Find billige flybilletter til Zadar

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Zadar (ZAD)
tir.. 3.8.
tir.. 10.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Zadar. De nuværende restriktioner til Zadar er baseret på Kroatien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Kroatien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Zadar

Find de billigste fly til disse Zadar-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Aarhus
Zadar

BILLIGSTE ROUTE FRA Aarhus TIL Zadar

København (CPH) til Zadar (ZAD)

Fly til Zadar ​​fra Aarhus er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zadar, hvor den gennemsnitlige pris er 1.371 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zadar?

Kroatien har det hele. Hovedstaden Zagreb er oplagt til en storbyferie, mens kystbyerne ud til Adriaterhavet inviterer til en badeferie. Når du rejser med fly til Zadar, kan du tilmed slå to fluer med ét smæk. Byen er nemlig den ældste i Kroatien og byder derfor på mange kulturelle skatte kombineret med lækre sandstrande. Sommersæsonen fra juni til august er perioden, hvor det er mest populært at rejse med fly til Zadar. Det er de varmeste måneder, der giver optimale betingelser til strandture. Foråret og efteråret er de bedste tidspunkter, hvis formålet med rejsen primært er at opleve seværdighederne i centrum.

Hvilket er det absolut billigste fly til Zadar?

Brugere, der bestiller rejser til Zadar fra London, har fundet fly, der er 89% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Zadar. Hvis du vil finde den billigste pris til Zadar fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Zadar?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Zadar på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.090 kr.. maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Zadar med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.172 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Zadar?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Zadar. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.371 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 288 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zadar på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Zadar på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.385 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en lørdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Zadar på en lørdag på 1.636 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zadar?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Zadar på er om morgenen. Fly fra Danmark til Zadar på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.359 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.216 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Zadar?

Lufthavn: Split, Lufthavn: Rijeka, Lufthavn: Pula eller Lufthavn: Bol kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Zadar.

Findes der en billigere måde at flyve til Zadar på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Zadar Lufthavn: Zadar, hvor gennemsnitsprisen er 1.629 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Zadar?

På nuværende tidspunkt inkluderer Kroatien rejserestriktioner rejser til Zadar. Indrejserestriktioner

Fra den 1. juli 2020 kan alle EU/EØS/Storbritanniens statsborgere og personer, der har fast bopæl i EU/EØS-landene, frit rejse ind i Kroatien uden restriktioner eller karantæne. Alle andre udenlandske statsborgere, herunder amerikanske statsborgere, kan rejse ind i Kroatien af forretningsmæssige, turistmæssige eller andre presserende personlige årsager, hvis de fremlægger relevante beviser. Besøg venligst denne Kroatiens indenrigsministeriums webside for mere detaljerede oplysninger og instruktioner.

Indrejsekrav

Udenlandske rejsende skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, som er udstedt inden for 48 timer. Rejsende, hvis test er ældre end 48 timer, vil få lov til at komme ind i Kroatien, men de vil få tildelt en selvstændig status og skal testes igen lokalt for egen regning. Rejsende skal udfylde en "Indtast Kroatiens formular" som skal fremvises ved ankomsten. Formularen kan indsendes online inden afrejse. Rejsende, der ankommer fra Sydafrika eller Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der ikke er ældre end 48 timer.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke giver et negativt PCR-resultat ved ankomsten, skal være underkastet en obligatorisk 7-dages selvisolering, før de foretager en lokal PCR-test. Rejsende, der ikke fremlægger et negativt PCR-testresultat er underlagt PCR-test udført umiddelbart efter ankomsten til Kroatien og forbliver i selvisolering, indtil de får et negativt testresultat. Rejsende kan beordres til at isolere sig selv eller tilbringe 14 dage i officielle statskarantænefaciliteter, hvis det skønnes nødvendigt for at forhindre spredning af COVID-19; anbringelse i karantæne sker på den rejsendes bekostning. Rejsende, der ikke modtager ordrer om selvisolation, får en pamflet med anbefalinger og instruktioner fra Kroatiens folkesundhedsinstitut, som de skal følge i 14 dage efter indrejsen. Rejsende, der ankommer fra Sydafrika eller Storbritannien, udsættes for en 14-dages selvisolering. De har mulighed for at tage en COVID-19 test (for egen regning) efter dag 7 for at forkorte selvisoleringsperioden, hvis de får et negativt resultat.

Alle andre oplysninger

En liste over undtagelser fra indrejse- og karantænekrav findes på https://www.koronavirus.hr/recommendations-and-instructions-for-crossing-the-state-border/736.

