Find billige flybilletter til Zadar

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Zadar (ZAD)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Zadar. De nuværende restriktioner til Zadar er baseret på Kroatien rejserestriktioner.

Se nuværende Kroatien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Zadar

Find de billigste fly til disse Zadar-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zadar

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Zadar

København (CPH) til Zadar (ZAD)

Fly til Zadar ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zadar, hvor den gennemsnitlige pris er 1.347 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ZADAR FRA KØBENHAVNmarts20% billigereAt flyve fra København til Zadar ​​koster i gennemsnit blot 1.071 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ZADAR FRA KØBENHAVNjuli19% dyrereDet koster cirka 1.607 kr. at flyve til Zadar ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ZADAR FRA KØBENHAVNjuli747% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Zadar fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Zadar?

Kroatien har det hele. Hovedstaden Zagreb er oplagt til en storbyferie, mens kystbyerne ud til Adriaterhavet inviterer til en badeferie. Når du rejser med fly til Zadar, kan du tilmed slå to fluer med ét smæk. Byen er nemlig den ældste i Kroatien og byder derfor på mange kulturelle skatte kombineret med lækre sandstrande. Sommersæsonen fra juni til august er perioden, hvor det er mest populært at rejse med fly til Zadar. Det er de varmeste måneder, der giver optimale betingelser til strandture. Foråret og efteråret er de bedste tidspunkter, hvis formålet med rejsen primært er at opleve seværdighederne i centrum.

Hvilket er det absolut billigste fly til Zadar?

Brugere, der bestiller rejser til Zadar fra London, har fundet fly, der er 88% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Zadar. Hvis du vil finde den billigste pris til Zadar fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Zadar?

Den billigste måned at flyve til Zadar fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.071 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Zadar i marts, så rejs fra Danmark i maj, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.151 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Zadar?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Zadar fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.347 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Zadar på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Zadar fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.358 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Zadar på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.606 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Zadar?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Zadar på er om morgenen. Fly fra Danmark til Zadar på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.457 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 1.676 kr. i gennemsnit. Fly til Zadar fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Zadar?

Lufthavn: Split, Lufthavn: Rijeka, Lufthavn: Pula eller Lufthavn: Bol kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Zadar.

Findes der en billigere måde at flyve til Zadar på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Zadar Lufthavn: Zadar, hvor gennemsnitsprisen er 1.553 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Zadar?

På nuværende tidspunkt inkluderer Kroatien rejserestriktioner rejser til Zadar. Indrejserestriktioner

Fra den 1. juli 2020 kan alle EU/EØS/Storbritanniens statsborgere og personer, der har fast bopæl i EU/EØS-landene, frit rejse ind i Kroatien uden restriktioner eller karantæne. Alle andre udenlandske statsborgere, herunder amerikanske statsborgere, kan rejse ind i Kroatien af forretningsmæssige, turistmæssige eller andre presserende personlige årsager, hvis de fremlægger relevante beviser. Besøg venligst denne Kroatiens indenrigsministeriums webside for mere detaljerede oplysninger og instruktioner.

Indrejsekrav

Udenlandske rejsende skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, som er udstedt inden for 48 timer. Rejsende, hvis test er ældre end 48 timer, vil få lov til at komme ind i Kroatien, men de vil få tildelt en selvstændig status og skal testes igen lokalt for egen regning. Rejsende skal udfylde en "Indtast Kroatiens formular" som skal fremvises ved ankomsten. Formularen kan indsendes online inden afrejse. Rejsende, der ankommer fra Sydafrika eller Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der ikke er ældre end 48 timer.

Karantænekrav

Rejsende, der ikke giver et negativt PCR-resultat ved ankomsten, skal være underkastet en obligatorisk 7-dages selvisolering, før de foretager en lokal PCR-test. Rejsende, der ikke fremlægger et negativt PCR-testresultat er underlagt PCR-test udført umiddelbart efter ankomsten til Kroatien og forbliver i selvisolering, indtil de får et negativt testresultat. Rejsende kan beordres til at isolere sig selv eller tilbringe 14 dage i officielle statskarantænefaciliteter, hvis det skønnes nødvendigt for at forhindre spredning af COVID-19; anbringelse i karantæne sker på den rejsendes bekostning. Rejsende, der ikke modtager ordrer om selvisolation, får en pamflet med anbefalinger og instruktioner fra Kroatiens folkesundhedsinstitut, som de skal følge i 14 dage efter indrejsen. Rejsende, der ankommer fra Sydafrika eller Storbritannien, udsættes for en 14-dages selvisolering. De har mulighed for at tage en COVID-19 test (for egen regning) efter dag 7 for at forkorte selvisoleringsperioden, hvis de får et negativt resultat.

Alle andre oplysninger

En liste over undtagelser fra indrejse- og karantænekrav findes på https://www.koronavirus.hr/recommendations-and-instructions-for-crossing-the-state-border/736.

