Find billige fly til Helsinki fra 463 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 3.12
søn. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Helsinki

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Helsinki

Bedste pris på enkeltbillet

463 kr.

Bedste pris på returbillet

776 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 35min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Helsinki fra Danmark i de seneste 72 timer er 463 kr. (København Kastrup til Helsinki Vantaa).
Den bedste pris på en returbillet til Helsinki fra Danmark i de seneste 72 timer er 776 kr. (København Kastrup til Helsinki Vantaa).
Det hurtigste fly til Helsinki fra Danmark tager 1t. 35min. (København Kastrup til Helsinki Vantaa).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Helsinki, herunder Scandinavian Airlines, Finnair og airBaltic.

Indsigter og trends for flyrejser til Helsinki

Få indsigter om din flyrejse til Helsinki, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Helsinki?

Den billigste måned at flyve til Helsinki fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.062 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Helsinki i marts, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.069 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Helsinki?

818 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Helsinki. Dette fly er fra København og er 33% billigere end de fleste andre flyrejser til Helsinki. Hvis du vil finde den billigste pris til Helsinki fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Helsinki på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Helsinki er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.154 kr.. Den dyreste dag at flyve til Helsinki er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.529 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Helsinki?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Helsinki på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Helsinki om formiddagen helt ned til 1.197 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.514 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Helsinki?

Det tager i gennemsnit 1t. 35min. at flyve fra Danmark til Helsinki, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Helsinki Vantaa (den mest populære lufthavn i Helsinki). Hvis du flyver fra Billund til Helsinki Vantaa, tager det omkring 5t.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Helsinki?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Helsinki er 42 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.255 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Helsinki

Find de billigste fly til disse Helsinki-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Helsinki

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Helsinki

København (CPH) til Tampere (TMP)

Fly til Helsinki ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tampere Pirkkala, hvor den gennemsnitlige pris er 1.182 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HELSINKI FRA KØBENHAVNmarts16% billigereAt flyve fra København til Helsinki ​​koster i gennemsnit blot 1.062 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HELSINKI FRA KØBENHAVNjuli33% dyrereDet koster cirka 1.669 kr. at flyve til Helsinki ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HELSINKI FRA KØBENHAVNjuli239% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Helsinki fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Helsinki

Den finske hovedstad Helsinki er fremfor alt populær i sommermånederne, hvor temperaturen er på sit varmeste, sommernætterne lyse og du kan nyde mange af byens hyggelige udendørsserveringer. Mange vælger dog også at rejse til Helsinki i december måned, hvor der er flere sjove vinteraktiviteter såsom at stå på skøjter og hyggelig juleshopping.

 

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Helsinki?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Helsinki. Hvis du har planer om at flyve til Helsinki, kan du overveje at booke flyrejse til Turku Lufthavn (152 km fra Helsinki centrum) eller Tampere Pirkkala Lufthavn (157 km fra Helsinki centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Helsinki på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Helsinki er normalt Tampere Pirkkala Lufthavn med en gennemsnitspris på 1.220 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Helsinki Vantaa Lufthavn?

Priser for fly til Helsinki Vantaa Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Helsinki Vantaa Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Helsinki Vantaa Lufthavn er 9 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Helsinki Vantaa Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Helsinki Vantaa Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Helsinki Vantaa Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Helsinki Vantaa Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Helsinki Vantaa Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Helsinki

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Helsinki fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian
24. mar.
CPH11:45København Kastrup
21t. 35min.
1 stop
HEL10:20Helsinki Vantaa
7. apr.
HEL18:05Helsinki Vantaa
1t. 40min.
CPH18:45København Kastrup
Flere flyselskaber
31. jan.
CPH15:00København Kastrup
1t. 40min.
HEL17:40Helsinki Vantaa
7. feb.
HEL21:20Helsinki Vantaa
11t. 20min.
1 stop
CPH07:40København Kastrup
Scandinavian Airlines
13. dec.
CPH06:45København Kastrup
1t. 40min.
HEL09:25Helsinki Vantaa
20. dec.
HEL18:20Helsinki Vantaa
1t. 45min.
CPH19:05København Kastrup
Flere flyselskaber
31. jan.
CPH19:00København Kastrup
14t. 20min.
1 stop
HEL10:20Helsinki Vantaa
7. feb.
HEL21:20Helsinki Vantaa
11t. 20min.
1 stop
CPH07:40København Kastrup
Flere flyselskaber
24. mar.
CPH08:05København Kastrup
1t. 40min.
HEL10:45Helsinki Vantaa
7. apr.
HEL18:05Helsinki Vantaa
1t. 40min.
CPH18:45København Kastrup
Scandinavian Airlines
31. jan.
CPH15:00København Kastrup
1t. 40min.
HEL17:40Helsinki Vantaa
7. feb.
HEL10:05Helsinki Vantaa
1t. 45min.
CPH10:50København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Helsinki

