Find billige fly til Oulu

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Oulu

Få indsigter om din flyrejse til Oulu, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Oulu?

oktober måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Oulu fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.737 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Oulu i oktober, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Oulu i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.837 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Oulu?

1.174 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Oulu. Dette fly er fra Göteborg og er 24% billigere end de fleste andre flyrejser til Oulu. Hvis du vil finde den billigste pris til Oulu fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Oulu på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Oulu fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 1.914 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Oulu for omkring 2.568 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Oulu?

Det billigste tidspunkt at flyve til Oulu på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.910 kr.. Fly til Oulu koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 2.259 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Oulu?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Oulu er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.107 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Oulu

Find de billigste fly til disse Oulu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oulu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oulu

København (CPH) til Oulu (OUL)

Fly til Oulu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Oulu, hvor den gennemsnitlige pris er 2.107 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OULU FRA KØBENHAVNoktober18% billigereAt flyve fra København til Oulu ​​koster i gennemsnit blot 1.737 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OULU FRA KØBENHAVNdecember29% dyrereDet koster cirka 2.720 kr. at flyve til Oulu ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OULU FRA KØBENHAVNdecember429% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Oulu fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Oulu

Uanset hvor i Danmark man befinder sig, er det muligt at finde afgange til Oulu i Finland. Tager man turen fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH), vil flyveturen varierer fra mellem fem til tolv timer med en mellemlanding i Helsinki. Flyver man til gengæld fra Jylland, eksempelvis med flybilletter fra Billund Lufthavn (BLL), kan man regne med minimum to mellemlandinger og en rejsetid på mellem fem og femten timer.

Der findes desværre ingen direkte flyafgange til Oulu fra danske lufthavne i øjeblikket, men det er muligt at vælge mellem en række flyrejser med en til to mellemlandinger, afhængig af hvor i Danmark man rejser fra. Benytter man sig af flytilbud fra Københavns Lufthavn, vil man oftest skulle mellemlande i Helsinki Vantaa (HEL), men der vil også være mellemlandinger i andre nordiske lufthavne, såsom Stockholm Arlanda (ARN) og Oslo Gardermoen (OSL), hvis man flyver fra Billund Lufthavn (BLL) eller Aalborg Lufthavn (AAL).

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Oulu. Hvis du har planer om at flyve til Oulu, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Kemi/Tornio (94 km fra Oulu centrum) eller Lufthavn: Kajaani (133 km fra Oulu centrum).

Med en gennemsnitspris på 1.537 kr. pr. person er Lufthavn: Kemi/Tornio den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Oulu. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Andre kabineklasser på fly til Oulu

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Oulu

Hvilke flyselskaber flyver til Oulu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Oulu

Hvilke flyselskaber flyver til Oulu?

Finnair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Oulu. Norwegian Air International, Scandinavian Airlines og Norwegian er også populære valg på flyrejser til Oulu fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Oulu, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Finnair-fly til Oulu

Finnair er et populært valg for brugere, der rejser til Oulu. Selskabet flyver 25 fly om ugen til Oulu, og de flyver oftest fra Helsinki Vantaa. Billetpriserne hos Finnair afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 1.513 kr. (fra København Kastrup). I 323 anmeldelser har momondo-brugere givet Finnair en gennemsnitlig bedømmelse på 7,7/10.


Lufthavne i nærheden af Oulu

Neden for finder du alle lufthavne i Oulu samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til centrum fra Oulu Lufthavn?

Der er et væld af muligheder for transport til Oulu fra Oulu Lufthavn. Der kører taxier fra lufthavnen i forbindelse med flyenes ankomst. Køretiden til centrum af Oulu er på omkring 15 minutter. Vil man benytte sig af offentlig transport, kan man tage busrute 8 og 9, der begge kører fra Oulu Lufthavn og gennem Oulu by med endestation nord for byen. Begge ruter afgår cirka en gang i timen. Der afgår også tog fra Oulu Lufthavn med stop ved Oulu Station i midten af byen. Også denne tur tager omkring 15 minutter med tog. Man kan også leje en bil fra en lang række udlejningsselskaber i lufthavnen. Så der er altså masser af muligheder for at komme godt til byen, efter flyvningen er overstået.


Visumkrav for Oulu

Statsborgere i Norden kan rejse visumfrit mellem nordiske lande såsom Danmark og Finland samt andre europæiske lande. Der er intet krav om at skulle fremvise pas i de nordiske lande, men vær opmærksom på, hvis mellemlandingen kan være uden for Norden, og der her kan være krav om gyldigt pas. Da man under alle omstændigheder skal kunne identificere sig, vil et gyldigt pas være klogt at medbringe som billedlegitimation.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Oulu


De bedste oplevelser og seværdigheder i Oulu

Oulu er en perle ved den botniske bugt og er en af de største af de nordliggende byer i Finland. Her er der rig mulighed for at få en unik rejseoplevelse, uanset hvilken sæson man vælger at rejse i. Har man snøret vandrestøvlerne godt på, så kan man tage en tur på en af de mange naturstier i området. Der er naturreservater, shelters og bålpladser samt et mangfoldigt dyreliv. Især fuglene i området tiltrækker fuglekiggere fra nær og fjern. Er man mere til kulturelle indspark, har Oulu også en masse at byde på. Byen har fået æren af at blive valgt til Europas Kulturhovedstad i 2026, og det kan man nemt forstå med byens interessante tilbud, såsom Oulu Museum of Art, der viser moderne kunst, og Museum of Northern Ostrobothnia, der sætter fokus på lokalområdet. Er man til musik, kan man enten lytte til Oulus symfoniorkester eller til den mere moderne af slagsen ved at tage på et af områdets mange festivaler, såsom QStock, der årligt trækker både nationale og internationale navne til. Tietomaa Science Center er også et godt bud for børn og barnlige sjæle. Her kan man udfordre både hjerne og krop med de mange interaktive udstillinger, der sætter fantasien i gang og fostrer nysgerrigheden. Tårnet ved Tietomaa er højt nok til at give en smuk udsigt over byen.


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Oulu, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Oulu, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Oulu, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Oulu.

Prisagenter på fly til Oulu er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.