Find billige flybilletter til Kittilä

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre. 3.12
fre. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Kittilä.
Se nuværende rejserestriktioner for Finland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kittilä

Find de billigste fly til disse Kittilä-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ivalo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kittilä

København (CPH) til Rovaniemi (RVN)

Fly til Kittilä ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rovaniemi, hvor den gennemsnitlige pris er 1.859 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KITTILÄ FRA KØBENHAVNseptember15% billigereAt flyve fra København til Kittilä ​​koster i gennemsnit blot 1.594 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KITTILÄ FRA KØBENHAVNoktober112% dyrereDet koster cirka 3.969 kr. at flyve til Kittilä ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KITTILÄ FRA KØBENHAVNfebruar678% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kittilä fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kittilä?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Kittilä?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Kittilä fra København for 1.601 kr.. Det er 52% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Kittilä. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Kittilä fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Kittilä?

  Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Kittilä på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.594 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i september, kan du booke flyrejser til Kittilä fra Danmark i januar i stedet. Fly til Kittilä i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i september, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.601 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kittilä?

  Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Kittilä er 35 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.252 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kittilä på?

  Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Kittilä fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 1.602 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Kittilä på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.208 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kittilä?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Kittilä normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Kittilä om eftermiddagen helt ned til 1.923 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Kittilä på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 2.379 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kittilä?

  Rejsende, som flyver til Kittilä, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Rovaniemi (129 km fra Kittilä centrum) eller Lufthavn: Ivalo (148 km fra Kittilä centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Kittilä på?

  Med en gennemsnitspris på 2.511 kr. pr. person er Lufthavn: Kittilä den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Kittilä. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Kittilä fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Kittilä

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Kittilä.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Kittilä.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Kittilä.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Kittilä?

Hjemrejse til Danmark fra Kittilä

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Kittilä skal ikke fremvise et negativt COVID-19-PCR-testresultat eller et negativt antigentestresultat ved indrejse i Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Kittilä er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Kittilä nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Kittilä?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kittilä
 • Hvilke flyselskaber flyver til Kittilä?

  For fly fra Danmark til Kittilä, bestiller de fleste af momondos brugere med et populært flyselskab som Finnair. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kittilä


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?