrup
2t. 20min.
DBV10:35Dubrovnik
15. okt.
DBV11:30Dubrovnik
2t. 20min.
CPH13:50København Kastrup
Norwegian
11. okt.
CPH08:15København Kastrup
2t. 20min.
DBV10:35Dubrovnik
15. okt.
DBV06:00Dubrovnik
23t. 10min.
1 stop
CPH05:10København Kastrup
Norwegian
30. aug.
CPH08:15København Kastrup
2t. 20min.
DBV10:35Dubrovnik
6. sep.
DBV15:20Dubrovnik
13t. 30min.
1 stop
CPH04:50København Kastrup
Norwegian
11. okt.
CPH03:10København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
DBV14:35Dubrovnik
15. okt.
DBV06:00Dubrovnik
23t. 10min.
1 stop
CPH05:10København Kastrup
Flere flyselskaber
11. okt.
CPH08:15København Kastrup
2t. 20min.
DBV10:35Dubrovnik
14. okt.
DBV07:30Dubrovnik
10t. 15min.
1 stop
CPH17:45København Kastrup
Flere flyselskaber
11. okt.
CPH06:50København Kastrup
9t. 45min.
1 stop
DBV16:35Dubrovnik
14. okt.
DBV08:20Dubrovnik
9t. 25min.
1 stop
CPH17:45København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Dubrovnik

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Dubrovnik, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian
Norwegian
27. sep.
CPH08:15København Kastrup
2t. 20min.
DBV10:35Dubrovnik
Norwegian
27. sep.
CPH08:15København Kastrup
2t. 20min.
DBV10:35Dubrovnik
Flere flyselskaber
27. sep.
CPH18:15København Kastrup
22t. 35min.
1 stop
DBV16:50Dubrovnik

Hvilke flyselskaber flyver til Dubrovnik?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Dubrovnik

Hvilke flyselskaber flyver til Dubrovnik?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Dubrovnik fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Norwegian, Scandinavian Airlines, Croatia Airlines og Lufthansa. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Dubrovnik, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Norwegian Air International-fly til Dubrovnik

Norwegian Air International er et populært valg for brugere, der rejser til Dubrovnik. Selskabet flyver 3 fly om ugen til Dubrovnik, og de flyver oftest fra Stockholm Arlanda (ARN). Billetpriserne hos Norwegian Air International afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 1.662 kr. (fra Aalborg). I 29 anmeldelser har momondo-brugere givet Norwegian Air International en gennemsnitlig bedømmelse på 9,1/10.

Turkish Airlines-fly til Dubrovnik

Turkish Airlines (8,1/10, 135 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Dubrovnik med tilbud fra helt ned til 1.595 kr. retur fra Billund. Med 12 Turkish Airlines-fly til Dubrovnik om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Dubrovnik

Neden for finder du alle lufthavne i Dubrovnik samt deres afstand til centrum

Dubrovnik Lufthavn, som også kaldes Cilipi Airport, ligger ca. 16 km fra Dubrovniks centrum. Der går en Atlas shuttlebus til/fra lufthavnen, der omtrent kører hver halve time mod centrum. En tur/returbillet kan købes i lufthavnen til ca. 75 kr. Det offentlige busselskab Libertas har også buslinjerne 11, 27 og 38 til/fra Dubrovnik Lufthavn. Prisen på en Libertas-busbillet fra lufthavnen er ca. 28 kr.


Populære fly til Dubrovnik

Find dine flybilletter til Dubrovnik blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Dubrovnik
Hurtigste flyvetid2t. 20min.
Laveste pris1.051 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Dubrovnik

Busselskabet Libertas står også for den offentlige transport i Dubrovnik. Der er ti buslinjer, som sørger for at du kan komme fra A til B på tværs af hele byen. Du kan købe busbilletter af buschaufføren, og prisen er ca. 15 kr – her kan du spare  lidt ved at købe billetten i kioskerne til 12 kr. Billetter er gyldige i 59 minutter fra den bliver stemplet af chaufføren. Du kan også komme rundt med taxa. Startgebyret i taxaer i Dubrovnik er omkring 25 kr og kilometerprisen er 7,50 kr.


Visumkrav for Dubrovnik

Når du rejser til Dubrovnik kan du som dansk statsborger opholde dig i op til 90 dage, inden for en periode på 180 dage. Du skal rejse med et gyldigt pas, men du kan godt rejse med et dansk provisorisk pas, et forlænget dansk pas eller et EU-nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Dubrovnik


De bedste oplevelser og seværdigheder i Dubrovnik

I august og november finder du typisk de bedste priser på fly fra København til Dubrovnik. For at få den laveste pris på flybilletten er det bedst at købe ca. 2 måneder før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Dubrovnik, marts 2018).

Dubrovnik stammer helt tilbage fra det syvende århundrede, og blot at opleve de gamle bymure er hele besøget værd. Det mener folkene bag den amerikanske tv-serie Game of Thrones også, og derfor valgte de at filme mange af scenerne til King’s Landing i den kroatiske by. Entusiastiske fans rejser derfor i hobetal til Dubrovnik, for at gå i fodsporene af karakterne fra deres yndlingsserie.

Da Kroatien er med i EU, er du dækket af det blå sygesikringsbevis til akut læge- og hospitalsbesøg. Men det anbefales altid at købe en rejseforsikring, hvis du vil dækkes i forbindelse med f.eks. hjemkaldelse, hvis et nært familiemedlem skulle blive alvorligt syg, mens du er på ferie.

Ja, vandet i Kroatien er blandt det bedste i verden.

Der er ingen uskreven regel om at give drikkepenge i Kroatien. Nogle personer anbefaler at lægge et par ekstra kuna (1-2 kr.) for at “belønne” en god service, mens andre anbefaler at lægge 10-15% oveni regningenf på restauranter og lignende.

Den smukke hovedgade Stradun er fyldt med cafeer og butikker. Du kan også shoppe lækre nødder, honning og prøve lokal spiritus på Gundalicéva Poljana-markedet, der ligger i hjertet af den gamle bydel, mens Dubrovacka Kúca og Svetog Dominika er de bedste butikker for de turister, der gerne vil have en souvenir med hjem fra ferien.


Find billige flybilletter til andre byer i Kroatien

Kroatien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Dubrovnik. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Dubrovnik med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Dubrovnik ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Dubrovnik. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Dubrovnik

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Dubrovnik

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.