Find billige fly til Rovaniemi

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Rovaniemi

Få indsigter om din flyrejse til Rovaniemi, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rovaniemi?

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Rovaniemi på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.902 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i oktober, kan du booke flyrejser til Rovaniemi fra Danmark i marts i stedet. Fly til Rovaniemi i marts, selvom de ikke er helt så billige som dem i oktober, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.017 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Rovaniemi?

Brugere, der booker rejser til Rovaniemi fra Helsinki, har fundet fly, der er 69% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Rovaniemi. Hvis du vil finde den billigste pris til Rovaniemi fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rovaniemi på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Rovaniemi fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.906 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Rovaniemi er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.378 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rovaniemi?

Det billigste tidspunkt at flyve til Rovaniemi på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.005 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.420 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Rovaniemi?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Rovaniemi er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.228 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rovaniemi

Find de billigste fly til disse Rovaniemi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rovaniemi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rovaniemi

København (CPH) til Rovaniemi (RVN)

Fly til Rovaniemi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rovaniemi, hvor den gennemsnitlige pris er 2.228 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ROVANIEMI FRA KØBENHAVNoktober15% billigereAt flyve fra København til Rovaniemi ​​koster i gennemsnit blot 1.902 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ROVANIEMI FRA KØBENHAVNdecember23% dyrereDet koster cirka 2.749 kr. at flyve til Rovaniemi ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ROVANIEMI FRA KØBENHAVNoktober481% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rovaniemi fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Rovaniemi

Flyrejser til Rovaniemi i Finland behøver ikke tage alt for lang tid, men det vil selvfølgelig variere en smule. Det afgørende for rejsetidens endelig format vil for de fleste være afstanden til CPH Københavns Lufthavn. Den vil som oftest give plads til startskuddet på flyvninger mod RVN Rovaniemi Airport i Finland. Når du påbegynder rejsen fra Danmarks hovedstad, så vil turen tage i omegnen af små fem timer. Du bør altså søge mod København, hvorfor en indenrigsflyvning fra AAL Aalborg Lufthavn kan være et passende ekstra trin, hvis du eksempelvis bor i den nordlige del af Jylland. Den korte flyvning på omkring 45 minutter skal naturligvis lægges oveni, ligesom en køretur fra Odense vil tilføje et par timer.

Du kan ikke flyve direkte til Rovaniemi fra lufthavnene i Danmark. En mellemlanding er desværre en nødvendighed, før du lander i den finske lufthavn i Lapland. Mellemlandingen vil i de fleste tilfælde foregå i den finske hovedstad og landets største lufthavn, HEL Helsinki-Vantaa Lufthavn. Det vil også være muligt at finde ruter, hvor du flyver ind over ARN Stockholm Arlanda, før du lander i Helsinki. En kombination af besøg til flere nordiske byer kan være oplagt, da det er nemt at tilrettelægge turen nordpå med naturlige ophold i andre større nordiske byer forinden.

Rejsende, som flyver til Rovaniemi, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kemi/Tornio (96 km fra Rovaniemi centrum) eller Lufthavn: Kittilä (138 km fra Rovaniemi centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Kemi/Tornio har en gennemsnitspris på 1.537 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Rovaniemi. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Andre kabineklasser på fly til Rovaniemi

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Rovaniemi

Hvilke flyselskaber flyver til Rovaniemi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Rovaniemi

Hvilke flyselskaber flyver til Rovaniemi?

For fly fra Danmark til Rovaniemi, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Finnair, Norwegian, Norwegian Air International og Air France. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Norwegian Air International-fly til Rovaniemi

Der er 1 fly med Norwegian Air International til Rovaniemi på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Helsinki Vantaa, og den bedste pris på en Norwegian Air International-billet, der er set på momondo, er 981 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Rovaniemi). Norwegian Air International har en bedømmelse på 8,9 fra 39 brugeranmeldelser på momondo.

Finnair-fly til Rovaniemi

Finnair (7,7/10, 323 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Rovaniemi med tilbud fra helt ned til 1.653 kr. retur fra København Kastrup. Med 39 Finnair-fly til Rovaniemi om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Rovaniemi

Neden for finder du alle lufthavne i Rovaniemi samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Rovaniemi Airport?

Når du lander i Rovaniemi Lufthavn, er der flere muligheder for at komme mod byen. Lufthavnen ligger et stykke fra byen, men turen er ganske nem og overkommelig. Byen har offentlige shuttlebusser, som kører mod udvalgte stoppesteder, hvor byens centrale busstation udgør et af dem. Det vil desuden være muligt at lande en taxa fra professionelle firmaer, som for det meste har adskillige ledige vogne uden for lufthavnen, når du kommer gennem og ud herfra. Udvalgte hoteller kan have egne løsninger for transport til fordelagtige priser, som fører dig direkte mod dine midlertidige faciliteter til base og overnatning. Når du har bestilt flybilletter og ophold, bør du følge op på, om hotellet tilbyder transport. Det kan være en mulighed, du skal bestille i god tid.


Visumkrav for Rovaniemi

Når du kigger på flytilbud til Rovaniemi som dansk statsborger, så er du dækket ind i kraft af det store samarbejde blandt de nordiske lande. Det betyder, at du kan nyde Finlands omgivelser uden et visum. Pas er som udgangspunkt ikke en nødvendighed, da kravet lyder, at du skal medbringe gyldig billedlegitimation. Dit kørekort kan være relevant her, men det er alligevel anbefalelsesværdigt, at du medbringer dit pas. Enkelte transport- og rejseselskaber kan have særprægede regler, hvorfor et gyldigt pas er det bedste valg.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Rovaniemi


De bedste oplevelser og seværdigheder i Rovaniemi

Denne finske herlighed i det nordlige Lapland er helt sin egen. Besøgende søger mod Rovaniemi fra nær og fjern med interesse i meget forskelligartede oplevelser. Listen over udflugter, seværdigheder og oplevelser er nemlig lang. Byen ligger lige op til polarcirklen, hvilket naturligvis bringer med sig, at du har vinderchancer for nordlys. I Finland betragtes byen som værende bopæl og hjemstavn for julemanden. Derfor bør I, som rejser med børn, besøge hans kontor og landsby. Og det er da også en skøn oplevelse for enhver med et legebarn gemt i sig. I de spektakulære omkringliggende områder kan du fare mod et utal af eventyr. Her kan du besøge rensdyrgårde og få fart over feltet med sibiriske slædehunde, som alle lever deres allerbedste liv, når de får lov at præsentere dig for Laplands enestående snelandskab. Byen byder på museer og kulturcentre som Arktikum og Science Centre Pilke. Og skal dagen ikke gå med isfiskeri eller en udflugt på snescooter, så kan vi varmt anbefale Ounasvaara Ski Resort til den aktive rejsende.


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Rovaniemi. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Rovaniemi med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning efter fly til Rovaniemi, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Prisagenter på fly til Rovaniemi er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.