Find billige fly til Alor Setar

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Alor Setar

Få indsigter om din flyrejse til Alor Setar, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Alor Setar?

Det tager i gennemsnit 20t. 05min. at flyve fra Danmark til Alor Setar, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Penang Intl (den mest populære lufthavn i Alor Setar). Hvis du flyver fra Billund til Penang Intl, tager det omkring .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Alor Setar

Find de billigste fly til disse Alor Setar-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Penang

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Alor Setar

København (CPH) til Langkawi (LGK)

Fly til Alor Setar ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Langkawi, hvor den gennemsnitlige pris er 6.408 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Alor Setar

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Alor Setar for 160 kr./person, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Alor Setar. Hvis du vil finde den billigste pris til Alor Setar fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Langkawi eller Lufthavn: Penang Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Alor Setar.

Med en gennemsnitspris på 908 kr. pr. person er Lufthavn: Alor Setar den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Alor Setar. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvilke flyselskaber flyver til Alor Setar?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Alor Setar

Hvilke flyselskaber flyver til Alor Setar?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Alor Setar fra Danmark, Singapore Airlines, Qatar Airways, Malaysia Airlines og Turkish Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Alor Setar


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Alor Setar med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Alor Setar, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Alor Setar og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.