Find billige flybilletter til Kiruna

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Kiruna

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Kiruna

Bedste pris på enkeltbillet

780 kr.

Bedste pris på returbillet

2.071 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 05min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Kiruna fra Danmark i de seneste 72 timer er 780 kr. (København Kastrup til Kiruna).
Den bedste pris på en returbillet til Kiruna fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.071 kr. (København Kastrup til Kiruna).
Det hurtigste fly til Kiruna fra Danmark tager 6t. 05min. (København Kastrup til Kiruna).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Kiruna, herunder Lufthansa, Scandinavian Airlines og Norwegian.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kiruna

Find de billigste fly til disse Kiruna-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kiruna

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kiruna

København (CPH) til Kiruna (KRN)

Fly til Kiruna ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kiruna, hvor den gennemsnitlige pris er 2.805 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KIRUNA FRA KØBENHAVNjanuar20% billigereAt flyve fra København til Kiruna ​​koster i gennemsnit blot 2.234 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KIRUNA FRA KØBENHAVNoktober19% dyrereDet koster cirka 3.347 kr. at flyve til Kiruna ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KIRUNA FRA KØBENHAVNfebruar566% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kiruna fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kiruna?

Du kan vælge flere ruter, når du skal flyve fra Danmark til Kiruna Lufthavn (KRN), som ligger i Norrbottens Län i Nordsverige ved grænsen til Norge og Finland. Vælger du en flyrejse fra Københavns Lufthavn (CPH), kan du regne med en flyvetid på mellem tre og sytten timer. Du kan også flyve fra Billund (BLL), men så bliver flyvetiden en helt anden fra otte timer og helt op til tredive timer, alt efter hvilken flyafgang du vælger. Så selv hvis du bor i det sydlige Jylland eller på Fyn, kan det godt betale sig at tage turen til København og flyve derfra.

Du kan desværre ikke flyve direkte til Kiruna fra Danmark. Du skal som minimum mellemlande mindst ét sted, hvis du vil flyve fra Danmark til Kiruna. Den korteste tur fra København er med et stop i Stockholm Arlanda (ARN) og tager ca. 3 timer og 50 minutter. Vil du gerne flyve fra Billund, kan det naturligvis lade sig gøre, men du skal regne med mindst to mellemlandinger undervejs. Typisk i Frankfurt Intl. (FRA) og Stockholm Arlanda eller Amsterdam Schiphol (AMS) og Stockholm (ARN). Vil du gerne flyve fra Jylland, kan du finde et flytilbud og flyve fra Aalborg Lufthavn (AAL) via København med et stop i Stockholm Arlanda. Her bliver den korteste flyvetid på seks en halv time.

1.653 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Kiruna. Dette fly er fra Billund og er 59% billigere end de fleste andre flyrejser til Kiruna. Hvis du vil finde den billigste pris til Kiruna fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Kiruna i januar, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.546 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 46 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Kiruna. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.805 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Kiruna helt ned til 2.071 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Kiruna er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 2.228 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.917 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Kiruna.

Når du flyver til Kiruna fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.525 kr. for fly med afgang om morgenen. Fly til Kiruna koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.699 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Lufthavn: Gallivare kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kiruna.

Lufthavn: Gallivare har en gennemsnitspris på 3.996 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Kiruna. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Kiruna

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Kiruna fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
17. dec.
CPH05:00København Kastrup
26t. 45min.
1 stop
KRN07:45Kiruna
22. dec.
KRN06:05Kiruna
5t. 20min.
1 stop
CPH11:25København Kastrup
2.071 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. dec.
CPH05:00København Kastrup
26t. 45min.
1 stop
KRN07:45Kiruna
22. dec.
KRN08:50Kiruna
4t. 35min.
1 stop
CPH13:25København Kastrup
2.149 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. dec.
CPH03:20København Kastrup
25t. 30min.
2 stop
KRN04:50Kiruna
22. dec.
KRN06:05Kiruna
8t. 10min.
1 stop
CPH14:15København Kastrup
3.063 kr.
Find lignende
Lufthansa
17. dec.
CPH09:30København Kastrup
22t. 40min.
2 stop
KRN08:10Kiruna
22. dec.
KRN06:05Kiruna
12t. 20min.
2 stop
CPH18:25København Kastrup
3.340 kr.
Find lignende
Scandinavian Airlines
12. jul.
CPH05:00København Kastrup
5t. 15min.
1 stop
KRN10:15Kiruna
17. jul.
KRN11:45Kiruna
6t. 35min.
1 stop
CPH18:20København Kastrup
3.354 kr.
Find lignende
Lufthansa
17. dec.
CPH09:30København Kastrup
22t. 40min.
2 stop
KRN08:10Kiruna
22. dec.
KRN06:05Kiruna
12t. 20min.
2 stop
CPH18:25København Kastrup
3.425 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Kiruna

