Find billige fly til Kuopio

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kuopio

Få indsigter om din flyrejse til Kuopio, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kuopio?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Kuopio fra Danmark i maj i stedet. Fly til Kuopio i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.868 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Kuopio?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Kuopio, lå på 1.434 kr./pr. person fra København, hvilket er 21% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kuopio. Hvis du vil finde de billigste priser til Kuopio fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kuopio på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Kuopio er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.790 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Kuopio på en lørdag på 2.464 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kuopio?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Kuopio 34 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Kuopio for 2.275 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kuopio

Find de billigste fly til disse Kuopio-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kuopio

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kuopio

København (CPH) til Kuopio (KUO)

Fly til Kuopio ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kuopio, hvor den gennemsnitlige pris er 2.275 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KUOPIO FRA KØBENHAVNmarts24% billigereAt flyve fra København til Kuopio ​​koster i gennemsnit blot 1.740 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KUOPIO FRA KØBENHAVNdecember59% dyrereDet koster cirka 3.616 kr. at flyve til Kuopio ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KUOPIO FRA KØBENHAVNaugust532% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kuopio fra København i august end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kuopio

Lufthavn: Joensuu, Lufthavn: Jyvaskyla, Lufthavn: Nyslott Savonlinna eller Lufthavn: Kajaani kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kuopio.

Den billigste lufthavn i nærheden af Kuopio er normalt Lufthavn: Nyslott Savonlinna med en gennemsnitspris på 1.327 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Kuopio

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kuopio

Hvilke flyselskaber flyver til Kuopio?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kuopio

Hvilke flyselskaber flyver til Kuopio?

Finnair er det mest populære flyselskab der flyver fra Danmark til Kuopio regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Kuopio med dette flyselskab og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Finnair-fly til Kuopio

Finnair flyver omkring 20 fly til Kuopio om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Helsinki Vantaa, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Finnair var på 1.495 kr. (Billund til Kuopio). Brugerne har bedømt Finnair med 7,7/10 i over 322 anmeldelser på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kuopio


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Kuopio.

Ja. Alle fly til Kuopio på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Kuopio.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Kuopio, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Kuopio spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.