Find billige fly til Rovaniemi

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tor. 30.11
tor. 7.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Rovaniemi

Få indsigter om din flyrejse til Rovaniemi, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Rovaniemi?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Rovaniemi på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.920 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Rovaniemi fra Danmark i januar i stedet. Fly til Rovaniemi i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.968 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Rovaniemi på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Rovaniemi fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 2.064 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Rovaniemi er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.960 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Rovaniemi?

Det billigste tidspunkt at flyve til Rovaniemi på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.266 kr.. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.488 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Rovaniemi?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Rovaniemi er 59 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.327 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Rovaniemi

Find de billigste fly til disse Rovaniemi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rovaniemi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Rovaniemi

København (CPH) til Rovaniemi (RVN)

Fly til Rovaniemi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rovaniemi, hvor den gennemsnitlige pris er 2.327 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ROVANIEMI FRA KØBENHAVNnovember18% billigereAt flyve fra København til Rovaniemi ​​koster i gennemsnit blot 1.920 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ROVANIEMI FRA KØBENHAVNmaj19% dyrereDet koster cirka 2.778 kr. at flyve til Rovaniemi ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ROVANIEMI FRA KØBENHAVNdecember338% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Rovaniemi fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Rovaniemi

Hvor lang tid tager det at flyve til Rovaniemi?

Flyrejser til Rovaniemi i Finland behøver ikke tage alt for lang tid, men det vil selvfølgelig variere en smule. Det afgørende for rejsetidens endelig format vil for de fleste være afstanden til CPH Københavns Lufthavn. Den vil som oftest give plads til startskuddet på flyvninger mod RVN Rovaniemi Airport i Finland. Når du påbegynder rejsen fra Danmarks hovedstad, så vil turen tage i omegnen af små fem timer. Du bør altså søge mod København, hvorfor en indenrigsflyvning fra AAL Aalborg Lufthavn kan være et passende ekstra trin, hvis du eksempelvis bor i den nordlige del af Jylland. Den korte flyvning på omkring 45 minutter skal naturligvis lægges oveni, ligesom en køretur fra Odense vil tilføje et par timer.

Hvor kan du flyve direkte til Rovaniemi fra?

Du kan ikke flyve direkte til Rovaniemi fra lufthavnene i Danmark. En mellemlanding er desværre en nødvendighed, før du lander i den finske lufthavn i Lapland. Mellemlandingen vil i de fleste tilfælde foregå i den finske hovedstad og landets største lufthavn, HEL Helsinki-Vantaa Lufthavn. Det vil også være muligt at finde ruter, hvor du flyver ind over ARN Stockholm Arlanda, før du lander i Helsinki. En kombination af besøg til flere nordiske byer kan være oplagt, da det er nemt at tilrettelægge turen nordpå med naturlige ophold i andre større nordiske byer forinden.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Rovaniemi?

Rejsende, som flyver til Rovaniemi, kan måske finde bedre priser til Kemi/Tornio Lufthavn (96 km fra Rovaniemi centrum) eller Kittilä Lufthavn (138 km fra Rovaniemi centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Rovaniemi Lufthavn?

Priser for fly til Rovaniemi Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Rovaniemi Lufthavn?

Fra november 2023 er der 5 udbydere at vælge mellem for fly til Rovaniemi Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Rovaniemi Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Rovaniemi Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Rovaniemi Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Rovaniemi Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Rovaniemi Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Visumkrav for Rovaniemi

Hvilke visum- og pasregler gælder ved rejser til Rovaniemi?

Når du kigger på flytilbud til Rovaniemi som dansk statsborger, så er du dækket ind i kraft af det store samarbejde blandt de nordiske lande. Det betyder, at du kan nyde Finlands omgivelser uden et visum. Pas er som udgangspunkt ikke en nødvendighed, da kravet lyder, at du skal medbringe gyldig billedlegitimation. Dit kørekort kan være relevant her, men det er alligevel anbefalelsesværdigt, at du medbringer dit pas. Enkelte transport- og rejseselskaber kan have særprægede regler, hvorfor et gyldigt pas er det bedste valg.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Rovaniemi

Hvad kan du se og opleve i Rovaniemi?

Denne finske herlighed i det nordlige Lapland er helt sin egen. Besøgende søger mod Rovaniemi fra nær og fjern med interesse i meget forskelligartede oplevelser. Listen over udflugter, seværdigheder og oplevelser er nemlig lang. Byen ligger lige op til polarcirklen, hvilket naturligvis bringer med sig, at du har vinderchancer for nordlys. I Finland betragtes byen som værende bopæl og hjemstavn for julemanden. Derfor bør I, som rejser med børn, besøge hans kontor og landsby. Og det er da også en skøn oplevelse for enhver med et legebarn gemt i sig. I de spektakulære omkringliggende områder kan du fare mod et utal af eventyr. Her kan du besøge rensdyrgårde og få fart over feltet med sibiriske slædehunde, som alle lever deres allerbedste liv, når de får lov at præsentere dig for Laplands enestående snelandskab. Byen byder på museer og kulturcentre som Arktikum og Science Centre Pilke. Og skal dagen ikke gå med isfiskeri eller en udflugt på snescooter, så kan vi varmt anbefale Ounasvaara Ski Resort til den aktive rejsende.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Rovaniemi?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Rovaniemi. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Rovaniemi med fleksibel booking på momondo?

Fly til Rovaniemi med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Rovaniemi?

Når du har udført en søgning efter fly til Rovaniemi, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Rovaniemi lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Rovaniemi er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rovaniemi på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.