Find billige fly til Kittilä

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kittilä

Få indsigter om din flyrejse til Kittilä, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kittilä?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Kittilä på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.131 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du booke flyrejser til Kittilä fra Danmark i januar i stedet. Fly til Kittilä i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 2.223 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Kittilä?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Kittilä fra Helsinki for 635 kr.. Det er 77% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Kittilä. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Kittilä fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kittilä på?

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Kittilä fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 2.399 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Kittilä på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.983 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kittilä?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Kittilä normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Kittilä om eftermiddagen helt ned til 2.302 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Kittilä på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 2.681 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kittilä?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Kittilä er 58 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 2.849 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kittilä

Find de billigste fly til disse Kittilä-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kittilä

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kittilä

København (CPH) til Rovaniemi (RVN)

Fly til Kittilä ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rovaniemi, hvor den gennemsnitlige pris er 2.206 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KITTILÄ FRA KØBENHAVNnovember25% billigereAt flyve fra København til Kittilä ​​koster i gennemsnit blot 2.131 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KITTILÄ FRA KØBENHAVNseptember57% dyrereDet koster cirka 4.475 kr. at flyve til Kittilä ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KITTILÄ FRA KØBENHAVNfebruar750% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kittilä fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kittilä

Flyrejser til Kittilä Lufthavn (KTT) i Finland tager typisk mellem fire og seks time, forudsat at du flyver fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup. Du finder også flyvninger til Kittilä, der tager op til 16 timer. Rejsens længde afhænger i store dele af mellemlandingens varighed. Turen går i de fleste tilfælde fra København til Helsinki Vantaa (HEL), hvorfra du tager et indenrigsfly til Kittilä. Hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL), skal du normalt medregne en ekstra mellemlanding i enten Stockholm Arlanda eller København, før turen fortsætter til det finske. I dette tilfælde skal du medregne omkring fire ekstra timer til din rejse.

Det er desværre ikke muligt at finde flytilbud til Kittilä med direkte flyvning fra danske lufthavne. Det eneste sted, du finder direkte flyvninger til Kittilä, er fra den finske hovedstad Helsinki, hvorfra du flyver med indenrigsfly. Husk, at når du skifter fra indenrigs - til udenrigsfly, er det ofte tilfældet, at du skal tjekke dig selv og din bagage ind igen (self-transfer). Skal du det, er det vigtigt, at du medregner det i din planlægning. Du kan se mellemlandingernes varighed lige her hos momondo, samt om det er en rejse med self-transfer.

Rejsende, som flyver til Kittilä, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Rovaniemi (129 km fra Kittilä centrum) eller Lufthavn: Ivalo (148 km fra Kittilä centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 2.550 kr. pr. person er Lufthavn: Kittilä den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Kittilä. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Andre kabineklasser på fly til Kittilä

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kittilä

Hvilke flyselskaber flyver til Kittilä?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kittilä

Hvilke flyselskaber flyver til Kittilä?

For fly fra Danmark til Kittilä, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Finnair, Norwegian, Norwegian Air International og Air France. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Finnair-fly til Kittilä

Finnair flyver omkring 18 fly til Kittilä om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Helsinki Vantaa, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Finnair var på 1.730 kr. (Billund til Kittilä). Brugerne har bedømt Finnair med 7,7/10 i over 322 anmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Kittilä

Neden for finder du alle lufthavne i Kittilä samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Kittilä fra lufthavnen?

Kittilä Lufthavn ligger i kort afstand til centrum, hvorfor det er nemt og hurtigt at komme til det centrale Kittilä. Det er muligt at benytte de offentlige busser til og fra lufthavnen. Bus 900 kører i hele lufthavnens åbningstid. Det er den billigste, men også den længste transportmulighed mellem lufthavn og by. Det er også muligt at booke en taxa på forhånd. Der er ikke altid taxaer ved lufthavnen, hvorfor det er smart at booke transport på forvejen. Hvis du rejser med en gruppe eller meget bagage, bør du informere om dette ved booking, da ikke alle taxaer har ekstra plads.


Visumkrav for Kittilä

Når du rejser til Kittilä, har du ikke visumpligt. Det betyder, at du ikke behøver at ansøge om visum eller registrere dig, når du rejser ind i Finland. Du bør dog have dit pas med dig, også selvom der ikke er pastvang, når du rejser i de nordiske lande. Har du ikke et pas, skal du medbringe gyldigt billede-ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kittilä


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kittilä

Når du har booket flybilletter til Kittilä, er du ikke langt fra nogle af Laplands mest eftertragtede oplevelser. I vinterperioden falder der i området omkring 20 millioner tons sne, og vil du opleve det arktiske klima til fulde, bør du ikke snyde dig selv for et besøg til SnowVillage. Hvert år bliver sne og iskrystaller formet i alle tænkelige designs, ofte med et årligt tema. Rejser du i de mørkere perioder, er Kittilä et godt sted at opleve det spektakulære nordlys. Selvom du opholder dig midt i byen, er der ikke meget lysforurening, hvilket giver gode forhold for at se dette unikke naturfænomen. Kittilä er også kendt for deres gode langrendsruter. Det er muligt selv at spænde langrendsskiene på eller booke guidede ture fra byen og ud i den omkringliggende natur. Hvis dine fødder skal have en pause, er det muligt at booke snescootere i centrum. Igen er det her både muligt at køre på egen hånd eller booke erfarne guider, som kan vise dig alle de bedste naturområder omkring Kittilä. Byen har dog også masser at byde på om sommeren, hvor sneen er væk. Du finder flere alsidige vandreruter samt flere bådudlejningsservices, hvorfra du kan se naturen fra en af de mange søer.


Find billige flybilletter til andre byer i Finland

Finland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Kittilä.

Ja. Alle fly til Kittilä på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Kittilä.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Kittilä. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.