Find billige flybilletter til Oulu

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man 2.8
man 9.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Oulu. De nuværende restriktioner til Oulu er baseret på Finland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Finland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Oulu

Find de billigste fly til disse Oulu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oulu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oulu

København (CPH) til Oulu (OUL)

Fly til Oulu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Oulu, hvor den gennemsnitlige pris er 1.558 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OULU FRA KØBENHAVNseptember12% billigereAt flyve fra København til Oulu ​​koster i gennemsnit blot 1.367 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OULU FRA KØBENHAVNjuli23% dyrereDet koster cirka 1.915 kr. at flyve til Oulu ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OULU FRA KØBENHAVNdecember388% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Oulu fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Oulu?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Oulu?

  544 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Oulu. Dette fly er fra Helsinki og er 73% billigere end de fleste andre flyrejser til Oulu. Hvis du vil finde den billigste pris til Oulu fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Oulu?

  september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Oulu fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.367 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Oulu i september, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Oulu i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 1.411 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Oulu?

  Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Oulu er 41 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.558 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Oulu på?

  Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Oulu fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 1.395 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Oulu for omkring 1.654 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Oulu?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Oulu på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.386 kr.. Fly til Oulu koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 1.645 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Oulu?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Oulu. Hvis du har planer om at flyve til Oulu, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Kemi/Tornio (94 km fra Oulu centrum) eller Lufthavn: Kajaani (133 km fra Oulu centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Oulu på?

  Med en gennemsnitspris på 1.531 kr. pr. person er Lufthavn: Kajaani den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Oulu. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Oulu?

På nuværende tidspunkt inkluderer Finland rejserestriktioner rejser til Oulu. Indrejserestriktioner

Indrejsekrav

Finland har genoptaget flyvninger fra Storbritannien, Sydafrika og Irland. Alle rejsende, der ankommer til Helsinki lufthavn fra udlandet, vil blive tilbudt en Covid-19 test. Testen er gratis. Alle rejsende, der ankommer til Finland, er berettiget til gratis COVID-19-test via FINENTRY-programmet.

Karantænekrav

Ved ankomsten bliver rejsende instrueret i at gennemgå en sundhedsundersøgelse, og kan blive bedt om at gennemgå en COVID-test, selvom de ikke viser symptomer. Tests er tilgængelige i Helsinki-Vantaa lufthavn og er gratis. Personer der ankommer til Finland fra andre lande end de tidligere nævnte, skal selv gå i karantæne i 14 dage ved ankomst. Selvisoleringsperioden kan reduceres, hvis de har 2 negative COVID-testresultater. Den første test skal have fundet sted ikke mere end 72 timer inden ombordstigning på en flyvning til Finland, og den anden test tidligst 72 timer efter den første test.

Transitregler

Statsborgere og personer med bopæl i ovennævnte lande, der vender tilbage til deres hjemland gennem Finland, kan også rejse gennem landet.

Hvis du planlægger rejser til Oulu nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Oulu


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?