Find billige fly til Malaysia

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tor 5.8
tor 12.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Malaysia.
Se nuværende rejserestriktioner for Malaysia

De billigste fly til byer i Malaysia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Malaysia fra Danmark
Kuala Lumpur
Kuala Lumpur

Brugbar information om dit fly til Malaysia

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Malaysia
  • Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Malaysia?

    Malaysia er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (1.448%) er Kuala Lumpur den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Malaysia er Langkawi og Penang.

  • Hvad er det billigste fly til Malaysia?

    Hvis du leder efter flybilletter til Malaysia billigere, så søg efter flyselsskaber som Malindo Air, AirAsia og Malaysia Airlines med priser der starter på henholdsvis 123 kr., 152 kr. og 167 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Malaysia?

Indrejserestriktioner

Malaysia har begrænset adgang for alle rejsende undtagen borgere, fastboende med MyPR-kort, rejsende og studerende med godkendelse fra den malaysiske indvandringsservice, rejsende med Malaysia My Second Home (MM2H) tilladelse, diplomater, ambassademedarbejdere og ægtefæller eller børn af malaysiske statsborgere, der skal have et visummærkatvisum i pas, der specifikt angiver denne status. Indehavere af følgende pas kan ansøge om adgangstilladelse: Residence Pass-Talent (RP-T) og deres pårørende, Beskæftigelsespas (Kategori EP I, II og III), Professional Visit Pass (PVP), Afhængigt pas til udstationerede for alle kategorier, langvarigt socialbesøgspas (LT-SVP) for udstationering for alle kategorier, og Foreign Maid for udstationering for alle kategorier. Hele landet er fortsat under en restitutionsbevægelseskontrolordre (RMCO) frem til 16. marts. Derudover er visse stater og distrikter med højere prævalens af COVID-19 underlagt Movement Control Orders (MCOs), Conditional Movement Control Orders (CMCOs) eller Enhanced Bevægelseskontrolordrer (EMCO'er). Sabah er underlagt en MCO frem til 4. februar. Yderligere oplysninger om rejser til Sabah kan fås ved at kontakte Sabahs statsmyndigheder . Alle distrikter i Sarawak er underlagt en CMCO frem til 14. februar bortset fra Sibu, som er underlagt en MCO frem til 14. februar. Yderligere oplysninger om rejser til Sarawak kan fås ved henvendelse til Sarawaks statslige myndigheder .

Indrejsekrav

Rejsende skal have en formel skriftlig godkendelse fra den malaysiske regering, før de forsøger at rejse ind i Malaysia. Malaysisk indvandring driver en konsolideret portal kaldet My Travel Pass for de fleste kategorier af pasindehavere for at anmode om tilladelse til at komme ind. Rejsende med en Malaysia My Second Home-tilladelse (MM2H) skal have en godkendt returtilladelse og kan også anmode om indvandring via My Travel Pass < / a>. Internationale studerende skal have en skriftlig godkendelse for indvandring, der er anvendt på Education Malaysia website Flyselskabsbesætninger skal have deres navne opført i den generelle erklæring.

Karantænekrav

Alle ankomne rejsende vil blive testet ved ankomsten og er underlagt et obligatorisk karantænekrav. Alle omkostninger til karantæne afholdes af den rejsende. Rejsende skal downloade MySejahtera-applikationen og får udstedt et armbånd til identifikation og overvågning af myndighederne i løbet af deres karantæneperiode. Rejsende, der præsenterer resultaterne af en negativ RT-PCR-test foretaget inden for 72 timer efter deres afgang til Malaysia, skal sættes i karantæne i 7 dage efter ankomsten. De malaysiske myndigheder kan kræve en COVID-19-test ved ankomsten og vil kræve en yderligere COVID-19-test den 5. dag i karantæne. Rejsende, der ikke præsenterer resultaterne af en negativ RT-PCR-test, testes ved ankomsten og skal karantæne i 10 dage med en ekstra COVID-19-test på 8. dag i karantæne.

Transitregler

Rejsende må ikke rejse fra internationale fly til indenrigsfly, undtagen malaysiske statsborgere, der rejser til Sabah eller Sarawak. Udlændinge må ikke indrejse i Sabah uden forudgående tilladelse, som skal anmodes herom på forhånd af Sabahs statssekretær (Setiausaha Kerajaan Negeri Sabah) ved Krise sabah.gov.my.

