Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Ivalo

Find billige fly til Ivalo fra 1.985 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 3.3
søn. 10.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Ivalo

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Ivalo

Bedste pris på returbillet

1.985 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 30min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Ivalo fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.985 kr. (København Kastrup til Ivalo).
Det hurtigste fly til Ivalo fra Danmark tager 5t. 30min. (København Kastrup til Ivalo).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Ivalo, herunder Air France og Finnair.

Indsigter og trends for flyrejser til Ivalo

Få indsigter om din flyrejse til Ivalo, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Ivalo?

Generelt er juli den billigste måned at flyve fra Danmark til Ivalo på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.635 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i juli, kan du booke flyrejser til Ivalo fra Danmark i januar i stedet. Fly til Ivalo i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i juli, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.308 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ivalo på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Ivalo er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 2.618 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Ivalo på en søndag på 3.172 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ivalo?

Det billigste tidspunkt at flyve til Ivalo på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.413 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Ivalo på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 2.888 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Ivalo?

Rejsetiden fra Danmark til Ivalo afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Ivalo tager det i gennemsnit 5t. 30min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Ivalo. Ivalo er den mest populære lufthavn i Ivalo.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Ivalo?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Ivalo fra Danmark, når du booker 50 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Ivalo for omkring 2.618 kr., når du søger 50 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ivalo

Find de billigste fly til disse Ivalo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ivalo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ivalo

København (CPH) til Ivalo (IVL)

Fly til Ivalo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ivalo, hvor den gennemsnitlige pris er 2.618 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL IVALO FRA KØBENHAVNjuli38% billigereAt flyve fra København til Ivalo ​​koster i gennemsnit blot 1.635 kr. i juli
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL IVALO FRA KØBENHAVNoktober18% dyrereDet koster cirka 3.105 kr. at flyve til Ivalo ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL IVALO FRA KØBENHAVNfebruar572% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ivalo fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Ivalo

Hvor lang tid tager det at flyve til Ivalo?

Hvor lang tid det tager at flyve til Ivalo lufthavn (IVL) afhænger af, hvilken dansk lufthavn du vælger at flyve fra. Det er hurtigst at flyve fra Københavns Lufthavn (CPH), hvor flyvetiden er godt 18 en halv time. Det tager længere tid at flyve fra fx Billund Lufthavn (BLL), og selvom det skulle være den tætteste lufthavn, kan det godt betale sig at rejse til Københavns Lufthavn og flyve derfra. Især hvis det er muligt at få et godt flytilbud med afrejse herfra. Det kan derfor godt betale sig at købe flybilletter med afgang fra København, uanset hvor i Danmark du bor, hvis flyvningen går til Ivalo. Du skal forvente, at rejsetiden hjem er længere, end den er, når du flyver til Ivalo. Det gælder, uanset hvilken lufthavn du rejser fra.

Fra hvilken lufthavn kan du flyve direkte til Ivalo?

Der afgår ingen direkte flyvninger fra en af de danske lufthavne til Ivalo Lufthavn i Lapland. Du skal altså forvente mindst én mellemlanding. Typisk i Helsinki Lufthavn. I nogle tilfælde skal du mellemlande to gange: i Helsinki og i en mindre lokal lufthavn som Kittilä. At skulle mellemlande er nødvendigvis ikke negativt, især hvis det er en længere flyvetur. Det giver dig nemlig mulighed for at komme ud af flyveren og strække benene. Hvilke ikke rigtigt er muligt i flyvemaskinen. Ofte skal man også bare ud af den ene maskine og så op i den næste uden alt for meget ventetid.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Ivalo?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Ivalo. Hvis du har planer om at flyve til Ivalo, kan du overveje at booke flyrejse til Kittilä Lufthavn (154 km fra Ivalo centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Ivalo på?

Du kan finde tilbud til Kittilä Lufthavn for 995 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Ivalo Lufthavn?

Priser for fly til Ivalo Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Ivalo Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Ivalo Lufthavn er 1 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Ivalo Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Ivalo Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Ivalo Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Ivalo Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Ivalo Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Ivalo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ivalo fundet af momondos brugere for nylig
Finnair
9. maj
CPH06:45København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
IVL13:15Ivalo
12. maj
IVL23:55Ivalo
12t. 45min.
1 stop
CPH11:40København Kastrup
1.985 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. maj
CPH06:45København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
IVL13:15Ivalo
12. maj
IVL23:55Ivalo
8t. 40min.
2 stop
CPH07:35København Kastrup
2.693 kr.
Find lignende
Finnair
28. maj
CPH06:45København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
IVL13:15Ivalo
29. maj
IVL22:50Ivalo
18t. 25min.
1 stop
CPH16:15København Kastrup
2.913 kr.
Find lignende
Finnair
28. maj
CPH06:45København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
IVL13:15Ivalo
29. maj
IVL22:50Ivalo
14t. 45min.
1 stop
CPH12:35København Kastrup
2.920 kr.
Find lignende
Air France
9. maj
CPH15:50København Kastrup
29t. 05min.
2 stop
IVL21:55Ivalo
12. maj
IVL23:55Ivalo
33t. 55min.
2 stop
CPH08:50København Kastrup
5.166 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Ivalo

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Ivalo, så se nogle af vores tilbud herunder fra Finnair
Finnair
CPHKøbenhavn Kastrup
5t. 30min.
IVLIvalo

Visumkrav for Ivalo

Hvilke krav er der til pas og visum for at besøge Ivalo?

Som en del af det nordiske samarbejde er der intet krav om pas og visum til Ivalo og ligeså i resten af Lapland eller Finland. Du skal dog stadig kunne identificere dig, så hvis du ikke har dit pas med, skal du tage en anden form for billedlegitimation med, fx et kørekort, forudsat at der er et billede på.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ivalo

Hvad kan du se og gøre i Ivalo?

At besøge Ivalo er noget man gør for at få en naturoplevelse af de usædvanlige. Der er en fantastisk mulighed for at vandre i den smukke, kolde og vilde natur og blandt andet se nordlyset. Du har også mulighed for at rejse med slæde og prøve at køre med slædehunde. Du kan vælge både at tage på en dagstur eller på en længere tur rundt i området omkring Ivalo. Det er også muligt at komme på en tur ud og se, hvordan laplænderne bor, herunder at se de store, søde rensdyr, som laplænderne er så afhængige af. Det er en tur, der kan kombineres med en vandre- og campingtur i området. Du kan også vælge, om du vil bo i et originalt telt, som laplænderne har brugt i tusinde vis af år, eller om du vil fortrække en bjælkehytte. Begge dele har deres egen charme. Her er vintereventyr for alle.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Ivalo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Ivalo. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Ivalo med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Ivalo på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Ivalo?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Ivalo ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Ivalo lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Ivalo lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Ivalo og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Ivalo på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Ivalo

Populære flyrejser til Ivalo
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Ivalo
1 voksen
søn. 3.3
søn. 10.3
Send mig favorittilbud fra momondo