Find billige flybilletter til Oulu

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 30.10
lør. 6.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Oulu.
Se nuværende rejserestriktioner for Finland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Oulu

Find de billigste fly til disse Oulu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oulu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oulu

København (CPH) til Oulu (OUL)

Fly til Oulu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Oulu, hvor den gennemsnitlige pris er 1.580 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OULU FRA KØBENHAVNseptember12% billigereAt flyve fra København til Oulu ​​koster i gennemsnit blot 1.386 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OULU FRA KØBENHAVNjuli23% dyrereDet koster cirka 1.942 kr. at flyve til Oulu ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OULU FRA KØBENHAVNdecember388% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Oulu fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Oulu?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Oulu?

  551 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Oulu. Dette fly er fra Helsinki og er 73% billigere end de fleste andre flyrejser til Oulu. Hvis du vil finde den billigste pris til Oulu fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Oulu?

  september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Oulu fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.386 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Oulu i september, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Oulu i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 1.431 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Oulu?

  Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Oulu er 41 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.580 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Oulu på?

  Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Oulu fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 1.414 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Oulu for omkring 1.677 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Oulu?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Oulu på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.406 kr.. Fly til Oulu koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 1.668 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Oulu?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Oulu. Hvis du har planer om at flyve til Oulu, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Kemi/Tornio (94 km fra Oulu centrum) eller Lufthavn: Kajaani (133 km fra Oulu centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Oulu på?

  Med en gennemsnitspris på 1.552 kr. pr. person er Lufthavn: Kajaani den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Oulu. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Oulu fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Oulu

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Oulu.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Oulu.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Oulu.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Oulu?

Hjemrejse til Danmark fra Oulu

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Oulu skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Oulu er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Oulu nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Oulu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Oulu
 • Hvilke flyselskaber flyver til Oulu?

  Finnair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Oulu. Norwegian Air International, SAS og Norwegian er også populære valg på flyrejser til Oulu fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Oulu, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Oulu


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?