Find billige flybilletter til Joensuu

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Joensuu

Find de billigste fly til disse Joensuu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Joensuu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Joensuu

København (CPH) til Kuopio (KUO)

Fly til Joensuu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kuopio, hvor den gennemsnitlige pris er 2.401 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL JOENSUU FRA KØBENHAVNjanuar17% billigereAt flyve fra København til Joensuu ​​koster i gennemsnit blot 2.099 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL JOENSUU FRA KØBENHAVNoktober37% dyrereDet koster cirka 3.461 kr. at flyve til Joensuu ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL JOENSUU FRA KØBENHAVNoktober643% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Joensuu fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Joensuu?

Flyvningen fra Kastrup Lufthavn (CPH) til den finske lufthavn Joensuu (JOE) tager fire timer og 25 minutter og retur tager fire timer og ti minutter, med en mellemlanding i Helsinki lufthavn (HEL). Fra Aalborg (ALL) tager flyrejser til Joensuu ti timer og 25 minutter og du har to mellemlandinger. Du har mellemlandinger i Kastrup Lufthavn og i Helsinki. Din returrejse vil tage otte timer og 30 min med mellemlandinger i Riga (RIX) og i Kastrup lufthavn. Skal du videre fra Joensuu Lufthavn, Finland, kan du med fordel booke flybilletter, samtidig med at du booker bil og hotel. Flyrejser til Joensuu kan med fordel bestilles online.

Rejser du fra Danmark, er det ikke muligt at rejse direkte til Joensuu, Finland. Det samme gælder fra omkringliggende lufthavne. Du skal regne med at du skal mellemlande mindst én gang, typisk i Helsinki. At skulle mellemlande er ikke negativt. Det giver dig blandt andet mulighed for at komme ud og strække benene og få hvilet ryggen. Det kan være hårdt for kroppen at sidde i et fly i mange timer uden mulighed for at røre sig. En mellemlanding giver også andre fordele, da du kan vælge at tage en overnatning eller to, og udforske den nærliggende by. Det er en mulighed du ellers ikke ville have, og det giver mulighed for en anderledes tur med nye spændende og anderledes oplevelser.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Joensuu, lå på 1.337 kr./pr. person fra København, hvilket er 33% billigere end gennemsnitsflyprisen til Joensuu. Hvis du vil finde de billigste priser til Joensuu fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Joensuu fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.099 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Joensuu med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.482 kr..

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Joensuu på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Joensuu om morgenen helt ned til 2.683 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Joensuu, så priserne er ofte dyrere på omkring 4.023 kr. pr. billet.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Joensuu. Hvis du har planer om at flyve til Joensuu, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Nyslott Savonlinna (85 km fra Joensuu centrum) eller Lufthavn: Kuopio (110 km fra Joensuu centrum).

Med en gennemsnitspris på 1.600 kr. pr. person er Lufthavn: Nyslott Savonlinna den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Joensuu. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Hvilke flyselskaber flyver til Joensuu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Joensuu

Hvilke flyselskaber flyver til Joensuu?

Finnair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Joensuu. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Joensuu, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Joensuu

Neden for finder du alle lufthavne i Joensuu samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Joensuu fra lufthavnen?

Joensuu lufthavn ligger i byen Liperi, omkring 11 km fra Joensuu centrum. Der afgår en bus fra lufthavnen ned til centrum. Den afgår kun ved indenrigs ankomster og kører ca. 10 min efter ankomst. Bussen vil vente op til 45 min hvis flyet er forsinket. Alternativet til bussen er en taxa. Du har også mulighed for at blive hentet eller leje en bil. Der kan være gode rabatter at hente på en billeje, hvis du booker, samtidig med at du køber dine flybilletter. Du slipper også for at bruge tid i lufthavnen, da bilen står klar, når du ankommer.


Visumkrav for Joensuu

Der er for danske statsborgere intet krav om visum, hvis du besøger Joensuu, Finland, da de nordiske lande er visumfri for nordiske statsborgere. Du skal dog stadig ved forespørgsler kunne identificere dig, så det anbefales at du har dit pas eller anden billeddokumentation med.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Joensuu


De bedste oplevelser og seværdigheder i Joensuu

Byen Joensuu, som ligger på den nordlige side af søen Pyhäselkä har en masse at tilbyde ved et besøg. En af de mest populære seværdigheder er den botaniske have, hvor der også findes en sommerfuglehave. Der findes gamle og smukke kirker, der visuelt adskiller sig fra de danske. En af dem er Joensuu Kirke og en anden Pyhän Nikolaoksen Kirke. Holder du af at vandre er du kommet til det helt rigtige sted og Kolvananuuros vandrestier er i den grad et besøg værd. Da byen Joensuu ligger ved en sø, er der også flere smukke strande i området. To af dem er Utra og Honkaniemi. Byen har også et aktivt sportsliv, som man er velkommen til at deltage i. En af dem er Lykynlampi Outdoor Centre eller Virkistysuimala Vesikko. Byen lægger også plads til musikfestivalen Ilosaarirock. Området er også et glimrende sted at stå på ski eller på snowboard, specielt i Mustavaara, som er et populært ski og snowboard område og så Parnavaara Outdoor Center. Du har også mulighed for at shoppe gaver og specialiteter på Taitokortteli. Her har du også mulighed for at få en god kop kaffe.


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Joensuu. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Joensuu på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Joensuu. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Joensuu og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.