Find billige fly til Helsinki

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Helsinki

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Helsinki

Bedste pris på enkeltbillet

298 kr.

Bedste pris på returbillet

696 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 40min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Helsinki fra Danmark i de seneste 72 timer er 298 kr. (København Kastrup til Helsinki Vantaa).
Den bedste pris på en returbillet til Helsinki fra Danmark i de seneste 72 timer er 696 kr. (København Kastrup til Helsinki Vantaa).
Det hurtigste fly til Helsinki fra Danmark tager 1t. 40min. (København Kastrup til Helsinki Vantaa).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Helsinki, herunder KLM, Scandinavian Airlines og airBaltic.

Indsigter og trends for flyrejser til Helsinki

Få indsigter om din flyrejse til Helsinki, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Helsinki?

Den billigste måned at flyve til Helsinki fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.151 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Helsinki i januar, så bør du vente til september til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.172 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Helsinki?

50 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Helsinki. Dette fly er fra Kaunas og er 98% billigere end de fleste andre flyrejser til Helsinki. Hvis du vil finde den billigste pris til Helsinki fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Helsinki på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Helsinki er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.156 kr.. Den dyreste dag at flyve til Helsinki er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.414 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Helsinki?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Helsinki på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Helsinki om formiddagen helt ned til 1.111 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.394 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Helsinki?

Det tager i gennemsnit 1t. 35min. at flyve fra Danmark til Helsinki, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Helsinki Vantaa (den mest populære lufthavn i Helsinki). Hvis du flyver fra Billund til Helsinki Vantaa, tager det omkring 5t. 15min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Helsinki?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Helsinki er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.307 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Helsinki

Find de billigste fly til disse Helsinki-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Helsinki

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Helsinki

København (CPH) til Helsinki (HEL)

Fly til Helsinki ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Helsinki Vantaa, hvor den gennemsnitlige pris er 1.307 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HELSINKI FRA KØBENHAVNjanuar12% billigereAt flyve fra København til Helsinki ​​koster i gennemsnit blot 1.151 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HELSINKI FRA KØBENHAVNjuli29% dyrereDet koster cirka 1.691 kr. at flyve til Helsinki ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HELSINKI FRA KØBENHAVNjuli247% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Helsinki fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Helsinki

Den finske hovedstad Helsinki er fremfor alt populær i sommermånederne, hvor temperaturen er på sit varmeste, sommernætterne lyse og du kan nyde mange af byens hyggelige udendørsserveringer. Mange vælger dog også at rejse til Helsinki i december måned, hvor der er flere sjove vinteraktiviteter såsom at stå på skøjter og hyggelig juleshopping.

 

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Helsinki. Hvis du har planer om at flyve til Helsinki, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Turku (152 km fra Helsinki centrum) eller Lufthavn: Tampere Pirkkala (157 km fra Helsinki centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Helsinki er normalt Lufthavn: Turku med en gennemsnitspris på 2.058 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Helsinki

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Helsinki fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Helsinki

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Helsinki

Hvilke flyselskaber flyver til Helsinki?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Helsinki

Hvilke flyselskaber flyver til Helsinki?

Finnair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Helsinki. Scandinavian Airlines, Norwegian og Norwegian Air International er også populære valg på flyrejser til Helsinki fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Helsinki, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Norwegian Air International-fly til Helsinki

9 Norwegian Air International-fly flyver til Helsinki i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Stockholm Arlanda (ARN) til Helsinki, der er den mest populære rute, som Norwegian Air International har til Helsinki. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Norwegian Air International-fly til Helsinki, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 527 kr. og afgik fra Aalborg. Norwegian Air International er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 9,2/10 af 36 af vores brugere.

Finnair-fly til Helsinki

Finnair flyver normalt til Helsinki 38 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Helsinki fra Rovaniemi. Finnair (bedømmelse: 7,7, 322 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Helsinki, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Finnair-billet, der er fundet på momondo til Helsinki, var fra Billund (796 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Helsinki

Neden for finder du alle lufthavne i Helsinki samt deres afstand til centrum

For turister er Helsinkis primære lufthavn Helsinki Vantaa, som ligger ca. 17 km. fra centrum. Når du ankommer til lufthavnen og skal ind til byen kan du tage bus og tog. FinnAir Citybus tager dig til centrum på ca. 30 minutter, til en billetpris på ca. 55 kr.


Populære fly til Helsinki

Find dine flybilletter til Helsinki blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Helsinki
Hurtigste flyvetid1t. 35min.
Laveste pris725 kr.
Fly fra Billund til Helsinki
Hurtigste flyvetid5t. 15min.
Laveste pris895 kr.
Fly fra Aarhus til Helsinki
Hurtigste flyvetid22t. 25min.
Laveste pris1.080 kr.
Fly fra Aalborg til Helsinki
Hurtigste flyvetid12t. 30min.
Laveste pris1.129 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Helsinki

Det er nemt og belejligt at gå rundt i Helsinki, hvor mange af byens seværdigheder ligger i gåafstand fra hinanden. Byens puls, de grønne områder og havet er alt sammen lige rundt om hjørnet. Du kan også leje en cykel, som kun koster 40 kr. (5 EUR) for 24 timer eller 75 kr. (10 EUR) for en hel uge. Hvis det skal gå hurtigere, så benytter de fleste sporvognen. Hvis du er interesseret i arkitektur, så kan linje 4 anbefales, mens linje 6 er særlig god for dem, der går op i design, kunst og gastronomi. En enkelt billet med sporvognen koster 25 kr. (3,20 EUR), mens en heldagsbillet koster 70 kr. (9 EUR).


Visumkrav for Helsinki

Nordiske statsborgere skal ikke bruge visum for at rejse til Helsinki, og der er intet paskrav. Du skal dog kunne vise en eller anden form for gyldig billedlegitimation ved indrejse i Finland, så den kan være fordelagtigt at medbringe pas uanset hvad.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Helsinki


De bedste oplevelser og seværdigheder i Helsinki

November er den måned på året hvor det er billigst at rejse til Helsinki. Har du intet imod lidt lavere temperaturer er der altså penge at spare her. Book dine flybilletter mellem 58-60 dage før afrejse, for at få de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Helsinki, marts 2018).

Der er masser at give sig til når du rejser til Helsinki. Foruden blot at nyde byens smukke arkitektur bør også domkirkerne Lutrena og Ortodoxa Uspenski være en del af programmet. Tag også en tur i den hyggelige Esplanadi Park. Få den lokale eksperts tips til hvad du skal se i Helsinki her.

Det blå EU-sygesikringskort dækker dig ind med mulighed for offentlig læge- og hospitalsbesøg, hvis uheldet skulle være ude. Det anbefales dog altid at have en privat rejseforsikring så du er dækket, skulle du få behov for hjemtransport, eller være uheldig at miste bagage osv.

Ja, det er blandt det bedste i verden.

Der er ingen forventninger til drikkepenge. Du kan lægge 15 kr. (et par euro), hvis du er ekstra tilfreds med servicen.

Du må ikke gå glip af at besøge den gamle markedshal, Vanha Kauppahalli: Selve den historiske bygning fra 1889 er et besøg værd i sig selv, og derudover har du rig mulighed for at prøve lokale specialiteter på dette indendørs marked. Derudover er butikscentret Kampin keskus et populært valg med over 150 butikker og masser af restauranter.


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Helsinki.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Helsinki, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Helsinki. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Helsinki og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.