Find billige fly til Ipoh

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Ipoh

Få indsigter om din flyrejse til Ipoh, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Ipoh?

158 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Ipoh. Dette fly er fra Langkawi og er 96% billigere end de fleste andre flyrejser til Ipoh. Hvis du vil finde den billigste pris til Ipoh fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Ipoh?

Det tager i gennemsnit 30t. 35min. at flyve fra Danmark til Ipoh, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Penang Intl (den mest populære lufthavn i Ipoh). Hvis du flyver fra Billund til Penang Intl, tager det omkring .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ipoh

Find de billigste fly til disse Ipoh-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Penang

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ipoh

København (CPH) til Penang (PEN)

Fly til Ipoh ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Penang Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.960 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Ipoh

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Ipoh. Hvis du har planer om at flyve til Ipoh, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Penang Intl (119 km fra Ipoh centrum).

Med en gennemsnitspris på 4.179 kr. pr. person er Lufthavn: Ipoh den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Ipoh. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Andre kabineklasser på fly til Ipoh

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Ipoh

Hvilke flyselskaber flyver til Ipoh?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ipoh

Hvilke flyselskaber flyver til Ipoh?

Singapore Airlines, Qatar Airways, Malaysia Airlines og Cathay Pacific er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Ipoh regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Ipoh med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ipoh


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Ipoh på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Ipoh, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Ipoh med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Ipoh. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Ipoh, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Ipoh spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.