Billige fly fra København til Kiruna fra 851 kr.

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Information om København-Kiruna fly

Hvor lang tid tager det at flyve fra København til Kiruna, og kan man flyve direkte?

Hurtigste flyvetid

4t. 15min.

Direkte fly

Ingen

Lufthavne i Kiruna

1 lufthavn
Det hurtigste fly fra København til Kiruna tager 4t. 15min.
Der er ingen direkte fly fra København til Kiruna. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelse er Lufthavn: København Kastrup - Lufthavn: Kiruna.
Der er 1 lufthavn i nærheden af Kiruna: Kiruna (KRN)

Sådan finder du billige fly fra København til Kiruna

Du behøver ikke lede længere. Vi har gennemgået alle søgninger for denne flyrute på momondo, så du har alt information du skal bruge, for at finde en billig flybillet til din rejse.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kiruna?

januar

Det billigste tidspunkt på året at flyve fra København til Kiruna er januar. Det dyreste tidspunkt er oktober.

Hvilken dag er det billigst at flyve fra København til Kiruna?

fredag

Den billigste dag er typisk fredag. Den dyreste dag er typisk lørdag

Hvilket tidspunkt er det billigst at flyve fra København til Kiruna?

om aftenen

Fly fra København til Kiruna er ca. 5% dyrere om formiddagen end om aftenen

Hvilket flyselskab er billigst til Kiruna fra København?

Norwegian

Norwegian og Scandinavian Airlines er de mest populære selskaber, der flyver fra København til Kiruna

Hvilken flyrute er billigst fra København til Kiruna?

København Kastrup - Kiruna

Flyv fra København Kastrup til Kiruna for at få de bedste flypriser mellem København og Kiruna

Hvor lang tid i forvejen bør du booke fly fra København til Kiruna?

43 dage før

Det billigste tidspunkt at købe en flyrejse fra København til Kiruna er ca. 43 dage før afgang


Find de billigste enkeltbilletter fra København til Kiruna

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra København til Kiruna, så se nogle af vores tilbud herunder, der leveres af Norwegian og Scandinavian Airlines
Norwegian
1. sep.
CPH12:00København Kastrup
23t. 15min.
1 stop
KRN11:15Kiruna
Flere flyselskaber
3. sep.
CPH03:50København Kastrup
31t. 25min.
2 stop
KRN11:15Kiruna
Scandinavian Airlines
26. dec.
CPH04:05København Kastrup
4t. 15min.
1 stop
KRN08:20Kiruna
1.831 kr.
Find lignende

Bedste flyselskaber, der flyver fra København til Kiruna

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber, der flyver fra København til Kiruna med momondo
FlyselskabVurderingGratis afbestillingPris
NorwegianPrisFra 1.214 kr.Gratis afbestillingVurdering
6,4
Søg efter fly fra Norwegian
Scandinavian AirlinesPrisFra 1.735 kr.Gratis afbestillingVurdering
7,0
7,4

Boarding

7,0

Comfort

7,7

Besætning

6,6

Underholdning

6,6

Mad

Anmeldelser

At flyet kom

1 / 5
Søg efter fly fra Scandinavian Airlines

  • Er der flyselskaber på ruten fra København Kastrup til Kiruna, som tilbyder fleksibel afbestilling på grund af COVID-19?

    For at gøre det mindre stressende at booke flybilletter har nogle af de selskaber, som flyver fra København Kastrup til Kiruna, foretaget nogle tiltag i forbindelse med den globale pandemi. Følgende flyselskaber har måske fleksible afbestillingsregler for at imødekomme de rejsendes behov: Scandinavian Airlines og Norwegian.

  • Hvor langt er der fra København Kastrup til Kiruna med fly?

    Afstanden mellem København Kastrup og Kiruna er omkring 1408,6 km.Der er ingen direkte flyvninger fra Københavns Lufthavn (CPH) til Kiruna Lufthavn (KRN) , men SAS har til gengæld en del afgange med kun en enkelt mellemlanding i Stockholm. Du skal regne med mindst et par timers ventetid i forbindelse med flyskiftet i den svenske hovedstad, og da du på nogle afgange skal lægge yderligere nogle timer oveni, kan det være en god idé at booke plads på en af de hurtigere rejser i god tid. Ellers kan du vælge rejser med mulighed for en overnatning i Stockholm. I nogle tilfælde starter du med at flyve med Norwegian, inden SAS står for den sidste del af turen. Det er også muligt at bestille flybilletter fra Københavns til Kiruna hos Lufthansa, men her har du en ekstra mellemlanding i Tyskland, inden du flyver mod Stockholm. Da SAS har flere daglige afgange, hører det til sjældenhederne, at du vil være nødt til at vælge den løsning.

