Find billige flybilletter til Rovaniemi

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 30.10
lør. 6.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Rovaniemi.
Se nuværende rejserestriktioner for Finland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rovaniemi

Find de billigste fly til disse Rovaniemi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rovaniemi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rovaniemi

København (CPH) til Rovaniemi (RVN)

Fly til Rovaniemi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rovaniemi, hvor den gennemsnitlige pris er 1.810 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ROVANIEMI FRA KØBENHAVNnovember14% billigereAt flyve fra København til Rovaniemi ​​koster i gennemsnit blot 1.565 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ROVANIEMI FRA KØBENHAVNjuni44% dyrereDet koster cirka 2.612 kr. at flyve til Rovaniemi ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ROVANIEMI FRA KØBENHAVNdecember253% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rovaniemi fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Rovaniemi?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Rovaniemi?

  Brugere, der booker rejser til Rovaniemi fra Helsinki, har fundet fly, der er 77% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Rovaniemi. Hvis du vil finde den billigste pris til Rovaniemi fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Rovaniemi?

  Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Rovaniemi på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.565 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Rovaniemi fra Danmark i oktober i stedet. Fly til Rovaniemi i oktober, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.578 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Rovaniemi?

  Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Rovaniemi er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.810 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rovaniemi på?

  Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Rovaniemi fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.561 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Rovaniemi er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.741 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rovaniemi?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Rovaniemi på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.622 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.823 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rovaniemi?

  Rejsende, som flyver til Rovaniemi, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kemi/Tornio (96 km fra Rovaniemi centrum) eller Lufthavn: Kittilä (138 km fra Rovaniemi centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Rovaniemi på?

  Lufthavn: Kittilä har en gennemsnitspris på 2.332 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Rovaniemi. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Rovaniemi fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Rovaniemi

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Rovaniemi.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Rovaniemi.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Rovaniemi.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Rovaniemi?

Hjemrejse til Danmark fra Rovaniemi

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Rovaniemi skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Rovaniemi er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Rovaniemi nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Rovaniemi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Rovaniemi
 • Hvilke flyselskaber flyver til Rovaniemi?

  For fly fra Danmark til Rovaniemi, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Finnair, Norwegian Air International og Norwegian. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rovaniemi


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?