Find billige flybilletter til Helsinki

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Helsinki (HEL)
tir.. 18.5.
tir.. 25.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Helsinki. De nuværende restriktioner til Helsinki er baseret på Finland rejserestriktioner.

Se nuværende Finland rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Helsinki

Find de billigste fly til disse Helsinki-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Helsinki

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Helsinki

København (CPH) til Helsinki (HEL)

Fly til Helsinki ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Helsinki Helsinki Vantaa, hvor den gennemsnitlige pris er 828 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HELSINKI FRA KØBENHAVNmaj14% billigereAt flyve fra København til Helsinki ​​koster i gennemsnit blot 710 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HELSINKI FRA KØBENHAVNjuli25% dyrereDet koster cirka 1.034 kr. at flyve til Helsinki ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HELSINKI FRA KØBENHAVNdecember201% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Helsinki fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Helsinki?

Den finske hovedstad Helsinki er fremfor alt populær i sommermånederne, hvor temperaturen er på sit varmeste, sommernætterne lyse og du kan nyde mange af byens hyggelige udendørsserveringer. Mange vælger dog også at rejse til Helsinki i december måned, hvor der er flere sjove vinteraktiviteter såsom at stå på skøjter og hyggelig juleshopping.

 

Hvilket er det absolut billigste fly til Helsinki?

276 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Helsinki. Dette fly er fra Ivalo og er 86% billigere end de fleste andre flyrejser til Helsinki. Hvis du vil finde den billigste pris til Helsinki fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Helsinki?

Den billigste måned at flyve til Helsinki fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 710 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Helsinki i maj, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 722 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Helsinki?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Helsinki er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 828 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Helsinki udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Helsinki for 636 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Helsinki på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Helsinki er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 677 kr.. Den dyreste dag at flyve til Helsinki er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 968 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Helsinki?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Helsinki på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Helsinki om morgenen helt ned til 800 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 885 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Helsinki?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Helsinki. Hvis du har planer om at flyve til Helsinki, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Turku (152 km fra Helsinki centrum) eller Lufthavn: Tampere Tampere Pirkkala (157 km fra Helsinki centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Helsinki på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Helsinki er normalt Lufthavn: Turku med en gennemsnitspris på 1.819 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Helsinki?

På nuværende tidspunkt inkluderer Finland rejserestriktioner rejser til Helsinki. Indrejserestriktioner

Indrejsekrav

Finland har genoptaget flyvninger fra Storbritannien, Sydafrika og Irland. Alle rejsende, der ankommer til Helsinki lufthavn fra udlandet, vil blive tilbudt en Covid-19 test. Testen er gratis. Alle rejsende, der ankommer til Finland, er berettiget til gratis COVID-19-test via FINENTRY-programmet.

Karantænekrav

Ved ankomsten bliver rejsende instrueret i at gennemgå en sundhedsundersøgelse, og kan blive bedt om at gennemgå en COVID-test, selvom de ikke viser symptomer. Tests er tilgængelige i Helsinki-Vantaa lufthavn og er gratis. Personer der ankommer til Finland fra andre lande end de tidligere nævnte, skal selv gå i karantæne i 14 dage ved ankomst. Selvisoleringsperioden kan reduceres, hvis de har 2 negative COVID-testresultater. Den første test skal have fundet sted ikke mere end 72 timer inden ombordstigning på en flyvning til Finland, og den anden test tidligst 72 timer efter den første test.

Transitregler

Statsborgere og personer med bopæl i ovennævnte lande, der vender tilbage til deres hjemland gennem Finland, kan også rejse gennem landet.

Hvis du planlægger rejser til Helsinki nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Helsinki Helsinki Vantaa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Helsinki Helsinki Vantaa fundet af momondos brugere for nylig
Finnair
14. jul.
CPH14:10København Kastrup
1t. 30min.
HEL15:40Helsinki Helsinki Vantaa
21. jul.
HEL13:40Helsinki Helsinki Vantaa
1t. 40min.
CPH15:20København Kastrup
Flere flyselskaber
16. jun.
CPH04:00København Kastrup
1t. 35min.
HEL05:35Helsinki Helsinki Vantaa
19. jul.
HEL03:25Helsinki Helsinki Vantaa
1t. 40min.
CPH05:05København Kastrup
SAS
31. maj
CPH04:00København Kastrup
1t. 35min.
HEL05:35Helsinki Helsinki Vantaa
2. jun.
HEL07:05Helsinki Helsinki Vantaa
1t. 40min.
CPH08:45København Kastrup
SAS
9. sep.
CPH02:45København Kastrup
1t. 35min.
HEL04:20Helsinki Helsinki Vantaa
18. sep.
HEL02:35Helsinki Helsinki Vantaa
1t. 45min.
CPH04:20København Kastrup
SAS
14. sep.
CPH02:45København Kastrup
1t. 35min.
HEL04:20Helsinki Helsinki Vantaa
18. sep.
HEL02:35Helsinki Helsinki Vantaa
1t. 45min.
CPH04:20København Kastrup
Finnair
18. jun.
CPH15:05København Kastrup
2t. 10min.
HEL17:15Helsinki Helsinki Vantaa
19. jul.
HEL13:40Helsinki Helsinki Vantaa
1t. 40min.
CPH15:20København Kastrup
1.053 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Helsinki Helsinki Vantaa

