Find billige flybilletter til São Tomé

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 4.7
man. 11.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af São Tomé

Find de billigste fly til disse São Tomé-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
São Tomé

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL São Tomé

København (CPH) til São Tomé (TMS)

Fly til São Tomé ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sao Tome Is, hvor den gennemsnitlige pris er 8.357 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SÃO TOMÉ FRA KØBENHAVNmaj36% billigereAt flyve fra København til São Tomé ​​koster i gennemsnit blot 4.913 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SÃO TOMÉ FRA KØBENHAVNdecember66% dyrereDet koster cirka 12.694 kr. at flyve til São Tomé ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SÃO TOMÉ FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til São Tomé fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til São Tomé?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til São Tomé på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.913 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til São Tomé i maj, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.146 kr..

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til São Tomé på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 6.870 kr.. Den dyreste dag at flyve til São Tomé er mandag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 11.111 kr..Gode tilbud på fly til São Tomé

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til São Tomé fundet af momondos brugere for nylig
TAP AIR PORTUGAL
CPHKøbenhavn Kastrup
12t. 45min.
TMSSao Tome Is

Find de billigste enkeltbilletter til São Tomé

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til São Tomé, så se nogle af vores tilbud herunder fra TAP AIR PORTUGAL
TAP AIR PORTUGAL
CPHKøbenhavn Kastrup
12t. 45min.
TMSSao Tome Is

Hvilke flyselskaber flyver til São Tomé?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til São Tomé

Hvilke flyselskaber flyver til São Tomé?

Ifølge vores data, er det mest populære flyselskab der flyver til São Tomé fra Danmark, TAP AIR PORTUGAL. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

TAP AIR PORTUGAL-fly til São Tomé

3 TAP AIR PORTUGAL-fly flyver til São Tomé i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Accra Kotoka til São Tomé, der er den mest populære rute, som TAP AIR PORTUGAL har til São Tomé. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste TAP AIR PORTUGAL-fly til São Tomé, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 4.076 kr. og afgik fra København Kastrup. TAP AIR PORTUGAL er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,5/10 af 154 af vores brugere.


Populære fly til São Tomé

Find dine flybilletter til São Tomé blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til São Tomé
Hurtigste flyvetid12t. 45min.
Laveste pris6.167 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til São Tomé


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til São Tomé. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til São Tomé, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til São Tomé. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til São Tomé lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til São Tomé og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.