Find billige fly til Kemi

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kemi

Få indsigter om din flyrejse til Kemi, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Kemi?

640 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Kemi. Dette fly er fra Helsinki og er 73% billigere end de fleste andre flyrejser til Kemi. Hvis du vil finde den billigste pris til Kemi fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kemi

Find de billigste fly til disse Kemi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oulu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kemi

København (CPH) til Oulu (OUL)

Fly til Kemi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Oulu, hvor den gennemsnitlige pris er 2.102 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kemi

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Kemi. Hvis du har planer om at flyve til Kemi, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Oulu (97 km fra Kemi centrum) eller Lufthavn: Rovaniemi (108 km fra Kemi centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Kemi er normalt Lufthavn: Kemi/Tornio med en gennemsnitspris på 1.533 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Kemi

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kemi

Hvilke flyselskaber flyver til Kemi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kemi

Hvilke flyselskaber flyver til Kemi?

På rejser til Kemi fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Finnair, Norwegian, Norwegian Air International eller Scandinavian Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Finnair-fly til Kemi

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Kemi på momondo er Finnair, som flyver 11 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Helsinki Vantaa, hvor det bedste tilbud på Finnair-fly til Kemi kostede 1.524 kr. (returrejse fra København Kastrup til Kemi fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 322 anmeldelser af Finnair giver momondo-brugere bedømmelsen 7,7.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kemi


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Kemi. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Kemi med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Kemi ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Prisagenter på fly til Kemi er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.