Find billige flybilletter til Gällivare

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Gällivare

Find de billigste fly til disse Gällivare-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Gällivare

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Gällivare

København (CPH) til Kiruna (KRN)

Fly til Gällivare ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kiruna, hvor den gennemsnitlige pris er 2.816 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GÄLLIVARE FRA KØBENHAVNmarts33% billigereAt flyve fra København til Gällivare ​​koster i gennemsnit blot 2.994 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GÄLLIVARE FRA KØBENHAVNaugust67% dyrereDet koster cirka 7.486 kr. at flyve til Gällivare ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GÄLLIVARE FRA KØBENHAVNnovember350% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Gällivare fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Gällivare?

Flyrejser til Gällivare (GEV) fra Købehavns Lufthavn (CPH) i Kastrup er typisk en længere tur. Flyvningen har normalt en enkelt mellemlanding i Stockholm, hvorefter du skifter fra udenrigs- til indenrigsfly i Stockholm Arlanda (ARN). Turens længde afhænger mestendels af mellemlandingernes varighed, og den gennemsnitlige tur tager omkring 16 timer. Du kan dog finde flybilletter til Gällivare, der tager dig på en tur af omkring 20 timers varighed. Hos momondo kan du nemt planlægge din rejse samt finde overnatning i Stockholm, hvis du ønsker at gøre en tur ud af din mellemlanding og se den svenske hovedstad.

Desværre er der ingen direkte flyvninger med rutefly til Gällivare fra danske lufthavne. Du finder heller ingen direkte flyvninger fra Malmö Lufthavn (MMX). Den nærmeste lufthavn med direkte flyrejser til Gällivare er Stockholm Arlanda, hvor din mellemlanding også finder sted. Det er muligt at tage toget til Stockholm fra København, men denne tur tager omkring otte timer. Hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn (AAR), vil din tur normalvist have en ekstra mellemlanding i Oslo Gardermoen (OSL), hvorefter du flyver til Arlanda og derefter til Gällivare.

Brugere, der booker rejser til Gällivare fra Stockholm, har fundet fly, der er 65% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Gällivare. Hvis du vil finde den billigste pris til Gällivare fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan rejse til Gällivare i marts, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.227 kr..

Lufthavn: Kiruna kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Gällivare.

Lufthavn: Gallivare har en gennemsnitspris på 2.657 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Gällivare. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Gällivare?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Gällivare

Hvilke flyselskaber flyver til Gällivare?

For fly fra Danmark til Gällivare, bestiller de fleste af momondos brugere med et populært flyselskab som Scandinavian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Gällivare

Neden for finder du alle lufthavne i Gällivare samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Gällivare fra lufthavnen?

Lufthavnen i Gällivare er ikke langt fra centrum. En køretur med taxa eller bil tager typisk ikke mere end cirka et kvarter. Det er muligt at praje en taxa foran lufthavnen, men det anbefales, at du booker den på forhånd. Hvis du rejser med meget eller ekstra stor bagage, bør du sørge for at have transport klar, når du ankommer i lufthavnen. Ikke alle taxaselskaber har plads i deres hyrevogne til bagage, der også omfatter ski og snowboard, hvorfor du bør kontakte dem inden ankomst. Hvis du har booket et værelse på nogle af de større hoteller i Gällivare, kan du kontakte dem om muligheden for transport til og fra lufthavnen.


Visumkrav for Gällivare

Når du er i besiddelse af et dansk pas, kan du rejse frit til og rundt i Sverige. Du behøver i udgangspunktet kun et ID, men det anbefales altid, at du er i besiddelse af dit pas og det blå sygesikringskort.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Gällivare


De bedste oplevelser og seværdigheder i Gällivare

Gällivare er en by, der byder på faktiske landskaber og vilde naturoplevelser hele året. Denne gamle mineby byder på noget for alle besøgende. Til de rejsende, som elsker adrenalin og vintersport, byder byen på nogle af Sveriges bedste skibakker. Hvis du ønsker at dykke ned i kunst, kultur og historie, vil du her i det svenske Lapland finde guidede ture i Aitik-kobberminerne, der er nogle af de største i Europa. Byens historiske kirker er bestemt også et must under dit besøg. Den lille bykirke Gamla Kyrka står stadig, som da den blev bygget tilbage i 1800-tallet og er åben for besøgende ud over højmesser og gudstjenester. Der er masser at se, når du vælger at springe på et flytilbud til Gällivare. Byen er den perfekte base, når du skal opdage den spektakulære omkringliggende natur, såsom de store nationalparker Sarek, Stora Sjöfallet og Muddus. Alle tre parker er en del af Laponia World Heritage Site. Om sommeren kan du tage på hårde og naturskønne vandreture gennem disse unikke landskaber. En populær rute er Mount Dundret, hvor du på toppen vil opleve en helt unik udsigt over det arktiske landskab. Om vinteren finder du nogle af landets bedste langrendsruter, der går over det is- og snedækkede terræn. Hvis du slet ikke kan få nok af landskabet, er det også muligt at booke helikopterture og se Gällivare fra oven.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Gällivare.

Ja. Alle fly til Gällivare på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Gällivare ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Gällivare lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Gällivare og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.