Find billige flybilletter til Vaasa

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor. 3.2
tor. 10.2

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Vaasa.
Se nuværende rejserestriktioner for Finland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Vaasa

Find de billigste fly til disse Vaasa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Vaasa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Vaasa

København (CPH) til Vaasa (VAA)

Fly til Vaasa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Vaasa, hvor den gennemsnitlige pris er 1.584 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VAASA FRA KØBENHAVNseptember11% billigereAt flyve fra København til Vaasa ​​koster i gennemsnit blot 1.416 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VAASA FRA KØBENHAVNjuli13% dyrereDet koster cirka 1.796 kr. at flyve til Vaasa ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VAASA FRA KØBENHAVNdecember309% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Vaasa fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Vaasa?

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Vaasa?

  Den billigste måned at flyve til Vaasa fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.416 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Vaasa i september, så er det også billigt at flyve i oktober. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.456 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Vaasa?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 59 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Vaasa. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.584 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Vaasa på?

  Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Vaasa fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.403 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Vaasa for omkring 1.476 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Vaasa?

  Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Vaasa på er om aftenen. Fly fra Danmark til Vaasa på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.425 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.590 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Vaasa?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Vaasa. Hvis du har planer om at flyve til Vaasa, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Karleby (103 km fra Vaasa centrum).


Kan jeg flyve til Vaasa fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Vaasa

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Vaasa.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Vaasa.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Vaasa.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Vaasa?

Hjemrejse til Danmark fra Vaasa

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Vaasa skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Vaasa er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Vaasa nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Vaasa?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Vaasa
 • Hvilke flyselskaber flyver til Vaasa?

  Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Vaasa fra Danmark, Finnair og SAS. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Vaasa


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?