Find billige flybilletter til Mariehamn

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 10.7
søn. 17.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mariehamn

Find de billigste fly til disse Mariehamn-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mariehamn

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mariehamn

København (CPH) til Turku (TKU)

Fly til Mariehamn ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Turku, hvor den gennemsnitlige pris er 1.603 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MARIEHAMN FRA KØBENHAVNmarts25% billigereAt flyve fra København til Mariehamn ​​koster i gennemsnit blot 2.075 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MARIEHAMN FRA KØBENHAVNmaj68% dyrereDet koster cirka 4.613 kr. at flyve til Mariehamn ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MARIEHAMN FRA KØBENHAVNoktober600% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mariehamn fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mariehamn?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Mariehamn fra Aarhus for 1.145 kr.. Det er 75% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Mariehamn. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Mariehamn fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Mariehamn fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.075 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Mariehamn i marts, så er juni den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Mariehamn i juni har en gennemsnitlig pris på omkring 2.246 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Mariehamn på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.560 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Mariehamn på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 2.924 kr..

Lufthavn: Turku kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Mariehamn.

Lufthavn: Mariehamn har en gennemsnitspris på 4.586 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Mariehamn. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Mariehamn?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Mariehamn

Hvilke flyselskaber flyver til Mariehamn?

Finnair er det mest populære flyselskab der flyver fra Danmark til Mariehamn regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Mariehamn med dette flyselskab og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mariehamn


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Mariehamn på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Mariehamn, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Mariehamn. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.