Flyrejser Asien Malaysia

Find billige fly til Malaysia

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Kuala Lumpur (KUL)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Malaysia.

Se nuværende Malaysia rejserestriktioner

De billigste fly til byer i Malaysia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Malaysia fra Danmark
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur

Brugbar information om dit fly til Malaysia

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Malaysia

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Malaysia?

Malaysia er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (1.448%) er Kuala Lumpur den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Malaysia er Langkawi og Penang.

Hvad er det billigste fly til Malaysia?

Hvis du leder efter flybilletter til Malaysia billigere, så søg efter flyselsskaber som Malindo Air, AirAsia og Malaysia Airlines med priser der starter på henholdsvis 122 kr., 151 kr. og 166 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Malaysia?

Indrejserestriktioner

Malaysia har begrænset adgang for alle rejsende undtagen borgere, fastboende med MyPR-kort, rejsende og studerende med godkendelse fra den malaysiske indvandringsservice, rejsende med Malaysia My Second Home (MM2H) tilladelse, diplomater, ambassademedarbejdere og ægtefæller eller børn af malaysiske statsborgere, der skal have et visummærkatvisum i pas, der specifikt angiver denne status. Indehavere af følgende pas kan ansøge om adgangstilladelse: Residence Pass-Talent (RP-T) og deres pårørende, Beskæftigelsespas (Kategori EP I, II og III), Professional Visit Pass (PVP), Afhængigt pas til udstationerede for alle kategorier, langvarigt socialbesøgspas (LT-SVP) for udstationering for alle kategorier, og Foreign Maid for udstationering for alle kategorier. Hele landet er fortsat under en restitutionsbevægelseskontrolordre (RMCO) frem til 16. marts. Derudover er visse stater og distrikter med højere prævalens af COVID-19 underlagt Movement Control Orders (MCOs), Conditional Movement Control Orders (CMCOs) eller Enhanced Bevægelseskontrolordrer (EMCO'er). Sabah er underlagt en MCO frem til 4. februar. Yderligere oplysninger om rejser til Sabah kan fås ved at kontakte Sabahs statsmyndigheder . Alle distrikter i Sarawak er underlagt en CMCO frem til 14. februar bortset fra Sibu, som er underlagt en MCO frem til 14. februar. Yderligere oplysninger om rejser til Sarawak kan fås ved henvendelse til Sarawaks statslige myndigheder .

Indrejsekrav

Rejsende skal have en formel skriftlig godkendelse fra den malaysiske regering, før de forsøger at rejse ind i Malaysia. Malaysisk indvandring driver en konsolideret portal kaldet My Travel Pass for de fleste kategorier af pasindehavere for at anmode om tilladelse til at komme ind. Rejsende med en Malaysia My Second Home-tilladelse (MM2H) skal have en godkendt returtilladelse og kan også anmode om indvandring via My Travel Pass < / a>. Internationale studerende skal have en skriftlig godkendelse for indvandring, der er anvendt på Education Malaysia website Flyselskabsbesætninger skal have deres navne opført i den generelle erklæring.

Karantænekrav

Alle ankomne rejsende vil blive testet ved ankomsten og er underlagt et obligatorisk karantænekrav. Alle omkostninger til karantæne afholdes af den rejsende. Rejsende skal downloade MySejahtera-applikationen og får udstedt et armbånd til identifikation og overvågning af myndighederne i løbet af deres karantæneperiode. Rejsende, der præsenterer resultaterne af en negativ RT-PCR-test foretaget inden for 72 timer efter deres afgang til Malaysia, skal sættes i karantæne i 7 dage efter ankomsten. De malaysiske myndigheder kan kræve en COVID-19-test ved ankomsten og vil kræve en yderligere COVID-19-test den 5. dag i karantæne. Rejsende, der ikke præsenterer resultaterne af en negativ RT-PCR-test, testes ved ankomsten og skal karantæne i 10 dage med en ekstra COVID-19-test på 8. dag i karantæne.

Transitregler

Rejsende må ikke rejse fra internationale fly til indenrigsfly, undtagen malaysiske statsborgere, der rejser til Sabah eller Sarawak. Udlændinge må ikke indrejse i Sabah uden forudgående tilladelse, som skal anmodes herom på forhånd af Sabahs statssekretær (Setiausaha Kerajaan Negeri Sabah) ved Krise sabah.gov.my.