Hvis du planlægger rejser til Malaysia nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Malaysia? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Malaysia

Find fly til disse populære byer i Malaysia fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Malaysia

Se de billigste flyrejser til Malaysia fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
BillundKuala Lumpur3.406 kr.
AalborgKuala Lumpur3.638 kr.
KøbenhavnKuala Lumpur4.114 kr.
KøbenhavnPenang4.502 kr.
KøbenhavnLangkawi5.010 kr.
AarhusKuala Lumpur6.700 kr.
KøbenhavnJohor Bahru6.894 kr.

Fly til Malaysia

Har du planer om at opleve Sydøstasien, så er en rejse med fly til Malaysia et must. Den malaysiske halvø ligger mellem Thailand og Singapore, men også den østlige del af øen Borneo hører til Malaysia. Begge steder er især kendt for store områder med regnskov, hvor det er muligt at komme på jungletur samt opleve orangutanger. Samtidig er det altid lunt eller varmt i landet, hvilket danner grobund for en rejse med mange udendørsaktiviteter i den smukke natur. Mange fly til Malaysia lander i hovedstaden Kuala Lumpur, men du kan også flyve indenrigs, hvad enten det er til byer som Malacca eller Johor Bahru på fastlandet, eksotiske Langkawi Island eller nogle af byerne på Borneo som Kota Kinabalu eller Sandakan. Du kan søge på de billigste dage i priskalenderen. Flyrejser til Malaysia bringer dig til et land, der er bygget op omkring kystsletter, og hvor landskaberne stiger i højde, efterhånden som du begiver dig ind i den centrale del af landet. Der findes flere tusinde kilometers kyststrækning med skønne badestrande samtidig med, at landet også huser flere nationalparker. Ligesom de andre sydøstasiatiske lande, så oplever Malaysia også en del regn i perioder. Hvis du vil undgå en ferie med flere byger, så skal du booke fly til Malaysia med afrejse i perioden marts til oktober.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Malaysia?

For tiden er der ingen flyselskaber, der tilbyder direkte fly til Malaysia fra danske lufthavne. Til gengæld findes der mange flyselskaber, som byder på rejser med mellemlanding undervejs. Singapore Airlines, SAS, Qatar Airways, Thai Airways og Malaysia Airlines er blot nogle af dem, som eksempelvis har afgange fra Københavns Lufthavn og efter en mellemlanding ender i Kuala Lumpur.

Hvor lang tid tager det at flyve til Malaysia?

Hvis du har booket flybilletter til Malaysia fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Kuala Lumpur, så tager den hurtigste tur ca. 14 timer med et stop undervejs. En flyrejse fra Billund Lufthavn til eksempelvis Kota Kinabalu på Borneo tager ca. 18 timer med to mellemlandinger.

Hvilken årstid skal man rejse til Malaysia

Der er regnsæson i Malaysia fra omkring november til februar, som også betegnes som lavsæson, og dermed er der gode chancer for billige flybilletter og hoteller. Derfor er perioden marts til oktober også højsæson takket være masser af tørre dage samt solskin. Kan du overleve nogle hurtige, daglige byger, så er regnsæsonen dog absolut anbefalelsesværdig.

Kan man rejse til Malaysia uden pas eller visum?

Hvis du opholder dig som turist i mindre end 90 dage i Malaysia, så behøver du intet visum. Samtidig skal du huske at forevise en returbillet ved ankomst samtidig med, at dit pas skal være gyldigt i mindst seks måneder fra den dag, du ankommer i landet. Det er altid en god idé at tjekke de nyeste regler hos det malaysiske konsulat.


Populære ruter til Malaysia

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra Billund til Kuala Lumpur
Hurtigste flyvetid22t. 35min.
Laveste pris3.406 kr.
Fly fra Aalborg til Kuala Lumpur
Hurtigste flyvetid20t. 35min.
Laveste pris3.638 kr.
Fly fra København til Kuala Lumpur
Hurtigste flyvetid16t. 15min.
Laveste pris4.114 kr.
Fly fra København til Penang
Hurtigste flyvetid15t. 55min.
Laveste pris4.502 kr.
Fly fra København til Langkawi
Hurtigste flyvetid20t. 55min.
Laveste pris5.010 kr.
Fly fra Aarhus til Kuala Lumpur
Hurtigste flyvetid34t. 40min.
Laveste pris6.700 kr.
Fly fra København til Johor Bahru
Hurtigste flyvetid23t. 35min.
Laveste pris6.894 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Malaysia