Hvis du planlægger rejser til Zadar nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Zadar

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zadar fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
20. sep.
AAR15:10Aarhus
2t. 20min.
ZAD17:30Zadar
24. sep.
ZAD13:10Zadar
2t. 20min.
AAR15:30Aarhus
Ryanair
23. aug.
AAR15:10Aarhus
2t. 20min.
ZAD17:30Zadar
30. aug.
ZAD12:25Zadar
2t. 20min.
AAR14:45Aarhus
Ryanair
13. aug.
AAR15:55Aarhus
2t. 20min.
ZAD18:15Zadar
20. aug.
ZAD13:10Zadar
2t. 20min.
AAR15:30Aarhus
Ryanair
9. aug.
AAR15:10Aarhus
2t. 20min.
ZAD17:30Zadar
16. aug.
ZAD12:25Zadar
2t. 20min.
AAR14:45Aarhus
Ryanair
16. aug.
AAR15:10Aarhus
2t. 20min.
ZAD17:30Zadar
23. aug.
ZAD12:25Zadar
2t. 20min.
AAR14:45Aarhus
Ryanair
22. okt.
AAR15:55Aarhus
2t. 20min.
ZAD18:15Zadar
29. okt.
ZAD13:10Zadar
2t. 20min.
AAR15:30Aarhus

Find de billigste enkeltbilletter til Zadar

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Zadar, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
3. sep.
AAR15:55Aarhus
2t. 20min.
ZAD18:15Zadar
Austrian Airlines
11. aug.
CPH05:50København Kastrup
4t. 20min.
1 stop
ZAD10:10Zadar
3.416 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. sep.
AAR04:35Aarhus
6t. 10min.
1 stop
ZAD10:45Zadar

Hvilke flyselskaber flyver til Zadar?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Zadar

Der er mange valgmuligheder, når turen går med fly til Zadar. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med lavprisselskaber som Ryanair, Norwegian eller easyJet og dermed få glæde af billige flybilletter til Zadar. Du kan også flyve med det lokale selskab Croatia Airlines, eller vælge udbydere som eksempelvis LOT Polish Airlines eller Czech Airlines. De samme lavprisselskaber flyver fra Billund og Aalborg Lufthavn i Nørresundby sammen med klassiske udbydere som SAS og KLM.

Hvem flyver direkte til Zadar?

Der er for nuværende ingen flyselskaber, der tilbyder flyafgange med direkte fly til Zadar. Til gengæld kan du finde flybilletter til Zadar med en eller flere mellemlandinger undervejs fra både København, Billund og flere af de mindre danske lufthavne.

Hvor lang tid tager det at flyve til Zadar?

Flyvetiden fra Danmark til Zadar er stadig kort, selvom der er et stop inkluderet på vejen. En rejse til Zadar fra eksempelvis Københavns Lufthavn med en mellemlanding tager ca. 3 t og 35 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Zadar samt afstand til centrum

Der kører en lufthavnsbus fra den internationale ankomstterminal til Zadar centrum. Billetprisen for en enkeltbillet er ca. 25 HRK (ca. 25 DKK), og turen tager ca. 25 min. Det er også muligt at tage en taxi til en pris af ca. 150 HRK (ca. 150 DKK).


Populære fly til Zadar

Find dine flybilletter til Zadar blandt disse populære flyafgange
Fly fra Aarhus til Zadar
Korteste rejsetid
2t. 20min.
Laveste pris
289 kr.
Fly fra Billund til Zadar
Korteste rejsetid
9t. 40min.
Laveste pris
489 kr.
Fly fra København til Zadar
Korteste rejsetid
3t. 35min.
Laveste pris
727 kr.
Fly fra Aalborg til Zadar
Korteste rejsetid
28t. 40min.
Laveste pris
1.091 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Zadar?

Du kommer nemmest rundt i den gamle bydel til fods. Derudover er det oplagt at benytte byens busser. Der findes 10 buslinjer fra nummer et til 10 som alle kører fra hovedstationen Autobusni Kolodvor. En enkeltbillet koster ca. 10 HRK (ca. 10 DKK), og børn op til fem år rejser gratis.


Kan man rejse til Zadar uden pas eller visum?

Da Kroatien er medlem af EU, skal du ikke ansøge om visum for at holde ferie i Zadar. Til gengæld deltager landet ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet, hvilket betyder, at du skal vise pas ved ankomst med fly til Zadar.


Tips og gode råd til Zadar

Hvad skal man se i Zadar?

Zadar er en kontrastfyldt by med forskellige typer seværdigheder. Sea Organ ved Istarska Obala er værd at opleve. Det er en kæmpe installation, der laver lyde efter vinden og bølgernes retning. I den gamle by findes der hele 34 attraktive kirker, hvor især kirken St. Donat er værd at opleve, da det er en af verdens mest velbevarede romanske kirker.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, bør I opleve nogle af Zadars populære strande, hvor der er plads til afslapning og vandsportsaktiviteter. Borik, Uskok og Kolovare er nogle af de attraktive strande for hele familien. Det er også en oplevelse at tage på tur med det smukke sejlskib Branimir og opleve Zadar fra havsiden.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale, når du holder ferie i Zadar. I Kroatien betyder det delvis egenbetaling, og derfor bør du overveje en individuel rejseforsikring. Den giver dig tilmed mulighed for at tegne ekstra dækninger, hvis du har behov for det.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan drikke vand fra hanen i Kroatien.

Giver man drikkepenge i Zadar?

I Kroatien giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Det er især omkring gaden Ulica knezova Šubica Bribirskih, at mange af butikkerne er placeret. Indkøbscentre som City Galleria og Supernova er også værd at besøge. (Priser checket: 16/04/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Kroatien

Kroatien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class