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Helsinki, så se nogle af vores tilbud herunder fra Finnair og SAS
Finnair
14. jun.
CPH15:05København Kastrup
1t. 30min.
HEL16:35Helsinki Helsinki Vantaa
1.120 kr.
Find lignende
Finnair
14. jun.
CPH15:05København Kastrup
1t. 30min.
HEL16:35Helsinki Helsinki Vantaa
1.138 kr.
Find lignende
Finnair
13. jun.
CPH13:00København Kastrup
1t. 30min.
HEL14:30Helsinki Helsinki Vantaa
1.769 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Helsinki?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Helsinki

Når rejsen går til Helsinki er det med flyselskaber som Lufthansa, Finnair, AirBaltic, Norwegian, SAS og easyJet. Med direkte fly fra København er rejsetiden på halvanden time.

 


Lufthavne tæt på Helsinki

Herunder finder du alle lufthavne i Helsinki samt afstand til centrum

For turister er Helsinkis primære lufthavn Helsinki Vantaa, som ligger ca. 17 km. fra centrum. Når du ankommer til lufthavnen og skal ind til byen kan du tage bus og tog. FinnAir Citybus tager dig til centrum på ca. 30 minutter, til en billetpris på ca. 55 kr.


Populære fly til Helsinki

Find dine flybilletter til Helsinki blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Helsinki
Korteste rejsetid
1t. 30min.
Laveste pris
637 kr.
Fly fra Aarhus til Helsinki
Korteste rejsetid
9t. 00min.
Laveste pris
1.047 kr.
Fly fra Billund til Helsinki
Korteste rejsetid
11t. 20min.
Laveste pris
1.671 kr.
Fly fra Aalborg til Helsinki
Korteste rejsetid
19t. 30min.
Laveste pris
2.412 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Helsinki?

Det er nemt og belejligt at gå rundt i Helsinki, hvor mange af byens seværdigheder ligger i gåafstand fra hinanden. Byens puls, de grønne områder og havet er alt sammen lige rundt om hjørnet. Du kan også leje en cykel, som kun koster 40 kr. (5 EUR) for 24 timer eller 75 kr. (10 EUR) for en hel uge. Hvis det skal gå hurtigere, så benytter de fleste sporvognen. Hvis du er interesseret i arkitektur, så kan linje 4 anbefales, mens linje 6 er særlig god for dem, der går op i design, kunst og gastronomi. En enkelt billet med sporvognen koster 25 kr. (3,20 EUR), mens en heldagsbillet koster 70 kr. (9 EUR).


Kan man rejse til Helsinki uden pas eller visum?

Nordiske statsborgere skal ikke bruge visum for at rejse til Helsinki, og der er intet paskrav. Du skal dog kunne vise en eller anden form for gyldig billedlegitimation ved indrejse i Finland, så den kan være fordelagtigt at medbringe pas uanset hvad.


Tips og gode råd til Helsinki

Hvordan får man den billigste flybillet til Helsinki?

November er den måned på året hvor det er billigst at rejse til Helsinki. Har du intet imod lidt lavere temperaturer er der altså penge at spare her. Book dine flybilletter mellem 58-60 dage før afrejse, for at få de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Helsinki, marts 2018).

Hvad skal man se i Helsinki?

Der er masser at give sig til når du rejser til Helsinki. Foruden blot at nyde byens smukke arkitektur bør også domkirkerne Lutrena og Ortodoxa Uspenski være en del af programmet. Tag også en tur i den hyggelige Esplanadi Park. Få den lokale eksperts tips til hvad du skal se i Helsinki her.

Aktiviteter for børn

Helsinki Zoo har over 200 dyr, heriblandt røde pandaer og sneleoparder. På det nationalhistoriske museum har I mulighed for at se dinosaurskeletter og udstoppede elefanter. Børn har også mulighed for at opleve hestekareter og meget andet fra det 18. århundrede, på Helsinki Bymuseum (Helsingin kaupunginmuseo), som byder på en særudstilling for familiens yngste.

Skal man købe rejseforsikring?

Det blå EU-sygesikringskort dækker dig ind med mulighed for offentlig læge- og hospitalsbesøg, hvis uheldet skulle være ude. Det anbefales dog altid at have en privat rejseforsikring så du er dækket, skulle du få behov for hjemtransport, eller være uheldig at miste bagage osv.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, det er blandt det bedste i verden.

Giver man drikkepenge i Helsinki?

Der er ingen forventninger til drikkepenge. Du kan lægge 15 kr. (et par euro), hvis du er ekstra tilfreds med servicen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du må ikke gå glip af at besøge den gamle markedshal, Vanha Kauppahalli: Selve den historiske bygning fra 1889 er et besøg værd i sig selv, og derudover har du rig mulighed for at prøve lokale specialiteter på dette indendørs marked. Derudover er butikscentret Kampin keskus et populært valg med over 150 butikker og masser af restauranter.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class