Hvis du planlægger rejser til Malaysia nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Malaysia? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Kuala Lumpur

Petronas Towers
National Monument
Kuala Lumpur Tower
Telekom Tower
Jamek Mosque Kampung Baru
Langkawi

Pantai Teluk Burau
Pantai Cenang Beach
Kampung Air Hangat
Pasar Malam Kuah
Beras Terbakar
Kota Kinabalu
Sabah

Taman Negara Tunku Abdul Rahman
St. Michael's Church
Masjid Negeri Sabah
Kinabalu Park
Kota Kinabalu City Mosque
Kuching

Kuching City Mosque
Sarawak Stadium
Damai Beach
Sarawak Timber Museum
Masjid Jamek
Sandakan
Sabah

Turtle Islands National Park
Gomantong Caves
Agnes Keith House
Kota Bharu

State Museum
Siti Khadijah Central Market
Chinese Beijing Mosque
Cahaya Bulan Beach
Wat Phothivihan
Kuala Terengganu

Taman Negara National Park
Crystal Mosque
Terengganu State Museum
Istana Maziah
Sultan Ismail Nasiruddin Shah Stadium
Tawau
Sabah

Tawau Hills National Park
Johor Bahru

Johor Bahru City Square
Masjid Negeri Sultan Abu Bakar
Sultan Abu Bakar State Mosque
Johor Bahru Old Chinese Temple
Johor Zoo
Miri

San Ching Tian Temple
Marina Beach
Esplanade Beach
Grand Old Lady and Petroleum Science Museum
Lambir Hills National Park
Mulu

Gunung Mulu National Park

Billige flybilletter til Malaysia

Se de billigste flyrejser til Malaysia fundet af momondos brugere i Danmark
Afgang Destination Bedste pris
Billund Kuala Lumpur 3.974 kr.
København Langkawi 5.502 kr.
Aarhus Kuala Lumpur 11.693 kr.
Aalborg Kuala Lumpur 11.736 kr.

Fly til Malaysia

Har du planer om at opleve Sydøstasien, så er en rejse med fly til Malaysia et must. Den malaysiske halvø ligger mellem Thailand og Singapore, men også den østlige del af øen Borneo hører til Malaysia. Begge steder er især kendt for store områder med regnskov, hvor det er muligt at komme på jungletur samt opleve orangutanger. Samtidig er det altid lunt eller varmt i landet, hvilket danner grobund for en rejse med mange udendørsaktiviteter i den smukke natur. Mange fly til Malaysia lander i hovedstaden Kuala Lumpur, men du kan også flyve indenrigs, hvad enten det er til byer som Malacca eller Johor Bahru på fastlandet, eksotiske Langkawi Island eller nogle af byerne på Borneo som Kota Kinabalu eller Sandakan. Du kan søge på de billigste dage i priskalenderen. Flyrejser til Malaysia bringer dig til et land, der er bygget op omkring kystsletter, og hvor landskaberne stiger i højde, efterhånden som du begiver dig ind i den centrale del af landet. Der findes flere tusinde kilometers kyststrækning med skønne badestrande samtidig med, at landet også huser flere nationalparker. Ligesom de andre sydøstasiatiske lande, så oplever Malaysia også en del regn i perioder. Hvis du vil undgå en ferie med flere byger, så skal du booke fly til Malaysia med afrejse i perioden marts til oktober.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Malaysia?

For tiden er der ingen flyselskaber, der tilbyder direkte fly til Malaysia fra danske lufthavne. Til gengæld findes der mange flyselskaber, som byder på rejser med mellemlanding undervejs. Singapore Airlines, SAS, Qatar Airways, Thai Airways og Malaysia Airlines er blot nogle af dem, som eksempelvis har afgange fra Københavns Lufthavn og efter en mellemlanding ender i Kuala Lumpur.

Hvor lang tid tager det at flyve til Malaysia?

Hvis du har booket flybilletter til Malaysia fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Kuala Lumpur, så tager den hurtigste tur ca. 14 timer med et stop undervejs. En flyrejse fra Billund Lufthavn til eksempelvis Kota Kinabalu på Borneo tager ca. 18 timer med to mellemlandinger.

Hvilken årstid skal man rejse til Malaysia

Der er regnsæson i Malaysia fra omkring november til februar, som også betegnes som lavsæson, og dermed er der gode chancer for billige flybilletter og hoteller. Derfor er perioden marts til oktober også højsæson takket være masser af tørre dage samt solskin. Kan du overleve nogle hurtige, daglige byger, så er regnsæsonen dog absolut anbefalelsesværdig.

Kan man rejse til Malaysia uden pas eller visum?

Hvis du opholder dig som turist i mindre end 90 dage i Malaysia, så behøver du intet visum. Samtidig skal du huske at forevise en returbillet ved ankomst samtidig med, at dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra den dag, du ankommer i landet. Det er altid en god idé at tjekke de nyeste regler hos det malaysiske konsulat.


Populære ruter til Malaysia

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra Billund til Kuala Lumpur
Korteste rejsetid
19t. 50min.
Laveste pris
3.975 kr.
Fly fra København til Langkawi
Korteste rejsetid
19t. 55min.
Laveste pris
5.502 kr.
Fly fra Aarhus til Kuala Lumpur
Korteste rejsetid
33t. 10min.
Laveste pris
11.693 kr.
Fly fra Aalborg til Kuala Lumpur
Korteste rejsetid
33t. 20min.
Laveste pris
11.737 kr.
Vis flere

Flyrejser Asien Malaysia
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class