Der mangler ikke transportmuligheder fra Københavns centrum til lufthavnen. Skal du med offentlig transport, kan du både vælge mellem bus, tog og metro. Bus 5C og flere regional- og InterCity-tog stopper ved terminal 3, og det samme gør metroen, som i mange tilfælde vil være den foretrukne løsning for rejsende, der skal til lufthavnen. Her skal du med linje M2, og hvis du starter med at tage én af de andre linjer, er det nemt at skifte til M2 på eksempelvis Frederiksberg eller Kongens Nytorv. I Kiruna Lufthavn er der gode muligheder for at tage en lufthavnsbus (Hörvalls Bus) til centrum kort efter ankomst. Bussen er nemlig tilpasset flyforbindelserne til og fra lufthavnen i Stockholm, hvilket inkluderer eventuelle forsinkelser. Herudover ligger lufthavnen tæt på bymidten, og turen i taxa vil derfor heller ikke sende dig på fattiggården. Du kan også vælge at leje en bil, for eksempel hvis du gerne udforske området omkring Kiruna.

Du finder mange daglige afgange fra Københavns Lufthavn, og det gælder ikke mindst, hvis din destination ligger i Sverige eller et af de andre nordiske lande. Hvis du ankommer i god tid, er der rigeligt at tage sig til i lufthavnen, der byder på en lang række butikker, spisesteder og lounges. Den er stor, men det er ikke svært at bevæge sig mellem de forskellige dele af lufthavnen, og hvis du behøver hjælp, kan du blandt andet downloade lufthavnens app, der indeholder et kort over området. Når du ankommer til Kiruna Lufthavn, er du ikke langt fra at være fremme på din endelige destination. Lufthavnen ligger således tæt på byen og har forbindelse til centrum med lufthavnsbusser, der afgår med udgangspunkt i, hvornår flyene til og fra Stockholm letter og lander. Hvis du vil køre selv, finder du en lille håndfuld biludlejningsfirmaer i lufthavnen, blandt andet store kæder som Avis, Hertz og Europcar.


Fra lufthavnen i Kiruna går der en bus med kurs mod byen Narvik i det nordlige Norge, som især er kendt for nogle fantastiske naturoplevelser. Hvis du har planer om at tage denne tur, behøver du naturligvis ikke være bekymret for, om det er besværligt at krydse grænsen. Som udgangspunkt skal du nemlig end ikke vise pas, når du rejser mellem de nordiske lande. Bussen har nummer 91 og er drevet af selskabet Norrbottens Länstrafik. Undervejs stopper den også i Abisko, Björkliden og Riksgränsen, der bestemt også er værd at besøge, hvis du har en forkærlighed for natur og skiløb. Der er ligeledes busforbindelse fra lufthavnen til den samiske landsby Nikkaluokta. Du har også gode muligheder for at komme videre til andre byer , hvis du lejer en bil i lufthavnen. Europavej 10 går igennem Kiruna og fortsætter hele vejen til den norske grænse samt sydpå i den anden retning.


Alternative fly København-Kiruna

Sammenlign alternative flyruter til og fra nærliggende lufthavne og byer for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra København til Stockholm
Hurtigste flyvetid1t. 10min.
Laveste pris389 kr.
Fly fra Billund til Stockholm
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris288 kr.
Fly fra København til Göteborg
Hurtigste flyvetid0t. 55min.
Laveste pris562 kr.
Fly fra Aarhus til Stockholm
Hurtigste flyvetid6t. 25min.
Laveste pris418 kr.
Fly fra Aarhus til Göteborg
Hurtigste flyvetid15t. 10min.
Laveste pris3.245 kr.
Fly fra København til Malmø
Hurtigste flyvetid12t. 55min.
Laveste pris923 kr.
Fly fra Aalborg til Stockholm
Hurtigste flyvetid29t. 35min.
Laveste pris3.547 kr.

Fly, der minder om København til Kiruna

Er du fleksibel i forhold til destinationen? Gør søgningen bredere, og find fly, der minder om din rute fra København til Kiruna

Find billige flybilletter til andre byer i Sverige

Sverige er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly fra København til Kiruna, der er det bedste for dig.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Kiruna fra København med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly fra København til Kiruna, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly fra København til Kiruna lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Kiruna og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.