Find billige fly til São Tomé og Príncipe

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i São Tomé og Príncipe

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til São Tomé og Príncipe fra Danmark
São Tomé
São Tomé

Brugbar information om dit fly til São Tomé og Príncipe

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til São Tomé og Príncipe

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til São Tomé og Príncipe afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Sao Tome Is (den mest populære lufthavn i São Tomé og Príncipe), så tager det 12t. 45min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Sao Tome Is, er den gennemsnitlige rejsetid .

Fly til São Tomé og Príncipe er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 3.406 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 11.385 kr., og alt fra 11.385 kr. eller mindre er et godt tilbud. 25.429 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til São Tomé og Príncipe, skal du sørge for at bestille din afrejse på en torsdag. Din bedste mulighed er at flyve på en torsdag, såvel som en fredag. Afrejse på en mandag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til São Tomé og Príncipe.



De seneste flyrejser fundet til populære byer i São Tomé og Príncipe

Find fly til disse populære byer i São Tomé og Príncipe fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til São Tomé og Príncipe

Se de billigste flyrejser til São Tomé og Príncipe fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnSão Tomé12t. 45min.6.205 kr.

Populære ruter til São Tomé og Príncipe

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til São Tomé
Hurtigste flyvetid12t. 45min.
Laveste pris6.205 kr.

Find fly til São Tomé og Príncipe

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til São Tomé og Príncipe. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til São Tomé og Príncipe med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til São Tomé og Príncipe vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til São Tomé og Príncipe er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.