Find billige fly til Gällivare

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Gällivare

Få indsigter om din flyrejse til Gällivare, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Gällivare?

Det tager i gennemsnit 7t. 20min. at flyve fra Danmark til Gällivare, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Kiruna (den mest populære lufthavn i Gällivare). Hvis du flyver fra Billund til Kiruna, tager det omkring .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Gällivare

Find de billigste fly til disse Gällivare-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kiruna

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Gällivare

København (CPH) til Kiruna (KRN)

Fly til Gällivare ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kiruna, hvor den gennemsnitlige pris er 2.180 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Gällivare

Hvor lang tid tager det at flyve til Gällivare?

Flyrejser til Gällivare (GEV) fra Købehavns Lufthavn (CPH) i Kastrup er typisk en længere tur. Flyvningen har normalt en enkelt mellemlanding i Stockholm, hvorefter du skifter fra udenrigs- til indenrigsfly i Stockholm Arlanda (ARN). Turens længde afhænger mestendels af mellemlandingernes varighed, og den gennemsnitlige tur tager omkring 16 timer. Du kan dog finde flybilletter til Gällivare, der tager dig på en tur af omkring 20 timers varighed. Hos momondo kan du nemt planlægge din rejse samt finde overnatning i Stockholm, hvis du ønsker at gøre en tur ud af din mellemlanding og se den svenske hovedstad.

Hvor kan du flyve direkte til Gällivare fra?

Desværre er der ingen direkte flyvninger med rutefly til Gällivare fra danske lufthavne. Du finder heller ingen direkte flyvninger fra Malmö Lufthavn (MMX). Den nærmeste lufthavn med direkte flyrejser til Gällivare er Stockholm Arlanda, hvor din mellemlanding også finder sted. Det er muligt at tage toget til Stockholm fra København, men denne tur tager omkring otte timer. Hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn (AAR), vil din tur normalvist have en ekstra mellemlanding i Oslo Gardermoen (OSL), hvorefter du flyver til Arlanda og derefter til Gällivare.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Gällivare?

Kiruna Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Gällivare.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Gallivare Lufthavn?

Priser for fly til Gallivare Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Gallivare Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Gallivare Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Gallivare Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Gallivare Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Gallivare Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Gällivare

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Gällivare?

Når du er i besiddelse af et dansk pas, kan du rejse frit til og rundt i Sverige. Du behøver i udgangspunktet kun et ID, men det anbefales altid, at du er i besiddelse af dit pas og det blå sygesikringskort.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Gällivare

Hvad kan man se og lave i Gällivare?

Gällivare er en by, der byder på faktiske landskaber og vilde naturoplevelser hele året. Denne gamle mineby byder på noget for alle besøgende. Til de rejsende, som elsker adrenalin og vintersport, byder byen på nogle af Sveriges bedste skibakker. Hvis du ønsker at dykke ned i kunst, kultur og historie, vil du her i det svenske Lapland finde guidede ture i Aitik-kobberminerne, der er nogle af de største i Europa. Byens historiske kirker er bestemt også et must under dit besøg. Den lille bykirke Gamla Kyrka står stadig, som da den blev bygget tilbage i 1800-tallet og er åben for besøgende ud over højmesser og gudstjenester. Der er masser at se, når du vælger at springe på et flytilbud til Gällivare. Byen er den perfekte base, når du skal opdage den spektakulære omkringliggende natur, såsom de store nationalparker Sarek, Stora Sjöfallet og Muddus. Alle tre parker er en del af Laponia World Heritage Site. Om sommeren kan du tage på hårde og naturskønne vandreture gennem disse unikke landskaber. En populær rute er Mount Dundret, hvor du på toppen vil opleve en helt unik udsigt over det arktiske landskab. Om vinteren finder du nogle af landets bedste langrendsruter, der går over det is- og snedækkede terræn. Hvis du slet ikke kan få nok af landskabet, er det også muligt at booke helikopterture og se Gällivare fra oven.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Gällivare?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Gällivare.

Kan jeg finde fly til Gällivare med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Gällivare på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Gällivare?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Gällivare ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Gällivare lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Gällivare lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Gällivare og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Gällivare på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.