Hvis du planlægger rejser til Zadar nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Zadar

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Zadar fundet af momondos brugere for nylig
Croatia Airlines
7. jul.
07:20København Kastrup
3t. 35min.
1 stop
10:55Zadar
10. jul.
03:00Zadar
3t. 30min.
1 stop
06:30København Kastrup
1.496 kr.
Find lignende
Croatia Airlines
7. jul.
07:20København Kastrup
3t. 35min.
1 stop
10:55Zadar
10. jul.
03:00Zadar
3t. 30min.
1 stop
06:30København Kastrup
1.502 kr.
Find lignende
Croatia Airlines
30. mar.
07:20København Kastrup
10t. 40min.
1 stop
18:00Zadar
17. apr.
03:00Zadar
3t. 30min.
1 stop
06:30København Kastrup
2.001 kr.
Find lignende
Croatia Airlines
29. mar.
07:20København Kastrup
3t. 35min.
1 stop
10:55Zadar
17. apr.
11:25Zadar
19t. 05min.
2 stop
06:30København Kastrup
1.730 kr.
Find lignende
Croatia Airlines
29. mar.
09:15København Kastrup
25t. 40min.
2 stop
10:55Zadar
18. apr.
03:00Zadar
3t. 30min.
1 stop
06:30København Kastrup
2.149 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. mar.
02:00København Kastrup
16t. 00min.
2 stop
18:00Zadar
17. apr.
03:00Zadar
15t. 30min.
2 stop
18:30København Kastrup
1.700 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Zadar?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Zadar

Der er mange valgmuligheder, når turen går med fly til Zadar. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med lavprisselskaber som Ryanair, Norwegian eller easyJet og dermed få glæde af billige flybilletter til Zadar. Du kan også flyve med det lokale selskab Croatia Airlines, eller vælge udbydere som eksempelvis LOT Polish Airlines eller Czech Airlines. De samme lavprisselskaber flyver fra Billund og Aalborg Lufthavn i Nørresundby sammen med klassiske udbydere som SAS og KLM.

Hvem flyver direkte til Zadar?

Der er for nuværende ingen flyselskaber, der tilbyder flyafgange med direkte fly til Zadar. Til gengæld kan du finde flybilletter til Zadar med en eller flere mellemlandinger undervejs fra både København, Billund og flere af de mindre danske lufthavne.

Hvor lang tid tager det at flyve til Zadar?

Flyvetiden fra Danmark til Zadar er stadig kort, selvom der er et stop inkluderet på vejen. En rejse til Zadar fra eksempelvis Københavns Lufthavn med en mellemlanding tager ca. 3 t og 35 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Zadar samt afstand til centrum

Der kører en lufthavnsbus fra den internationale ankomstterminal til Zadar centrum. Billetprisen for en enkeltbillet er ca. 25 HRK (ca. 25 DKK), og turen tager ca. 25 min. Det er også muligt at tage en taxi til en pris af ca. 150 HRK (ca. 150 DKK).


Populære fly til Zadar

Find dine flybilletter til Zadar blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Zadar
Korteste rejsetid
3t. 35min.
Laveste pris
1.497 kr.
Fly fra Billund til Zadar
Korteste rejsetid
8t. 05min.
Laveste pris
3.005 kr.
Fly fra Aalborg til Zadar
Korteste rejsetid
20t. 30min.
Laveste pris
3.307 kr.
Fly fra Aarhus til Zadar
Korteste rejsetid
26t. 20min.
Laveste pris
4.957 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Zadar?

Du kommer nemmest rundt i den gamle bydel til fods. Derudover er det oplagt at benytte byens busser. Der findes 10 buslinjer fra nummer et til 10 som alle kører fra hovedstationen Autobusni Kolodvor. En enkeltbillet koster ca. 10 HRK (ca. 10 DKK), og børn op til fem år rejser gratis.


Kan man rejse til Zadar uden pas eller visum?

Da Kroatien er medlem af EU, skal du ikke ansøge om visum for at holde ferie i Zadar. Til gengæld deltager landet ikke fuldt ud i Schengen-samarbejdet, hvilket betyder, at du skal vise pas ved ankomst med fly til Zadar.


Tips og gode råd til Zadar

Hvad skal man se i Zadar?

Zadar er en kontrastfyldt by med forskellige typer seværdigheder. Sea Organ ved Istarska Obala er værd at opleve. Det er en kæmpe installation, der laver lyde efter vinden og bølgernes retning. I den gamle by findes der hele 34 attraktive kirker, hvor især kirken St. Donat er værd at opleve, da det er en af verdens mest velbevarede romanske kirker.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, bør I opleve nogle af Zadars populære strande, hvor der er plads til afslapning og vandsportsaktiviteter. Borik, Uskok og Kolovare er nogle af de attraktive strande for hele familien. Det er også en oplevelse at tage på tur med det smukke sejlskib Branimir og opleve Zadar fra havsiden.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale, når du holder ferie i Zadar. I Kroatien betyder det delvis egenbetaling, og derfor bør du overveje en individuel rejseforsikring. Den giver dig tilmed mulighed for at tegne ekstra dækninger, hvis du har behov for det.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan drikke vand fra hanen i Kroatien.

Giver man drikkepenge i Zadar?

I Kroatien giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Det er især omkring gaden Ulica knezova Šubica Bribirskih, at mange af butikkerne er placeret. Indkøbscentre som City Galleria og Supernova er også værd at besøge. (Priser checket: 16/04/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Kroatien

Kroatien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class