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Helsinki, så se nogle af vores tilbud herunder fra Finnair, Norwegian og Scandinavian Airlines
Flere flyselskaber
4. feb.
CPH12:40København Kastrup
19t. 05min.
2 stop
HEL08:45Helsinki Vantaa
Scandinavian Airlines
12. dec.
CPH06:45København Kastrup
1t. 40min.
HEL09:25Helsinki Vantaa
Norwegian
12. dec.
CPH19:00København Kastrup
14t. 20min.
1 stop
HEL10:20Helsinki Vantaa

Hvordan rejser jeg rundt i Helsinki

Det er nemt og belejligt at gå rundt i Helsinki, hvor mange af byens seværdigheder ligger i gåafstand fra hinanden. Byens puls, de grønne områder og havet er alt sammen lige rundt om hjørnet. Du kan også leje en cykel, som kun koster 40 kr. (5 EUR) for 24 timer eller 75 kr. (10 EUR) for en hel uge. Hvis det skal gå hurtigere, så benytter de fleste sporvognen. Hvis du er interesseret i arkitektur, så kan linje 4 anbefales, mens linje 6 er særlig god for dem, der går op i design, kunst og gastronomi. En enkelt billet med sporvognen koster 25 kr. (3,20 EUR), mens en heldagsbillet koster 70 kr. (9 EUR).


Visumkrav for Helsinki

Nordiske statsborgere skal ikke bruge visum for at rejse til Helsinki, og der er intet paskrav. Du skal dog kunne vise en eller anden form for gyldig billedlegitimation ved indrejse i Finland, så den kan være fordelagtigt at medbringe pas uanset hvad.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Helsinki

Hvordan får man den billigste flybillet til Helsinki?

November er den måned på året hvor det er billigst at rejse til Helsinki. Har du intet imod lidt lavere temperaturer er der altså penge at spare her. Book dine flybilletter mellem 58-60 dage før afrejse, for at få de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Helsinki, marts 2018).

Hvad skal man se i Helsinki?

Der er masser at give sig til når du rejser til Helsinki. Foruden blot at nyde byens smukke arkitektur bør også domkirkerne Lutrena og Ortodoxa Uspenski være en del af programmet. Tag også en tur i den hyggelige Esplanadi Park. Få den lokale eksperts tips til hvad du skal se i Helsinki her.

Skal man købe rejseforsikring?

Det blå EU-sygesikringskort dækker dig ind med mulighed for offentlig læge- og hospitalsbesøg, hvis uheldet skulle være ude. Det anbefales dog altid at have en privat rejseforsikring så du er dækket, skulle du få behov for hjemtransport, eller være uheldig at miste bagage osv.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, det er blandt det bedste i verden.

Giver man drikkepenge i Helsinki?

Der er ingen forventninger til drikkepenge. Du kan lægge 15 kr. (et par euro), hvis du er ekstra tilfreds med servicen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du må ikke gå glip af at besøge den gamle markedshal, Vanha Kauppahalli: Selve den historiske bygning fra 1889 er et besøg værd i sig selv, og derudover har du rig mulighed for at prøve lokale specialiteter på dette indendørs marked. Derudover er butikscentret Kampin keskus et populært valg med over 150 butikker og masser af restauranter.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Helsinki?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Helsinki.

Kan jeg finde fly til Helsinki med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Helsinki, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Helsinki?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Helsinki. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Helsinki lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Helsinki og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Helsinki på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.