Find billige fly til Zadar

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Zadar

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Zadar

Bedste pris på enkeltbillet

152 kr.

Bedste pris på returbillet

290 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 10min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Zadar fra Danmark i de seneste 72 timer er 152 kr. (Aarhus til Zadar).
Den bedste pris på en returbillet til Zadar fra Danmark i de seneste 72 timer er 290 kr. (Aarhus til Zadar).
Det hurtigste fly til Zadar fra Danmark tager 2t. 10min. (Aarhus til Zadar).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Zadar, herunder Austrian Airlines og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zadar

Find de billigste fly til disse Zadar-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zadar

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zadar

Aarhus (AAR) til Zadar (ZAD)

Fly til Zadar ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Zadar, hvor den gennemsnitlige pris er 1.836 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZADAR FRA KØBENHAVNmarts35% billigereAt flyve fra København til Zadar ​​koster i gennemsnit blot 1.384 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZADAR FRA KØBENHAVNdecember32% dyrereDet koster cirka 2.812 kr. at flyve til Zadar ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZADAR FRA KØBENHAVNjuli714% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zadar fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zadar?

Kroatien har det hele. Hovedstaden Zagreb er oplagt til en storbyferie, mens kystbyerne ud til Adriaterhavet inviterer til en badeferie. Når du rejser med fly til Zadar, kan du tilmed slå to fluer med ét smæk. Byen er nemlig den ældste i Kroatien og byder derfor på mange kulturelle skatte kombineret med lækre sandstrande. Sommersæsonen fra juni til august er perioden, hvor det er mest populært at rejse med fly til Zadar. Det er de varmeste måneder, der giver optimale betingelser til strandture. Foråret og efteråret er de bedste tidspunkter, hvis formålet med rejsen primært er at opleve seværdighederne i centrum.

Brugere, der booker rejser til Zadar fra Stockholm, har fundet fly, der er 98% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Zadar. Hvis du vil finde den billigste pris til Zadar fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Zadar på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.384 kr.. august måned er endnu en god mulighed for at rejse til Zadar med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.739 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 30 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Zadar. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.129 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 290 kr..

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Zadar på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.977 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Zadar på en lørdag på 2.482 kr..

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Zadar på er om formiddagen. Fly fra Danmark til Zadar på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.964 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.298 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Lufthavn: Split, Lufthavn: Rijeka, Lufthavn: Pula eller Lufthavn: Bol kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Zadar.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Zadar Lufthavn: Zadar, hvor gennemsnitsprisen er 2.221 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Zadar

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zadar fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
26. sep.
AAR10:15Aarhus
2t. 10min.
ZAD12:25Zadar
30. sep.
ZAD03:30Zadar
2t. 20min.
AAR05:50Aarhus
Ryanair
26. sep.
AAR10:15Aarhus
2t. 10min.
ZAD12:25Zadar
30. sep.
ZAD03:30Zadar
2t. 20min.
AAR05:50Aarhus
Ryanair
26. sep.
AAR10:15Aarhus
2t. 10min.
ZAD12:25Zadar
30. sep.
ZAD03:30Zadar
2t. 20min.
AAR05:50Aarhus
Ryanair
26. sep.
AAR16:05Aarhus
27t. 45min.
2 stop
ZAD19:50Zadar
30. sep.
ZAD03:30Zadar
2t. 20min.
AAR05:50Aarhus
Ryanair
26. sep.
AAR04:45Aarhus
39t. 05min.
2 stop
ZAD19:50Zadar
30. sep.
ZAD03:30Zadar
2t. 20min.
AAR05:50Aarhus
Ryanair
26. sep.
AAR04:45Aarhus
39t. 05min.
2 stop
ZAD19:50Zadar
30. sep.
ZAD03:30Zadar
2t. 20min.
AAR05:50Aarhus

Find de billigste enkeltbilletter til Zadar

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Zadar, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
22. aug.
AAR10:15Aarhus
2t. 10min.
ZAD12:25Zadar
Ryanair
19. aug.
AAR06:15Aarhus
2t. 10min.
ZAD08:25Zadar
Ryanair
19. aug.
AAR06:15Aarhus
2t. 10min.
ZAD08:25Zadar

Hvilke flyselskaber flyver til Zadar?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Zadar

Hvilke flyselskaber flyver til Zadar?

Ryanair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Zadar. Croatia Airlines, Austrian Airlines og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til Zadar fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Zadar, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Lufthansa-fly til Zadar

4 Lufthansa-fly flyver til Zadar i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Frankfurt Intl til Zadar, der er den mest populære rute, som Lufthansa har til Zadar. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Lufthansa-fly til Zadar, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 135 kr. og afgik fra Billund. Lufthansa er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,2/10 af 343 af vores brugere.

LOT-fly til Zadar

LOT (7,2/10, 181 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Zadar med tilbud fra helt ned til 1.101 kr. retur fra København Kastrup. Med 1 LOT-fly til Zadar om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Zadar

Neden for finder du alle lufthavne i Zadar samt deres afstand til centrum

Der kører en lufthavnsbus fra den internationale ankomstterminal til Zadar centrum. Billetprisen for en enkeltbillet er ca. 25 HRK (ca. 25 DKK), og turen tager ca. 25 min. Det er også muligt at tage en taxi til en pris af ca. 150 HRK (ca. 150 DKK).


Populære fly til Zadar

Find dine flybilletter til Zadar blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Zadar
Hurtigste flyvetid5t. 35min.
Laveste pris696 kr.
Fly fra Aarhus til Zadar
Hurtigste flyvetid2t. 10min.
Laveste pris290 kr.
Fly fra Billund til Zadar
Hurtigste flyvetid25t. 25min.
Laveste pris1.783 kr.
Fly fra Aalborg til Zadar
Hurtigste flyvetid42t. 30min.
Laveste pris3.856 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Zadar

Du kommer nemmest rundt i den gamle bydel til fods. Derudover er det oplagt at benytte byens busser. Der findes 10 buslinjer fra nummer et til 10 som alle kører fra hovedstationen Autobusni Kolodvor. En enkeltbillet koster ca. 10 HRK (ca. 10 DKK), og børn op til fem år rejser gratis.


Visumkrav for Zadar

Da Kroatien er medlem af EU, skal du ikke ansøge om visum for at holde ferie i Zadar. Til gengæld deltager landet ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet, hvilket betyder, at du skal vise pas ved ankomst med fly til Zadar.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Zadar


De bedste oplevelser og seværdigheder i Zadar

Zadar er en kontrastfyldt by med forskellige typer seværdigheder. Sea Organ ved Istarska Obala er værd at opleve. Det er en kæmpe installation, der laver lyde efter vinden og bølgernes retning. I den gamle by findes der hele 34 attraktive kirker, hvor især kirken St. Donat er værd at opleve, da det er en af verdens mest velbevarede romanske kirker.

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale, når du holder ferie i Zadar. I Kroatien betyder det delvis egenbetaling, og derfor bør du overveje en individuel rejseforsikring. Den giver dig tilmed mulighed for at tegne ekstra dækninger, hvis du har behov for det.

Du kan drikke vand fra hanen i Kroatien.

I Kroatien giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Det er især omkring gaden Ulica knezova Šubica Bribirskih, at mange af butikkerne er placeret. Indkøbscentre som City Galleria og Supernova er også værd at besøge.


Find billige flybilletter til andre byer i Kroatien

Kroatien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Zadar. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Zadar på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Zadar vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Zadar. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Zadar

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Zadar

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.