Find billige fly til Ivalo

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Ivalo

Få indsigter om din flyrejse til Ivalo, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Ivalo?

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Ivalo på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.002 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i oktober, kan du booke flyrejser til Ivalo fra Danmark i januar i stedet. Fly til Ivalo i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i oktober, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.347 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Ivalo?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Ivalo for 820 kr./person, hvilket er 72% billigere end gennemsnitsflyprisen til Ivalo. Hvis du vil finde den billigste pris til Ivalo fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ivalo på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Ivalo er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 2.276 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Ivalo på en lørdag på 3.369 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ivalo?

Det billigste tidspunkt at flyve til Ivalo på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.390 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Ivalo på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 3.022 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Ivalo?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Ivalo fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Ivalo for omkring 3.087 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ivalo

Find de billigste fly til disse Ivalo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ivalo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ivalo

København (CPH) til Kittilä (KTT)

Fly til Ivalo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kittilä, hvor den gennemsnitlige pris er 2.878 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL IVALO FRA KØBENHAVNoktober35% billigereAt flyve fra København til Ivalo ​​koster i gennemsnit blot 2.002 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL IVALO FRA KØBENHAVNseptember39% dyrereDet koster cirka 4.277 kr. at flyve til Ivalo ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL IVALO FRA KØBENHAVNfebruar501% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ivalo fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Ivalo

Hvor lang tid det tager at flyve til Ivalo lufthavn (IVL) afhænger af, hvilken dansk lufthavn du vælger at flyve fra. Det er hurtigst at flyve fra Københavns Lufthavn (CPH), hvor flyvetiden er godt 18 en halv time. Det tager længere tid at flyve fra fx Billund Lufthavn (BLL), og selvom det skulle være den tætteste lufthavn, kan det godt betale sig at rejse til Københavns Lufthavn og flyve derfra. Især hvis det er muligt at få et godt flytilbud med afrejse herfra. Det kan derfor godt betale sig at købe flybilletter med afgang fra København, uanset hvor i Danmark du bor, hvis flyvningen går til Ivalo. Du skal forvente, at rejsetiden hjem er længere, end den er, når du flyver til Ivalo. Det gælder, uanset hvilken lufthavn du rejser fra.

Der afgår ingen direkte flyvninger fra en af de danske lufthavne til Ivalo Lufthavn i Lapland. Du skal altså forvente mindst én mellemlanding. Typisk i Helsinki Lufthavn. I nogle tilfælde skal du mellemlande to gange: i Helsinki og i en mindre lokal lufthavn som Kittilä. At skulle mellemlande er nødvendigvis ikke negativt, især hvis det er en længere flyvetur. Det giver dig nemlig mulighed for at komme ud af flyveren og strække benene. Hvilke ikke rigtigt er muligt i flyvemaskinen. Ofte skal man også bare ud af den ene maskine og så op i den næste uden alt for meget ventetid.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Ivalo. Hvis du har planer om at flyve til Ivalo, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Kittilä (154 km fra Ivalo centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Ivalo for 2.944 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Ivalo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ivalo fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Ivalo

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Ivalo

Hvilke flyselskaber flyver til Ivalo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ivalo

Hvilke flyselskaber flyver til Ivalo?

Finnair, Norwegian, Norwegian Air International og Air France er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Ivalo regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Ivalo med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Finnair-fly til Ivalo

12 Finnair-fly flyver til Ivalo i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Helsinki Vantaa til Ivalo, der er den mest populære rute, som Finnair har til Ivalo. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Finnair-fly til Ivalo, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.808 kr. og afgik fra Billund. Finnair er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,7/10 af 323 af vores brugere.


Lufthavne i nærheden af Ivalo

Neden for finder du alle lufthavne i Ivalo samt deres afstand til centrum

Hvordan kan du komme til og fra centrum og lufthavnen?

Der er flere muligheder for at komme til og fra centrum og lufthavnen. Du kan vælge at leje en bil og selv køre. Her anbefales det, at du lejer bilen på forhånd, inden du ankommer. Det er som udgangspunkt billigere, men du sparer også tid, da du ikke skal til at bruge tid på at undersøge priser og udfylde papirarbejde. Du skal heller ikke til at vente på, at bilen bliver gjort klar. Du kan også vælge at tage en taxa, eller du kan leje en bil med chauffør, som vil køre dig rundt i området. Det er ikke muligt at tage en helt almindelig rutebus eller tog, som vi ellers er vant til.


Populære fly til Ivalo

Find dine flybilletter til Ivalo blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Ivalo
Hurtigste flyvetid14t. 40min.
Laveste pris2.792 kr.

Visumkrav for Ivalo

Som en del af det nordiske samarbejde er der intet krav om pas og visum til Ivalo og ligeså i resten af Lapland eller Finland. Du skal dog stadig kunne identificere dig, så hvis du ikke har dit pas med, skal du tage en anden form for billedlegitimation med, fx et kørekort, forudsat at der er et billede på.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ivalo


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ivalo

At besøge Ivalo er noget man gør for at få en naturoplevelse af de usædvanlige. Der er en fantastisk mulighed for at vandre i den smukke, kolde og vilde natur og blandt andet se nordlyset. Du har også mulighed for at rejse med slæde og prøve at køre med slædehunde. Du kan vælge både at tage på en dagstur eller på en længere tur rundt i området omkring Ivalo. Det er også muligt at komme på en tur ud og se, hvordan laplænderne bor, herunder at se de store, søde rensdyr, som laplænderne er så afhængige af. Det er en tur, der kan kombineres med en vandre- og campingtur i området. Du kan også vælge, om du vil bo i et originalt telt, som laplænderne har brugt i tusinde vis af år, eller om du vil fortrække en bjælkehytte. Begge dele har deres egen charme. Her er vintereventyr for alle.


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Ivalo. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Ivalo på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Ivalo ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Ivalo lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Ivalo og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.