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Kiruna, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Scandinavian Airlines
Norwegian
22. okt.
CPH14:35København Kastrup
20t. 40min.
2 stop
KRN11:15Kiruna
Scandinavian Airlines
13. dec.
CPH17:15København Kastrup
15t. 05min.
2 stop
KRN08:20Kiruna
1.078 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. okt.
CPH19:00København Kastrup
16t. 15min.
1 stop
KRN11:15Kiruna
1.099 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Kiruna?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kiruna

Hvilke flyselskaber flyver til Kiruna?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Kiruna fra Danmark, Scandinavian Airlines, Norwegian og Lufthansa. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Scandinavian Airlines-fly til Kiruna

Scandinavian Airlines er et populært valg for brugere, der rejser til Kiruna. Selskabet flyver 1 fly om ugen til Kiruna, og de flyver oftest fra Stockholm Arlanda (ARN). Billetpriserne hos Scandinavian Airlines afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 1.539 kr. (fra Aalborg). I 226 anmeldelser har momondo-brugere givet Scandinavian Airlines en gennemsnitlig bedømmelse på 7,2/10.


Lufthavne i nærheden af Kiruna

Neden for finder du alle lufthavne i Kiruna samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Kiruna Lufthavn?

Kiruna Lufthavn er Sveriges nordligste lufthavn, og den er placeret en lille smule sydøst for Kiruna. Der er flere muligheder for at komme ind til selve Kiruna fra lufthavnen. Der kører dagligt busser til og fra Kiruna og de andre byer i nærheden. Blandet andet har Kiruna Kommun sammen med Hörvalls Buss oprettet en særlig lufthavnsbus, som kører mellem byen og lufthavnen hver dag året rundt. Du skal være opmærksom på, at busrutens køreplaner ændres i takt med sæsonernes skiftende flyafgange. Du kan også benytte Kiruna Lufthavnsshuttle, som er en bus, der kører fra lufthavnen og direkte til dit hotel. Du skal huske at booke transferbussen på forhånd, da den ikke kører i fast rutefart som den anden bus. Den lokale vognmand, Norrbottens Länstrafik, kører den regionale busrute 91, som kører mellem Kiruna, Narvik og lufthavnen. Her behøver du ikke booke plads på forhånd, men kan blot stige ombord og betale din billet på stedet. Vær opmærksom på, at denne bus ikke tager hensyn til forsinkede flyafgange eller ændrede flyveplaner.


Populære fly til Kiruna

Find dine flybilletter til Kiruna blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Kiruna
Hurtigste flyvetid6t. 15min.
Laveste pris2.149 kr.

Visumkrav for Kiruna

Rejser du i de nordiske lande, som er Sverige, Norge, Finland, Danmark, Island, Færøerne og Grønland, behøver du som udgangspunkt ikke have pas med, hvis du er dansk statsborger. Du skal dog altid have pas med, hvis du skal flyve. Du skal også altid være i stand til at kunne fremvise billed-ID, når du rejser. På samme måde kan du være ude for, at visse hoteller vil bede om dit pas som sikkerhed.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kiruna


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kiruna

Kirunas placering nordpå gør området til lidt af et vinterparadis. Kan du lide at stå på ski, snowboarde, fiske eller køre med hundeslæde, så er Kiruna og omegn helt sikkert noget for dig. Men byen er også et besøg værd om sommeren – særligt i juni og juli, når området er dækket af sollys døgnet rundt. En af de største seværdigheder i Kiruna er Kiruna Kyrke, som er en af Sveriges største træbygninger. Det er også via Kiruna, at du får adgang til Kebnerkaise, som er Sveriges højeste bjerg. Kan du lide at vandre, kan du vandre opad Midnatssolstigen. Det er en tur på et par timer, og her kan du nyde midnatssolen i sommermånederne. Kiruna er beliggende i det svenske Lapland og på det lille samermuseum, Samegarden Museum, kan du lære mere om samerne og deres liv og kultur.


Find billige flybilletter til andre byer i Sverige

Sverige er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Kiruna på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Kiruna, der passer dig bedst.

Alle flysøgninger til Kiruna på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Kiruna. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Kiruna. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.